tommi 345 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Dosyc- pierd.ole, rzucam w pizdu to g.owno! Od dzis do odwolania gram tylko na publicu. (pipi)a, zeby takie lanie dostawac co mecz... Odwoluje tez wszystko, co pisalem na temat ligi klanowej- jak chcecie tam wbijac, to beze mnie. Danielski, Gesior, oto nowy rekord do pobicia: http://battlelog.bat...19/4/305322836/ A Ciebie, Kabotyn, jak złapie, to Cie zapierd.ole... Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No kabotyn to przeginał, jakieś wallhacki, aimboty, bo w takiego skilla nie uwierzę...:-p Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Cos jest z tym, (pipi)a, nie tak- w jednym meczu na 24 starcia 1 na 1 Kabotyn wygrywa 22 (pozostale 2 to fart albo (pipi)niety na slepo granat), i to niezaleznie od tego, jakiej broni uzywasz, kto pierwszy otworzyl ogien, kto byl do kogo przodem/bokiem/tylem itd. No ja pierd.ole, chyba jakas inna gre kupilem (tez od ruskich pochodzi pewnie)... Ide spac na pelnej w(pipi)ie dzis... Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Kurde dzisiaj to była jakaś masakra. Grając z Wami to ratio spada na łeb na szyję. Potem trzeb 2-3 nocki odrabiać na normalnych serwerach, ale cośmy się nagadali o "starych czasach" to moje/nasze... No i jeszcze "Deszcze niespokojne"... ehh... ...potaaaaaaargały wiaaatr "D Dosyc- pierd.ole, rzucam w pizdu to g.owno! Od dzis do odwolania gram tylko na publicu. (pipi)a, zeby takie lanie dostawac co mecz... Odwoluje tez wszystko, co pisalem na temat ligi klanowej- jak chcecie tam wbijac, to beze mnie. Danielski, Gesior, oto nowy rekord do pobicia: http://battlelog.bat...19/4/305322836/ A Ciebie, Kabotyn, jak złapie, to Cie zapierd.ole... Kurna, tylko z polakami można być na końcu listy i 6 tyś pkt zgarnąć od niechcenia hehehe Dzięki za grę kamraci i do następnego razu! Ps. Kabotyn i Pryxfus już wiedzą, że w poniedziałek wjeżdżam im z ekipą na dzielnię odkuć się za te blachy hehehe Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Cos jest z tym, (pipi)a, nie tak- w jednym meczu na 24 starcia 1 na 1 Kabotyn wygrywa 22 (pozostale 2 to fart albo (pipi)niety na slepo granat), i to niezaleznie od tego, jakiej broni uzywasz, kto pierwszy otworzyl ogien, kto byl do kogo przodem/bokiem/tylem itd. No ja pierd.ole, chyba jakas inna gre kupilem (tez od ruskich pochodzi pewnie)... Ide spac na pelnej w(pipi)ie dzis... Miałem tak ostatnio,do tego mimo serii typ miał po 100%,to chyba lagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Kabotyn mial za kazdym razem 25-33%. Gdzie sie, (pipi)a, zmienia ta (pipi)a rozdzielczosc- w menu gry czy konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Mi się podobało wczorajsze nożowanko na Metrze: http://battlelog.bat...66/4/194180605/ i profesjonalne podejście do tematu. To był podbój na noże, walka o każdą flagę. Odrobiliśmy stratę 200 ticketów, udało się przejąć wszystkie flagi i zamknęliśmy was na respie :] Taaaa...to pokazało dobitnie, że (pipi)a nie mam pojęcia o nożu. Gęsior wczoraj rządził. Korepetycje brał przez święta? Zdradzę Ci tajemny trick: Grałem trzeźwy!!! Po raz pierwszy Dosyc- pierd.ole, rzucam w pizdu to g.owno! Od dzis do odwolania gram tylko na publicu. (pipi)a, zeby takie lanie dostawac co mecz... Odwoluje tez wszystko, co pisalem na temat ligi klanowej- jak chcecie tam wbijac, to beze mnie. Danielski, Gesior, oto nowy rekord do pobicia: http://battlelog.bat...19/4/305322836/ A Ciebie, Kabotyn, jak złapie, to Cie zapierd.ole... Buahahaha...ile razy ja miałem taką załamkę. Twój rekord - no cóż...szacun Kabotyn to jest cyborg i nawet ostatnio jak graliśmy to mówiłem chłopakom żeby po dwa claymory stawiali bo jeden go nie zap.ierdoli Wczoraj nie grałem bo wóda poleciała. I dobrze. Palmę wp.ierdolu dzierży teraz Tommi Tak na marginesie występuję z apelem do Mędrka, żeby Zielowi na forum do awatara dodał podpis: "Victorinox" jeśli wiecie co mam na myśli i zgadzam się z nim, że musimy zrobić ustawkę na handguny. Medal wpadnie i skilla poprawimy. Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez Gęsior Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) mówiłem chłopakom żeby po dwa claymory stawiali bo jeden go nie zap.ierdoli a co do "kto kogo pierwszy w starciu 1vs1" to zależy pewnie od neta. tak jak grając z litwinem w jednej drużynie nigdy nie wsiądę przed nim do samolotu (on 50mb łącze, ja 8mb), analogicznie ma się sprawa do walk jeden na jeden, nawet jak pierwszy zaczniesz strzelać. edit. ile razy miałem tak, że z metra potrafiłem wpakować np. 2 strzały z shotgun'a ewidentnie w korpus typa, zabijał mnie i miał ciągle 100%. wina neta, lagów itp. no bo co innego. Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez maztika Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 tommi - jeśli będziesz miał ochotę to wieczorem wbijamy na "obcy" serwer... na naszym nie mam zamiaru się pojawiać przynajmniej przez tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Kabotyn to jest cyborg i nawet ostatnio jak graliśmy to mówiłem chłopakom żeby po dwa claymory stawiali bo jeden go nie zap.ierdoli To bylo wtedy na Sekwanie, tak? Dialog w calosci wygladal mniej wieej tak: - (T) Kabotyn przebiegl przez mojego claymora i mnie zayebal... - (G) To jest cyborg, trzeba stawiac dwa claymory, bo jeden go nie zap.ierdoli (śmiech) - (T) (pipi)A, POSTAWILEM DWA!! Przez oba przebiegl i mnie zayebal!! :angry2: Dopiero po tym mnie Zaq poinstruowal, ze dwie eksplozje musza byc... tommi - jeśli będziesz miał ochotę to wieczorem wbijamy na "obcy" serwer... na naszym nie mam zamiaru się pojawiać przynajmniej przez tydzień. Kaczor, Ty tez tak obrywales?? Z przyjemnoscia. Nie wiem jeszcze czy dzis tez bede, ale z tym tygodniem to postanowione. Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Kaczka, a mnie to nie zaprosisz rumburaku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 To była długa sesja, za długa. Nie wstałem dziś na formułę 1 :[ NIe wiem o co chodzi, ale ciągle przerzucało ludzi raz na jedną raz na drugą stronę, obagdujesz z kimś rundę, zaczyna się nowa a ty bach i jesteś po drugiej stronie. Widzę, że squad deathmatch towarzyszom raczej nie przypadł do gustu. Łebi, ta blacha to była przypadkiem, następnym razem dam Ci znać,zaśpiewam Ci nad uchem "Deszcze niespokojne" ;] Kaczor, Tommi, Gęsior też jestem chętny na jakiś meczyk na publicu, celem sprawdzenia nabytych umiejętności. Proszę wszystkich którzy z nami grają o dołączanie do plutonu Wariaci z Forum: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/platoon/2832655391563871315/ oraz dodawanie nas jako znajomych, żeby łatwiej się zgrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dobra Pryksiu, szarpiemy dzisiaj. Może nawet w ciągu dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Kaczor, Tommi, Gęsior też jestem chętny na jakiś meczyk na publicu, celem sprawdzenia nabytych umiejętności. No to mamy pełen skład. ...a niech tylko, (pipi)a, te wszystkie Kabotyny, Rozkazy, Pazdziochy i inne Mersony do przeciwnej druzyny na publicu sie tez dolacza, to inaczej bedziemy gadac na naszym serwie znowu Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Kaczor, Tommi, Gęsior też jestem chętny na jakiś meczyk na publicu, celem sprawdzenia nabytych umiejętności. No to mamy pełen skład. ...a niech tylko, (pipi)a, te wszystkie Kabotyny, Rozkazy, Pazdziochy i inne Mersony do przeciwnej druzyny na publicu sie tez dolacza, to inaczej bedziemy gadac na naszym serwie znowu się rozda bany i spokój tommi Nie mogę powiedzieć żebym dostawał wczoraj bęcki bo na plusie zawsze byłem (ale na zbyt "małym" plusie więc trudno mi dążyć do pokonania mersona w dziedzinie K/D Ratio ) a na kabotynie to nawet adwersarza zrobiłem ale to granie mnie za bardzo spina i momentami w.(pipi)ia. Dodatkowo duuużo trudniej o baretki za First, Second i Third Place Już pomijam fakt, że przy 12 Polakach na zespołowym Voipie można dostać na łeb... moja tolerancja jest nieskończona ale tylko dla Danielskiego Wczoraj po raz pierwszy skorzystałem z możliwości MUTE. Trochę zbyt serio podchodzę do grania i na VOIPie oczekuję pomocy, wsparcia i rzeczowości Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dobra, dziś nie piję. Wczoraj nim się spostrzegłem była 4 nad ranem a mały bez litości o 7 mnie z wyra wyciągnął. Tez się piszę na dzisiejsze gnojenie reszty świata. Może w końcu podszkolę swojego assaulta hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 o której najwcześniej w tygodniu gracie? Zmniejszam limit do 1:00 bo jak kończę grać z Wami o 2:00. to kładę się o 3:30 (tak schodzi jakoś), a do tego kobita wraca dzisiaj i wiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja bym dzisiaj z Wami chętnie zagrał o ile znajdę ten serwer w ogóle XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 W wyszukiwarce wpisujesz PSX EXTREME, znajdziesz, znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Gdzie tam jest wyszukiwarka XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 przeglądarka serverów i jest opcja szukaj, ale oni i tak grają na normal więc nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Nie rozumiem, jak to nie ma sensu bo normal? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Wg. Mate5 lepiej jest się w krzakach na HC chować niż wypruwać w siebie całe magazynki jak prawdziwi faceci hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja preferuję samoloty i wbijanie się nimi w bazy wroga po uprzednim wyskoku na spadochronie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zauważyłem, że wiekszość forumowiczów ma celność strzału w okolicy 14 %. Ot tak ciekawostka przyrodnicza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi