waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 (edytowane) misiek łyknąłem używkę potestową za 300, nie wiem ile to goni po sieci, jak potrzeba to mogę taniej załatwić, mamy nowe w magazynie (dystrybutor). teraz testuję, wrzucę coś na kompa i na YT to dam znać. instalacja bajecznie prosta i co najważniejsze bez potrzeby komputera. do tego pilot do sterowania. niestety przychodzi bez dysku - ja nagrywam na zewnętrznym 250gb i wg jego obliczeń wejdzie mi z 50 godzin... co do cen piszta na PW bo tutaj oficjalnie to nie chcę. jak coś to namioty jeszcze świetnie załatwiam (pozdro gęsior) ps. właśnie oglądam gameplay - zaje.biście to wychodzi, 720p, płynnie, piękna sprawa. oprawię to i wrzucę na YT żebyście sami zobaczyli. minus (choć w sumie dla nas plus) - nie nagrywa rozmów w czasie gry, gdyż headset idzie innym kanałem. Edytowane 12 maja 2012 przez waldusthecyc 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 kozbinio Ty tak się nie chwal że nagrywasz bo każdy będzie chciał być na youtube i będą biegać wokół Ciebie jak szarańcza na polu kukurydzy . Sam jak się zorientowałem że nagrywasz to Cię szukałem y być w TV, a co tam może to xfactory mnie wezmą, dzięki Tobie byle byś nie puścił na redtube w dziale biegające pedały 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 A tam, youtube, redtube, co za roznica. Wazne, zeby w sieci byc Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 To by było dobre pomad 800 h temu,jak wydarzały się akcje fajne lub dziwne,teraz od nowa to nie chciałby mi się grać by coś złapać. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 spoko, żeby wyhaczyć coś ciekawego to trzeba grać sporooooo godzin, gdyż mój profi skill nie pozwala na odpitalanie uber akcji z minuty na minutę. coś tam czasem sklecę z tego, narazie to parę świetnych bugów jak np. zaq który pojawił się na Sekwanie z tagiem ziela i to w trzech osobach naraz Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 spoko, żeby wyhaczyć coś ciekawego to trzeba grać sporooooo godzin, gdyż mój profi skill nie pozwala na odpitalanie uber akcji z minuty na minutę. coś tam czasem sklecę z tego, narazie to parę świetnych bugów jak np. zaq który pojawił się na Sekwanie z tagiem ziela i to w trzech osobach naraz To nie jest bug po prostu zaq pewnie grał snajperem choć raczej to nie do pomyślenia i rostawił czujkę i spowna, które wyświetlają właśnie zaqa jako 3 osoby na mapie Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 spoko, żeby wyhaczyć coś ciekawego to trzeba grać sporooooo godzin, gdyż mój profi skill nie pozwala na odpitalanie uber akcji z minuty na minutę. coś tam czasem sklecę z tego, narazie to parę świetnych bugów jak np. zaq który pojawił się na Sekwanie z tagiem ziela i to w trzech osobach naraz To nie jest bug po prostu zaq pewnie grał snajperem choć raczej to nie do pomyślenia i rostawił czujkę i spowna, które wyświetlają właśnie zaqa jako 3 osoby na mapie a tak, masz rację. ale czemu miał Ciebie w tagu to tego nie wiem Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 (edytowane) często jak gram to nagrywam, bo to kwestia wciśnięcia REC. A co z tego jest to nie wiem, bo nie oglądam, zbieram materiał. a coś byśmy pomłócili bo double exp na ulicy nie leży Edytowane 12 maja 2012 przez waldusthecyc Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 spoko, żeby wyhaczyć coś ciekawego to trzeba grać sporooooo godzin, gdyż mój profi skill nie pozwala na odpitalanie uber akcji z minuty na minutę. coś tam czasem sklecę z tego, narazie to parę świetnych bugów jak np. zaq który pojawił się na Sekwanie z tagiem ziela i to w trzech osobach naraz To nie jest bug po prostu zaq pewnie grał snajperem choć raczej to nie do pomyślenia i rostawił czujkę i spowna, które wyświetlają właśnie zaqa jako 3 osoby na mapie a tak, masz rację. ale czemu miał Ciebie w tagu to tego nie wiem Bo ja też grałe w tym składzie ale nie ekipie, a że jestem w śród znajomych to tak jest Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 (edytowane) co do cen piszta na PW bo tutaj oficjalnie to nie chcę. jak coś to namioty jeszcze świetnie załatwiam (pozdro gęsior) Uważajcie na użytkownika kozbinio. Ten krakowski cwaniak chciał wyłudzić za(pipi)isty namiot wysyłając mi jakiś je.bany stolik turystyczny. Jak żyć w takim kraju, no jak żyć... :rofl2: Edytowane 12 maja 2012 przez Gęsior Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 maja 2012 Opublikowano 12 maja 2012 A podobno nie ma większego cwaniaka nad warszawiaka 1 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 13 maja 2012 Opublikowano 13 maja 2012 haha najlepszy odrzutowiec xD http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/45613866/4/285616190/ Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 15 maja 2012 Opublikowano 15 maja 2012 test i próbne filmy robione przeze mnie z Avermedią z Battlefield3 http://www.psxextreme.info/topic/99855-avermedia-gamecapture-hd-nagrywamy-gameplay-z-konsoli/ Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 maja 2012 Opublikowano 16 maja 2012 najlepszy odrzutowiec : http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/46094308/4/180782105/ this is real... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 najlepszy odrzutowiec : http://battlelog.bat...08/4/180782105/ this is real... Już jesteś gotowy,przyfiluje mapkę z samolotem i zagram przeciwko tobie 1 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 najlepszy odrzutowiec : http://battlelog.bat...08/4/180782105/ this is real... Już jesteś gotowy,przyfiluje mapkę z samolotem i zagram przeciwko tobie bez sensu, lepiej żeby zostały Ci wspomnienia, że jesteś najlepszy... odblokowałem skaner okolicy i gra się zupełnie inaczej, wreszcie zaznacza w powietrzu inne maszyny. pytanie, czy odblokuję z czasem coś takiego, co pozwoli mi widzieć obce latadła na mini mapie? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 (edytowane) Troche mialem obawy po takiej dlugiej przerwie, ale come back wczoraj fajny byl- z randomami co prawda trudno cokolwiek ugrac jak sie u przeciwnikow choc jeden zgrany sklad trafi (a we wlasnej druzynie np. kolo czolgiem na demawendzie zamiast zdobywac flagi to na wlasnej respie sie bunkruje pomiedzy budynkami i probuje strzelac zza rogu w kierunku tunelu ), ale indywidualnie bylo spoko Prawie wszystkie mecze na plus, awans (Kozbinio, 300k pkt masz do odrobienia jeszcze lepiej wysiadz z tego jeta, jak chcesz to zrobic ). Z ciekawosci sobie spm za wczoraj sprawdzilem i wyszlo 491- az sam sie zdziwilem Do tego 31 kos (jeszcze 5 i bedzie kosa w top 3 broni ). Raz nawet chyba na plus z Kabotynem na Kaspijskiej wyszedlem, zgarnawszy mu przy okazji blache Jedyny problem, to ze poszedlem spac o 5:30, a o 8:30 dziecko sila wyrwalo mnie z lozka... Dzis wieczorem bedzie hardcor nawet na normalu... :confused: PS: Za(pipi)isty ten PKP- naprawde fajnie sie tym strzela wsparciem. Edytowane 17 maja 2012 przez tommi___t Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 No wlasnie chyba tak. Mialem wczoraj fajny mecz na Metrze ale duza wiekszosc zgonow mialem od jednego typa, ktory kosil wlasnie PKP ;] Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 (edytowane) Radar pokazuje maszyny latające i flagi(po co mi flagi w maszynie?),szkoda że np. nie pokazuje masztu,który na takiej Kaspijskiej podczas walki może przeszkadzać. Edytowane 17 maja 2012 przez Litwin25 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 Miales do BC2 wracac, nie? I wróciłem,jednak czy gra się za pośrednictwem forum?W związku z tym nie mogę swoja odpowiedzią uraczyć waldusia? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 Nie no jasne, mozesz ale na Battlelogu widze ze dalej pocinasz Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 Nie no jasne, mozesz ale na Battlelogu widze ze dalej pocinasz Pisałem ze gram klanówki i czasami latam,bo to jedno mnie jara w tej grze,zresztą nie musisz wchodzić na Battleloga,w grafice widać nowe kille. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 Radar pokazuje maszyny latające i flagi(po co mi flagi w maszynie?),szkoda że np. nie pokazuje masztu,który na takiej Kaspijskiej podczas walki może przeszkadzać. no i to mało powiedziane - maszt na kaspijskiej czy dźwigi na Khargu - to w(pipi)ia na maxa. z drugiej strony jak wyjdę z ciągu na milimetry to aż zimny pot na czole. zaznaczone flagi mi akurat się podobają, bo jeśli na dole nikt nie zaznacza mi wrogów to tylko to mnie ratuje - na oślep bo na oślep ale coś na ugnieść można. powoli jarzę szybkie zawracanie i parę razy udało mi się uciec przez rakietą zanim ją wystrzelono (pikanie, ale nie udało im się mnie namierzyć.) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi