Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość szpic
Opublikowano

Jakby spotkał szpica to na pewno :-D

spoko ja jestem pacyfista.

gdybym mail pewnosc ze pracujesz dla nich to bym cie zwymyslal od leni :P

Opublikowano

po dzisiejszej grze na caspianie (z gumisiem) patrze z większym optymizmem na nową paczkę mapek. nie czułem się wynudzony ani na brak fragów nie narzekam (http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/56794017/4/285616190/), dużo się działo. dobrze wyważony poziom kuponików tak żeby nie było za długo ani za krótko i jest fajna zabawa [;

fakt faktem że najwięcej działo się na B, C i dość sporo na A

Gość szpic
Opublikowano

Szpic miałeś przechodzić na PC a widzę że Żydboxa sobie kupiłeś ? WTF ?

troche offtop ale co tam.

niektore gry na pc wymagaja windows live.

np gta4. i dostaje sie za to achievementy :)

Opublikowano (edytowane)

Ja raz bylem blisko jak dobilem w jednym meczu, bodajze na zlomowisku, do wyniku 5-24 chyba... "(pipi)y" juz zaczynaly nisko latac, ale na szczescie zawor bezpieczenstwa zadzialal- zrobilem reset zmieniajac serwa i dalej juz bylo ok :)

Szpic, ale co ma windows live do zakupu xboxa,bo nie jarze?

Edytowane przez tommi___t
Gość szpic
Opublikowano

Szpic, ale co ma windows live do zakupu xboxa,bo nie jarze?

pewnie zauwazyl moj gamertag w sygnaturce i pomyslal ze x'a mam ?

Opublikowano

No, konsolka wskrzeszona. Żyd ze sklepu o nazwie "sprzedaję od komórki po metalowe rurki oraz naprawiam wszystko nawet radio wyrzucone na śmietnisko" stwierdził, że to od przegrzania padła, skasował 150 zeta, gnojek nawet nie chciał powiedzieć co zrobił. Jakby mi się chciało w necie siedzieć to pewnie bym wygooglował, że padł jakiś układzik termostatu czy inny szajs kosztujący 20 czy 40 złotych. Uwielbiam takich fachowców co to się boją, że rozszyfruję ich wieeelką tajemnicę hehehe

Ważne, że ps3 działa, kopie sejwów zrobione, Mateuszek ma na czym ulubione bajki oglądać a ja znowu mogę w BeEfa po pijaku popykać ;)

Zielu ale z Ciebie przystojniak hehe Proponuję wprowadzić "nową tradycję", teraz każdy kto wyjedzie opalać du.psko robi sobie sweet focie (najlepiej z elementem growym) z wakacji i wrzuca na forum hehehehe

Opublikowano

Dobre... a co do opalania to ja dupska nie opalam bo szkodzi na skórę :blum1: po co mieć później zmarszczki. Nie mówię że nie grałem wcale, przy grillu i winie pograłem w jakieś zrypane mini gierki na tablecie :music: .

A tak z innej beczki to w nigdy w życiu nie byłem światkiem tylu wypadków...masakra plus to że widziałem świetne manewry i umiejętności pilotów Węgierskiego Pogotowia Lotniczego gdzie naprawdę trudno szybko zlokalizować miejsce do lądowania.

jeszcze mam gdzieś filmik z akcji na głównej ulic miasta jak autobus potrącił dziewczynę na rowerze, masakra :cray:

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Szukam składu do Drużynowy DM, oraz Szturm Drużynowy

Druzynowy DM ja chetnie. jutro rano bedziesz gral?

Edytowane przez zaq123456