SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Ja Was pozdrawljaju z Lwowa! Bania! A ja u nas chleje i nawet nie włączam BC3 bo bedzie kd ratio ujemne albo nawet urojone;) Widzisz a gęsior musi aż tak dalekie wojaże robić by się napić Tylko uważaj na portfel bo tam jak sępy lokalne lumpy wypatrują, nadzianych narąbanych Polaków Cytuj
dApo 313 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 http://battlefield3polska.pl/?page=tournament&id=1 Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 hejo... pogra ktoś dziś wieczorem z miłośnikiem bugów? Jeśli tak to od razu ostrzegam, że w grę wchodzą tylko mapki dla piechociarzy bo od Kaspianów i innych Burz Ognistych mam torsje... PS. Być może będę używał Saigi, DAO lub innych przegiętych broni!!! Beware!!! będę dziś wyjątkowo wcześnie bo już ok. 20.30 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 hejo... pogra ktoś dziś wieczorem z miłośnikiem bugów? Jeśli tak to od razu ostrzegam, że w grę wchodzą tylko mapki dla piechociarzy bo od Kaspianów i innych Burz Ognistych mam torsje... PS. Być może będę używał Saigi, DAO lub innych przegiętych broni!!! Beware!!! będę dziś wyjątkowo wcześnie bo już ok. 20.30 Ja właśnie miałem zaproponować mapy jak kiedyś graliśmy tylko piechota bo się stęskniłem, a co do zglitchowanych broni to się zobaczy Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 maja 2012 Autor Opublikowano 4 maja 2012 Jeśli znajdę tylko czas to wbijam wieczorem, może być piechota, mogą być pojazdy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Ja dzisiaj wracam do BF3 i chce sie troche rozegrac, bo naprawde dlugo nie gralem, ok pol roku ale np w niedziele bylbym bardzo chetny do jakiejs gry wieksza ekipa Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 maja 2012 Autor Opublikowano 4 maja 2012 Jeśli nie masz nas wśród znajomych to pododawaj nas, na pewno znajdziesz kogoś do wspólnego ciurania, mam nadzieję, że headset jest? ;] Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Kaczy no bede jak mi sie znowu w robocie nie spitoli. bede gral massem:) i wali mnie reszta;) (null) Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Więc muszę dziś wyruszyć na polowanie... Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 puciaczku zamoczysz kose dzis to pewne ale pewne jest to ze bolesnie poczujesz moje massowe kule (ku.rwa jak to pedalsko brzmi) (null) Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 hejo... pogra ktoś dziś wieczorem z miłośnikiem bugów? Jeśli tak to od razu ostrzegam, że w grę wchodzą tylko mapki dla piechociarzy bo od Kaspianów i innych Burz Ognistych mam torsje... PS. Być może będę używał Saigi, DAO lub innych przegiętych broni!!! Beware!!! będę dziś wyjątkowo wcześnie bo już ok. 20.30 Jak skonczycie to pamietajcie zmienic na mapy z pojazdami Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Halo nygusy! Walcze teraz w Egerze. Spotkałem się dzisiaj z mistrzem świata Ferencem Csutoras. 6h degustacji!!! Totalny kosmita i jeden z najlepszych winiarzy świata! Dobra, nie przymulam...pilnie potrzebuje nr telefonu do Walducha Cyca alias Kozbino. Plisss help me!!! Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Tym samym dziś co poniektórzy pokazali jakimi lamkami są i jak koniecznie egoistycznie chcą psuć innym zabawę. Dla wiadomości - Mass + dart jest glitch'em, i nie bez powodu jest zbanowany na większości serwerów. Niestety, ale większość zamiast w imię dobrej zabawy i nie psucia zabawy innym grać normalnie, grała dziś strzałkami. Fakt, że to taki auto-kill - wystarczy nacisnąć przycisk a przeciwnik umiera na ekranie, to mniejsza. Mniejsza nawet to, że nie masz szans w starciu ze zglitch'owaną bronią. Ale zabawa robi się nudna jak flaki z olejem. Wszędzie tylko "pryk" "pryk" "pryk", i ponad połowa biega z tą samą bronią. Wszyscy niech biegają z tą bronią i będzie gorzej niż w Fall of Duty. Dlatego jeśli nie będzie logicznego bana na tą broń, ja swojej stopy na tym serwerze (ani na żadnym innym bez bana na Mass'a) nie postawię. Kropka. Litwin, masz chyba jakąś ochronę antynożową, dwa razy Cię od tyłu podchodziłem i nie chciało Ci wbić kosy Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 (edytowane) Panowie, swieci sloneczko, dziewczyny obnazaja swoje wdzieki na gdanskiej i olsztynskiej starowce, a wy tu (pipi) bzdury o wyzszosci massa, czy jak to sie zwie. Wracam za tydzien do BF3, i skopie wam tylki leszcze. Moje cziterskie lagi'i pomoga mi nabijaniu dobrych wynikow. Pozdro Litwin, masz chyba jakąś ochronę antynożową, dwa razy Cię od tyłu podchodziłem i nie chciało Ci wbić kosy Litwina ciezko zgwlacic od tylu, ale raz mi sie udalo. Edytowane 4 maja 2012 przez walek Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 rozi, Ty nawet takie proste meme potrafisz zyebać ;] A m26 powinno być zbanowane, tak uważam - a że dzisiaj tym grałem to sprawa waszej drużyny, bo pierwsze co sie stało jak dołączyłem na serwer to dostałem z massa. Kill fire with fire. Powtarza sie sytuacja z Usas+frag Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 (edytowane) Ja w końcówce wziąłem strzałki z ciekawości i mam mieszane uczucia,raz zabija 1 strzałem innym trzeba 2 lub 3.Do ostatniego meczu,gdzie Ukarzyciel mnie tym męczył,dawałem sobie radę każdą bronią,wystarczy że wszyscy teraz grają M16A3.Żadnej ochrony nie mam( mi też dopiero za 3 razem tobie weszła),miałem sytuacje że na czysto z tyłu nie wchodziła,a później ktoś mi z przodu wbijał,wystarczy biegać w 2-3 za mną,komuś na pewno się uda,na początku zielu z zaq-iem,później rozi i zaq.Skończyło się to tak,że miałem wszystkich blachy,oprócz Ukarzyciela i tylko menda Rozi ze mną zremisował(po 3 sobie zabraliśmy).Czasami mam wrażenie że jak wchodzę na ten server to ludzie głupieją,bo normalnie grać nie umieją tylko z nożem biegają za mną. Edytowane 5 maja 2012 przez Litwin25 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Wy gracie tylko na Harcdorze czy na Normalu? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 5 maja 2012 Autor Opublikowano 5 maja 2012 Na naszym serwerze chyba ani razu nie był włączony hardcore. Litwin, 99 orzełek, nice. Nie schlebiaj sobie, sam zmieniasz strony po to, żeby zapolować na wyżej wymienionych zawodników. Dzięki tym waszym polowaniom na nieśmiertelniki, kilka razy udało mi się was zabić, szkoda, że tylko kilka ;] Ja nie potrafię grać MASSem ze strzałkami, choć właśnie z tego zestawu najczęściej wczoraj najczęściej ginąłem, dzięki Zielu ;] Lepiej czuję MASSa z podstawową amunicją, fajny w bliskim kontakcie. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Zmieniam strony by nie grać z tymi,których nie lubię. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 5 maja 2012 Autor Opublikowano 5 maja 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/44364682/4/194180605/ Uff, a już myślałem, że mnie nie lubisz ;] Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 (edytowane) Cieszy mnie to, ze EA bedzie wspierac BF3 dalej, nawet po premierze MoH. Ostatnie 2 dodatki w okolicach premiery, nice. Ale i tak bedzie jak z ostatnim MoHem, ze przejdzie sie singla i sprzeda, bo w multi krolowac bedzie dalej BF3. Jak nadchodzacymi dodatkami dojdzie 12 nowych map to ile bedzie map lacznie w calej grze, liczac Powrot do Karkand? Edytowane 5 maja 2012 przez Voytec Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi