Gość szpic Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 (edytowane) Następnym razem będę wiedział by szpica samolotem nad respem gnoić. ale przeciez Ty nie grasz na noobcore... ach nie zapomnialem ostatnio tam grasz bo latwiej znalezc ludzi jak sie lata ps spoko uwielbiam wyskakiwac z jeta jak lecisz za mna lub wbijac sie w Ciebie Edytowane 7 kwietnia 2012 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 (edytowane) Uciekłem, bo mnie kobieta zmusiła fochem! No i rano o 5.30 do pracy musiałem wstać :confused:. Na tej mapce którą graliśmy ok 23.30, pod koniec byliśmy gwałceni na własnym respie, to się nie godzi. W ogóle mieliście biegać z patykami, bo jak strzelam po plecach (głównie wokół) ziomkowi taką seryjką 20-30 pocisków, a ten się obraca, to heada z patyka bym jeszcze jakoś przeżył. Edytowane 7 kwietnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Następnym razem będę wiedział by szpica samolotem nad respem gnoić. ale przeciez Ty nie grasz na noobcore... ach nie zapomnialem ostatnio tam grasz bo latwiej znalezc ludzi jak sie lata ps spoko uwielbiam wyskakiwac z jeta jak lecisz za mna lub wbijac sie w Ciebie Zobaczymy czy zdążysz,jak wtedy na gałęzi w BC2 na Val Paradiso. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Kto ciśnie przez Święta? Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Kto ciśnie przez Święta? JA... żona mi zaś szuszczy nad uchem... sprzątanie... szlag! Cytuj Odnośnik do komentarza
bocian77 0 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Witam. Wczoraj troche z Wami pobiegalem ale sie zamotalem;) To juz jest inna gra po tym paczu czy mi sie wydaje?? Jakos dziwnie mi sie gralo a nie mam pewnosci dlaczego bo mialem "delikatnom" kape;) Wiec moje pytanie do grajacych: Ta gra naprawde tak sie zmienila czy tylko mi sie wydawalo?? Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Następnym razem będę wiedział by szpica samolotem nad respem gnoić. ale przeciez Ty nie grasz na noobcore... ach nie zapomnialem ostatnio tam grasz bo latwiej znalezc ludzi jak sie lata ps spoko uwielbiam wyskakiwac z jeta jak lecisz za mna lub wbijac sie w Ciebie Zobaczymy czy zdążysz,jak wtedy na gałęzi w BC2 na Val Paradiso. ok tylko potem nie żal się tutaj ze wyskakuje z jeta bez honoru czy tez przypadkowo kucnąłem przebiegając po twoim truchle Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Następnym razem będę wiedział by szpica samolotem nad respem gnoić. ale przeciez Ty nie grasz na noobcore... ach nie zapomnialem ostatnio tam grasz bo latwiej znalezc ludzi jak sie lata ps spoko uwielbiam wyskakiwac z jeta jak lecisz za mna lub wbijac sie w Ciebie Zobaczymy czy zdążysz,jak wtedy na gałęzi w BC2 na Val Paradiso. ok tylko potem nie żal się tutaj ze wyskakuje z jeta bez honoru czy tez przypadkowo kucnąłem przebiegając po twoim truchle Nie bój się,będziesz zmuszony kucać z innych powodów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Następnym razem będę wiedział by szpica samolotem nad respem gnoić. ale przeciez Ty nie grasz na noobcore... ach nie zapomnialem ostatnio tam grasz bo latwiej znalezc ludzi jak sie lata ps spoko uwielbiam wyskakiwac z jeta jak lecisz za mna lub wbijac sie w Ciebie Zobaczymy czy zdążysz,jak wtedy na gałęzi w BC2 na Val Paradiso. ok tylko potem nie żal się tutaj ze wyskakuje z jeta bez honoru czy tez przypadkowo kucnąłem przebiegając po twoim truchle Nie bój się,będziesz zmuszony kucać z innych powodów. widze ze spinka juz jest Poszlo szybciej niz myslalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Następnym razem będę wiedział by szpica samolotem nad respem gnoić. ale przeciez Ty nie grasz na noobcore... ach nie zapomnialem ostatnio tam grasz bo latwiej znalezc ludzi jak sie lata ps spoko uwielbiam wyskakiwac z jeta jak lecisz za mna lub wbijac sie w Ciebie Zobaczymy czy zdążysz,jak wtedy na gałęzi w BC2 na Val Paradiso. ok tylko potem nie żal się tutaj ze wyskakuje z jeta bez honoru czy tez przypadkowo kucnąłem przebiegając po twoim truchle Nie bój się,będziesz zmuszony kucać z innych powodów. widze ze spinka juz jest Poszlo szybciej niz myslalem A ja widze,ze sie wreszcie przyznal,ze woli facetow Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Spinkę to ty masz jak ciebie tłuką i wymyślasz teorie,jednak sytuacja się zmienia gdy sam kampisz na respie,taka hipokryzja to norma na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Kto ciśnie przez Święta? Chody jestem, taka przyczyna padania o 22 a jeszcze musze z dzieckiem i jej koszykiwm popindalać. Ale sprobuje odpalic dzisiaj na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 (edytowane) Spinkę to ty masz jak ciebie tłuką i wymyślasz teorie,jednak sytuacja się zmienia gdy sam kampisz na respie,taka hipokryzja to norma na forum. nie denerwuj sie. Wiadomo ze po takim coming out'cie mozesz byc troche roztrzesiony. Ja base rape nie lubie bo to ciulstwo jakich malo, tak samo staram sie go unikac. wczoraj na kanalach moglem spokojnie wisiec im nad lotniskowcem i go rozpieprzac w pyl ale wisialem sobie nad C czy dalej i co mam plakac ze po 10 razie jak spadl, gosc sie nie nauczy ze trzeba zmienic perka ? mialem zamiar zalozyc drugi login i Cie ztrollowac na serwerze ale odpuszcze bo bys znow wylapal bana pewnie za obraze Edytowane 7 kwietnia 2012 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Tłuczemy dziś coś bo sie nudze? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 ja dziś gram po 21, bo przez najbliższe dwa dni mam zakaz grania w dzień. Bo mam spędzić czas z rodziną Słowa Żony . Zresztą tak zaplanowała te dwa dni że i tak prawie w domu mnie nie będzie więc konsola odpocznie ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 To będe. Byłem tak koło 14 na serwerze ale nikogo nie było. Takie pytanie, na ile jest opłacony serwer? Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 no mam nadzieje ze dzis/jutro spikniemy sie na pare meczykow nawet zonka nie ma nic przeciw tak zaplusowalem porzadkami i kucharzeniem:D tera jeszcze zapodam jakis film i o 22 jestem! (null) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 To będe. Byłem tak koło 14 na serwerze ale nikogo nie było. Takie pytanie, na ile jest opłacony serwer? 3 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 szpic dzieki za info. Dużo osób się składało? Czy składki były dowolne? Gramy na sucho czy z alko? Bo mnie kusi na jakiegoś podwójnego czteropaka Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 (edytowane) Gramy na sucho czy z alko? hehe, dobre co za pytanie. jak śmiesz! my się tu alkoholem brzydzimy, dlatego lejemy go w ryj Edytowane 7 kwietnia 2012 przez waldusthecyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 (edytowane) szpic dzieki za info. Dużo osób się składało? Czy składki były dowolne? Gramy na sucho czy z alko? Bo mnie kusi na jakiegoś podwójnego czteropaka Ci pod "przesadnym wpływem" alkoholu zapraszani są do drużyny przeciwnej... ale gorąco zapraszamy Składki były ustalone przez kilku forumowiczów, których łączy pewna zażyłość i zdiagnozowane uzależnienie... Zapraszamy wszystkich do grania - w razie problemów z miejscem - priv do któregoś z adminów i miejsce się zrobi... PS. Zbyt częste fragowanie admina może skończyć się banem ale to oczywiste... godz.19.30 - tygodniowe przygotowania do Świąt zakończone... to teraz 2 dni spokoju... Edytowane 7 kwietnia 2012 przez rob1979 Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Ja jeszcze trzeźwy jestem. Obiecuje dziś że nie zajme pierwszego miejsca w żadnym meczy jak wczoraj /http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/39871167/4/187881709/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Powiem Ci Danielskii, że rozwalasz mnie w drobny pył swoimi tekstami... :rofl2: Ty tak normalnie, czy bierzesz coś... Ej kurde co się dzieje z normalnymi serwerami, czy one już całkowicie poznikały, bo jak mam zamiar sobie pograć bez żadnego stresu że mnie ktoś zbanuje lub kicknie to wolę pograć na takich serwerach, a tu lipa... albo nie ma, albo znaleźć nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 (edytowane) Dziś rozdziewiczyłem LKMy - całkiem fajne to to, zwłaszcza, że przygważdżanie działa jak należy, LKMy sa swietne- zupelnie nie musisz myslec o przeladowaniu dla mnie M249 rządzi- wrzucasz tlumik i jestes stealth kosiarzem przez najbliższe dwa dni mam zakaz grania w dzień. Bo mam spędzić czas z rodziną Przeciez my tu tez jak rodzina Edytowane 7 kwietnia 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 7 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2012 Close Quarters http://www.youtube.com/watch?v=IXf_lyUaZ9o&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi