Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

za stary jestem na takie, jak to rzecze myszka miki, chocki klocki (pozdro dla wszystkich co to disney junior muszą oglądać hjehje)

A ja za wygodny ;) Nie zamienie rozwalenia sie na krzesle z padem w lapie na konto ślęczenia przed jakims stolem z myszą. Stol jest ok., ale obok stanowiska, zeby mozna bylo piwo pod reka postawic :D (jak to mawia pan w żółtym kapeluszu :D )

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

AAAAAAAA KU>RWA!!!

Moja stara grubaska chyba właśnie padła! JEZUS MARIA! Gdzie ja teraz o tej godzinie ps3 kupię? Fuck... Włączam a ona pik pik pik i miga czerwone światełko...

Opublikowano (edytowane)

Uuuu... :confused:

To teraz dylemat, czy brac obecna, czy czekac jak na gamescom niby kolejna generacje (mniejsza, tansza?) zapowiedza... Ale moze da sie naprawic.

Wyrazy wspolczucia, Łebi :confused:

PS:

AAAAAAAA KU>RWA!!!

Moja stara grubaska chyba właśnie padła! JEZUS MARIA!

W pierwszej chwili to sie wystraszylem, ze piszesz o kims z rodziny ;)

Opublikowano

Pierd.olić czekanie, jutro jadę na miasto szukać jakiegoś slima. Najbardziej żal tych godzin w gt5, sejwów z niedokończonych gierek. A tak fajnie sobie RDR przechodziłem właśnie... Mozolne ściąganie gierek z psn (przez brak opcji wyszukiwania ściągniętych jedynie PEŁNYCH gier!)

Lakierowanie mojej hondy musi poczekać, z funduszu lakierniczego będzie konsolka. Potem pobawię się w ratowanie sejwów i ewentualny backup.

Kurna, szkoda, że to nie YLOD bo bym ja podgrzał jeszcze dzisiaj i jakoś najważniejsze sejwy zgrał na usb.

Odkręcić hd próbowałem i z je.baną niebieską śróbką się pie....ole w ch.j! Prawie jej juz łeb zjechałem... je.bane chińskie gó.wno.

Opublikowano

AAAAAAAA KU>RWA!!!

Moja stara grubaska chyba właśnie padła! JEZUS MARIA! Gdzie ja teraz o tej godzinie ps3 kupię? Fuck... Włączam a ona pik pik pik i miga czerwone światełko...

Uległą biodegradacji jak moja"60" :P Ja teraz już tylko z dodatkową gwarancją konsole kupuję.

Opublikowano (edytowane)

Po co dodatkowa? Jak padnie, nawet za dwa lata to, przy dobrych wiatrach już będzie następna generacja?

@edit

Podobno to hdd lub napęd pada, pół godziny męczę się z niebieską pie.doloną śrubką od hdd. Odpuściłem do rana bo już prawie jej łeb zajechałem. Zobaczymy czy na starym dysku twardym odpali. Z nerwów postanowiłem się uwalić przy starym Infernal Affairs na kablówce hehe

Edytowane przez Łebi
Opublikowano

No ale jak będzie następna generacja to czemu mam wywalać całkiem dobry odtwarzacz BR? :P Wolę żeby podziałało.Ja przy slimie mam na 3 lata,ale taką ze respektują nawet uszkodzenia z mojej strony,czyli wylanie herbaty na PS3.

Opublikowano

No chyba, że potrzebujesz 2 odtwarzaczy br w domu i często coś z płyt oglądasz... hehe

Na 90% padł napęd, laser lub/i jego elektronika. Koszt na alledrogo ok 360 zł z robocizną. Zastanawiam się i wertuję internet czy warto na ten rok lub dwa kupować nowego slima czy naprawiać. Za naprawą przemawia fakt, że dane z dysku odzyskam i niższy koszt całej operacji. Moja grubaska na szczęście yloda nie miała a po prewencyjnej wymianie pasty chodziła bezproblemowo aż do wczoraj. Za slima wybulę tego tysiaka ale mam raczej pewne, że do nowej generacji bezproblemowo dożyje.

Opublikowano (edytowane)

Łebi nie kumam :P Czyli jak wychodzi nowa generacja to stara powinna padać? :P To nie smartfony że 500 ładowań i koniec.Zakładasz że każdego będzie stać by zmienić sprzęt w dniu premiery?Ja bym wolał poczekać,aż wyeliminują pierwsze błędy nowego sprzętu i wtedy móc odsprzedać jeszcze działającą PS3 by mieć kasę na PS4,lub po prostu sobie ja zostawić.Do tego nie mam innego odtwarzacza BR w domu,a PS4 nie jest potwierdzone ze takowy będzie miał.Ty burżuju :P

Edytowane przez Litwin25
Opublikowano

Aj tam, aj tam. jak siebie znam to pewnie w pierwsze 3 miechy po premierze nie oprę się chęci zakupu. No chyba, że spartolą sprzęt i/lub sam launch konsoli :)

Konsolka wylądowała u mechaniora, podobno to coś związanego z przegrzaniem, dokładną informację dostanę jak rozkręci sprzęt. Może już dziś będzie zrobiona. Przewidywany koszt 100-150zł... i tej nadziei będę się trzymał hehe

Opublikowano (edytowane)

montage v2 kiepskie akcje ale ujdzie

jak zawsze piszcie co nie tak co poprawić.... na v3 szykuje bombę xD i chce znać opinie

http://www.youtube.com/watch?v=AJfd4rQbAvE&feature=youtu.be

edit.

porównajcie ze starym filmikiem czy widać zmianę jakości

Edytowane przez dApo
Opublikowano (edytowane)

Jakość dobra, raczej nie ma się do czego przyczepić (YT zawsze swoją kompresję wrzuci). Na pewno lepiej niż większość domowych montaży gdzie urywa klatki a niski bitrate powoduje łzawienie z oczu hehe

A czy lepiej niż pierwszy to rzuć jeszcze raz linkiem bo pewnie z 10 stron temu to było :)

Edytowane przez Łebi
Opublikowano (edytowane)

Co do jakosci to ja mam zbyt koslawe oko, zeby jakies subtelne roznice wylapywac (nie zauwazam nawet legendarnego input laga :D ), ale akcje mi sie podobaly naprawde, chocby sciagniecie heli rpg na omanskiej bodajze :)

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj maly rekordzik padl- w ciagu wieczora 164 kille, z czego 53 nożem (przy okazji 11 baretek) :) Ogolnie w pt i sob. okragle 101 blach zdjalem- najlepszy weekend jak dotad :)

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Chyba 2 najlepsze mecze od naprawde dlugiego czasu

1.Przegrywalem 150ticketow,kabotyn zrobil rage quit. A ja walczylem do konca,jak tylko zaczelismy min. wygrywac to przeciwnicy zaczeli uciekac.Gosc o nicku defrey93 przeszedl do przeciwnika jak nas na poczatku masakrowali.Dostal nauczke :)

http://battlelog.bat...02/4/218807234/

2. Mecz to pelna w(pipi) na gosci z c4( Vv_LONE--WOLF_vV i FuNkY_x_FuDgE ktory uciekl runde wczesniej.)

http://battlelog.bat...38/4/218807234/

A bohaterem wieczoru jest ten kolege

http://bf3stats.com/stats_ps3/I_3MO0ORY_I#ps3

Gosc mial mecze 1:21,5:37,7:32

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

http://bf3stats.com/...I_3MO0ORY_I#ps3

Haha, to wygląda jak moje statystyki z grania na PC: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/Pryxfus/stats/187955209/

Dziś lub jutro wracam na konsolę.

To co się dzieje w BFie na PC to się w pale nie mieści np. koleś zabijał jednym strzałem wszystkich z mojej drużyny, uwaga, Stingerem w podboju na Sekwanie :] Owszem duże mapy w podboju są całkiem fajne, popykam w nie pewnie jeszcze, ale żeby gra nie miała wbudowanego voice chatu to kpina.

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

http://bf3stats.com/...I_3MO0ORY_I#ps3

Haha, to wygląda jak moje statystyki z grania na PC: http://battlelog.bat...tats/187955209/

Dziś lub jutro wracam na konsolę.

To co się dzieje w BFie na PC to się w pale nie mieści np. koleś zabijał jednym strzałem wszystkich z mojej drużyny, uwaga, Stingerem w podboju na Sekwanie :] Owszem duże mapy w podboju są całkiem fajne, popykam w nie pewnie jeszcze, ale żeby gra nie miała wbudowanego voice chatu to kpina.

Bo na pc voip jest na Battlelog.Ktory dziala jak ten na ps3 przed patchem :DJestes pewien,ze to 1?Czesem 2 gosci robi lock w tym samym momencie i wtedy to ratuj sie kto moze,albo gosc was trafil a pilot walnal w ziemie.

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano (edytowane)

koleś zabijał jednym strzałem wszystkich z mojej drużyny, uwaga, Stingerem w podboju na Sekwanie :]

Jestes pewien,ze to 1?Czesem 2 gosci robi lock w tym samym momencie i wtedy to ratuj sie kto moze,albo gosc was trafil a pilot walnal w ziemie.

Zaq, ale tam nie ma latadel przeciez :D To widze, ze tam naprawde grube cyrki odchodza, nie ma co :rofl2:

PS: Zaq, tamtego raportu to mogles nie wklejac :P Nie wiem, czy nie moj najgorszy mecz do tej pory w BF, totalna katastrofa (co widac po wyniku)...

Gość szpic
Opublikowano

zaraz zacznie sie krucjata ze pc = cziter.

czekamy na mendrka on zaraz nam to rozrysuje jak to wyglada naprawde.

Kurde dziwne ze grajac w multi na pc w rozne gry to spotkanie czitera jest rownie prawdopodobne jak spotkanie dzika u mnie pod blokiem.