tommi 345 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Troche nam jezcze brakuje do tych kolesiow, jezeli chodzi o poziom odjechania na punkcie BF3... Swoja droga ciekawe, czy rzucaja tymi swoimi kaskami o te swoje monitory jak taki Zaq czy Litwin ryja im dupska wzdluz i wszerz Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Swoja droga ciekawe, czy rzucaja tymi swoimi kaskami o te swoje monitory jak taki Zaq czy Litwin ryja im dupska wzdluz i wszerz Ale o co chodzi? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 o film, ktory Zaq wkleil post wczesniej. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 o film, ktory Zaq wkleil post wczesniej. A to nie wiem,bo ignora mam.Ja słaby jestem,czasami kogoś trafię Ale ostatnio od KSA dostałem podziękę za wyrównaną walkę w stylu "Dog Fight" a kolesie z tego klanu mają dobrych pilotów. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 (edytowane) o film, ktory Zaq wkleil post wczesniej. A to nie wiem,bo ignora mam.Ja słaby jestem,czasami kogoś trafię Ale ostatnio od KSA dostałem podziękę za wyrównaną walkę w stylu "Dog Fight" a kolesie z tego klanu mają dobrych pilotów. KSA=Kingdom of Saudi Arabia Edytowane 20 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 (edytowane) uwaga nie minusujcie mnie! ;p to tylko mój luźny pomysł i wszyscy wiemy że nie ma szans sie sprawdzić, ale przyszło mi do glowy że fajnie by bylo gdyby w ostatnim DLC doszły dla każdej klasy mocarne sprzęty , mające w pewnych sytuacjach ogromny potencjał ale też spore ograniczenia żeby nie były za bardzo OP dla assaulta takie coś: możliowść strzelania kilkoma (6?) granatami pod rząd, ale nie jakos super szybko, jednak znacznie szybciej niż normalnym granatnikiem, mogło by zastępować oba sloty na gadżety, mieć niewiele ammo (max 2 magazynki) i mniejszy zasięg i dmg niż zwykly granatnik, i np tylko 1 rodzaj granatów dla inżyniera coś w tym stylu (niekoniecznie taki wygląd) możliwość strzelenia wszystkimi na raz jednoczesnie, albo szybkiego pojetynczego strzelania. wady: mało ammo, mniejszy zasięg, o wiele mniejsza celność (zwłaszcza przy czertech na raz) , mniejszy dmg pojedynczej rakiety, ale jeśli 4 trafią w dupe czogłu to rozwalają, też moglo by zabierać oba sloty na gadżety dla supporta xDDDD buahahah ogormny magazynek (1000?), ogromna szybkostrzelność (6000rpm?), potrafi uszkadzac pojazdy (zwłaszcza lżejsze), potrafi niszczyć sciany jak RPG po 2-3 sekundach strzelania. ALE: mały dmg pojedynczych pociskow, brak celownika, jedynie strzał z biodra, przez co niewielka celnosc zwłaszcza na spore odległości, potrzebuje 0.5sekundy na rozkręcenie sie zanim zacznie strzelać. możliwość pod L1 przygotowania do strzału i rozkecenia wcześniej (jak w TF2) , ale ogolnie całość praktycznie wyklucza bieg, pozwala tylko chodzić, a podczas trzymania w pogotowiu pozwala tylko bardzo wolno chodzić. nie da sie strzelać z kucania i leżenia, powodli sie odwraca, zwłaszcza w trakcie strzelania. strzelanie powoduje blur u użytkownika (ale mniejszy niż ten gdy ktoś obok nas strzela), zjada oba sloty gadżetów (brak dodatkowego ammo) oraz podstawową broń, można co najwyzej zmienić na pistolet, ale trwa to długo i dla snajpera, najwieksza i najmocniejsza snajpera jaka jest (obrazek przykladowy) ogromny zasięg, prędkość pocisku, i ogromna moc, z bliska zabija 1 strzałem w cokolwiek, nawet ze średniej odległosci też. dopiero z daleka wymaga 2 strzałow ale nawet z daleka zabiera 95% (w głowe oczywiscie kill). w dodatku posiada amunicje przeciwpancerną! potrafi uszkadzać pojazdy (im mniejszy tym wiecej dmg) , po trafieniu w newraliczne punkty pojazdu (małe hitzony) potrafi unieruchomić, ale nie powodując zapalenia. przy bardzo dobrym i odpowiednim wycelowaniu potrafi przebić pancerz nawet czołgu i zabić kierowce (ale tylko troche uszkadzając czołg, nie niszczy go). ograniczenia: dosyć wolne rpzeładowanie, mało ammo, bardzo wielki odrzut powodujący blur po każdym strzale, powolne przykładanie oka do lunety (zapobiegające quick scoping), kiepska i niekotrolowana celność strzelając z biodra, wolniejsze niz zwykle ruchy (bieg, obroty), ogromny hałas przy wystrzale pozostawiający na mapie znaczek na dobre kilka sekund. oraz brak gadżetów. oczywiscie wszystkei te sprzęty wymagały by też jakichs po(pipi)anych zadan do zrobienia, w stly 500 killi dana klasą + jeszcze jakieś trudne rzeczy (np zabicie kilku na raz 1 granatem, jednym strzałem ze snajpery, zniszczenie 2 pojazdów w ciągu kilku sekund itp) Edytowane 20 sierpnia 2012 przez Yano 2 1 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=d3qQTr9TaZQ&list=PL7862BED88A26DEFC&index=18&feature=plpp_video Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 https://twitter.com/BATTLEFIELDO/status/237707805036011520 Czyli dalej czekamy Cytuj
tommi 345 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Znowu sie wczoraj fajnie pykalo Ja co prawda dosc pozno dolaczylem, ale na fajne mecze m.in. na kaspianie czy kanalach jeszcze sie zalapalem Na ognistej bodajze, wyskakujac co jakis czas z czolgu i robiac okazjonalne piesze przebiezki po okolicznych wzgorzach oraz rafinerii przy C, zrobilem baretke za noz na kampiacych tam ciotach, myslacych , ze sa bezpieczne na swojej strefie smierci Wesola kompania w czolgu znowu dawala rade- naprawde widac juz coraz wieksze zgranie u nas, zwlaszcza w grze pojazdami. Teamy w czolgu zaczynaja funkcjonowac jak jeden organizm Mysle, ze to nowe dlc moze dac naprawde sporo miodu Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Dużo osób w ogóle nie patrzy na radar,jak snajpią nie rozkładają czujników to i o kosy łatwo,zresztą snajpić na normalu,gdzie jest kamera to nie porozumienie.Moja dziewczyna uwielbia latać MAV-em i ostatnio 4 durniom zaznaczyła typka,który biegł w ich stronę,oni byli snajperami,ściągnął im 4 blachy,żal. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 (edytowane) Tym lepiej... Inna sprawa, ze- pomijajac minimape- jak sie gapisz przez lunete 7x-12x, to masz bardzo waskie pole widzenia i nie widzisz jak ktos pare m od ciebie przebiega Tamci kolesie wczoraj mieli szczescie, ze byli w strefie smierci, bo inaczej pewnie by sie ciezkim tea-bagiem skonczylo... W ogole nie wiem, czy to cos ze mna nie tak, czy DICE przy kodzie cos grzebalo, ale ostatnio za cholere nie idzie mi AEK :confused: Edytowane 21 sierpnia 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 W ogole nie wiem, czy to cos ze mna nie tak, czy DICE przy kodzie cos grzebalo, ale ostatnio za cholere nie idzie mi AEK :confused: nic nie grzebali aek jest nadal OP. w ciagu 4 dni nabilem nim ponad 500zabojstw. mnie wczoraj szlag trafil w grze. 3 kolejne mapy pod rzad, kazda runda po ok 30-40 minut brak dzwieku Cytuj
tommi 345 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Mi dzwiek tylko i wylacznie na hc spieprzal- na normalu nie pamietam, zeby mi sie to zdarzylo. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 No normalu też ucieka. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Twitter battlefield : Ja : postanowilem ich powalic ze udalo im sie tak zwalic gre ze nie ma dzwieku co chwile. oni : jaka platforma? ja : odpisuje ze ps3 oni : napisz ticket na support ( i podali link) wpijam na strone a co tam? przycisk : zaloguje sie aby wyslac ticket i.... przycisk jest zwalony xD tzn nie ustawili odnosnika i mozna klikac do usranej smierci bo nic sie nie stanie ladny burdel tam maja., Ciezko znalezc cos co dziala Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 ja tez juz zauwazylem to wyłaczanie dzwięku, glownie na kanałach to mialem, ale nigdy caly mecz, moze z 5-10 min z przerwami ale wtedy jest specyficzny klimat, cisza przed burza, niby wszystko spokojnie, ale wlasne strzaly slychac bardzo glosno Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 ja tez juz zauwazylem to wyłaczanie dzwięku, glownie na kanałach to mialem, ale nigdy caly mecz, moze z 5-10 min z przerwami ale wtedy jest specyficzny klimat, cisza przed burza, niby wszystko spokojnie, ale wlasne strzaly slychac bardzo glosno tak. lecisz samolotem/heli i nagle wybuchasz bo nie wiesz ze leci w ciebie javelin Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 (edytowane) Armored kill 4 wrzesnia potwierdzone przez ^CT https://twitter.com/...926909747544064 czyli dla osob bez premium pewnie 18 wrzesnia. Kilka minut temu mialem 'swietny' mecze 8 zgonow i kazdy przez gosci ktorzy wlatywali w moje heli/jet Edytowane 21 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Wczorajszy wieczór obfitował w "funny moments" To Yano ze zgrozą wrzeszczał, że aż 3 przeciwników biegnie na C (sekwana) a po SCHODACH wjeżdża CZOŁG? ))))))))) ???????? swoją drogą jak już się pozbierałem z podłogi to sprawdziłem i faktycznie na C po schodach wjeżdżał czołg Ja też dowaliłem do pieca! "Need AMMO, kto ma ammo! ku.wa! czemu nigdzie nie ma ammo?", Pryx - "Kaczor, przecież ty masz ammo - jesteś supportem"...... JA - " " i "<płonie ze wstydu> Fajne epizody na rushu w Karkandzie! trzeba to pograć częściej! 2 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 tak to ja krzyczałem że po schodach jedzie czołg, zatrzymał sie dopiero na tych zakręconych schodach obok C ale z tym ze 3 gosci biegnie gdzieś to raczej było info a nie krzyk kto tu cały czas minusuje normalne posty? O_o Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 22 sierpnia 2012 Chciałem napisać o wczorajszej akcji Yano, ale jakoś nie miałem jeszcze dziś czasu, ubawiłeś mnie,tak samo ja Kaczor z ammo, do łez. Bez jaj, kto daje minusa Kaczorowi za zwykłego posta w takim luźnym temacie? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Słoneczka pozdrawiam Was czule z chorwackiej plaży - jest wino, jest ciepło i nie ma telewizora (serio, nie wziąłem do namiotu). Pozdro byczys i klnijcie za mnie Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 (edytowane) O kurcze, Chorwacja... Rany, jak ja bym tam chetnie pojechal... Kozbinio, wybycz sie tam za nas wszystkich i wracaj, łachudro- dzis z ciekawosci zajrzalem na Twoj profil na bf3stats i wyszlo na to, ze od czerwca nie grales w jedyna sluszna gre! pozdro! Edytowane 22 sierpnia 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 http://twitter.com/Battlefield/status/238343949322956800/photo/1 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 http://twitter.com/B...2956800/photo/1 zaqu co tam jest bo mam bana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi