Opublikowano 30 lipca 201212 l Litwin, to byl hc Dla bolt action zrobilem wyjatek wlasnie po to, by jednym strzalem ubijac Po prostu do bezposrednich starc miedzy kontenerami to sie nie nadaje- tym trzeba sie jednak skitrac i strzelac z dystansu. Dzis albo jutro jeszcze poprobuje- 50 killi wpadnie za chwile, gorzej z 25 headshotami (dopiero 7 mam). e: ale musze tez potwierdzic jedno: hc jest dla zespolowych graczy zupelnie do doopy, ale do grania w pojedynke zaczyna mnie troche interesowac. Duuuzo latwiej sie zabija- do robienia gwiazdek za bronie i unlockow jak znalazl. Jak zrobie to L96, to z ciekawosci wpadne na DM na kanalach w tym trybie z P90 albo MP7 w lapie. Edytowane 30 lipca 201212 l przez tommi___t
Opublikowano 30 lipca 201212 l snajpery latwe są - ja nawalałem wyniki po 50/15 grając SV98 na Zibie, więc sie da. Ale ja jestem do tego przyzwczajony z BC2 gdzie sie pienie robiło pseudo-quick scopy. btw - piękne :
Opublikowano 30 lipca 201212 l Halo dziewczęta! Jakieś niusy, ploty? Danielskii zaczął grać czy dalej fochy wali? Powiem szczerze, że nie myślałem w ogóle o BF'ie na urlopie więc jestem rozgrzeszony. Tak czy siak wracam z moimi jabolami do gry. Szarpiemy coś dzisiaj?
Opublikowano 30 lipca 201212 l Szarpiemy coś dzisiaj? siema, Gesior ja powinienem dzis chwile byc, ale bede raczej na kanalach na hc kampil...
Opublikowano 30 lipca 201212 l Halo dziewczęta! Jakieś niusy, ploty? Danielskii zaczął grać czy dalej fochy wali? Powiem szczerze, że nie myślałem w ogóle o BF'ie na urlopie więc jestem rozgrzeszony. Tak czy siak wracam z moimi jabolami do gry. Szarpiemy coś dzisiaj? Oczywiście, ja ponieważ przywiozłem zapasy z Węgier, to też przy lampce wina będę pykał w grę
Opublikowano 30 lipca 201212 l Jak mnie żona do ps3 dopuści to też dołączę. Przez ten tvn player i Maję w ogrodzie nie mam teraz konsoli hehe
Opublikowano 30 lipca 201212 l Jak mnie żona do ps3 dopuści to też dołączę. Przez ten tvn player i Maję w ogrodzie nie mam teraz konsoli hehe Moja ogląda tvn player na laptopie więc mam spokój
Opublikowano 30 lipca 201212 l Oto jak wyglada moja gra snajperka bolt action stylem agressive recon: http://battlelog.bat...40/4/305322836/ http://battlelog.bat...25/4/305322836/ :ph34r: Co za shit! Nie wiem, Kaczor, jak Ty mozesz tym grac- dla mnie to najwieksza porazka... Reszte killi do zadan i gwiazdki bede chyba robil kampiac... Tommi... ty mnie w ogóle nie słuchasz jaki zaś agresywny rekon? ty nie masz być agresywny rekon tylko inteligentny rekon - to nie ma nic wspólnego z kampą bo po 1-2 fragach i tak musisz zmienić pozycję. Z całą pewnością Kanały się do takich wyczynów nie nadają... Nadaje się Bazar: Teheran: Kaspian i w pewnym stopniu Firestorm... Ale jak ty chcesz być agresywny rekon to musisz mieć skilla jak kabotyn albo Ukarzyciel... Ja nie mam wiec używam mózgu Edytowane 31 lipca 201212 l przez rob1979
Opublikowano 30 lipca 201212 l Ale jak ty chcesz być agresywny rekon to musisz mieć skilla jak kabotyn albo Ukarzyciel... Ja nie mam wiec używam mózgu No wlasnie ja tez nie mam, a nad mozgiem gore biora u mnie poki co prymitywne instynkty Ale pracuje nad tym- jak wyjde kiedys na plus L96, to sie pochwale na pewno PS: Te linki chybanie dzialaja tak, jak planowales (przynajmniej u mnie)
Opublikowano 30 lipca 201212 l Taki mały oftop: w związku z wakacjami, urlopami, sanatoriami i innymi pierdołami proponuję kameralne spotkanie forumowej ekipy napierającej w BF. Termin, który proponuję to ostatni weekend sierpnia 31.08-2.09. Miejsce - gdzieś w centralnej Polsce, żeby każdy w miarę taki sam dojazd. Ja mogę zająć się wyszukaniem jakiegoś fajnego ośrodka - namioty też ok, ale nie wiadomo jaka będzie pogoda. Atrakcje: picie, picie, picie Rzucam temat - kto chętny?
Opublikowano 30 lipca 201212 l Hmm, powiem tak: ja jade do Pl w srode pojutrze, 01.08., i zostaje na 1,5 tyg., do 12.08. W tym terminie (zwlaszcza 10.-11.08.) spokojnie dalbym rade, pozniej niestety juz odpadam
Opublikowano 30 lipca 201212 l Dzięki Tommi za chęci. Jestem otwarty na propozycje innych terminów. Zobaczymy jak reszta.
Opublikowano 30 lipca 201212 l Idea szczytna warta zrealizowania, tylko jak znam życie ciężko będzie zgrać się większej liczbie osób (większej niż 3 hehe ) Ja chętny jestem ale tradycyjnie muszę sprawdzić czy mnie żona puści :ph34r:
Opublikowano 31 lipca 201212 l Co raz bardzie gracze mnie denerwują, dobrze grasz zostaniesz wyrzucony z serwera. Jesteś lepszy od kogoś dostajesz wiadomość że jesteś noobem bo grasz taką i taką bronią... to co mam zbierać kamienie i rzucać by mieli większe szanse. Ja tam do nikogo nie piszę jak leży w koncie z pkp czy innym gównem i sieka wszystko co podleci. Parodia
Opublikowano 31 lipca 201212 l Klasyka gatunku Zielu ;] nie ma się czym przejmować. Wczoraj biegałem trochę z P90 i jak goście widzieli że mam 20+ fragów to kick leciał z miejsca i tak cały dzień. Edytowane 31 lipca 201212 l przez Timmy
Opublikowano 31 lipca 201212 l Zielu graj wszystkim tylko nie m417,sks i p90 . A wywalanie z serwera co poradzisz. Dlatego ja staram sie nie grac,na priv ktory jest nie nasz, Edytowane 31 lipca 201212 l przez zaq123456
Opublikowano 31 lipca 201212 l Autor Ja tam raczej średnio z wyjazdami na zlot, ale jeśli ktoś w pojutrze jedzie na Woodstock to spokojnie mogę się spotkać i forumowe piwo wypić :] Zaq, nie bluźnij z M417, to jedyna snajperka którą mogę grać :] Dobrze, że nabija z niej kille do medalu ze snajperek, bo z jednostrzałowcami nigdy tego bym nie zrobił.
Opublikowano 31 lipca 201212 l Zaq, nie bluźnij z M417, to jedyna snajperka którą mogę grać :] Dobrze, że nabija z niej kille do medalu ze snajperek, bo z jednostrzałowcami nigdy tego bym nie zrobił. Ja tylko mowie,ze jezeli Ziela tak denerwuja te wiadomosci to niech gra normalna bronia.
Opublikowano 31 lipca 201212 l Klasyka gatunku Zielu ;] nie ma się czym przejmować. Wczoraj biegałem trochę z P90 i jak goście widzieli że mam 20+ fragów to kick leciał z miejsca i tak cały dzień. Wszyscy teraz wywalają,jak coś więcej zabijesz,mi się udało rekord pobić,bo nikogo z klanu nie było: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/57836546/4/179749130/
Opublikowano 31 lipca 201212 l Autor Wynik robi wrażenie, ale poziomy przeciwników już nie. Mówiłem, że montaże kręci się na takich właśnie serwerach o 10 rano w tygodniu, dokładnie jak ten meczyk, hehe.
Opublikowano 31 lipca 201212 l Wynik robi wrażenie, ale poziomy przeciwników już nie. Mówiłem, że montaże kręci się na takich właśnie serwerach o 10 rano w tygodniu, dokładnie jak ten meczyk, hehe. Logiczne jakby byli super piloci to bym tak nie szalał.
Opublikowano 31 lipca 201212 l Zgadnijcie http://www.youtube.com/watch?v=z-cMrnFQTpE mam nadzieje że się podoba bo moim zdaniem to jest moja najlepsza edycja jaką zrobiłem hehe
Opublikowano 31 lipca 201212 l Fajne akcje,tylko te latarki Nie wiedziałem że AEK nie ma praktycznie odrzutu.
Opublikowano 31 lipca 201212 l Dapo nie wiem o so hozi, ale wszystkie slow mo mam kratownicę (gubi klatki?) poza tym fajnie, ja tam nigdy takich akcji nie robiłem Edytowane 31 lipca 201212 l przez waldusthecyc