Gość Zaqair Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 A tak naprawdę najchętniej zagrałbym Kaspijską Granicę w Rushu bez pojazdów. żartowałem Conquest Cytuj
Gość szpic Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 A tak naprawdę najchętniej zagrałbym Kaspijską Granicę w Rushu bez pojazdów. żartowałem Conquest kanaly :rofl2: Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Rotacja wygląda aktualnie następująco: DM 300% - DM 300%: Wyspa Wake, Zatoka Omańska, Wyspa Chark, Wielki Bazar, Szczyt Demawendu, Kanały Nouszar Piechota - CQ bez pojazdów 200%: Operacja Metro, Wielki Bazar, Przeprawa przez Sekwanę, Szczyt Demawendu CQ pojazdy 200% - CQ vehicles 200%: Zatoka Omańska, Wyspa Chark, Kaspijska Granica, Autostrada do Teheranu, Operacja Ognista Burza, Kanały Nouszar Rush 100% - Rush 100%: Operacja Metro, Wielki Bazar, Szczyt Demawendu, Kanały Nouszar, Półwysep Sharqi, Szturm na Karkand czekamy na Close Quarters Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 To są nowe ustawienia ? na dziś ? Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Powiedzcie mi proszę bo już się pogubiłem. Kto z nas w tej chwili ma uprawnienia do ustawiania serwera? Chodzi mi o składkowiczów. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Zaq Ja Tommi kaczorro kozibino Chyba że coś się zmieniło ? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Zaq Ja Tommi kaczorro kozibino Chyba że coś się zmieniło ? I Pryxfus. Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 5 kwietnia 2012 Opublikowano 5 kwietnia 2012 300 ticketów na TDM za dużo, 200 styknie Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 wczoraj przeszedłem samego siebie - zasnąłem z padem w ręku czekając aż się gra uruchomi.... kurcze sprzątanie, gotowanie szynki, mycie, etc jakoś dziwnie mnie męczy na tyle, że padam na twarz wieczorem co mnie mega irytuje, bo mam wrażenie, że nie mam czasu dla siebie. Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Bracie mój Mam dokładnie to samo! Pobiłem wczoraj swoisty rekord bo o 18.30 postanowiłem, że "na chwilkę się położę" po czym obudziłem się dziś ok. 7.00 12h przespałem! a z grania nici... dobrze, że dawkę "narkotyku" przyjąłem wczoraj ok południa... http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/battlereport/show/39599705/4/216401239/ straszne nooooby Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 łącznie ponad 66k punktów, fak jeeeeee (robiłem pokazówkę w pracy): http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/39775356/4/180782105/ pytanie do Was: gdzie można podglądnąć/edytować te rotacje na naszym serwerze? bo nijak tego nie widzę. jak gram to daję pauzę i tutaj mogę tylko graczami zarządzać, a jak wyjdę z gry i wejdę w serwer (wybierając go Xem) to też tylko mogę info o nim przeglądać i aktualną rotację any help? Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) łącznie ponad 66k punktów, fak jeeeeee (robiłem pokazówkę w pracy): http://battlelog.bat...56/4/180782105/ pytanie do Was: gdzie można podglądnąć/edytować te rotacje na naszym serwerze? bo nijak tego nie widzę. jak gram to daję pauzę i tutaj mogę tylko graczami zarządzać, a jak wyjdę z gry i wejdę w serwer (wybierając go Xem) to też tylko mogę info o nim przeglądać i aktualną rotację any help? eee... R1/L1 nie działa? (ew. krzyżak - nie pamiętam) podpasowało Ci rpk-74m? IAR jest jeszcze lepszy... Edytowane 6 kwietnia 2012 przez rob1979 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2012 Adimina dostali też kuba85PL i Gumiś. Wczoraj też miałem dzienną sesyjkę i mam wrażenie, że w ciągu dnia gra więcej słabszych graczy. Wieczorem na serwerach jest bardzo mało ludków bez orła, za dnia jest ich kilku na serwerze. Albo ja jestem w lepszej formie w ciągu dnia, albo rzeczywiście grają słabsi. Na raporcie kozbinia, nabił 110 killi w rundzie, a skill spadł o 15 punktów. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) podpasowało Ci rpk-74m? IAR jest jeszcze lepszy... bardzo mi pasuje 200 pestek w magazynku, dopiero zaczynam z tą klasą więc z czasem się dowiem czy mi pasuje jeden plus - jak gram z randomami to widzę, że Polacy (w sensie ekipa z forum) to jednak dużo trudniejszy przeciwnik - tutaj mogę zrobić bezkarny rape na plecy przeciwnikom bo nikt nikomu nic nie powie, pewnie nawet mnie rzadko spotują.....to jest niebo a ziemia. no nic, dziś liczę na lżejszy dzień więc mam nadzieję, że wieczorkiem się widzimy @kaczor ale na co L1/R1? Po wejściu w serwer? Zmieniam zakładki i tam podglądam kto gra i jakie mapy są w rotacji, ale nie wiem gdzie to można zmieniać (z ciekawości pytam bo do zmian mi nie spieszno) Edytowane 6 kwietnia 2012 przez waldusthecyc Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 (edytowane) Kozbinio pod czas meczu ustawienia serwera i dpad w prawo. Edytowane 6 kwietnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Gość Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Wczoraj też miałem dzienną sesyjkę i mam wrażenie, że w ciągu dnia gra więcej słabszych graczy. Wieczorem na serwerach jest bardzo mało ludków bez orła, za dnia jest ich kilku na serwerze. Albo ja jestem w lepszej formie w ciągu dnia, albo rzeczywiście grają słabsi. Na raporcie kozbinia, nabił 110 killi w rundzie, a skill spadł o 15 punktów. Odnoszę takie same wrażenie, ja kilka razy grałem około 11 (jak synek był w przedszkolu, a ja miałem wolne od pracy) i miałem najlepsze meczyki, nawet mimo tego że nie grałem ze znajomymi. Wtedy to był One Man Army Show:D Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 no chyba cos musi byc bo skoro taka lama jak ja wyszla z ratio na plusie bawiac sie w odblokowanie broni to cos jest na rzeczy;). swoja droga dzis mozna byc cos zagrac. caly dzien sprzatalem i targalem zakupy, fak je czuje sie jak kobieta. teraz nie dziwie sie ze dra tak pape skoro my zamiast pomagac relaksujemy sie z padem w reku ale w koncu to nie nasza wina ze urodzilismy sie z fiutem w reku i to MY dyktujemy warunki na tym swiecie! Do wieczora żołdaki:D Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 A ja tak skromniutko wczoraj http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/39691424/4/228767929/ Jedyna satysfakcja, że grało wielu bardzo dobrych graczy a mimo to udało mi się zająć pierwsze miejsce na Metrze, gdzie nigdy sobie nie radzę. Tak jak kozbinio napisał: gra z ekipą z forum i z randomami to nie ta liga. Wesołych Świąt patałachy Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 kwietnia 2012 Opublikowano 6 kwietnia 2012 23.15. padam na pysk. kolejne podejście do grania jutro. Dziś rozdziewiczyłem LKMy - całkiem fajne to to, zwłaszcza, że przygważdżanie działa jak należy, Cytuj
Gość Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Oszukaliście mnie . Co człowiek biegnie do rannego towarzysza, to zalicza zgona. Pierdzielę, leczę sam siebie. Do tego zamykanie na respie jest niebohaterskie i w ogóle mamo bijom! BTW. Gracie tylko od ok 22-23, bo jak odpalam gierkę w ciut bardziej ludzkich godzinach, to nikogo nie ma ? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Oszukaliście mnie . Co człowiek biegnie do rannego towarzysza, to zalicza zgona. Pierdzielę, leczę sam siebie. Do tego zamykanie na respie jest niebohaterskie i w ogóle mamo bijom! BTW. Gracie tylko od ok 22-23, bo jak odpalam gierkę w ciut bardziej ludzkich godzinach, to nikogo nie ma ? zwykle po 22 zaczynaja. wczesniej mozna spotkac pojedyncze osoby. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2012 My normalni pracujący ludzie jesteśmy. Po robocie trzeba obrobić się ze wszystkimi obowiązkami w domu i czas na granie jest dopiero gdzieś od 22. Pajgi, jak chcesz przenieśc się na drugą stronę, to pisz do nas PM na PSNie. Jeśli jest miejsce na pewno Cię przeniesiemy. Chociaż później przeważnie nas rozrzuca po obydwu stronach i gramy przeciw sobie. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Do tego zamykanie na respie jest niebohaterskie i w ogóle mamo bijom! Nawet nie żartuj,tutaj nie ma resp camperów Cytuj
Gość szpic Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Do tego zamykanie na respie jest niebohaterskie i w ogóle mamo bijom! Nawet nie żartuj,tutaj nie ma resp camperów szkoda, ze nie został na nastepnej mapie wtedy by poznal co to znaczy baserape Nawet merson uciekl xD Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Następnym razem będę wiedział by szpica samolotem nad respem gnoić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi