Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair

BF Premium oficjalnie!

http://blog.eu.plays...e-daymonthyear/

Battlefield 3
Battlefield 3 – Close Quarters (Monday 4th June release) (£11.99, €14.99, AU$23.95)
Battlefield 3 – Premium (Monday 4th June release) (£39.99, €49.99, AU$79.95)

Screen z mojego ipod'a bo juz usuneli http://tinypic.com/r/2czq3ph/6

Edytowane przez zaq123456
Gość Zaqair

wreszcie dobre info - data dodatku, więc po weekendzie znów konsola ruszy :) Pryx zabieraj grę koledze, danielskii rzuć w ch.uj kodeks drogowy, kaczor zacznij pić, zaqu przestań już wielbić xboxa, gęsior yyyyyy nic nie zmieniaj :D i jedziemy

To data dla premium ;) kto nie kupi premium ten czeka do 12 czerwca

moge tylko powiedziec ze latanie z dobrym pilotem to sama przyjemnoac (thx zaq) 4 baretki wpadly momentalnie i czekam az odblokuje termowizje wtedy mysle ze medal wpadnie szybciutko:) milo wrocic po przerwie i zobaczyc swojskie ksywy i uslyszec swojskie glosy;)

(null)

Szkoda, że nie słyszałeś mojego: "(pipi)a, (pipi)a, (pipi)a..." :)

Gość szpic

moge tylko powiedziec ze latanie z dobrym pilotem to sama przyjemnoac (thx zaq) 4 baretki wpadly momentalnie i czekam az odblokuje termowizje wtedy mysle ze medal wpadnie szybciutko:) milo wrocic po przerwie i zobaczyc swojskie ksywy i uslyszec swojskie glosy;)

(null)

Szkoda, że nie słyszałeś mojego: "(pipi)a, (pipi)a, (pipi)a..." :)

termowizja jest przereklamowana

Dawno panowie tak wpier&%l nie dostalismy, jak przed chwila. Runda trwala 43 min, a trzech cyborgow z 100 lvl. w ciagu okolo 10-15 min zdemolowala nas niczym Mike Tyson swoich oponentow. Ostatni raz takie manto dostalem, kiedy porownano mnie do modelu t100. :) Tamta runda to byla tragiczna, dzisiejsza katastrofalna. To nie byla walka, to byla eksterminacja naszej druzyny. Dawno nie czulem sie taki bezradny. :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/48165162/4/245517852/

Ciiii, Kabotyn, jaki wpier.dol? Jaka eksterminacja? Popatrz na tabele: grajac prawie caly mecz w 8 na 12 przez 43 minuty stawialismy zaciety opor bandzie niemozliwych cyborgow, przegrywajac z nimi ostatecznie o wlos- taka jest wersja oficjalna ;)

Tego Bandizoora nawet dwa razy udalo mi sie ubic :) pozostalych chyba tez (poza tym acid costam). To francuzi byli w ogole. Na pewno czitowali jakimis FX fragami- niemozliwe, zeby zabojady tak wymiataly normalnie ;)

juz wole takie mecze wspominac ;)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/48160861/4/305322836/

Edytowane przez tommi___t

Wyprobowalem wczoraj po dluuuuuuugiej przerwie (wlasciwie od momentu odblokowania M249, czyli z pol roku) RPK-74 i naprawde to zayebista bron! Mialem wrazenie, ze zabija tak szybko, jak PKP, ale duzo mniej kopie i jest celniejsza. Jedyny problem, ze dopiero przy 150 killach dobry celownik sie odblokowuje, a mechaniczny troche s(pipi)y ma, ale i tak chyba sie nia troche pobawie w najblizszych tyg. :)

Edytowane przez tommi___t
Gość Zaqair

Wyprobowalem wczoraj po dluuuuuuugiej przerwie (wlasciwie od momentu odblokowania M249, czyli z pol roku) RPK-74 i naprawde to zayebista bron! Mialem wrazenie, ze zabija tak szybko, jak PKP, ale duzo mniej kopie i jest celniejsza. Jedyny problem, ze dopiero przy 150 killach dobry celownik sie odblokowuje, a mechaniczny troche s(pipi)y ma, ale i tak chyba sie nia troche pobawie w najblizszych tyg. :)

W patchu maja go naprawic bo jest zbugowany.

Ciiii, Kabotyn, jaki wpier.dol? Jaka eksterminacja? Popatrz na tabele: grajac prawie caly mecz w 8 na 12 przez 43 minuty stawialismy zaciety opor bandzie niemozliwych cyborgow, przegrywajac z nimi ostatecznie o wlos- taka jest wersja oficjalna ;)

Tego Bandizoora nawet dwa razy udalo mi sie ubic :) pozostalych chyba tez (poza tym acid costam). To francuzi byli w ogole. Na pewno czitowali jakimis FX fragami- niemozliwe, zeby zabojady tak wymiataly normalnie ;)

No wiekszosc rundy ich miazdzylismy, do momentu kiedy wpadlo tych trzech muszkieterow. :) Najwiekszy szoker jest taki, ze oni wykrecili te wyniki w 10-15 minut. Moze sie myle, ale my mielismy chyba z 400 ticketow przewagi. :)

Ten acid cos tam pocisnal mnie 11 razy, a ja jego tylko raz. :)

Wpadaj dzis wieczorem RajnerGT na serwa. I nie zrazaj sie, ze na poczatku bedziesz dostawal....I sorry, ze dostarczyl ci wczoraj frustrujacyh momentow :)

Edytowane przez walek
Gość Zaqair

No wiekszosc rundy ich miazdzylismy, do momentu kiedy wpadlo tych trzech muszkieterow. :) Najwiekszy szoker jest taki, ze oni wykrecili te wyniki w 10-15 minut. Moze sie myle, ale my mielismy chyba z 400 ticketow przewagi. :)

Ten acid cos tam pocisnal mnie 11 razy, a ja jego tylko raz. :)

Wpadaj dzis wieczorem RajnerGT na serwa. I nie zrazaj sie, ze na poczatku bedziesz dostawal....I sorry, ze dostarczyl ci wczoraj frustrujacyh momentow :)

Bandizoor gra metro/kanaly i czasem bazar

Aciidz- to samo

Vigliarolo_06- to samo

Ze im sie to nie nudzi. goscie maja po +900spm.

lekcje latania nie idą na marne kolejny mój rekord pobity 3 baretki i lada moment medal za samoloty :Dhttp://battlelog.bat...14/4/285616190/

gdyby nie te (pipi)e rakiety na ciepło bym nie miał tyle samobójstw.... nie daje się zabić cwaniakom z tym gównem wole się sam zabić

149 killi i 207 unieruchomień

Edytowane przez dApo