danielskii 155 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 nie gram wiecej w wstanie wskazujacym. raz ze geba mi sie nie zamyka i nikt nie gada ze mna dwa ze prawie sie powiesilem na kablach od HS! jak zyc...? (null) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Danielski nie przejmuj się i tak większość pewnie Cię zmutowała Mi wieszało konsolę więc za dużo nie pograłem na tym przeklętym Omanie. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Zielu musialobyc zle skoro nawet zona ktora sie nie odzywa od tygodniu stwierdzila ze wyszla za cytuje "megadebila"... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Nie przejmuj się tak bardzo , było...CIEKAWIE Cytuj
tommi 345 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Danielski, luz, dobrze Cie bylo znowu uslyszec, byku Nawet sobie radziles jak na taka ilosc promili Z Omanska popieram- wypad z ta mapa raz na zawsze... Mnie zawiesilo na tablicy koncowej po meczu... Cytuj
Fru 4 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Zna ktoś jakąś stronkę ze statami broni po paczu? No albo podpowiedzcie jakąś pukawkę dla assaulta bo nie mogę żadnej dla tej klasy dobrać (oprócz FAMASA,M416 i F2000 ) Cytuj
tommi 345 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 (edytowane) Bazarek był epicki ale czasem to człowiek ma ochotę kilku żołnierzy do karceru wrzucić na dobę... Nic nie słuchają tylko naparzają się w tych kilku wąskich korytarzykach na środku mapy a flankowaniem zajmuje się bidny, zestresowany kaczor... Gdyby nie to, to mecz wygrany byłby w cuglach... PS2. Kabotyn - oprócz instynktu zabójcy wzbudź w sobie instynkty macierzyńsko/ojcowskie i podnoś czasem poległych towarzyszy jak już nad nimi stoisz... Kaczor, to czemu nie mowiles nic? Gdybym wiedzial, ze sie tam samotnie na flankach scierasz, to zaraz bym tam byl Jak ktos w innym skladzie jest, to lipa straszna, bo nie widac, gdzie jest, co robi, ani zrespic sie nie mozna na nim... Kabotyn wczoraj podnosil- na sekwanie chyba to nie wiem ile razy sie wzajemnie podnosilismy Lubie takie akcje: idziesz we dwoch (trzech/czterech...), nawet jak jeden ginie w starciu, to drugi konczy zaczeta robote, podnosi go i dalej jazda Edytowane 21 kwietnia 2012 przez tommi___t Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Kaczor cwaniak strateg ale HSa na bazarku wyłączył. Pytanie - jak zmieniając np tryb? Jak wchodzę na Ustawienia Serwera (tam gdzie sie kickuje) to Oge zmienić mapę ale z danej rotacji. A jak np zmienić z Podboju na np Rush i zupełnie nową mapę ? Cytuj
walek 96 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Ale mialem swietny wieczor wczoraj- jeden z gatunku tych, po ktorych znowu chce sie grac (a nie chce wstawac na drugi dzien do roboty). Mial byc jeden meczyk, skonczylo sie na dwoch godzinach Trafilem na swietny serwer, zestaw map to same podboje: metro, bazar, kanaly i sekwana, wszystko na normalnych ilosciach ticketow. Gralo sie swietnie- mysle, ze warto u nas tez taki zestaw wrzucic kiedys. Pobilem tez kilka osobistych rekordow: - ratio w jednym meczu piechociarzem: 4,5 dzieki wynikowi (tylko sie nie smiejcie ) 18/4 - kosy w jednym meczu: 13 fragow w meczu, z czego 10 kos Kanaly sa jednak stworzone dla kosiarzy - seria fragow piechociarzem: nie mam pojecia, jaka mialem, ale wczoraj bankowo ja pobilem na bazarze PS: Gra z niskolevelowymi randomami w porownaniu do gry z naszymi ludzmi tutaj to naprawde jak ekstraklasa do ligi mistrzow... Celowe wyszukiwanie takich serwerow to prawie jak boostowanie Zaczynam juz rozumiec, dlaczego co niektorzy sami wola grac (i to jeszcze na hc) Kolega LItwin wyslal mi wiadomosc, ze mam lag'a, gdyz jego claymore'y mnie nie zabiaja. :rofl2: ... kaczorroo@ Jak ktos pada w tej waskiej uliczczce na bazarze, przy B, i jestem we wnece, to nie bawie sie w "rambo revive". Wiem jakie to jest wkurzajace, gdy sie ginie zaraz po podnoszeniu. Staram sie raczej sprawdzic teren, a potem ewentualnie podniesc. Ewentualnie krzycz, daj znac ze chcesz zmartwychwstac, bo w ferworze walki czesto nie zwracam uwagi na minimapke. Ja tommi przed patchem non stop Famasem gralem. Teraz napieram AEK'iem- kosi fantastycznie, ale troche dlugo sie przeladowuje. M16A3 tez daje rade, musze tym chyba czesciej grac. Medrek waleczne serce nie zrazil sie wczoraj, i walczyl dzilenie z random'ami. Polowal na kosy, ale mojej nie dostal, chociaz raz byl blisko. A pan "z" niezmordowanie lezal po katach, i dosc skutecznie fragowal. Jednak raz zostal przeze mnie skarcony utrata blachy... Gra sie z forumowa ekipa swietnie, ale max 750 ticketami moge grac 2-3 rundy. To zdecydowanie za duzo, to sa dlugie meczace rundy. Moze dla odmiany przydalby sie szturm tudziez TDM. Wiecie, tam cyborgi czuja sie jak ryby w wodzie. :blum1: Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Słuchaj panie walek,mnie nie gnoiłeś bym miał pisać tak z zazdrości,po prostu jak widzę na kamerze że kolo przebiega przez miny to coś jest nie halo,zresztą twoje tłumaczenie że masz kamizelkę i przeskakujesz też jest dziwne,zważywszy że skoczyłeś w stronę w która mina wybucha,a nie nad nią w drugą stronę. Cytuj
walek 96 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 (edytowane) Kontak z claymore'em nie oznacza od razu zgon w tej grze ( na normal'u). Nie tylko ja to moge potwierdzic. Wczoraj pare razy sie nadzialem, i zostawalo mi tak z 10% zycia. Na pewno lag'i mnie nie uratowaly. Jedyne cheaty jakie uzywam to niska rozdzialka i browary. Te drugie cholernie pomagaja Pozdro, peace Edytowane 21 kwietnia 2012 przez walek Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Co do claymorów że nie zabijają odrazy to masz rację bo wystarczy wziąć odpowiedniego "perka", ale że w ogóle nie wybuchają po przebiegnięciu po nich to nie słyszałem jak twierdzi Litwin Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Pf, ile razy ja przebięgnąłem przez miny i wybuchły za mną, nie raniąc mnie To nie jest lag, tylko bug który powinni naprawić A i namierzanie min przeciwpancernych jest dla mnie niezrozumiałe, gdzie niby taka mina miałaby wydzielać ciepło? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Dla mnie to dziwne,bo na HC nie da się przeskoczyć miny,claymore-zgon Cytuj
tommi 345 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 (edytowane) Kamizelka druzynowa czy indywidualna pozwala spokojnie przezyc bliskie spotkanie z claymorem- wczoraj caly czas mielismy tego perka ustawionego w skladzie i na kilka z nich sie wladowalem, nie ginac ani razu (a majac pod reka apteczke po paru sek. bylem jak nowy ). Ostatnio w zwiazku z przestawieniem sie na M416/AEK zupenie zmieniam przyzwyczajenia jezeli chodzi o strzelanie (przynajmniej jezeli na bliski dystans) : zamiast ciagle krotkie serie puszczac (nawyk z dlugiego grania USAS-em i M249 oraz krotkiego KH2002), tymi giwerami celuje, wciskam spust do oporu i koryguje odrzut/ruch kolesia w trakcie strzelania. Mam wrazenie, ze dzieki temu znacznie poprawila mi sie skutecznosc w 1 na 1 (zwlaszcza jak sie przy okazji poswieci kolesiowi po gałach latarą ). Strzela sie nimi tak za(pipi)iscie, ze wczoraj przez caly wieczor nie siegnalem po PKP ani zadna inna pukawke (nie liczac krotkiego epizodu inzynierem jak trzeba bylo czolgi przegonic) A propo's inzyniera- jaka bron polecacie dla niego? Litwin jest w AKS zakochany, ja tez prawie wylacznie nim gralem, ale patrzac po statsach i grafikach to chyba M4/M4A1 powinien najlepiej dawac rade... Nim mam zamiar poprobowac w najblizszej przyszlosci grajac ta klasa. Generalnie jesli chodzi o giwery jeszcze, to mocno zawiedziony jestem ogolnie AS Valem- jak na ostatnia bron do odblokowania to dupy nie urywa zupelnie... Edytowane 21 kwietnia 2012 przez tommi___t Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Słuchaj panie walek,mnie nie gnoiłeś bym miał pisać tak z zazdrości,po prostu jak widzę na kamerze że kolo przebiega przez miny to coś jest nie halo,zresztą twoje tłumaczenie że masz kamizelkę i przeskakujesz też jest dziwne,zważywszy że skoczyłeś w stronę w która mina wybucha,a nie nad nią w drugą stronę. Oczywiscie, ze to nie halo ale czy to wina kabotyna? Oskarzasz go o cheaty czy co? Ja wczoraj kilka razy bez szwanku przezylem spotkanie z claymorem - 100hp. Kamizella pozwala zachowac 10hp. Innym razem tommi zdetonowal mine, przezyl a mnie zabilo pietro nizej! Bywa.. Kozbinio - z twoim hs jest cos nie tak bo caly nasz sklad cie nie slyszal - pewnie nie ustawiles zespolowego voipa. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 (edytowane) Kozbinio - z twoim hs jest cos nie tak bo caly nasz sklad cie nie slyszal - pewnie nie ustawiles zespolowego voipa. to jest w ogóle dziwne, bo część ekipy słyszałem genialnie, a np. kabotyna (nie mój skład więc voip zespół na 100%) meeeeeega cicho. nie wiem sam, coś muszę zmienić. kaczor, weź powiedz jak te tryby zmieniać (z CQ na DM np) Edytowane 21 kwietnia 2012 przez waldusthecyc Cytuj
tommi 345 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 (edytowane) Z tego, co ja pamietam, Kozbinio, to zmiany zestawu map, trybu rozgrywki, ilosci ticketow itd. sa mozliwe tylko poza meczem, z poziomu menu gry. W trakcie gry tylko ludzi mozna wywalac/banowac/przerzucac, a takze kolejna mape z listy zmienic (te kanaly wczoraj to ja ustawilem w trakcie Omana, bo pierwotnie Chark mial byc, a po ciaglym lataniu tam z buta w ta i z powrotem i oganianiu sie od kamperow chcialem cos bardziej pod piechote (i pod konsole) Edytowane 21 kwietnia 2012 przez tommi___t Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Słuchaj panie walek,mnie nie gnoiłeś bym miał pisać tak z zazdrości,po prostu jak widzę na kamerze że kolo przebiega przez miny to coś jest nie halo,zresztą twoje tłumaczenie że masz kamizelkę i przeskakujesz też jest dziwne,zważywszy że skoczyłeś w stronę w która mina wybucha,a nie nad nią w drugą stronę. Oczywiscie, ze to nie halo ale czy to wina kabotyna? Oskarzasz go o cheaty czy co? Ja wczoraj kilka razy bez szwanku przezylem spotkanie z claymorem - 100hp. Kamizella pozwala zachowac 10hp. Innym razem tommi zdetonowal mine, przezyl a mnie zabilo pietro nizej! Bywa.. Kozbinio - z twoim hs jest cos nie tak bo caly nasz sklad cie nie slyszal - pewnie nie ustawiles zespolowego voipa. Napisałem co zarzucałem,nie było tam mowy o oszukiwaniu. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Opublikowano 21 kwietnia 2012 Z tego, co ja pamietam, Kozbinio, to zmiany zestawu map, trybu rozgrywki, ilosci ticketow itd. sa mozliwe tylko poza meczem, z poziomu menu gry. no właśnie tego szukam, odpalam Gra Online, odpalam Serwery, wchodzę na nasz i mogę tylko jego parametry przeglądać, ale nie mam mowy o edycji. nie wiem gdzie tego szukać Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 A to nie wiem... W ogole gdzie sie podziewales dzisiaj, Cycu? Przegapiles historyczna chwile: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/42407884/4/305322836/ Fuck yeah!! Cytuj
Fru 4 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Kamizelka druzynowa czy indywidualna pozwala spokojnie przezyc bliskie spotkanie z claymorem- wczoraj caly czas mielismy tego perka ustawionego w skladzie i na kilka z nich sie wladowalem, nie ginac ani razu (a majac pod reka apteczke po paru sek. bylem jak nowy ). Ostatnio w zwiazku z przestawieniem sie na M416/AEK zupenie zmieniam przyzwyczajenia jezeli chodzi o strzelanie (przynajmniej jezeli na bliski dystans) : zamiast ciagle krotkie serie puszczac (nawyk z dlugiego grania USAS-em i M249 oraz krotkiego KH2002), tymi giwerami celuje, wciskam spust do oporu i koryguje odrzut/ruch kolesia w trakcie strzelania. Mam wrazenie, ze dzieki temu znacznie poprawila mi sie skutecznosc w 1 na 1 (zwlaszcza jak sie przy okazji poswieci kolesiowi po gałach latarą ). Strzela sie nimi tak za(pipi)iscie, ze wczoraj przez caly wieczor nie siegnalem po PKP ani zadna inna pukawke (nie liczac krotkiego epizodu inzynierem jak trzeba bylo czolgi przegonic) A propo's inzyniera- jaka bron polecacie dla niego? Litwin jest w AKS zakochany, ja tez prawie wylacznie nim gralem, ale patrzac po statsach i grafikach to chyba M4/M4A1 powinien najlepiej dawac rade... Nim mam zamiar poprobowac w najblizszej przyszlosci grajac ta klasa. Generalnie jesli chodzi o giwery jeszcze, to mocno zawiedziony jestem ogolnie AS Valem- jak na ostatnia bron do odblokowania to dupy nie urywa zupelnie... Jeśli chodzi o inżyniera to ja preferuje A-91, bliskie spotkania tą giwerą wyglądają właśnie tak jak opisujesz dla mnie jak znalazł (ewntualnie jeszcze G36C). Cytuj
maztika 36 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 kabotyn to cziter jakich mało, grał wczoraj z kodami na bronie z HALO, za każdym razem jak koło kogoś przebiegał to zmieniał broń na inną, ale zdążyłem zrobić screenshot'a. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Danielski, luz, dobrze Cie bylo znowu uslyszec, byku Nawet sobie radziles jak na taka ilosc promili Ja tylko usłyszałem w pewnym momencie jak Danielskii powiedział: "ide sie wyrzygać". I już ku.rwa nie wrócił . Mistrz :rofl2: Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 kwietnia 2012 Po tym wieczorze wiem, że nie chce grać w klanie. Wszystko było fajnie do tej rundy: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/42403183/4/194180605/ w której zagrzewał nas do boju jak to tylko on potrafi i ze straty stu ticketów udało nam się wygrać rundę :] Potem na serwer weszły dwa klany SAPL, który rozprawiał o wyższości hardcore nad normalem, jak to fajnie gra się bez mapy itp. skończyło, się tym, że przeszliśmy z komunikacji zespołowej na drużynową. Drugim klanem byli goście z przedrostkiem ufs Ci to wogóle chyba z innej planety wylądowali, najsłąbszy na metrze miał 16-7 najlepszy 62-4: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/42411459/4/194180605/ . Stwierdziliśmy, że kabotyn jest modelem T800 a oni T1000. W ani jednej rundzie nie wyszedłem na plus, w tygodniu muszę sobie poodbijać na randomach albo w kompleksy wpadnę ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi