SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Tak tylko mięso też musi być a tak to co między sobą tylko ? i skoro nas tak dużo to chyba nie ma sensu dawać wszystkim admina,chyba że to daję nam rzeczywistą gwarancję że nie zostaniemy na lodzie z powodu braku miejsc Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Tak tylko mięso też musi być a tak to co między sobą tylko ? i skoro nas tak dużo to chyba nie ma sensu dawać wszystkim admina,chyba że to daję nam rzeczywistą gwarancję że nie zostaniemy na lodzie z powodu braku miejsc Popieram 2 max 3 osoby na admina(jedna ktora gra rano,druga ktora gra po poludniu a trzecia wieczorem.) Cytuj
tommi 345 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 W tym samym czasie pewnie nas az tylu zwykle nie bedzie, wiec spokojnie- zawsze sie paru randomow znajdzie Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 A jak ci którzy nie wpłacą to już nie będą mieli dostępu do serwera? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Ja chętnie bym dziś polowanie na pistolety zrobił A jak ci którzy nie wpłacą to już nie będą mieli dostępu do serwera? Będą o ile nie będzie zamknięty ale na pewno tak nie będzie Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) Ja chętnie bym dziś polowanie na pistolety zrobił A jak ci którzy nie wpłacą to już nie będą mieli dostępu do serwera? Będą o ile nie będzie zamknięty ale na pewno tak nie będzie no chyba,ze jakims cudem zbierze sie 24 osoby do placenia i te 24 osoby beda online i graly to,wtedy nie bedzieszz miec dostepu. Edytowane 31 marca 2012 przez zaq123456 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Sadze ze powinno być tak jak mówi Pryx - kto płaci ten ma admina. Chodzi o to, ze kaczor sie rozchoruje, Pryx pójdzie chlac, ja wyjadę w podróż po Polsce i sie okarze ze na własny serwer na wejdziesz bo żaden admin nie gra I popieram Ziela - marzy mi sie PISTOL FIGHT , raz ze gwiazdki może w wbijemy a dwa ze trochę szkilla nabrać można Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Powiem szczerze że w BF3 jakoś pistoletem mi nie idzie i była by okazja, a sądzę że śmiechu by było co nie miara Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Sadze ze powinno być tak jak mówi Pryx - kto płaci ten ma admina. Chodzi o to, ze kaczor sie rozchoruje, Pryx pójdzie chlac, ja wyjadę w podróż po Polsce i sie okarze ze na własny serwer na wejdziesz bo żaden admin nie gra I popieram Ziela - marzy mi sie PISTOL FIGHT , raz ze gwiazdki może w wbijemy a dwa ze trochę szkilla nabrać można Ale jak wszystkim dasz admina,to trzeba ustalic kto z adminow moze zmieniac mapy a kto nie.Bo ktos zmieni rotacje map i ustawienie serwera i bedzie marudzenie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Jest problem bo taki zaq gra od rana i popołudniu, i trzeba pamiętać że może wszystko zmienić, by przy wbiciu nie było niespodzianki Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Spoko... piszę się... tyle pieniędzy to można wydać ale wielka ilość adminów to gwarancja problemów, o których nikt oczywiście nie myśli Każdy potencjalny admin ma znajomych, których czasem wepchnie na serwer kosztem znajomych innego admina... 3 adminów będzie chciało grać DM z 400% a 2 Rusha... No nic... Ja się piszę bo pieniądz żaden a jest szansa, że DICE z upływem czasu wprowadzi jakieś udogodnienia do zarządzania serwerem, kto wie? Dodatkowa informacja - nie składając się na serwer nie tracisz przecież prawa do grania na nim - zawsze koleś z forum będzie miał pierwszeństwo przed virusem_zimbabwe... (pocieszeniem jest fakt, że zajmowanie się tym adminowaniem jest tak absorbujące, że nikt nie będzie się chciał tym bawić :PPP) cmok wariaty... Cytuj
Fru 4 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) Czyli jako admin mam zapewnione miejsce na serwerze ? Tzn. czy mogę kikować jakiegoś randoma, żeby dla mnie było miejsce Bo tylko do tego by ten "tytuł" był mi potrzebny, ustawienia się demokratycznie ustali ;] Edytowane 31 marca 2012 przez Fru Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Czyli jako admin mam zapewnione miejsce na serwerze ? Tzn. czy mogę kikować jakiegoś randoma, żeby dla mnie było miejsce Bo tylko do tego by ten "tytuł" był mi potrzebny, ustawienia się demokratycznie ustali ;] Tak sądziliśmy że Vip też ma ale Dice w odpowiedzi dla Szpica wyjaśnili mu że ma tylko pierwszeństwo w kolejce Parodia, a więc admin musi kogoś wykopać by zrobić miejsce Cytuj
Gość Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 No ja też jestem za ograniczeniem Adminów. Tu się nie płaci za to by mieć admina, tylko żeby mieć serwer na którym można pograć w "swojskim" gronie. Moim zdaniem Ci co zapłacą powinni mieć VIP, mimo że na razie jeszcze to nic nie znaczy, ale na 100% DICE da jakieś przywileje takowym (priorytet w dołączaniu się do rozgrywki), Świetnym rozwiązaniem byłby VOTE system podczas podsumowania rozgrywki, gdzie wybierałoby się mapę/tryb. Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) Czyli jako admin mam zapewnione miejsce na serwerze ? Tzn. czy mogę kikować jakiegoś randoma, żeby dla mnie było miejsce Bo tylko do tego by ten "tytuł" był mi potrzebny, ustawienia się demokratycznie ustali ;] NIE! JAko admin nie masz zapewnionego miejsca na serwerze! Jeśli serwer jest pełny to nawet nie możesz nikogo po prostu kicknąc - taką możliwość masz dopiero jak już jesteś na serwerze. Z poziomu menu - przed wbiciem na serwer możesz jedynie rozdawać bany! co jest głupie i prowadzi do tego, że zbanowani mogą poskarżyć się właścicielowi serwera/innemu adminowi - co może prowadzić do kwasów... Wczoraj, żeby dołączyć do serwera z drużyną musiałem rozdać 6 banów nieznanym mi ludziom, którzy okazali się znajomymi szefa czyli Pryxa... Głupio mi było potem i bany od razu zdjąłem oczywiście... A wszystko przez te kretyńskie nicki rodem z Marsa Dajcie sobie PL w tagach plisssss.. Edytowane 31 marca 2012 przez rob1979 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) Jak dla mnie moze byc tylko kilku adminow. Z miejscem i tak nie ma klopotu, jak wczoraj bylo widac: serwer zajety -> priv do admina -> kick randoma -> wbijasz (tak to niestety dziala, jacobx, jak Kaczor w innym temacie napisal- po to sie wlasnie buli za serwer, a statsy i tak zostaja zapisane). PS: Sprawdzilem tez: wyjscie z serwera na ekranie podsumowania meczu (przed rozpoczeciem kolejnego) nie skutkuje zaliczeniem porazki czy niezapisaniem statsow- liczy normalnie zwyciestwo i zapisuje wszystko. Edytowane 31 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) Czyli jako admin mam zapewnione miejsce na serwerze ? Tzn. czy mogę kikować jakiegoś randoma, żeby dla mnie było miejsce Bo tylko do tego by ten "tytuł" był mi potrzebny, ustawienia się demokratycznie ustali ;] NIE! JAko admin nie masz zapewnionego miejsca na serwerze! Jeśli serwer jest pełny to nawet nie możesz nikogo po prostu kicknąc - taką możliwość masz dopiero jak już jesteś na serwerze. Z poziomu menu - przed wbiciem na serwer możesz jedynie rozdawać bany! co jest głupie i prowadzi do tego, że zbanowani mogą poskarżyć się właścicielowi serwera/innemu adminowi - co może prowadzić do kwasów... Moze,zrobmy tak jezeli ktos placi ma zarezerwowane miejsce na serwerze,ale musi czekac do konca rundy i sie bedzie jakas osobe ktora nie placic/random wywalac z serwera. Edytowane 31 marca 2012 przez zaq123456 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Patrzysz na nicki i myślisz ki uj jakiś arab czy co ? odraz go zbanować !!!. Choć i tak jak traficie na Danielskiego w przeciwnej drużynie i będziecie go molestować to musicie wiedzieć że będzie darł japę by Was zbanować Cytuj
tommi 345 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 (edytowane) Moze,zrobmy tak jezeli ktos placi ma zarezerwowane miejsce na serwerze,ale musi czekac do konca rundy i sie bedzie jakas osobe ktora nie placic/random wywalac z serwera. A jak runda np. 30 czy 60 min trwa, bo jest na duzo ticketow ustawione? Wg mnie powinno byc tak, ze jak sie zapelnia a skladkowicze (moze to slowo nabierze pozytywnego znaczenia w koncu ) chca wbijac, to w pierwszej kolejnosci wywala sie randomow, w drugiej Polakow spoza forum, a na koncu innych forumowiczow nie-skladkowiczow. To przykre, ale przeciez kazdy moze te pare zl dorzucic i ma wtedy pewnosc. Przy 22 os. to tylko 10 zl przeciez... 3 piwa, z ktorych trzeba zrezygnowac w czasie 3 miesiecy (a w pubie w weekend nawet 1,5...) Edit: Jak juz bedziemy znac/ustalac wysokosc wplaty na to przedluzenie serwera, to proponuje, zeby doliczyc do ceny za to nast. 90 dni jeszcze kwote za ten pierwszy tydz., ktory Pryx juz zaplacil (czyli w sumie byloby 245 PLN, jesli dobrze licze). Edytowane 31 marca 2012 przez tommi___t Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Zgadzam się z tommi_t proste logiczne Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Jakby co to ja się chętnie dorzuce, wg numeracji byłbym 13. W zasadzie kasa na składkę jest śmieszna, a granie z ekip a jest wiele ciekawsze niż na randomie. Chyba mi przeszedł ten w(pipi)ia na te grę, słuchaczy moich czwartkowy bluzgow proszę i wybaczenie ;] Dajcie znać jak z ta składka Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Mnie tylko zależy na miejscu, tak aby prawie zawsze ktos z uprawnieniami admina byl na serwerze. mieszać nic nie chce - to jest tak jak kaczor pisał, ja to przerabialem przy KZ2, zabawa w aktywnego admina zajmuje tyle czasu co granie Możemy dać admina Litwinowi i zaqowi, to już wiadomo ze 24h ktoś bedzie hehe Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Moze,zrobmy tak jezeli ktos placi ma zarezerwowane miejsce na serwerze,ale musi czekac do konca rundy i sie bedzie jakas osobe ktora nie placic/random wywalac z serwera. A jak runda np. 30 czy 60 min trwa, bo jest na duzo ticketow ustawione? Wg mnie powinno byc tak, ze jak sie zapelnia a skladkowicze (moze to slowo nabierze pozytywnego znaczenia w koncu ) chca wbijac, to w pierwszej kolejnosci wywala sie randomow, w drugiej Polakow spoza forum, a na koncu innych forumowiczow nie-skladkowiczow. To przykre, ale przeciez kazdy moze te pare zl dorzucic i ma wtedy pewnosc. Przy 22 os. to tylko 10 zl przeciez... 3 piwa, z ktorych trzeba zrezygnowac w czasie 3 miesiecy (a w pubie w weekend 1,5...) Ja robiłem tak, że w pierwszej kolejności wyrzucałem osoby z dołów list - z najmniejszym dorobkiem punktowym - jest szansa, że są to osoby grające najkrócej więc nie będzie żalu, że się traci 30 min... (oczywiście pomijam - w miarę możliwości MArcinów, Marysie i piotrusiów_98 czyli osoby bezdyskusyjnie pochodzenia polskiego - nawet dla Litwinów, Łotyszy i innych obywateli państw postsowieckich jestem łagodny ) Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 31 marca 2012 Opublikowano 31 marca 2012 Ja się chętnie dorzucę do serwera na 14 pozycji. Jak ustalicie wysokość składek, to proszę o informację na priva z danymi konta. Bardzo fajnie się wczoraj grało, no i secik map mi odpowiadał. Sorki, że nie używam headsetu, ale żyję w mieszkaniu bez drzwi i ciężko się odizolować w nocy. Widzę, że normalką jest bura od kobiety po takiej nocce Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 (edytowane) Panowie wczorajsze nocne potyczki były tak intensywne że nie mogłem dolać sobie wina . Ale może to dobrze bo Żona nie nazwie mnie uzależnionym od gier Alkoholikiem . Już dawno nie odbyłem tak dynamicznej bitwy, na metrze, to było piękne jak cała ekipa przesuwa przeciwną centymetr po centymetrze walcząc o każdy skrawek ziemi, ogień zaporowy i ogień ze wszystkiego co się ma ... Kocham tą grę i Kocham prywatne serwery bo zwykły serwer EA nie dałby mi tego. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/987870fa1fa29f53.html Edytowane 1 kwietnia 2012 przez marekjw2523 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi