Gość Zaqair Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 (edytowane) http://twitter.com/B...2956800/photo/1 zaqu co tam jest bo mam bana Ze co 500 retwitt 2x xp bedzie dluzsze o 12h.i maksymalnie mozemy zdobyc w ten sposob dodatkowe 48h. Edit: 2x xp zaczyna sie o 5.00pm pdt czyli o 2 w nocy czasu PL,konczy sie o 4.55pm pdt 26 sierpnia,no chyba ze uda sie zebrac dodatkowe godzinny http://www.timeanddate.com/worldclock/converted.html?iso=20120824T17&p1=137&p2=78&p3=268&p4=262&p5=&p6=&p7=&p8=&p9=&p10=&p11=&p12= Edytowane 22 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 (edytowane) Zaq, podjalem meska decyzje i zmieniam na probe termowizje na flary dla strzelca w heli bojowym. Od dzisiaj jestesmy niestrącalni Wieczorem potrenujemy wspolprace e: wrzucilem tez skaner okolicy zamiast maskowania (oprocz tych dwoch jeszcze naprawe biore pod uwage)- kiedys byl do niczego, ale sprobuje, moze cos poprawili w nim, jak nie to sie wroci do maskowania albo naprawy. Edytowane 25 sierpnia 2012 przez tommi___t Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2012 Rewelacyjny montaż. Dzięki za wczorajszy wieczorek, dobre pogaduchy były, Danielski któremu znudziły się gry w singlu był, knife party było, wynik jest rzeczą drugorzędną :] Człowiek robi z rana w sobotę zakupy, melduje się w wiadomym celu o 9 przed konsolą i dostaje od Ziela PM że jest uzależniony, po czym Zielu sam dołącza do szpila :] Z tobą nie jest lepiej kompanie :] Cytuj
Gość szpic Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Zaq, podjalem meska decyzje i zmieniam na probe termowizje na flary dla strzelca w heli bojowym. Od dzisiaj jestesmy niestrącalni Wieczorem potrenujemy wspolprace no zamiast po minucie bedziecie spadac po dwoch minutach Cytuj
tommi 345 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Zaq, podjalem meska decyzje i zmieniam na probe termowizje na flary dla strzelca w heli bojowym. Od dzisiaj jestesmy niestrącalni Wieczorem potrenujemy wspolprace no zamiast po minucie bedziecie spadac po dwoch minutach Taaa, moze Ty My jak mamy dobry dzien, to wyglada to tak: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/48315805/4/ Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Dopóki nie trafisz na pilota,który używa działka. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Zaq, podjalem meska decyzje i zmieniam na probe termowizje na flary dla strzelca w heli bojowym. Od dzisiaj jestesmy niestrącalni Wieczorem potrenujemy wspolprace no zamiast po minucie bedziecie spadac po dwoch minutach Taaa, moze Ty My jak mamy dobry dzien, to wyglada to tak: http://battlelog.bat...how/48315805/4/ no spoko czekam az zniknie Ci dzwiek i dostaniesz strzal z dupy krzyczac gdzie moje flary Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 dapo - fajny filmik, ale w 1.23 to trafiles na kompletnych idiotów, sam przyznaj Cytuj
dApo 313 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 (edytowane) to nie mój to mongolFPS jak co piątek jest nowy ;p Edytowane 25 sierpnia 2012 przez dApo Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Zgadzam się większość to idioci, ale montaż i akcję z RPG to cud i malina . Cytuj
tommi 345 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Dzieki, pany, za wczorajsze szarpanie Byl naprawde konkret- pare meczy (jak np. odwrocenie wyniku na Kanalach http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/61533585/4/305322836/ czy bratobojcza walka na Kaspijskiej http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/61524366/4/305322836/ ) zapamietam na dlugo Pobilem tez rekord w SPM za jeden wieczor: 1451 Czekam z niecierpliwoscia na kolejne starcia Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Coś nie poszło Ukarzycielowi,Kabotynowi i MG. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 (edytowane) Ukarzycielowi, Kabotynowi i Nogusowi to nie poszlo glownie to, ze my z Zaqiem w przeciwnej druzynie bylismy- ot, co Gesior to w sumie caly mecz jetem latanie trenowal (Kabotyn zreszta na poczatku chyba tez), wiec wynik jest troche mylacy. Edytowane 26 sierpnia 2012 przez tommi___t Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 To chyba rozbijanie jak tyle zgonów Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 no kaspijska to nie moja dziedzina - ta mapa dla mnie to jedynie nuda i bieganie jak debil po punktach gdzie kolesie zakampieni w krzakach siedzą - nope za duza, za nudna mapa. Z kolei CQ to dla mnie miód i orzeszki, mogę cisnąć godzinami przeplatając od czasu do czasu mapami z czołgami - zdecydowanie lepiej czuje się jako piechota - nawet po 3 tygodniach przerwy czuje się jak u siebie na podwórku - http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/61500630/4/237686165/ ciekawi mnie jak to bedzie na konsolach wyglądało w przypadku armored kill, mam nadzieje, ze nie bede musiał latać tymi jetami ;] Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Mecz na Kanalach,Kaspian i ten http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/61528901/4/218807234/ najbardziej mi sie podobaly. Swoja droga to na zlomowisku dzis panowie: Gesior i Ukarzyciel wisza piwo Pryxfusowi,3 kosy mi skubaniec anulowal. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 To chyba rozbijanie jak tyle zgonów Nooo...tak Ale idzie coraz lepiej. Mecz na Kanalach,Kaspian i ten http://battlelog.bat...01/4/218807234/ najbardziej mi sie podobaly. Swoja droga to na zlomowisku dzis panowie: Gesior i Ukarzyciel wisza piwo Pryxfusowi,3 kosy mi skubaniec anulowal. Ha ha Zaqu. Nadeszła wiekopomna chwila i zdjąłem Ci w końcu blache! Z reszta w bezpośrednim starciu też wypadłeś sporo na minusie. Jednak zwiększenie czułości na padzie przynosi efekty Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 (edytowane) To chyba rozbijanie jak tyle zgonów Nooo...tak Ale idzie coraz lepiej. Mecz na Kanalach,Kaspian i ten http://battlelog.bat...01/4/218807234/ najbardziej mi sie podobaly. Swoja droga to na zlomowisku dzis panowie: Gesior i Ukarzyciel wisza piwo Pryxfusowi,3 kosy mi skubaniec anulowal. Ha ha Zaqu. Nadeszła wiekopomna chwila i zdjąłem Ci w końcu blache! Z reszta w bezpośrednim starciu też wypadłeś sporo na minusie. Jednak zwiększenie czułości na padzie przynosi efekty Wczoraj mecz na kosy lecialem.Swoja droga kosa Pryxa to najwiekszy bullshit jaki widzialem,7 strzalow z 870 na klate i mi jeszcze kose wbil.Albo Nogus,resp i kosa Edytowane 27 sierpnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2012 (edytowane) Nie Zaq, to była Sprawiedliwość Dziejowa za wszystkie kosy jakie od Ciebie dostałem. Byłem jak piep.rzony Neo z Matrixa, śmignąłem między twoimi kulami, shotguny nie były mi straszne i wbiłem Ci kosę w czoło :] Edytowane 27 sierpnia 2012 przez Pryxfus Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Podziwiam was, ze jestescie w stanie grac z tymi tlumami lemingów, które wylazły spod kamieni i ze swoich nor z okazji 2x exp Weekend... Ja wroce do gry jak skonczy sie weekend i wtedy zostana sami ogarnieci gracze. tymczasem wracam do cs'a Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Bo WSZYSCY są dziwkami DOUBLE XP, sobota godzina 9.01 a Pryx już się loguję by nic nie stracić, Gęsior to nie chce się przyznać ale chyba urlop wziął by setkę już w ten tydzień (pipi)nąć Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 sierpnia 2012 Podziwiam was, ze jestescie w stanie grac z tymi tlumami lemingów, które wylazły spod kamieni i ze swoich nor z okazji 2x exp Weekend... Ja wroce do gry jak skonczy sie weekend i wtedy zostana sami ogarnieci gracze. tymczasem wracam do cs'a Wrócisz, zagrasz z ogarniętymi, po czym je.bniesz rage quita i tyle Cię widzieli ;] Bo WSZYSCY jesteśmy dziwkami DOUBLE XP, sobota godzina 9.01 a Pryx już się loguję by nic nie stracić, Gęsior to nie chce się przyznać ale chyba urlop wziął by setkę już w ten tydzień (pipi)nąć Fixed Zielu już Ci o tym mówiłem. Sobota, odwiozłem kobietę do pracy, zrobiłem zakupy, córa śpi, nie będę sprzątał bo obudzę, to co tu robić odpalam BFa na godzinę, półtorej. Chcę Ci przypomnieć, że o 9:05 byłeś już ze mną w teamie :] Wieczorek spokojnie odpuściłem, bo browar na mieście ważniejszy. Coś czuję, że w czasie dabel eksp łiik zrobię ze dwa levele, patrząc na battleloga niektórzy robią tyle w czasie jednej nasiadówy przy konsoli. 1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 (edytowane) Podziwiam was, ze jestescie w stanie grac z tymi tlumami lemingów, które wylazły spod kamieni i ze swoich nor z okazji 2x exp Weekend... taaa, chyba, (pipi)a, z PSYCHOPATAMI, ktorzy wylezli ze swoich nor... jak wszedlem w sobote po poludniu na chwile i i wbilem na jakies dwa przypadkowe serwery (Pryx z Zielem chyba na Metrze na obcym serwie graliscie, ale full byl a nie chcialo mi sie czekac, choc Danielski jakims cudem sie pozniej tam wbil), to taki mayhem byl, ze ja pierd.ole... Kilka razy sprawdzalem, czy to normal a nie hc jest, bo (pipi)a ginalem co pare sek. nie mogac dobrze pierdnac nawet... Raz chyba z 7:25 wynik zrobilem... Za to medal za przygwozdzenia to tez chyba za sam ten weekend otrzymalem... Coś czuję, że w czasie dabel eksp łiik zrobię ze dwa levele, patrząc na battleloga niektórzy robią tyle w czasie jednej nasiadówy przy konsoli. Ciekawe, ktorzy ...ale jak nasiadowa od 22. do 5. rano trwa, to nie sztuka to zrobic PS: Zielu, dopiero co mialem przed weekendem chyba z 80 killi nozem wiecej od Ciebie, a juz mnie prawie dogoniles (gdzie ja sam tez nie proznowalem)! Poyebalo Cie czy co?? Przyznaj sie, noz Ci tez podwojnie nalicza czy siedzisz caly czas na knife party jakichs? ;P PS.2: Macie pozdrowienia od tej lajzy Kaczora, ktory sie szlaja gdzies za granica i teskni przy tym strasznie Edytowane 27 sierpnia 2012 przez tommi___t Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Podziwiam was, ze jestescie w stanie grac z tymi tlumami lemingów, które wylazły spod kamieni i ze swoich nor z okazji 2x exp Weekend... Ja wroce do gry jak skonczy sie weekend i wtedy zostana sami ogarnieci gracze. tymczasem wracam do cs'a Wrócisz, zagrasz z ogarniętymi, po czym je.bniesz rage quita i tyle Cię widzieli ;] Ok to tyle mnie tu widzieli Czesc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi