danielskii 155 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Count me in Lads! nigdy nie gralem klanowek (co widac:P) ale z checia bede stawial ogien zaporowy z LKM:D moge tez rzucac klatwe i urok na przeciwnikow! Pryx jakies 10 minut temu pozbylem sie tego kilograma czekolady:P Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Count me in Lads! nigdy nie gralem klanowek (co widac:P) ale z checia bede stawial gien zaporowy z LKM:D moge tez rzucac klatwe i urok na przeciwnikow! Pryx jakies 10 minut temu pozbylem sie tego kilograma czekolady:P Gratulujemy! Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Aha i jeszcze jedno bardzo ważne pytanie, te treningi to na trzeźwo? Ochu...ałeś...?!?! Tak się nie da! A w klanowkach to mogę dołączać sie pokryjomu do przeciwnika teamu i robić jako profesjonalny zagłuszacz... Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 (edytowane) Kozbinio - może tę nalewkę zaaplikuj se w oko... jakie zapalenie to wytrzyma??? Do wieczora będziesz miał... oczy bez spojówek... Od dzisiaj trenujemy do meczów klanowych Ogłaszam się samozwańczym Squad Leaderem a wy macie mnie słuchać trepy! Nieeee nooooo. Ja żartowałem! Takie granie z "napinką" popsuło by nam całą przyjemność z grania w ulubioną grę. Możemy o tym pogadać i coś tam poćwiczyć ale naprawdę jesteście gotowi zapomnieć o masterowaniu spluw i pograć wreszcie na 100% z idealnie skrojonym ekwipunkiem? Ja przez te klanowe mecze swego czasu zacząłem pić alkohol przed komputerem żeby opanować drżenie rąk. Zapomniałem. Wy już to macie żule... Edytowane 11 kwietnia 2012 przez rob1979 Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Kozbinio - może tę nalewkę zaaplikuj se w oko... jakie zapalenie to wytrzyma??? Do wieczora będziesz miał... oczy bez spojówek... Od dzisiaj trenujemy do meczów klanowych Ogłaszam się samozwańczym Squad Leaderem a wy macie mnie słuchać trepy! żule... Oooo...wypraszam sobie. Butla Ciociosanu podczas partyjki to nie grzech Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 kwietnia 2012 Opublikowano 11 kwietnia 2012 (edytowane) Od dzisiaj trenujemy do meczów klanowych Ogłaszam się samozwańczym Squad Leaderem a wy macie mnie słuchać trepy! zakiełkowała w Was myśl grania klanówek? spoko, ja mogę robić za czyszczenie min czy ogień zaporowy Count me in Lads! nigdy nie gralem klanowek (co widac:P) ale z checia bede stawial ogien zaporowy z LKM:D moge tez rzucac klatwe i urok na przeciwnikow! w klanowkach to mogę dołączać sie pokryjomu do przeciwnika teamu i robić jako profesjonalny zagłuszacz... Noo, nareszcie! Juz myslalem, ze sie nie doczekam na odzew (krecenia nosem Zaqa nie licze ). Tez nigdy klanowek nie gralem, a z moim skillem do czyszczenia korytarzy z claymorow, jak to Kaczor pieknie ujal, nadaje sie doskonale, ale moim zdaniem chodzi o fun, nie o wyniki (no dobra, NIE TYLKO o wyniki ). Byloby spoko- co niedziele emocje jak przy finale ligi mistrzow (albo meczu otwarcia ME z udzialem Polski) bylyby Ale przede wszystkim mysle, ze to bylaby naprawde dobra okazja do fajnego potrenowania gry zespolowej i podniesienia skilla (zwlaszcza dla takiej lamy jak ja ) przed meczami rankingowymi Juz teraz spoko nam mecze wychodza od czasu naprawy voice chata- jak troche poprawimy organizacje i wycwiczymy pewne schematy, to naprawde niezle moze byc Z czasem moze nawet jakis mecz wygramy... Ekstra sie gra w tej ekipie- czemu by nie wyniesc tego na kolejny poziom? Kaczor jako zalozyciel Plutonu/Klanu na lidera i jazda!! Pojutrze melduje sie na rozkaz na treningi! Edytowane 11 kwietnia 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Nieeee nooooo. Ja żartowałem! Takie granie z "napinką" popsuło by nam całą przyjemność z grania w ulubioną grę. Możemy o tym pogadać i coś tam poćwiczyć ale naprawdę jesteście gotowi zapomnieć o masterowaniu spluw i pograć wreszcie na 100% z idealnie skrojonym ekwipunkiem? Granie z napinka nie,ale tez zeby to nie bylo w druga strone,4mecze kazdy 4-0 dla przeciwnika i wszyscy to maja w (pipi)e. (krecenia nosem Zaqa nie licze ) Nie krecielm nosem,tylko dalem swoja propozycje. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 wie moze ktos tutaj gdzie mozna zaraportowac prywatny serwer? Cytuj
Fru 4 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Panowie w lidze nie ma strachu o 'claymory' bo maja byc zbanowane Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Panowie w lidze nie ma strachu o 'claymory' bo maja byc zbanowane Serio? Co za głupota. Co jest nie tak z claymorami? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Panowie w lidze nie ma strachu o 'claymory' bo maja byc zbanowane Serio? Co za głupota. Co jest nie tak z claymorami? Właśnie... ja tam w nich problemu nie widzę, Skuteczne bywają jedynie na schodach w budynkach a to i tak w ilości większej niż jeden hehe Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 wie moze ktos tutaj gdzie mozna zaraportowac prywatny serwer? A co ci zrobili? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 (edytowane) wie moze ktos tutaj gdzie mozna zaraportowac prywatny serwer? A co ci zrobili? mozna poprzez profil wlasciciela na battlelogu lub przez onlinechat z pomocą. Edytowane 12 kwietnia 2012 przez szpic Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Juz ze mnie zeszlo, ale mega wkur...ie mialem jak mnie admin mnie wyrzucil bo za duzo fragow mialem w stosunku do deadow i mnie jeszcze z duma o tym poinformowal. Cytuj
belzeb 2 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 siemka ja również mam dość randomowych serwerów w dobrym dniu miałem 3 bany także przy kolejnej ściepie z chęcią bym się dorzucił do serwera coby postrzelać na spokojnie chętnhych do wspólnej gry zapraszam mój PSN ID: smar_sw Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Juz ze mnie zeszlo, ale mega wkur...ie mialem jak mnie admin mnie wyrzucil bo za duzo fragow mialem w stosunku do deadow i mnie jeszcze z duma o tym poinformowal. Dobrze ze poinformował ciebie,ja mam tylko ogólne info o wyrzuceniu. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Juz ze mnie zeszlo, ale mega wkur...ie mialem jak mnie admin mnie wyrzucil bo za duzo fragow mialem w stosunku do deadow i mnie jeszcze z duma o tym poinformowal. zagraj sobie z gosciem o ksywce na battlelogu zannete. Gosc banuje za to ze sie strzeli do niego Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Hehe, widze ze to normalne Mi akurat nie za czesto takie rundy sie trafiaja ze taki armageddon robie wiec sie mocno wkurzylem Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Co jest wariaty? Taka cisza przed burzą? Kto dziś strzela? Co dziś pogramy? Uszy nam odetchną albowiem Danielskii nas opuścił na tydzień - ja już tęsknię Za to tommi wraca i będzie słyszalny i niezagluszany Kozbinio - gały wyleczone? Gęsior - kryzys małżeński zażegnany? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2012 Ja się chętnie poszczelam :] Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Też dziś już będę Tylko proszę nie DM bo się pochlastam Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 (edytowane) To może DM? )) Pryx. Jak będzie nas kiedys mało to drużynowego DMa pykniemy? Potrzebuję 6 baretek za zwycięstwa do medalu. A potem tylko 42 za squad rush Edytowane 13 kwietnia 2012 przez rob1979 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Mi też za to brakuję medali, ale jeśli mam w to grać to w drużynie przeciwnej muszą być... a) ślepi b) niepełnosprawni c) upośledzeni umysłowo, ale uzbrojeni tylko w patyki bo i Ci mogą być niebezpieczni Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 No, dla mnie dzis tez rezerwujcie miejsce w ekipie Dla mnie wszystko jedno- byle nie squad dm, squad rush i dm Podboje i normalne szturmy chetnie przyatakuje, a dm tp jest spoko, ale na koniec dnia, jak sie pusto robi na serwie i zaczyna wiac nuda na podboju pozdro i do pozniej! Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2012 TD zawsze daje sporo emocji więc chętnie. Chyba nie mamy takiego ustawienia na serwerze, trzeba to naprawić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi