Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Count me in Lads! nigdy nie gralem klanowek (co widac:P) ale z checia bede stawial gien

zaporowy z LKM:D moge tez rzucac klatwe i urok na przeciwnikow!

Pryx jakies 10 minut temu pozbylem sie tego kilograma czekolady:P

Gratulujemy! :)

Opublikowano

Aha i jeszcze jedno bardzo ważne pytanie, te treningi to na trzeźwo?

Ochu...ałeś...?!?! Tak się nie da! A w klanowkach to mogę dołączać sie pokryjomu do przeciwnika teamu i robić jako profesjonalny zagłuszacz...

Opublikowano (edytowane)

Kozbinio - może tę nalewkę zaaplikuj se w oko... jakie zapalenie to wytrzyma??? Do wieczora będziesz miał... oczy bez spojówek...

Od dzisiaj trenujemy do meczów klanowych :)

Ogłaszam się samozwańczym Squad Leaderem a wy macie mnie słuchać trepy!

Nieeee nooooo. Ja żartowałem! Takie granie z "napinką" popsuło by nam całą przyjemność z grania w ulubioną grę. Możemy o tym pogadać i coś tam poćwiczyć ale naprawdę jesteście gotowi zapomnieć o masterowaniu spluw i pograć wreszcie na 100% z idealnie skrojonym ekwipunkiem? :) Ja przez te klanowe mecze swego czasu zacząłem pić alkohol przed komputerem :) żeby opanować drżenie rąk.

Zapomniałem. Wy już to macie :) żule...

Edytowane przez rob1979
Opublikowano

Kozbinio - może tę nalewkę zaaplikuj se w oko... jakie zapalenie to wytrzyma??? Do wieczora będziesz miał... oczy bez spojówek...

:) żule...

Oooo...wypraszam sobie. Butla Ciociosanu podczas partyjki to nie grzech :)

Opublikowano (edytowane)

zakiełkowała w Was myśl grania klanówek? spoko, ja mogę robić za czyszczenie min czy ogień zaporowy

Count me in Lads! nigdy nie gralem klanowek (co widac:P) ale z checia bede stawial ogien zaporowy z LKM:D moge tez rzucac klatwe i urok na przeciwnikow!

w klanowkach to mogę dołączać sie pokryjomu do przeciwnika teamu i robić jako profesjonalny zagłuszacz...

Noo, nareszcie! Juz myslalem, ze sie nie doczekam na odzew (krecenia nosem Zaqa nie licze ;) ). Tez nigdy klanowek nie gralem, a z moim skillem do czyszczenia korytarzy z claymorow, jak to Kaczor pieknie ujal, nadaje sie doskonale, ale moim zdaniem chodzi o fun, nie o wyniki (no dobra, NIE TYLKO o wyniki ;) ). Byloby spoko- co niedziele emocje jak przy finale ligi mistrzow (albo meczu otwarcia ME z udzialem Polski) bylyby :D Ale przede wszystkim mysle, ze to bylaby naprawde dobra okazja do fajnego potrenowania gry zespolowej i podniesienia skilla (zwlaszcza dla takiej lamy jak ja :D ) przed meczami rankingowymi ;) Juz teraz spoko nam mecze wychodza od czasu naprawy voice chata- jak troche poprawimy organizacje i wycwiczymy pewne schematy, to naprawde niezle moze byc :) Z czasem moze nawet jakis mecz wygramy... :D

Ekstra sie gra w tej ekipie- czemu by nie wyniesc tego na kolejny poziom? :) Kaczor jako zalozyciel Plutonu/Klanu na lidera i jazda!! :) Pojutrze melduje sie na rozkaz na treningi! :D

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

Nieeee nooooo. Ja żartowałem! Takie granie z "napinką" popsuło by nam całą przyjemność z grania w ulubioną grę. Możemy o tym pogadać i coś tam poćwiczyć ale naprawdę jesteście gotowi zapomnieć o masterowaniu spluw i pograć wreszcie na 100% z idealnie skrojonym ekwipunkiem?

Granie z napinka nie,ale tez zeby to nie bylo w druga strone,4mecze kazdy 4-0 dla przeciwnika i wszyscy to maja w (pipi)e.

(krecenia nosem Zaqa nie licze ;) )

Nie krecielm nosem,tylko dalem swoja propozycje.

Opublikowano

Panowie w lidze nie ma strachu o 'claymory' bo maja byc zbanowane ;)

Serio? Co za głupota. Co jest nie tak z claymorami?

Właśnie... ja tam w nich problemu nie widzę, Skuteczne bywają jedynie na schodach w budynkach a to i tak w ilości większej niż jeden hehe

Opublikowano

wie moze ktos tutaj gdzie mozna zaraportowac prywatny serwer?

A co ci zrobili?

Opublikowano (edytowane)

wie moze ktos tutaj gdzie mozna zaraportowac prywatny serwer?

A co ci zrobili?

mozna poprzez profil wlasciciela na battlelogu lub przez onlinechat z pomocą.

Edytowane przez szpic
Opublikowano

siemka ja również mam dość randomowych serwerów w dobrym dniu miałem 3 bany :P także przy kolejnej ściepie z chęcią bym się dorzucił do serwera coby postrzelać na spokojnie :)

chętnhych do wspólnej gry zapraszam mój PSN ID: smar_sw

Opublikowano

Juz ze mnie zeszlo, ale mega wkur...ie mialem jak mnie admin mnie wyrzucil bo za duzo fragow mialem w stosunku do deadow i mnie jeszcze z duma o tym poinformowal.

Dobrze ze poinformował ciebie,ja mam tylko ogólne info o wyrzuceniu.

Opublikowano

Juz ze mnie zeszlo, ale mega wkur...ie mialem jak mnie admin mnie wyrzucil bo za duzo fragow mialem w stosunku do deadow i mnie jeszcze z duma o tym poinformowal.

zagraj sobie z gosciem o ksywce na battlelogu zannete.

Gosc banuje za to ze sie strzeli do niego :D

Opublikowano

Co jest wariaty? Taka cisza przed burzą? Kto dziś strzela? Co dziś pogramy? Uszy nam odetchną albowiem Danielskii nas opuścił na tydzień - ja już tęsknię :) Za to tommi wraca i będzie słyszalny i niezagluszany :)

Kozbinio - gały wyleczone? Gęsior - kryzys małżeński zażegnany?

Opublikowano (edytowane)

To może DM? :)))

Pryx. Jak będzie nas kiedys mało to drużynowego DMa pykniemy? Potrzebuję 6 baretek za zwycięstwa do medalu.

A potem tylko 42 za squad rush :)

Edytowane przez rob1979
Opublikowano

No, dla mnie dzis tez rezerwujcie miejsce w ekipie :) Dla mnie wszystko jedno- byle nie squad dm, squad rush i dm ;) Podboje i normalne szturmy chetnie przyatakuje, a dm tp jest spoko, ale na koniec dnia, jak sie pusto robi na serwie i zaczyna wiac nuda na podboju ;) pozdro i do pozniej!