Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 422,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

No, na okraglo :) 24h/dobe, 7dni/tydz. ;) Ty Gesior, nie jestes troche.... przepracowany przypadkiem? ;)

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

:) Ja w pracy jeszcze. Hmmm...w sumie co to za różnica :rofl2:

Kuźwa znowu nie skorzystam w double xp. W sobotę wesele a w niedziele umieralnia :mellow:

Opublikowano

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:

http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1

wideo przyciemnione pod napisy. ciekaw jestem o kim to gadaliśmy na początku

(pipi).łem na podłogę hehehe

CQC, METRO, SEKWANA, KANAŁY, BAZAR + pod maszyny możemy dla sportu Firestorm. Myślę, że czas nap.ierdolić punktów jak świnia

Ale chłopy, na CQC jest tylko 16 luda. nie ma co mieszać, map z ostatniego dodatku z pozostałymi mapami bo są za duże na 16 graczy

Bliskie Ćwiartki, Metro, Bazar, może jakiś jeden Mistrz Broni.

Też jestem za tym by nie mieszać 16/24. No i spierd.alać mi z tym "miszczem" broni... :)

Opublikowano

zaqu przeklina na na na na na

Będzie szlaban i nie dostanie podwieczorku... ;)

Opublikowano

jak to jest sciagnalem na swoim koncie dodatek i chce sie nim podzielic. dalem dane konta tej osobie, sciagnela dodatek a mimo to nie widzi go u siebie.

(null)

Opublikowano

hmm okay a jak zostanie moge zmienic haslo?

chodzi o to ze wszedzie mam jedno haslo i niechce mi sie kombinowac pozniej

(null)

Edytowane przez danielskii

Opublikowano

Tak, mozesz zmienic haslo i ona nawet jak bedzie miala juz nieaktualne haslo to niewazne. Musi byc twoje konto aktywowane na tej drugiej konsoli.

Opublikowano

Tylko pamiętaj, że aktywowane musi być. Zakładka account coś tam.

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

Widzimy się dzisiaj chopy po meczu. Ja wale dzisiaj na Stadion. Czechy!!!

Opublikowano

Widzimy się dzisiaj chopy po meczu. Ja wale dzisiaj na Stadion. Czechy!!!

Gęsior musisz wkurzać ludzi ;) strefa kibica, i teraz stadion. Powiedz jak mam Twoją mordkę rozpoznać w tv ? :)

Opublikowano

pro tip. menel z czerwonym nosem daje 99% ze to nasz Gesior:)

(null)

ciekawe jak na stadion przemyci te swoje cienkie winka, które z takim zapałem chłepta... Chciecie zobaczyć Gęsiora w TV - rozglądajcie się za stewardami wyprowadzającymi rozjuszonego kolesia z pustą flaszką po "Arizonie"...

Dzięki Łebi za wskazówkę :) wreszcie wszystko zagrało po AKTYWACJI tego konta...

Opublikowano

Dziś gramy i zwyciężamy! Tradycyjnie będę na tyłach w zimne żubry drużynę zaopatrywał. Walduś nagrywaj meczyki a ja obiecuję, że dostarczę masę swoich efektownych śmierci lub akcji typu "tylko pijanemu mogło się to udać" hehe (ps. Jak moja kumpela która przeżyła lot z 5 piętra :) )

Opublikowano

A, to tą osobą od konta jest kaczorrro. Wydało sie :)

Panowie powiem wam ze zwiechy konsoli przy BF3 o patcha to jest juz patologia. 4 zwiechy na sesje wieczorem to jest minimum. Fuck.

Opublikowano

A, to tą osobą od konta jest kaczorrro. Wydało sie :)

Panowie powiem wam ze zwiechy konsoli przy BF3 o patcha to jest juz patologia. 4 zwiechy na sesje wieczorem to jest minimum. Fuck.

Pełna zgoda z tymi zwiechami... gra mi się wiesza w każdej możliwej sytuacji - w menu, w sklepie, na Sekwanie... kur.wa... w kinie, w Lublinie, w metrze i w swetrze!!! no co jest?

Opublikowano

Musze sie jutro chyba zajac przeinstalowaniem danych BF3 na dysku... innego wyjscia nie widze. Konsola jest sprawna bo tylko BF3 mi sie wiesza. W ogole to jedyna gra jaka mi sie zawiesila na tej konsoli w ogole...