maztika 36 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Opublikowano 3 sierpnia 2012 mam nadzieje, ze efektywnie oslepiam skur**eli ;- ) Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Opublikowano 3 sierpnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dSp7(nene)N1pw&hd=1&t=2m47s od 2:47. Myślę, że w BF3 jeszcze by mu zostało tak z 10% 1 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 kolejny filmik mongola http://www.youtube.com/watch?v=4Gv7zMNoLU0&list=UUMoY9Dawr8MCSXrEgyp3Pig&index=1&feature=plcp Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Boom!! http://i.cubeupload.com/Gs9F7k.png Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Bo zaraz się podniece czy dobrze zrozumiałem dostaniemy 3 mapy z BC2 ?!?!? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 (edytowane) Bo zaraz się podniece czy dobrze zrozumiałem dostaniemy 3 mapy z BC2 ?!?!? Dokladnie.^SA mowi ze jezeli nie jest to z bloga to nic ofcjalnego. Ale jak widac ^JJ poscil pare z ust Edytowane 4 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 ALE BOMBA I CO ZA INFO Jestem podniecony jak króliczek na wiosnę już wiem jakie chciałbym dostać mapki Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 (edytowane) Desert Eagle mmmmmmmmmmm a te mapy ojej ale będzie <fap><fap><fap><fap><fap> Edytowane 4 sierpnia 2012 przez dApo Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Dostaniemy nie tylko mapy z dodatkow, ale jeszcze z BC2? :o Ja Cie! Jutro chyba bedzie trzeba zamienic w koncu Skyrima w czytniku na BF3. Wybaczcie, ze dlugo mnie nie bylo, jutro sie widzimy! Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 (edytowane) Uprasza sie o,nie podniecanie sie tym jak by to byl pewniak.jesst to wpis z twittera rownie dobrze ^JJ mogl trollowac ludzi zeby kupowali premium, Edytowane 4 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Chłopaki z BF odpowiedzieli mi tylko tyle: Lots of wishful thinking folks with editing skills out there. I bym odwiedzał battleloga bo tam zostaną ogłoszone oficjalne informacje Cytuj
Gość szpic Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 na ich twitterze nie ma takiego wpisu. Moim zdaniem fake. Twórca powinien zostac ukrzyzowany Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 na ich twitterze nie ma takiego wpisu. Moim zdaniem fake. Twórca powinien zostac ukrzyzowany Czyli kolejna plotka,chcialem sprawdzic czy jest taki wpis ale aplikacja twitter'a na ios sie wieszala. Wiec dalem link bez sprawdzania ... A osobie ktora to stworzyla zycze dlugiego i bolesnego raka odbytu ... Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 (edytowane) a to (pipi) ..... hm? http://imgur.com/a/uvdYM Edytowane 4 sierpnia 2012 przez dApo Cytuj
Gość szpic Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 a to (pipi) ..... hm? http://imgur.com/a/uvdYM recycling tego co juz maja w modelach. w poprzednich mapach tez to juz jest. Np chark to te same modele co Arica. w kolejnych dlc beda dodawac nową zawartosc, ktora juz jest wymodelowana dla bc2 i bc1 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=3tL4TKpslrY niestety nie ma dźwięku.... muszę kupić inne słuchawki.... zaq: widziałeś dapo? me: taaa zaq: i nikt nie patrzy.... edit: nie wiem dlaczego filmik nie działa na forum .... kliknijcie w przycisk youtube w prawym dolnym rogu to nie była pztka Edytowane 5 sierpnia 2012 przez dApo Cytuj
Gość Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 (edytowane) Jest nowy rekord w TDM, co prawda poprawiony o +1/0 ale zawsze ;] Edytowane 5 lutego 2020 przez Gość Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 (pipi) ja (pipi)e (pipi) (pipi)ana mac. Obiecalem wam ze sie na serwerze dzisiaj zobaczymy a pisze do was z telefonu bo w domu nie mam pradu. Niedziela i (pipi) cos takiego. Moze uda sie cos zrobic zebym kolo 22 byl bo ma do mnie znajomy przyjechac wieczorem wiec jak bedzie ekipa to oczywiscie do was dolacze. Oby do zobaczenia! Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 5 sierpnia 2012 Opublikowano 5 sierpnia 2012 (pipi) ja (pipi)e (pipi) (pipi)ana mac. Obiecalem wam ze sie na serwerze dzisiaj zobaczymy a pisze do was z telefonu bo w domu nie mam pradu. Niedziela i (pipi) cos takiego. Moze uda sie cos zrobic zebym kolo 22 byl bo ma do mnie znajomy przyjechac wieczorem wiec jak bedzie ekipa to oczywiscie do was dolacze. Oby do zobaczenia! Ja dzis ide do kina na Ted wiec,jezeli bede gral to po 23-24 czasu mojego. P.S Dapo dzieki za filmik Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Opublikowano 7 sierpnia 2012 Konsola znowu padła, znowu do mechanika trafiła, coś mi się widzi, że pora na slimkę Z nudów popykałem trochę na PC w... nie, nie w BFa. Zainstalowałem 40GB na hd by popykać w DAY Z czyli mod o zombiakach do Arma 2. Ku...wa, bardziej frustrującej acz za(pipi)istej gry dawno nie widziałem. Jest tak zaj...bista, że aż ch..jowa i na odwrót. Pomijam fakt, że instalujesz 40GB by grać w grę która wygląda jak gra sprzed dekady (bawię się plikiem config by coś tam polepszyć i nie grać ze wszystkim na low). Krótko napiszę, że lepszej symulacji surwiwalu nie uświadczysz nigdzie. By upiec mięcho musisz rozpalić ognisko, na które to musisz wpierw drewna narąbać, do aut potrzebujesz paliwa, jak spadniesz z drabiny możesz złamać sobie nogę i się wykrwawić na śmierć itp. Wkur..wiające natomiast jest to, jak ta gra jest zabugowana, serwery się zwieszają i tracisz ekwipunek, gonią Cię zombiaki a ty wejść na drabine nie możesz itp. Jak giniesz to kaput, jeśli nie rozbijesz obozu, to serwer nie zapamięta Twojego ekwipunku, obóz oczywiscie inni gracze mogą ograbić jak go znajdą a nie będzie komu jego bronić hehe To dopiero wersja beta a raczej alfa hehe, wiec może kiedyś wypuszczą w miarę grywalną wersję. Z jednej strony jest to gra ze świetnym klimatem, mocno skillowa i wciągająca a z drugiej wkurzająca i odrzucająca swoim niedorobieniem. Jakby wypuścili taki komercyjny tytuł z mechaniką i dopracowaniem godnym tytułów AAA grał bym w nią dzień i noc bo klimat i wczutkę Day Z ma ganialne. Cytuj
Engardo 0 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Siemacie, Znajdzie się ktoś chętny do wklepania paru trophy na co-op? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 sierpnia 2012 Opublikowano 10 sierpnia 2012 (edytowane) Ale sie dzis w(pipi)ilem. Gram z Kaczorem na zlomowisku i jakis ciul podnosi mnie 7 razy z rzedu tylko po to,zebym 2sek pozniej umarl.szkoda ze w bf3 nie dali napisu kto podnosil. Edytowane 10 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
HowaitoFurasshu 0 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Ja tak na szczęście miałem tylko dwa razy.. Jakoś jak z wami nie gram to mam większe ratio, ehh.. gdybym tylko grał od premiery to skill byłby lepszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi