Opublikowano 19 czerwca 201212 l No, na okraglo 24h/dobe, 7dni/tydz. Ty Gesior, nie jestes troche.... przepracowany przypadkiem? Edytowane 19 czerwca 201212 l przez tommi___t
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Ja w pracy jeszcze. Hmmm...w sumie co to za różnica :rofl2: Kuźwa znowu nie skorzystam w double xp. W sobotę wesele a w niedziele umieralnia
Opublikowano 19 czerwca 201212 l No to sie wkuwicie www.polygamia.pl/Polygamia/1,109150,11969697,Jutrzejsze_zakupy_w_PlayStation_Store_beda_utrudnione.html Edytowane 19 czerwca 201212 l przez zaq123456
Opublikowano 19 czerwca 201212 l zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa: http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1 wideo przyciemnione pod napisy. ciekaw jestem o kim to gadaliśmy na początku (pipi).łem na podłogę hehehe CQC, METRO, SEKWANA, KANAŁY, BAZAR + pod maszyny możemy dla sportu Firestorm. Myślę, że czas nap.ierdolić punktów jak świnia Ale chłopy, na CQC jest tylko 16 luda. nie ma co mieszać, map z ostatniego dodatku z pozostałymi mapami bo są za duże na 16 graczy Bliskie Ćwiartki, Metro, Bazar, może jakiś jeden Mistrz Broni. Też jestem za tym by nie mieszać 16/24. No i spierd.alać mi z tym "miszczem" broni...
Opublikowano 20 czerwca 201212 l zaqu przeklina na na na na na Będzie szlaban i nie dostanie podwieczorku...
Opublikowano 21 czerwca 201212 l jak to jest sciagnalem na swoim koncie dodatek i chce sie nim podzielic. dalem dane konta tej osobie, sciagnela dodatek a mimo to nie widzi go u siebie. (null)
Opublikowano 21 czerwca 201212 l hmm okay a jak zostanie moge zmienic haslo? chodzi o to ze wszedzie mam jedno haslo i niechce mi sie kombinowac pozniej (null) Edytowane 21 czerwca 201212 l przez danielskii
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Tak, mozesz zmienic haslo i ona nawet jak bedzie miala juz nieaktualne haslo to niewazne. Musi byc twoje konto aktywowane na tej drugiej konsoli.
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Tylko pamiętaj, że aktywowane musi być. Zakładka account coś tam. Edytowane 21 czerwca 201212 l przez Łebi
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Widzimy się dzisiaj chopy po meczu. Ja wale dzisiaj na Stadion. Czechy!!!
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Widzimy się dzisiaj chopy po meczu. Ja wale dzisiaj na Stadion. Czechy!!! Gęsior musisz wkurzać ludzi strefa kibica, i teraz stadion. Powiedz jak mam Twoją mordkę rozpoznać w tv ?
Opublikowano 21 czerwca 201212 l pro tip. menel z czerwonym nosem daje 99% ze to nasz Gesior:) (null)
Opublikowano 21 czerwca 201212 l pro tip. menel z czerwonym nosem daje 99% ze to nasz Gesior:) (null) ciekawe jak na stadion przemyci te swoje cienkie winka, które z takim zapałem chłepta... Chciecie zobaczyć Gęsiora w TV - rozglądajcie się za stewardami wyprowadzającymi rozjuszonego kolesia z pustą flaszką po "Arizonie"... Dzięki Łebi za wskazówkę wreszcie wszystko zagrało po AKTYWACJI tego konta...
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Dziś gramy i zwyciężamy! Tradycyjnie będę na tyłach w zimne żubry drużynę zaopatrywał. Walduś nagrywaj meczyki a ja obiecuję, że dostarczę masę swoich efektownych śmierci lub akcji typu "tylko pijanemu mogło się to udać" hehe (ps. Jak moja kumpela która przeżyła lot z 5 piętra )
Opublikowano 21 czerwca 201212 l A, to tą osobą od konta jest kaczorrro. Wydało sie Panowie powiem wam ze zwiechy konsoli przy BF3 o patcha to jest juz patologia. 4 zwiechy na sesje wieczorem to jest minimum. Fuck.
Opublikowano 21 czerwca 201212 l A, to tą osobą od konta jest kaczorrro. Wydało sie Panowie powiem wam ze zwiechy konsoli przy BF3 o patcha to jest juz patologia. 4 zwiechy na sesje wieczorem to jest minimum. Fuck. Pełna zgoda z tymi zwiechami... gra mi się wiesza w każdej możliwej sytuacji - w menu, w sklepie, na Sekwanie... kur.wa... w kinie, w Lublinie, w metrze i w swetrze!!! no co jest?
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Musze sie jutro chyba zajac przeinstalowaniem danych BF3 na dysku... innego wyjscia nie widze. Konsola jest sprawna bo tylko BF3 mi sie wiesza. W ogole to jedyna gra jaka mi sie zawiesila na tej konsoli w ogole...