SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 A wy nie wiecie że każdy żołnierz powie wam że piloci myśliwców to nie prawdziwi żołnierze Piechota i tylko Piechota, to jest elita która walczy na froncie, a nie te (pipi)ki które robią naloty a potem szybko do bazy Oczywiście mówię to o żołnierzach w realu a nie o Was dzielni wojacy Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 (edytowane) Odkąd rakieta zabiera 45% to mnie to wali,no chyba ze gonią mnie 2 jety a namierza heli Bo jak namierzają to pionowo w górę i ścinam. A wy nie wiecie że każdy żołnierz powie wam że piloci myśliwców to nie prawdziwi żołnierze Piechota i tylko Piechota, to jest elita która walczy na froncie, a nie te (pipi)ki które robią naloty a potem szybko do bazy Oczywiście mówię to o żołnierzach w realu a nie o Was dzielni wojacy Mi w MW mówili że tylko marynarze są prawdziwymi wojakami,bo nie mogą zrobić odwrotu tak jak lądówka,tylko walczą do końca. Edytowane 17 maja 2012 przez Litwin25 Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 17 maja 2012 Opublikowano 17 maja 2012 najlepszy odrzutowiec : http://battlelog.bat...08/4/180782105/ this is real... Szacun cycu Cytuj
tommi 345 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 (edytowane) Wczoraj zrobilem nemezisa na stugwiazdkowym pulkowniku Kolo w ogole urwal sie z meczu przy wyniku 25-27. Chyba najslabszy wysokolevelowiec, jakiego spotkalem do tej pory- moze pierwszy prawdziwy booster, jakiego spotkalem... Ale ta Sekwana wczorajsza to masakra byla- 100 minut jeden mecz, tak juz ostatnie 400 ticketow wszyscy mieli dosyc. Nie kumam do tej pory, dlaczego tam tak wolne te tickety schodzily. Z kolei bazar wczesniej to masakra innego rodzaju- jeszcze nie gralem meczu, w ktorym tyle osob z Massem ze strzalkami biegala (pozdro Gesior! ). To bylo prawie jak stare, dobre czasy sprzed znerfienia USAS-a Edytowane 18 maja 2012 przez tommi___t Cytuj
Prezes666 10 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 A wy nie wiecie że każdy żołnierz powie wam że piloci myśliwców to nie prawdziwi żołnierze Piechota i tylko Piechota, to jest elita która walczy na froncie, a nie te (pipi)ki które robią naloty a potem szybko do bazy Oczywiście mówię to o żołnierzach w realu a nie o Was dzielni wojacy Niestety ale piechota to nie elita tylko mięso armatnie, jest to zawsze najliczniejsza formacja więc i straty zawsze ma największe. elitarne to są tylko odziały takie jak GROM, Navy SEALs, a co do pilotów to zawsze będą elitą tym bardziej że wyszkolenie jednego pilota to wydatek ponad 2 milionów dollarów, więc dla wojska taki żołnierz będzie cenniejszy i bardziej szanowany niż zwykła piechota. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 Ale ta Sekwana wczorajsza to masakra byla- 100 minut jeden mecz, tak juz ostatnie 400 ticketow wszyscy mieli dosyc. Nie kumam do tej pory, dlaczego tam tak wolne te tickety schodzily. Bo walka zaciekła była ;] 30 ticketami wygraliście tylko - szkoda ze mi Gesior uciekł i sam musiałem grac... Ale nie było źle (pomijam kabotyna z, którym zawsze prawie gunfight przegrywałem). IMO 300% to maks jaki powinno sie grać, 400-500% to zdecydowanie za dużo, za dlugo, za męcząco i za nudno tyle na jednej mapie... Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 maja 2012 Opublikowano 18 maja 2012 Ale ta Sekwana wczorajsza to masakra byla- 100 minut jeden mecz, tak juz ostatnie 400 ticketow wszyscy mieli dosyc. Nie kumam do tej pory, dlaczego tam tak wolne te tickety schodzily. Bo walka zaciekła była ;] 30 ticketami wygraliście tylko - szkoda ze mi Gesior uciekł i sam musiałem grac... Ale nie było źle (pomijam kabotyna z, którym zawsze prawie gunfight przegrywałem). IMO 300% to maks jaki powinno sie grać, 400-500% to zdecydowanie za dużo, za dlugo, za męcząco i za nudno tyle na jednej mapie... 576p sie kłania Cytuj
tommi 345 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 (edytowane) Bo walka zaciekła była ;] 30 ticketami wygraliście tylko - szkoda ze mi Gesior uciekł i sam musiałem grac... Ale nie było źle (pomijam kabotyna z, którym zawsze prawie gunfight przegrywałem). IMO 300% to maks jaki powinno sie grać, 400-500% to zdecydowanie za dużo, za dlugo, za męcząco i za nudno tyle na jednej mapie... Mimo wszystko pamietam mecze, ktore tez byly wyrownane, a tickety nie staly w miejscu. W ogole to, ze reanimacje i natychmiastowe ponowne zgony kosztuje tickety i prowadzi do porazki, to mit- podniesienie w podboju przywraca kupon druzynie, wiec w najgorszym razie mozna go stracic ponownie, ale i tak tylko jeden. Byc moze wlasnie w tym meczu bardzo duzo podnoszenia bylo? Ja z Toba podobnie w tym meczu mialem (chyba z 3:14, w tym dwie stracone blachy), ale jednak to troche inaczej bylo, niz z Kabotynem. Tutaj po prostu wymiany przegrywalem (uzywalem tlumikow wtedy jeszcze, plus kwestia skilla), a z Kabotynem to nie zdazysz wychylic nosa zza rogu albo przycelowac, a juz lezysz... Zgadzam sie w 100% kwestii ticketow. PS: Wczoraj bez mikro musialem grac, bo doslownie jak tylko dolaczylem, to najpierw mi konsole zwiesilo, a zanim ja zdazylem zresetowac, to dziecko jakims cudem sie obudzilo... Edytowane 19 maja 2012 przez tommi___t Cytuj
walek 96 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 Ale ta Sekwana wczorajsza to masakra byla- 100 minut jeden mecz, tak juz ostatnie 400 ticketow wszyscy mieli dosyc. Nie kumam do tej pory, dlaczego tam tak wolne te tickety schodzily. Bo walka zaciekła była ;] 30 ticketami wygraliście tylko - szkoda ze mi Gesior uciekł i sam musiałem grac... Ale nie było źle (pomijam kabotyna z, którym zawsze prawie gunfight przegrywałem). IMO 300% to maks jaki powinno sie grać, 400-500% to zdecydowanie za dużo, za dlugo, za męcząco i za nudno tyle na jednej mapie... 576p sie kłania I nie tylko... Z tego co pamietam to Ukarzyciel gral wsparciem. Ta klasa ma do dyspozycji pukawki, ktore absolutnie nie nadaja sie do agresywnej gry. W konfrontacji z AEK47, M16 czy F2000 klasa support'a zawsze bedzie lezala na glebie. Poza tym jak podnosze bron po trupach, to czesto ludzie maja zamontowane do broni 2x lub 4x zoom'y. Po co to!? Dluzej wtedy przechodzi sie z ramienia na oko. Owszem 576p pomaga, ale podobnie tez pomaga ustawiona na max'a czulosc. Zreszta sa ludzie, ktorzy swietnie graja na 720p, jak np niewiarygodny cyborg z klanu SS Takeshi. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 (edytowane) Az sie pochwale Combo czolg + kosa + randomy http://battlelog.bat...64/4/305322836/ Poprawilem tym meczem best kill streaka do 20, a byloby wiecej, ale gonilem z nozem goscia, ktory po 20 killach wysadzil mi czolg i wpadlem na jego ziomka wybiegajacego zza kontenera... (no i nikt mi z wiezyczki nie namierzal upierdliwych little birdow, a dzialem nie dalem rady niestety zadnego sciagnac, mimo ze bardzo nisko latali). W ogole w dwoch szybkich meczach dzisiaj przelamalem granice 700 SPM Za(pipi)iste uczucie W konfrontacji z AEK47, M16 czy F2000 klasa support'a zawsze bedzie lezala na glebie. No, chyba, ze kolo wiedzac o przeciwniku wychodzi zza rogu juz z wcisnietym spustem czesto ludzie maja zamontowane do broni 2x lub 4x zoom'y. Po co to!? Dluzej wtedy przechodzi sie z ramienia na oko. No, nie mowiac o bujaniu jak chcesz skorygowac przy poruszajacym sie celu... sa ludzie, ktorzy swietnie graja na 720p, jak np niewiarygodny cyborg z klanu SS Takeshi. Caly ten klan jest mocny- tego Takieshiego bardzo ciezko ubic (choc jego blache raz na ognistej zgarnalem ), ale najwieksze problemy sposrod nich to mam zawsze z gosciem Rozkaz. Pasowalbys tam, przyjmujac zaproszenie Edytowane 19 maja 2012 przez tommi___t Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 19 maja 2012 Autor Opublikowano 19 maja 2012 Powrót Tomcia nożownika hihihi Cytuj
tommi 345 Opublikowano 19 maja 2012 Opublikowano 19 maja 2012 (edytowane) Tommi Rozpruwacz Litwin, Zaq czu Zielu maja duzo wiecej zabojstw nozem ode mnie, ale ja srednio az 7% killi robie w ten sposob- pod tym wzgledem nie znam chyba nikogo lepszego W ogole za co sie dostaje status weterana w Battlelogu? Dalej go nie mam za BF3, a widze, ze ma go sporo osob z nizsza ranga, mniejsza iloscia h itd., niz ja PS: Litwin, usunales mnie ze znajomych w Battlelogu? To dlatego, zebym nie widzial i nie mogl Ci wypominac, ze dalej grasz w BF3 mimo powtarzania w kolko, ze po setnej gwiazdce wracasz do BC2? Edytowane 19 maja 2012 przez tommi___t Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 Tommi Rozpruwacz Litwin, Zaq czu Zielu maja duzo wiecej zabojstw nozem ode mnie, ale ja srednio az 7% killi robie w ten sposob- pod tym wzgledem nie znam chyba nikogo lepszego W ogole za co sie dostaje status weterana w Battlelogu? Dalej go nie mam za BF3, a widze, ze ma go sporo osob z nizsza ranga, mniejsza iloscia h itd., niz ja PS: Litwin, usunales mnie ze znajomych w Battlelogu? To dlatego, zebym nie widzial i nie mogl Ci wypominac, ze dalej grasz w BF3 mimo powtarzania w kolko, ze po setnej gwiazdce wracasz do BC2? Między innymi za ten plus który dałeś,odebrałem to jako policzek. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 (edytowane) Między innymi za ten plus który dałeś,odebrałem to jako policzek. Tak wlasnie myslalem ...ale serio- dlaczego cisniesz dalej w BF3, mimo powtarzania w kolko, ze po setnej gwiazdce wracasz do BC2? Klanowki w BC2 tez sa, wiec jedyne wytlumaczenie, to ze BF3 jest lepszy- przyznaj to, a juz nigdy wiecej o to nie zapytam (i bede dodatkowo minusowal wszystkich, ktorzy o to zapytaja) Wczoraj troche polatalem heli scoutami (musze je wymasterowac w koncu), postrzelalem tez stingerami i musze powiedziec, ze: - jak za 8 tys. pkt. odblokuje laser, to wyprobuje w walce powietrznej combo laser + naprowadzana p-z, ale wydaje mi sie, ze odkad flary nie gubia namierzania, to zwykle rakiety tez za(pipi)iscie sie sprawdzaja. Jedyny plus tego combo, to ze na pojazdy naziemne tez dziala. - mam wrazenie, ze poprawili (zwiekszyli) zasieg stingerow- wczoraj bez problemu nimi trafialem i to na calkiem spore odleglosci PS: Kabotyn, sorry, ze sie tak zmylem szybko (dopiero pozniej w Battlelogu zobaczylem, ze dolaczyles na tych kanalach), ale mialem dzis pobudke wczesniejsza i musialem spadac tez wczesniej. Edytowane 20 maja 2012 przez tommi___t Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 (edytowane) Rakieta p-z pięknie rozwala heli,tylko trzeba być blisko by namierzanie ni zeszło.Kilka stron wcześniej pisałem,że jedyne co mi się podoba w tej grze to latanie i to właśnie robię,naziemnie dodałem tylko 4 blachy,w powietrzu 700 killi.W BC2 maszyny są upośledzone,HINDT nie ma rakiet,a Apache tylko te bez namierzania. Tommi ja mam 12% za nóż Edytowane 20 maja 2012 przez Litwin25 Cytuj
Grez 33 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 czesto ludzie maja zamontowane do broni 2x lub 4x zoom'y. Po co to!? Dluzej wtedy przechodzi sie z ramienia na oko. No, nie mowiac o bujaniu jak chcesz skorygowac przy poruszajacym sie celu... bez przesady, jak zazwyczaj grałem z 3,4x lub 4x i nie miałem większych problemów, chyba, że dochodziło się do walki w metrze itp. ale w bf nie wiele jest ciasnych miejscówek. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 (edytowane) Tommi ja mam 12% za nóż O kutwa, szacun! (to z jeta tez sie da kosy sprzedawac? ) E: Odwoluje ten szacun! Cos Ci sie porabalo- sprawdzilem i masz nozem 1895 killi z 52 090 ogolem, co daje marne 3,6% Kanciarz Edytowane 20 maja 2012 przez tommi___t Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 Tommi ja mam 12% za nóż O kutwa, szacun! (to z jeta tez sie da kosy sprzedawac? ) E: Odwoluje ten szacun! Cos Ci sie porabalo- sprawdzilem i masz nozem 1895 killi z 52 090 ogolem, co daje marne 3,6% Kanciarz Ok wykumałem błąd Dogtags / kill percentage 37 409 12% 3.51% Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 20 maja 2012 Opublikowano 20 maja 2012 Z kolei bazar wczesniej to masakra innego rodzaju- jeszcze nie gralem meczu, w ktorym tyle osob z Massem ze strzalkami biegala (pozdro Gesior! ). Wbijam 500 killi i odstawiam strzałki. Bo walka zaciekła była ;] 30 ticketami wygraliście tylko - szkoda ze mi Gesior uciekł i sam musiałem grac... Przepraszam Cię najmocniej. Bombardowali mnie invite'ami i polazłem. Muszę też powiedzieć, że dużo krwi mi napsułeś. Jechałeś ze mną jak ze starą szmatą. Pozdro Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 maja 2012 Opublikowano 22 maja 2012 Przez ostatnie półtora miecha zagrałem ze dwa razy na PS3. Gracie coś jeszcze czasem na tym naszym serwie? W końcu muszę się ogarnąć i pograć Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 22 maja 2012 Opublikowano 22 maja 2012 Nie ma dnia, żeby ktoś z ekipy nie grał. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 25 maja 2012 Opublikowano 25 maja 2012 \Zebys wiedzial ze min Litwin. On, kaczorro, Grez, zaq, Ukarzyciel, zielu, hellspawn, waldus, tommi, Fru, MaggoTX, dapo i wielu innych (kazdego kogo pominalem - sorry ) Kogo pominął? Zakładam komitet osób pominiętych, od dziś polujemy na jego blaszkę i ustawiamy radary naszych kroczy na jego twarz. Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 25 maja 2012 Opublikowano 25 maja 2012 \Zebys wiedzial ze min Litwin. On, kaczorro, Grez, zaq, Ukarzyciel, zielu, hellspawn, waldus, tommi, Fru, MaggoTX, dapo i wielu innych (kazdego kogo pominalem - sorry ) Kogo pominął? Zakładam komitet osób pominiętych, od dziś polujemy na jego blaszkę i ustawiamy radary naszych kroczy na jego twarz. ale oso chosi??? o której dzisiaj zaczynacie? chętnie zarwę nockę po długim czasie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi