Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

zaqu co tam jest bo mam bana :P

Ze co 500 retwitt 2x xp bedzie dluzsze o 12h.i maksymalnie mozemy zdobyc w ten sposob dodatkowe 48h.

Edit:

2x xp zaczyna sie o 5.00pm pdt czyli o 2 w nocy czasu PL,konczy sie o 4.55pm pdt 26 sierpnia,no chyba ze uda sie zebrac dodatkowe godzinny

http://www.timeanddate.com/worldclock/converted.html?iso=20120824T17&p1=137&p2=78&p3=268&p4=262&p5=&p6=&p7=&p8=&p9=&p10=&p11=&p12=

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano (edytowane)

Zaq, podjalem meska decyzje i zmieniam na probe termowizje na flary dla strzelca w heli bojowym.

Od dzisiaj jestesmy niestrącalni ;) Wieczorem potrenujemy wspolprace :)

e: wrzucilem tez skaner okolicy zamiast maskowania (oprocz tych dwoch jeszcze naprawe biore pod uwage)- kiedys byl do niczego, ale sprobuje, moze cos poprawili w nim, jak nie to sie wroci do maskowania albo naprawy.

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

Rewelacyjny montaż.

Dzięki za wczorajszy wieczorek, dobre pogaduchy były, Danielski któremu znudziły się gry w singlu był, knife party było, wynik jest rzeczą drugorzędną :]

Człowiek robi z rana w sobotę zakupy, melduje się w wiadomym celu o 9 przed konsolą i dostaje od Ziela PM że jest uzależniony, po czym Zielu sam dołącza do szpila :] Z tobą nie jest lepiej kompanie :]

Opublikowano

Zaq, podjalem meska decyzje i zmieniam na probe termowizje na flary dla strzelca w heli bojowym.

no zamiast po minucie bedziecie spadac po dwoch minutach

true_story_poster-ra1af92c27e34472196add11f22fbc17c_w2u_400.jpg

Opublikowano

no zamiast po minucie bedziecie spadac po dwoch minutach

Taaa, moze Ty :P My jak mamy dobry dzien, to wyglada to tak:

http://battlelog.bat...how/48315805/4/

no spoko czekam az zniknie Ci dzwiek i dostaniesz strzal z dupy krzyczac gdzie moje flary :P

Opublikowano

Dzieki, pany, za wczorajsze szarpanie :)

Byl naprawde konkret- pare meczy (jak np. odwrocenie wyniku na Kanalach http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/61533585/4/305322836/ czy bratobojcza walka na Kaspijskiej http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/61524366/4/305322836/ ;) ) zapamietam na dlugo :) Pobilem tez rekord w SPM za jeden wieczor: 1451 :)

Czekam z niecierpliwoscia na kolejne starcia ;)

Opublikowano (edytowane)

Ukarzycielowi, Kabotynowi i Nogusowi to nie poszlo glownie to, ze my z Zaqiem w przeciwnej druzynie bylismy- ot, co ;)

Gesior to w sumie caly mecz jetem latanie trenowal (Kabotyn zreszta na poczatku chyba tez), wiec wynik jest troche mylacy.

Opublikowano

no kaspijska to nie moja dziedzina - ta mapa dla mnie to jedynie nuda i bieganie jak debil po punktach gdzie kolesie zakampieni w krzakach siedzą - nope ;) za duza, za nudna mapa.

Z kolei CQ to dla mnie miód i orzeszki, mogę cisnąć godzinami przeplatając od czasu do czasu mapami z czołgami - zdecydowanie lepiej czuje się jako piechota - nawet po 3 tygodniach przerwy czuje się jak u siebie na podwórku - http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/61500630/4/237686165/

ciekawi mnie jak to bedzie na konsolach wyglądało w przypadku armored kill, mam nadzieje, ze nie bede musiał latać tymi jetami ;]

Opublikowano

To chyba rozbijanie :P jak tyle zgonów

Nooo...tak :) Ale idzie coraz lepiej.

Mecz na Kanalach,Kaspian i ten http://battlelog.bat...01/4/218807234/ najbardziej mi sie podobaly. Swoja droga to na zlomowisku dzis panowie: Gesior i Ukarzyciel wisza piwo Pryxfusowi,3 kosy mi skubaniec anulowal.

Ha ha Zaqu. Nadeszła wiekopomna chwila i zdjąłem Ci w końcu blache! Z reszta w bezpośrednim starciu też wypadłeś sporo na minusie. Jednak zwiększenie czułości na padzie przynosi efekty ;)

Opublikowano (edytowane)

To chyba rozbijanie :P jak tyle zgonów

Nooo...tak :) Ale idzie coraz lepiej.

Mecz na Kanalach,Kaspian i ten http://battlelog.bat...01/4/218807234/ najbardziej mi sie podobaly. Swoja droga to na zlomowisku dzis panowie: Gesior i Ukarzyciel wisza piwo Pryxfusowi,3 kosy mi skubaniec anulowal.

Ha ha Zaqu. Nadeszła wiekopomna chwila i zdjąłem Ci w końcu blache! Z reszta w bezpośrednim starciu też wypadłeś sporo na minusie. Jednak zwiększenie czułości na padzie przynosi efekty ;)

Wczoraj mecz na kosy lecialem.Swoja droga kosa Pryxa to najwiekszy bullshit jaki widzialem,7 strzalow z 870 na klate i mi jeszcze kose wbil.Albo Nogus,resp i kosa

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano (edytowane)

Nie Zaq, to była Sprawiedliwość Dziejowa za wszystkie kosy jakie od Ciebie dostałem. Byłem jak piep.rzony Neo z Matrixa, śmignąłem między twoimi kulami, shotguny nie były mi straszne i wbiłem Ci kosę w czoło :]

Edytowane przez Pryxfus
Opublikowano

Podziwiam was, ze jestescie w stanie grac z tymi tlumami lemingów, które wylazły spod kamieni i ze swoich nor z okazji 2x exp Weekend...

Ja wroce do gry jak skonczy sie weekend i wtedy zostana sami ogarnieci gracze.

tymczasem wracam do cs'a ;)

Opublikowano

Podziwiam was, ze jestescie w stanie grac z tymi tlumami lemingów, które wylazły spod kamieni i ze swoich nor z okazji 2x exp Weekend...

Wrócisz, zagrasz z ogarniętymi, po czym je.bniesz rage quita i tyle Cię widzieli ;]

Bo WSZYSCY jesteśmy dziwkami DOUBLE XP, sobota godzina 9.01 a Pryx już się loguję by nic nie stracić, Gęsior to nie chce się przyznać ale chyba urlop wziął by setkę już w ten tydzień (pipi)nąć ;)

Fixed

Zielu już Ci o tym mówiłem. Sobota, odwiozłem kobietę do pracy, zrobiłem zakupy, córa śpi, nie będę sprzątał bo obudzę, to co tu robić :whistling: odpalam BFa na godzinę, półtorej. Chcę Ci przypomnieć, że o 9:05 byłeś już ze mną w teamie :] Wieczorek spokojnie odpuściłem, bo browar na mieście ważniejszy. Coś czuję, że w czasie dabel eksp łiik zrobię ze dwa levele, patrząc na battleloga niektórzy robią tyle w czasie jednej nasiadówy przy konsoli.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

taaa, chyba, (pipi)a, z PSYCHOPATAMI, ktorzy wylezli ze swoich nor...

jak wszedlem w sobote po poludniu na chwile i i wbilem na jakies dwa przypadkowe serwery (Pryx z Zielem chyba na Metrze na obcym serwie graliscie, ale full byl a nie chcialo mi sie czekac, choc Danielski jakims cudem sie pozniej tam wbil), to taki mayhem byl, ze ja pierd.ole... Kilka razy sprawdzalem, czy to normal a nie hc jest, bo (pipi)a ginalem co pare sek. nie mogac dobrze pierdnac nawet... Raz chyba z 7:25 wynik zrobilem... Za to medal za przygwozdzenia to tez chyba za sam ten weekend otrzymalem...

Coś czuję, że w czasie dabel eksp łiik zrobię ze dwa levele, patrząc na battleloga niektórzy robią tyle w czasie jednej nasiadówy przy konsoli.

Ciekawe, ktorzy :whistling:

...ale jak nasiadowa od 22. do 5. rano trwa, to nie sztuka to zrobic ;)

PS: Zielu, dopiero co mialem przed weekendem chyba z 80 killi nozem wiecej od Ciebie, a juz mnie prawie dogoniles (gdzie ja sam tez nie proznowalem)! Poyebalo Cie czy co?? ;) Przyznaj sie, noz Ci tez podwojnie nalicza czy siedzisz caly czas na knife party jakichs? ;P

PS.2: Macie pozdrowienia od tej lajzy Kaczora, ktory sie szlaja gdzies za granica i teskni przy tym strasznie ;)

Opublikowano

Wrócisz, zagrasz z ogarniętymi, po czym je.bniesz rage quita i tyle Cię widzieli ;]

Ok to tyle mnie tu widzieli

Czesc.