danielskii 155 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Kaczor ja w pracy przegladam ale jak mam odpisywac z tej malej pokracznej przereklamowanej w chu.j pizd.oklepki jaka jest iphone to zostaje przy przegladaniu. nie ciupalem chwilowo bo mecze wiesia2 na klocku no ale dzis odpale czarnule bo chapnalem prototype 2 ale jak bedziecie to trzepne beefika:) ps. No to zamawiam dzis diabelca misiu kolorowy;) (null) Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Gęsior, mamy nadzieję, że ze zwieraczami wszystko ok bo pozycja, khem, ten tego... nieco kompromitująca hehehe Zwieraczom nic nie dolega. Zaplątałem się przy rozbieraniu i już wiecie... Dzisiaj oglądam tych syfiarzy z Monachium i tych wyżelowanych panocków z Madrytu. Flaszka już się chłodzi a potem wbijam na serwy skopać Wam dupska. See You Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Wolę Niemiecką nację niż pedałkowatego Ronaldo z debilnym trenerem , Też wbijam się po meczu Cytuj
tommi 345 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Jak dobrze pojdzie, to bedzie nas trzech PS: Mecz sam w sobie za(pipi)isty, trzeba przyznac. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Opublikowano 26 kwietnia 2012 No mecz był za(pipi)isty. Z Kabotynem trochę pocisnęliśmy a tera ide spać bo sie troche "zrobiłem". Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 26 kwietnia 2012 (edytowane) @Pryx, co do alternatyw, to mnie od czasu do czasu nachodzi ochota na krotki skok w bok z KZ3, ale na razie zbyt slaba jeszcze Chyba, ze sie kiedys wieksza grupa wzajemnie zmobilizujemy w ktorys wieczor i przyatakujemy Nie będę grał w gry w których przeciwnik może być niewidoczny, lub zamieniać się w kogoś z twojej drużyny, tak sobie obiecałem jakiś czas temu i się tego trzymam ;] Z wczorajszego wieczorka kiedy wy oglądaliście meczyk http://battlelog.bat...how/42989864/4/ Całą rundę gineliśmy z M26 Mass, jak sami zaczęliśmy go używać to dostaliśmy z Danielskim kicka / bana, bo po przeciwnej stronie grał admin. Ktoś wie gdzie można zaraportować taki serwer? http://battlelog.bat...10/4/194180605/ Dobra runda na Metrze, na początku przeciwnik odskoczył nam na 100 ticketów, zaczęliśmy odrabiać, końcówka to już jazda bilet za bilet, niestety skończona przegraną o jeden kill. Danielski się tak wczuł, że aż kaszę przypalił na piecu :] Do następnego razu Panocki. Edytowane 26 kwietnia 2012 przez Pryxfus Cytuj
tommi 345 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Opublikowano 26 kwietnia 2012 @Pryx, co do alternatyw, to mnie od czasu do czasu nachodzi ochota na krotki skok w bok z KZ3, ale na razie zbyt slaba jeszcze Chyba, ze sie kiedys wieksza grupa wzajemnie zmobilizujemy w ktorys wieczor i przyatakujemy Nie będę grał w gry w których przeciwnik może być niewidoczny, lub zamieniać się w kogoś z twojej drużyny, tak sobie obiecałem jakiś czas temu i się tego trzymam ;] Ehehe, daj spokoj- infiltrator to byla tam moja ulubiona klasa Kombo ulepszony bieg + ulepszone przebranie (ubicie w walce wrecz nie powoduje jego utraty) + kosa jako podstawowe narzedzie + shotgun na specjalne okazje rzadzily Praktycznie caly czas tam tylko z kosa w przebraniu biegalem i uwielbialem patrzec, jak kolesie najpierw niczego nie podejrzewali, potem jak sie zblizylem to zauwazali, ze cos tu nie gra i zapalala im sie lampka ostrzegawcza (czasem probowali jeszcze jakos zareagowac ), a nastepnie umierali z wyrazem zaskoczenia i niedowierzania na twarzach Nie zdazylem niestety odblokowac najlepszego kamuflaza dla kamp... eee, snajpera przed odstawieniem gry i przesiadka na BF3, ale gra nim z tlumikiem tez musiala byc niezla, choc juz troche przegieta, to fakt- ale taktyk mial chyba mozliwosc odkrywac ukrytych (i przebranych) wrogow z tego, co pamietam. PS: Ten mecz wczorajszy troche frustrujacy byl, ale bardzo emocjonujacy, trzeba przyznac. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Chciałem uprzejmie prosić adminów naszego serwa aby, gdy tylko wyczują ode mnie alkohol od razu mnie kickowali Po wczorajszej masakrze, mam kaca i kaca moralnego. A tera przerwa...maaaaaaaajjjjjjjóóóóówwwwwwwwwwkaaaaa!!!!!!!!!!! Wracam na pole bitwy 8.05. Sajonara mordy! Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 (edytowane) Ja byc moze jeszcze dzis wieczorem na chwilke na pozegnalny wp.ierdol zajrze (jak zona pozwoli) i tez sie do 06./07. maja zmywam Udanych wyjazdow tam, WZF, (Ty tam Gesior ostroznie z chlaniem na wschodnich rubiezach ) i zeby Wam mrowki/komary dup nie poodgryzaly w tych namiotach Pozdro! Edytowane 27 kwietnia 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Pytanie do Roziego, z jakim gnatem biegałeś wczoraj na Metrze, bo jak wziąłem to do ręki, to poczułem się, że to jest to czego szukałem w B3? Siła, celność, prawie bez odrzutu. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Pytanie do Roziego, z jakim gnatem biegałeś wczoraj na Metrze, bo jak wziąłem to do ręki, to poczułem się, że to jest to czego szukałem w B3? Siła, celność, prawie bez odrzutu. z battlelogu wynika ze g3a3 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 28 kwietnia 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/43340328/4/194180605/ Mój najlepszy mecz w BF3, ale jakoś mało mnie ucieszył. TV ustawiony w stylu kabotyna na 576p (w tych ustawieniach gra jest po prostu brzydka). Podbój z biletami x4, koszenie wszystkiego co się rusza z M240B, często na bipodzie, suczenie gdzieś po kątach, zachodzenie przeciwnika od tyłu, leżenie plackiem i napierdalanie wroga itp. itd. Nuda Panowie, wole dostawać od was w(pipi), niż co takiego w samotności. Do zobaczenia wieczorem. Cytuj
Vril_Dox 153 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 o której wczoraj graliście? Bo jak byłem gdzieś koło 22.00 to serwer był pusty. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 28 kwietnia 2012 Przed dziesiątą, na początku było nas mało, bo ustawiłem mix podboju i TDM, jak ustawiliśmy miejski podbój na 300% to szybko się zapełnił. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 http://battlelog.bat...28/4/194180605/ Mój najlepszy mecz w BF3, ale jakoś mało mnie ucieszył. TV ustawiony w stylu kabotyna na 576p (w tych ustawieniach gra jest po prostu brzydka). Podbój z biletami x4, koszenie wszystkiego co się rusza z M240B, często na bipodzie, suczenie gdzieś po kątach, zachodzenie przeciwnika od tyłu, leżenie plackiem i napierdalanie wroga itp. itd. Nuda Panowie, wole dostawać od was w(pipi), niż co takiego w samotności. Do zobaczenia wieczorem. Dziś zagrałem jeden mecz w tej słynnej rozdziałce 567p i stwierdzam że można sobie to między bajki włożyć (przynajmniej na plazmach Panasonica) , jedyna różnica to nie wyraźny obraz który utrudnia nawet z daleka zobaczenie przeciwnika. Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 cześć żołnierze... szczere mówiąc spodziewałem się przynajmniej kilka ciepłych słów na swój temat po wczorajszej masakrze ale nie... akurat dzisiaj wszyscy siedzą cicho... Nie pozostaje mi nic innego jak samodzielnie podjąć temat: oto mecz życia i jednocześnie drużynowa porażka http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/43280023/4/216401239/ przy najbliższej okazji sprawdzę czy miałem po prostu dzień konia czy ten MASS ze strzałkami jest taki przegięty... tak czy inaczej ŻRYJCIE TO :PPP Cytuj
maztika 36 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 te strzałki to jak dla mnie nowy usas, nie gram assaultem, więc nie mam ich odblokowanych nawet, ale ginie się od tego seryjnie... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Wczoraj od tej (pipi)ej broni ginąłem najczęściej Zaczął Pryx a potem do zabawy dołączył Kaczorro . Wstydzicie się !!! Będziecie się smażyć w piekle... Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 (edytowane) kaczor to bug jest niestety (zgłoszony i patch w drodze) i granie tym traktuję na tym samym poziomie co wchodzenie pod podłogę na metrze. Sorry no bonus A moje ciepłe słowa kieruje do Danielskiego, uwaga: TY PAŁO. Dziękuję Edytowane 28 kwietnia 2012 przez waldusthecyc Cytuj
walek 96 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 http://battlelog.bat...10/4/194180605/ Dobra runda na Metrze, na początku przeciwnik odskoczył nam na 100 ticketów, zaczęliśmy odrabiać, końcówka to już jazda bilet za bilet, niestety skończona przegraną o jeden kill. Danielski się tak wczuł, że aż kaszę przypalił na piecu :] Do następnego razu Panocki. Pamietam ten mecz. Bylem na poczatku z wami w druzynie, ale po paru sekundach wrzucilo mnie do przeciwnej strony (autobalans?). Przed koncowka Pazdzia niestety wypiepszylo, i zostalem na polu bitwy sam. Koniec rundy, chwila niepewnosci i euforia radosci. I Love this game Sprawdze dzisiaj te strzalki, moze sie upgrade'uje do T1000 :blum1: Wczoraj wpadam do gry, i w ciagu minuty dostaje 2 kosy od Gandzisa. Jednak nastepna runda byla bardzo bolesna dla przeciwnikow. :blum1: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/43287963/4/245517852/ Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Autor Opublikowano 28 kwietnia 2012 Ten bug, nie bug, jest w grze od samego początku ( http://bf3blog.com/2012/04/m26-mass-to-be-fixed-in-upcoming-battlefield-3-patch/ ). Gdyby nie ubijali mnie z tej broni w przytoczonej wcześniej rundzie to pewnie sam bym jej nie zaczął używać. Przepakowany jest zestaw M26 plus amunicja strzałkowa, ja tam gram na podstawowym zestawie, lepiej mi z nim idzie idzie. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 kozbinio jak lezysz jak ta mokra c.ipa i napier.dalasz z dwojnogu i nieslyszysz skaczacego i teabaggujacego Cie kolorowego misia to mowi sie "baj baj blaszko". buziaczki zuczku;) (null) Cytuj
walek 96 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 Na blachy nie ma rady, nie wazne czy lezysz czy biegasz . Przed chwila 3 stracilem, ale mimo tego fajne vylo to strzelane do kaczek http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/43414485/4/245517852/ Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 kwietnia 2012 Opublikowano 28 kwietnia 2012 (edytowane) kozbinio jak lezysz jak ta mokra c.ipa i napier.dalasz z dwojnogu i nieslyszysz skaczacego i teabaggujacego Cie kolorowego misia to mowi sie "baj baj blaszko". buziaczki zuczku;) (null) A propos tracenia blach... Edytowane 28 kwietnia 2012 przez Rozi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi