Gość Zaqair Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) BF Premium oficjalnie! http://blog.eu.plays...e-daymonthyear/ Battlefield 3 Battlefield 3 – Close Quarters (Monday 4th June release) (£11.99, €14.99, AU$23.95) Battlefield 3 – Premium (Monday 4th June release) (£39.99, €49.99, AU$79.95) Screen z mojego ipod'a bo juz usuneli http://tinypic.com/r/2czq3ph/6 Edytowane 30 Maja 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) To po ile u nas bedzie Premium, 239 zl? :o Poza tym moglby byc tanszy dla osob, ktore B2K posiadaja. Edytowane 30 Maja 2012 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 To po ile u nas bedzie Premium, 239 zl? :o Poza tym moglby byc tanszy dla osob, ktore B2K posiadaja. W PL chyba za 200zl bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Pisali w plotkach ze za 189 co by bylo spoko, ale ta cena nie wskazuje na to by u nas bylo najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 tak was czytam jak piszecie o wspólnych grach i aż chętnie bym z wami pograł chociaż jestem początkujący jeśli chodzi o BF Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 dasz piątkę i się dogadamy wreszcie dobre info - data dodatku, więc po weekendzie znów konsola ruszy Pryx zabieraj grę koledze, danielskii rzuć w ch.uj kodeks drogowy, kaczor zacznij pić, zaqu przestań już wielbić xboxa, gęsior yyyyyy nic nie zmieniaj i jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) wreszcie dobre info - data dodatku, więc po weekendzie znów konsola ruszy Pryx zabieraj grę koledze, danielskii rzuć w ch.uj kodeks drogowy, kaczor zacznij pić, zaqu przestań już wielbić xboxa, gęsior yyyyyy nic nie zmieniaj i jedziemy To data dla premium kto nie kupi premium ten czeka do 12 czerwca Edytowane 30 Maja 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Abstrahujac- ostatnio wzorem birgirpalla (czy jak mu tam) pierwszego roadkilla little birdem zrobilem Czasem latwiej... hmm, przeleciec, niz zastrzelic Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 moge tylko powiedziec ze latanie z dobrym pilotem to sama przyjemnoac (thx zaq) 4 baretki wpadly momentalnie i czekam az odblokuje termowizje wtedy mysle ze medal wpadnie szybciutko:) milo wrocic po przerwie i zobaczyc swojskie ksywy i uslyszec swojskie glosy;) (null) Szkoda, że nie słyszałeś mojego: "(pipi)a, (pipi)a, (pipi)a..." Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 moge tylko powiedziec ze latanie z dobrym pilotem to sama przyjemnoac (thx zaq) 4 baretki wpadly momentalnie i czekam az odblokuje termowizje wtedy mysle ze medal wpadnie szybciutko:) milo wrocic po przerwie i zobaczyc swojskie ksywy i uslyszec swojskie glosy;) (null) Szkoda, że nie słyszałeś mojego: "(pipi)a, (pipi)a, (pipi)a..." termowizja jest przereklamowana Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 termowizja jest przereklamowana Zgadza się, początkowo na niej śmigałem ale brak zasięgu skutecznie mnie zniechęcił. Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 jak ja lubie gdy mi nie zapisuje postępów z 3 meczy z rzędu i co mecz odblokowuję to samo -.- Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 to zabiło u mnie BC2 (zero klas w meczu). nic mnie tak bardzo nie demotywuje j.ebanie statsów. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dawno panowie tak wpier&%l nie dostalismy, jak przed chwila. Runda trwala 43 min, a trzech cyborgow z 100 lvl. w ciagu okolo 10-15 min zdemolowala nas niczym Mike Tyson swoich oponentow. Ostatni raz takie manto dostalem, kiedy porownano mnie do modelu t100. Tamta runda to byla tragiczna, dzisiejsza katastrofalna. To nie byla walka, to byla eksterminacja naszej druzyny. Dawno nie czulem sie taki bezradny. http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/48165162/4/245517852/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Ciiii, Kabotyn, jaki wpier.dol? Jaka eksterminacja? Popatrz na tabele: grajac prawie caly mecz w 8 na 12 przez 43 minuty stawialismy zaciety opor bandzie niemozliwych cyborgow, przegrywajac z nimi ostatecznie o wlos- taka jest wersja oficjalna Tego Bandizoora nawet dwa razy udalo mi sie ubic pozostalych chyba tez (poza tym acid costam). To francuzi byli w ogole. Na pewno czitowali jakimis FX fragami- niemozliwe, zeby zabojady tak wymiataly normalnie juz wole takie mecze wspominac http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/48160861/4/305322836/ Edytowane 2 Czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 61:7 bycz plizzzzz..... Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 No w końcu udało mi się z wami trochę pograć Całkiem fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Wyprobowalem wczoraj po dluuuuuuugiej przerwie (wlasciwie od momentu odblokowania M249, czyli z pol roku) RPK-74 i naprawde to zayebista bron! Mialem wrazenie, ze zabija tak szybko, jak PKP, ale duzo mniej kopie i jest celniejsza. Jedyny problem, ze dopiero przy 150 killach dobry celownik sie odblokowuje, a mechaniczny troche s(pipi)y ma, ale i tak chyba sie nia troche pobawie w najblizszych tyg. Edytowane 2 Czerwca 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wyprobowalem wczoraj po dluuuuuuugiej przerwie (wlasciwie od momentu odblokowania M249, czyli z pol roku) RPK-74 i naprawde to zayebista bron! Mialem wrazenie, ze zabija tak szybko, jak PKP, ale duzo mniej kopie i jest celniejsza. Jedyny problem, ze dopiero przy 150 killach dobry celownik sie odblokowuje, a mechaniczny troche s(pipi)y ma, ale i tak chyba sie nia troche pobawie w najblizszych tyg. W patchu maja go naprawic bo jest zbugowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Ciiii, Kabotyn, jaki wpier.dol? Jaka eksterminacja? Popatrz na tabele: grajac prawie caly mecz w 8 na 12 przez 43 minuty stawialismy zaciety opor bandzie niemozliwych cyborgow, przegrywajac z nimi ostatecznie o wlos- taka jest wersja oficjalna Tego Bandizoora nawet dwa razy udalo mi sie ubic pozostalych chyba tez (poza tym acid costam). To francuzi byli w ogole. Na pewno czitowali jakimis FX fragami- niemozliwe, zeby zabojady tak wymiataly normalnie No wiekszosc rundy ich miazdzylismy, do momentu kiedy wpadlo tych trzech muszkieterow. Najwiekszy szoker jest taki, ze oni wykrecili te wyniki w 10-15 minut. Moze sie myle, ale my mielismy chyba z 400 ticketow przewagi. Ten acid cos tam pocisnal mnie 11 razy, a ja jego tylko raz. Wpadaj dzis wieczorem RajnerGT na serwa. I nie zrazaj sie, ze na poczatku bedziesz dostawal....I sorry, ze dostarczyl ci wczoraj frustrujacyh momentow Edytowane 2 Czerwca 2012 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Ciiii, Kabotyn, jaki wpier.dol? Jaka eksterminacja? Popatrz na tabele: grajac prawie caly mecz w 8 na 12 przez 43 minuty stawialismy zaciety opor bandzie niemozliwych cyborgow, przegrywajac z nimi ostatecznie o wlos- taka jest wersja oficjalna Tego Bandizoora nawet dwa razy udalo mi sie ubic pozostalych chyba tez (poza tym acid costam). To francuzi byli w ogole. Na pewno czitowali jakimis FX fragami- niemozliwe, zeby zabojady tak wymiataly normalnie No wiekszosc rundy ich miazdzylismy, do momentu kiedy wpadlo tych trzech muszkieterow. Najwiekszy szoker jest taki, ze oni wykrecili te wyniki w 10-15 minut. Moze sie myle, ale my mielismy chyba z 400 ticketow przewagi. Ten acid cos tam pocisnal mnie 11 razy, a ja jego tylko raz. Wpadaj dzis wieczorem RajnerGT na serwa. I nie zrazaj sie, ze na poczatku bedziesz dostawal....I sorry, ze dostarczyl ci wczoraj frustrujacyh momentow Bandizoor gra metro/kanaly i czasem bazar Aciidz- to samo Vigliarolo_06- to samo Ze im sie to nie nudzi. goscie maja po +900spm. Edytowane 2 Czerwca 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) lekcje latania nie idą na marne kolejny mój rekord pobity 3 baretki i lada moment medal za samoloty http://battlelog.bat...14/4/285616190/ gdyby nie te (pipi)e rakiety na ciepło bym nie miał tyle samobójstw.... nie daje się zabić cwaniakom z tym gównem wole się sam zabić 149 killi i 207 unieruchomień Edytowane 2 Czerwca 2012 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Latanie po tym patchu stało się męczarnią,nie widać pojazdów naziemnych na radarze,do tego w powietrzu naszych też i są czasami jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 tak wiem.... kilka razy wleciałem w zaq'a i randomów całkiem przypadkiem bo nie wiedziałem gdzie on jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Jeszcze lepsi są kolesie,którzy nie mogą ciebie zestrzelić i celowo w ciebie wlatują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi