Voytec 2 761 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 A mnie wywalilo wczoraj - Utracono polaczenie z EA Online i za chvja juz nie moglem sie z EA Online polaczyc. Co za syf... Ale ten koles ktory nam sie trafil na Kanalach to niezly byl. Jak Gasior sie zalogowal to powiedzialem ze kogos bedzie trzeba wyrzucic go Gasior sie dolaczy, co skwitowal kaczor, ze to moze byc nienajlepszy transfer tego kolesia stracic Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 Momentami pogrom był wczoraj że ho ho. Wku.rwiałem się a to na siebie a to na przeciwników, jak nie resp przed lufą wroga to zje.banie 100% akcji przeze mnie. Dumny to ja z wczorajszej rozgrywki nie jestem, oj nie. hehe Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 Z Porrypor często w BC2 się potykałem,a w Bf3 ani razu go nie spotkałem. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 lipca 2012 Autor Opublikowano 13 lipca 2012 Też go znam od czasów BC2 :] Też bym chciał, żeby część raportów nie zapisała się po wczorajszym wieczorze, dostawaliśmy takie wpier.dol, że hoho. Graliście (kaczor + Gęsior) z porrypor plus jakiś random, tyle, że co wam się trafił random to kosił aż miło, ile faków wczoraj szło to nasze ;] ten porrypor byl spoko. odzywal sie itp nawet nasmiewal sie z nick'a zaq'a ze taki gejowy My za to laliśmy z Ciebie, że znów rage quita zrobiłeś Mam wrażenie, że obrona podłożonego M-coma w tym trybie trwa jakąś godzinę :] Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 A mnie wywalilo wczoraj - Utracono polaczenie z EA Online i za chvja juz nie moglem sie z EA Online polaczyc. Co za syf... Tez tak czasem mam (ostatnio w weekend)- musisz konsole zrestartowac, u mnie zawsze pomaga. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 Też go znam od czasów BC2 :] Też bym chciał, żeby część raportów nie zapisała się po wczorajszym wieczorze, dostawaliśmy takie wpier.dol, że hoho. Graliście (kaczor + Gęsior) z porrypor plus jakiś random, tyle, że co wam się trafił random to kosił aż miło, ile faków wczoraj szło to nasze ;] ten porrypor byl spoko. odzywal sie itp nawet nasmiewal sie z nick'a zaq'a ze taki gejowy My za to laliśmy z Ciebie, że znów rage quita zrobiłeś Mam wrażenie, że obrona podłożonego M-coma w tym trybie trwa jakąś godzinę :] i wcale sie tego nie wstydze zaczely sie bugi ja wychodze. Dlatego mam 30% wyjsc z gier. Zdarzy sie cos z dupy -> zmieniam serwer Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) Też bym chciał, żeby część raportów nie zapisała się po wczorajszym wieczorze, dostawaliśmy takie wpier.dol, że hoho. Graliście (kaczor + Gęsior) z porrypor plus jakiś random, tyle, że co wam się trafił random to kosił aż miło, ile faków wczoraj szło to nasze ;] my wczoraj z gęsiorem i porryporem, po meczyku na teheranie kiedy to rozbroiliscie m-coma na 5 sec przed wybuchem, posypywalismy glowy popiolem tak intensywnie, że dzisiaj musialem odkurzac całe mieszkanie To było tak frustrujące bo od wygranej dzieliło nas kilka sekund ale końcówka w naszym wykonaniu to była seria katastrofalnych błędów własnych... porrypor za wcześnie wylazł z dziury i zaliczył zgona, Gęsior nie przeładował spluwy przed atakiem więc wyskoczył na was ze spuszczonymi spodniami a ja zamiast zdjąć kolesia rozbrajającego m-coma traciłem pestki na jakiegoś żula skitranego 100m od celu więc jak przyszło co do czego to zabrakło ammo... katastrofa...!!! http://battlelog.bat...68/4/216401239/ wrrrrrrrrrrrrrr PS. Sorki Łebi za te 2 kosy! to nie w moim stylu ale liczyłem, że za drugim razem to jednak ktoś inny będzie PS2. Gęsior i porrypor - udanych wakacji bez BF3 Edytowane 13 lipca 2012 przez rob1979 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 lipca 2012 Autor Opublikowano 13 lipca 2012 Jak widzieliśmy pojawiającego się Gęsiora na PSNie to też się zastawialiśmy czy pozbędziecie się Randomterminatora, haha. Czasami byliśmy za bardzo rozluźnieni gadaliśmy o bzdurach, zamiast przekazywać sobie info, w tym trybie trzeba być skupionym wymyśleć jakiś plan i go realizować, nie ma miejsca na samowolkę, w obronie trzeba wybronić te około 5 fal, kitranie się jest efektywne, aha i nienawidzę P90, ile ja wczoraj z tego zginąłem, aż chyba sam zacznę tym grać, trzeba wbić w końcu medalik z PDW. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) ehhh, kurde, tak sobie was czytam i az mnie skreca, zeby bf3 odpalic... Od weekendu w niego nie gralem i zaczynam lapac kryzys. Naprawde sie czuje przez ta gre jak rasowy alkoholik- moge odstawic nalog i po pokonaniu poczatkowego kryzysu pozniej jest coraz latwiej, ale jak juz w koncu znowu zagram, to wpadam w taki cug, ze masakra... Jade do upadlego (weekend, 4.-5. rano przy pobudce o 9.-9:30)- potem nie dosc, ze w kolejny dzien (i poczatek kolejnego tygodnia w robocie) skonany, to jeszcze przesrane w domu... :confused: Jak zyc... :confused: edyta: aha i nienawidzę P90, ile ja wczoraj z tego zginąłem, aż chyba sam zacznę tym grać, trzeba wbić w końcu medalik z PDW. P90 jest rewelacja- magazynek na 50 pestek (idealne na grupe wrogow) wypluwanych z szybkoscia 900 szt./min, do tego wrzucasz jednoczesnie latarke/laser ORAZ tlumik i ogien Baretki leca jedna pod drugiej- tez nim wlasnie medal PDW robie Najlepsze, ze na poczatku ta bron byla beznadziejna- nawet nie wiem, kiedy ja poprawili Edytowane 13 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 spora część wczorajszego grania poszła do piachu... na battlelogu żadnych raportów nie ma, medale nie zaliczone... Utracono połączenie z sesją! WTF? i tak kilka razy! Myślałem, że wypiernicze konsole przez okno: piękne mecze, czołówka stawki, ciężko zapracowane kille C4 do zadania i (pipi) z tego wyszło. Jak Gasior sie zalogowal to powiedzialem ze kogos bedzie trzeba wyrzucic go Gasior sie dolaczy, co skwitowal kaczor, ze to moze byc nienajlepszy transfer tego kolesia stracic Nie wiem czy mam Wam dziękować czy się obrazić PS2. Gęsior i porrypor - udanych wakacji bez BF3 Dzięki Kaczor. W sobotę ruszam - kierunek ukochane Kaszuby. Jakby kto był przejazdem albo nieprzejazdem to wpadajta ludziska. Siedze tam do 28.07 Jezioro Kiedrowickie, Lipnica/Kiedrowice. A to jest kadr, który udało mi się zdobyć, z najnowszego dodatku do BF3 "Oddziały Prewencji - Ostatnie Pier.dolnięcie" W rolach głównych ja Do Zobaczenia mordy!!!! 3 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) No, Gesior, to udanej wyprawy PS: ehehehe, moja żona stwierdzila, ze ten kask Cie odmladza :rofl2: e: wie ktos, czy walka Haye-Chisora bedzie na jakiejs polskiej stacji pokazywana? Edytowane 13 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 spora część wczorajszego grania poszła do piachu... na battlelogu żadnych raportów nie ma, medale nie zaliczone... Utracono połączenie z sesją! WTF? i tak kilka razy! Myślałem, że wypiernicze konsole przez okno: piękne mecze, czołówka stawki, ciężko zapracowane kille C4 do zadania i (pipi) z tego wyszło. Jak Gasior sie zalogowal to powiedzialem ze kogos bedzie trzeba wyrzucic go Gasior sie dolaczy, co skwitowal kaczor, ze to moze byc nienajlepszy transfer tego kolesia stracic Nie wiem czy mam Wam dziękować czy się obrazić Nie, nie, hehehe. Jednak koles dobrze gral. Nie bylo z nim kontaktu ale potrafil sie dostosowac. Piekna miejscowka, wypoczywaj bo jak wrocisz to bedziesz potrzebny! I racja, w tym trybie jezeli sie nie wspolpracuje to porazka gwarantowana. Powiem wam, ze gralo sie dobrze, ale coraz bardziej martwi mnie niemozliwosc komfortowego grania nie z winy serwerow czy gry ale mojego neta 2 dni temu gramy wszystkim ladnie smiga a ja mam lagi. Wczoraj wszyscy graja a mnie wywala Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) Wczoraj też miałem utratę połączenia z serwerami EA i ponowne połączenie nic nie dawało. Trzeba wyłączyć konsole i włączyć jeszcze raz. To pomaga Gęsior dobrze że za miast tego drewnianego miecza nie miałeś w ręce Białego Dużego Dildo bo zacząłby się martwić :-D Edytowane 13 lipca 2012 przez marekjw2523 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) my wczoraj z gęsiorem i porryporem, po meczyku na teheranie kiedy to rozbroiliscie m-coma na 5 sec przed wybuchem, posypywalismy glowy popiolem tak intensywnie, że dzisiaj musialem odkurzac całe mieszkanie To byla jedna z lepszych akcji meczu,wbiegam do mcom staje w koncie rozbrajam i zabijam w tym samym czasie gesiora Ale Kaczor powiem ci,ze za to P90 to min.4 kosy dostaniesz jak wrocimy do CQ. Sklad na dzis SQD RUSH 21:30 czasu PL pasuje wszystkim? 1.Zaq 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Tommi drhtv.com.pl lub meczyki.pl zobacz czy tam niema jakis stream'ow Edytowane 13 lipca 2012 przez zaq123456 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 lipca 2012 Autor Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) SQD RUSH 21:30 czasu PL 1. Zaq 2. Pryxfus 3. 4. 5. 6. 7. 8. Edytowane 13 lipca 2012 przez Pryxfus Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 1. Zaq 2. Pryxfus 3. SG1-ZIELU 4. 5. 6. 7. 8. Cytuj
walek 96 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 Ja niestety odpale BF3 po 24:00. Wymeczcie sie na tym SQD rush'a, a potem wbijemy gdzies na metro. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 Nowa mapa z kolejnego dodatku ( ta pustynna ) bedzie ok 2x wieksza niz Caspian. w caspianie z bazy do bazy w lini prostej jest 1100 metrow na pustyni bedzie 1900 metrow a najdalej oddalone od siebie flagi beda o ponad kilometr Cytuj
dApo 313 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 Nowa mapa z kolejnego dodatku ( ta pustynna ) bedzie ok 2x wieksza niz Caspian. w caspianie z bazy do bazy w lini prostej jest 1100 metrow na pustyni bedzie 1900 metrow a najdalej oddalone od siebie flagi beda o ponad kilometr console players will play hide and seek [; Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 Jak bym sluchal kabotyna http://www.youtube.com/watch?v=CIKlZ89v4FM&feature=youtube_gdata_player Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 spora część wczorajszego grania poszła do piachu... na battlelogu żadnych raportów nie ma, medale nie zaliczone... Utracono połączenie z sesją! WTF? i tak kilka razy! Myślałem, że wypiernicze konsole przez okno: piękne mecze, czołówka stawki, ciężko zapracowane kille C4 do zadania i (pipi) z tego wyszło. Jak Gasior sie zalogowal to powiedzialem ze kogos bedzie trzeba wyrzucic go Gasior sie dolaczy, co skwitowal kaczor, ze to moze byc nienajlepszy transfer tego kolesia stracic Nie wiem czy mam Wam dziękować czy się obrazić PS2. Gęsior i porrypor - udanych wakacji bez BF3 Dzięki Kaczor. W sobotę ruszam - kierunek ukochane Kaszuby. Jakby kto był przejazdem albo nieprzejazdem to wpadajta ludziska. Siedze tam do 28.07 Jezioro Kiedrowickie, Lipnica/Kiedrowice. A to jest kadr, który udało mi się zdobyć, z najnowszego dodatku do BF3 "Oddziały Prewencji - Ostatnie Pier.dolnięcie" W rolach głównych ja Do Zobaczenia mordy!!!! Gęsior daj namiar na siebie na PW. Akurat rozpoczynam urlop i w drugim tygodniu po powrocie znad Bałtyku chętnie zapakuję rodzinkę i podjadę napić się (upić się???) w miłym towarzystwie. Będę miał tylko 100 km dolotu więc przeszkoda żadna. Nie zostawię tak takiej okazji. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 co na tej fotce jest dziwnego? :> Cytuj
Gość szpic Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 super mamy bf4 zapowiedziany,a gdzie Bad Company 3 wy glupie mendy z dice ? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 Oj tego to się nie spodziewałem . Spoko jestem przekonany że Gracze Premium dostaną wcześniejszą Betę. Czyli BF4 jeszcze na tej generacji ? ja chyba podziękują Cytuj
dApo 313 Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 jeśli będzie na tej to ja też dziękuje bo to nie będzie miało już sensu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi