tommi 345 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 ej, Szpic, zjedz sobie snickersa... Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 No teraz to pojechales po bandzie! Wyjasnijmy sobie jedna rzecz: kombo "karmel + orzeszki" miazdzy wszystko poza prince polo oraz truflami (ale tylko prawdziwymi, polskimi, z alko) Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 1) Milky Way 2) Kitkat 3) princepolo . . . . ) Snickers Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 (edytowane) tommi_t po prostu chyba rzuciłeś mi wyzwanie z tymi nożami więc się wziąłem do pracy, a knife party mnie nie interesują ale przez te kosy to ino ratio spada bo siada może 1 na 3 Z OSTATNIEJ CHWILI Jestem 3 kosy do przodu Edytowane 27 sierpnia 2012 przez marekjw2523 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 (edytowane) Damn it! Wlasnie robie w robocie szkolenie z bezpieczenstwa informacji- nawet tutaj kolejny dowod na to, ze lepiej trzymac jezyk za zebami W miedzyczasie jeszcze Kabotyn mnie jakims cudem wyprzedzil- lepiej popatrz, czy Ciebie tez W ogole w tym tempie to juz niedlugo Litwina przegonimy tylko Zaq jest poza zasiegiem zupelnie Edytowane 27 sierpnia 2012 przez tommi___t Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Damn it! Wlasnie robie w robocie szkolenie z bezpieczenstwa informacji- nawet tutaj kolejny dowod na to, ze lepiej trzymac jezyk za zebami W miedzyczasie jeszcze Kabotyn mnie jakims cudem wyprzedzil- lepiej popatrz, czy Ciebie tez W ogole w tym tempie to juz niedlugo Litwina przegonimy tylko Zaq jest poza zasiegiem zupelnie Nadrobisz ja sobie obiecałem że po Double Xp robię sobie długą przerwę od BF3 tak do ....nowego DLC :rofl2: Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 W ogole w tym tempie to juz niedlugo Litwina przegonimy tylko Zaq jest poza zasiegiem zupelnie To nie sztuka w Bf3,bo rzadko koszę,przegoń te kosy z BC2 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 (edytowane) Ukarzyciel, ja Cie za(pipi)e... Edytowane 27 sierpnia 2012 przez tommi___t Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Rewelacyjny montaż. Dzięki za wczorajszy wieczorek, dobre pogaduchy były, Danielski któremu znudziły się gry w singlu był, knife party było, wynik jest rzeczą drugorzędną :] Człowiek robi z rana w sobotę zakupy, melduje się w wiadomym celu o 9 przed konsolą i dostaje od Ziela PM że jest uzależniony, po czym Zielu sam dołącza do szpila :] Z tobą nie jest lepiej kompanie :] Nie Zaq, to była Sprawiedliwość Dziejowa za wszystkie kosy jakie od Ciebie dostałem. Byłem jak piep.rzony Neo z Matrixa, śmignąłem między twoimi kulami, shotguny nie były mi straszne i wbiłem Ci kosę w czoło :] Aż mnie ch...j strzela, że mnie to wszystko omija... Dobra okowita w barku czeka wraz z niepoślednimi miodami i likierami, pad stuningowany też czeka na całonocne posiedzenia przy beefie... i tylko, psia jego mać, działającej konsoli tylko brakuje hehe Ps. Paczuszki rozsyłam do zainteresowanych z samego rana, dziś nie dałem rady dotrzeć na pocztę, spadł mi na głowę 3,5 letni osobnik z jakimś rota wirusem czy inną (pipi)zko/rzygaczką Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 (edytowane) Ukarzyciel, ja Cie za(pipi)e... :* Btw- Lebi nie zapomnij napisać na jakie konto ci posłać mamone (PM). Edytowane 27 sierpnia 2012 przez Dark Serge Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Sie wie! O prowizji a'la pośrednik w handlu z gazpromem też nie zapomnę hehe Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 (edytowane) pogralem wczoraj godizne ok 22 i jakos nikogo z was nie bylo, hm... swoja droga zaq mnie wy(pipi)al ze znajomych na psn, chyba zaczne zamykac okno na noc, za co on mnie tak nienawidzi? idealny przyklad "foch jak chuj" tak czy siak pogralem troche ale tak jak mowilisci jest ostra masakra, jakies cyborgi tam napieprzają, mialem wynik 35 do 50 (na zibie) ale też inna sprawa - pierwszy mecz - dostalem kicka po 2 minutach, a nie uzywalem C4 ani nic innego, biegłem do flagi i nagle kick. w nastepnym meczu udalo mi sie pograc, ale już w pierwszych minutach admin mnie zabil, a potem jeszcze ze 2-3 w trakcie meczu, co to (pipi) ma byc ? nie używalem nic co uchodzi za zakazane, nie kampilem, biegalem od flagi do flagi, przed tym zabiciem nie mialem tez zadnych chamskich sytuacji (tzn nie ruchalem nikogo w dupe podstępem, walczylem normalnie) co to za (pipi)viszony z tych adminów? Edytowane 28 sierpnia 2012 przez Yano Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Bo zrobiliśmy przerwę i w składzie Ja , Gęsior, Tommi, nogus rozpieprzaliśmy towarzystwo póżniej i to chłopców z klanu. Walka była w twierdzy Doniu zacięta i na prawdę nie było to zwykłe klepanie ale ciężka walko o utrzymanie strategicznego punktu B wraz z jeszcze jedną flagą, gdy przewaga ticketów u przeciwnika wzrastała do kilkudziesięciu musiałem trochę motywować chłopaków by zewrzeć zwieracze ale się udało. Muszę przyznać że dawno żadna runda nie dała mi takiej satysfakcji jak ta Cytuj
tommi 345 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 (edytowane) Zabil Cie, bo Cie pewnie do drugiej druzyny przerzucil- widocznie nie zwrociles uwagi. Tez czesto przerzucamy, jak nas wymiesza a chcemy w jednym zespole grac, takze spokojnie. Pomijajac juz Ukarzyciela, to wczoraj kilka zayebistych meczy przeciwko jakiemus klanowi z Gesiorem, Zielem i Nogusem zagralismy. Zwlaszcza starcie w Fortecy mi utkwilo w pamieci, gdzie od poczatku do samego konca ostra walka sie toczyla. Po poczatkowym zaskoczeniu poziomem przeciwnika zwarlismy zwieracze i na pelnej mobilizacji dogonilismy ich, pod koniec przejelismy A i C, po czym dalismy rade je obronic wygrywajac ostatecznie chyba 11 ticketami Szacun, Panowie, to bylo dobre- czulem sie prawie jak w meczu klanowym jakims e: hahaha, uprzedziles mnie Zielu z tym meczem- ladnie nam sie relacje w czasie, tresci i wrazeniach pokryly pozdro! Edytowane 28 sierpnia 2012 przez tommi___t Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 No to i ja swoje 3 grosze dorzucę: Po pierwsze mała prywata: Kabotyn - kuźwa twoja w dupe walona ty obsmarkańcu niemyty, łachudro (pipi)a, dziadu kalwaryjski, Ty wrzodzie na mojej (pipi)e, Ty (pipi)y cyborgu, Ty.....Ty... już wiesz co A co do tego meczu, który chłopaki wyżej opisują to faktycznie było pięknie, strategicznie i widowiskowo http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/61825707/4/228767929/ Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 zgodznie z zapowiedzia BL juz nie dziala, pewnie wrzucaja cholerne fotki, i filmik z AK aktore beda jutro, ale fajnie by bylo jak by juz byly widoczne nowe pojazdy w sumie w AK to najbardziej mnie ciekawi jak bedzie wygladal ten wielki samolot, czy to bedzie automatycznie kierowany spawn point, z mozliwoscią wejścia na pozycje gunnera, czy moze cos bardziej skomplikowanego, tak czy sie zapowiada sie fajnie, i mam nadzieje ze jego gunnerzy beda mieli szanse z heli i jetami, zeby nie bylo tak ze jety go rozwalaja w 20 sekund Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 (edytowane) zgodznie z zapowiedzia BL juz nie dziala, pewnie wrzucaja cholerne fotki, i filmik z AK aktore beda jutro, ale fajnie by bylo jak by juz byly widoczne nowe pojazdy w sumie w AK to najbardziej mnie ciekawi jak bedzie wygladal ten wielki samolot, czy to bedzie automatycznie kierowany spawn point, z mozliwoscią wejścia na pozycje gunnera, czy moze cos bardziej skomplikowanego, tak czy sie zapowiada sie fajnie, i mam nadzieje ze jego gunnerzy beda mieli szanse z heli i jetami, zeby nie bylo tak ze jety go rozwalaja w 20 sekund Oby nie było jak zawsze, czyli, że to tylko motyw, który na filmikach wygląda kozacko a w rzeczywistości będzie spartolony i mało przydatny. Jak np. tunguski... Ps. Choć po cichu liczę na mocarny patent w stylu goliatów z dodatku do BF2142 Edytowane 28 sierpnia 2012 przez Łebi Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 (edytowane) hej co masz do tunguski ? ;p moze po patchu jest znacznie slabsza, ale wczesniej to byla kosiara i wielki żal że tak żadko występowała, chyba tylko ze 2 mapy mialem nią ponad 100 killi mimo ze zadko mialem okazje nią kierować za kazdym razem wpadalo sporo (mimo ze przy ogarnietych wrogach szybko pada) btw wiem ze to juz pewne ze nic takiego nie bedzie ale wraca mi do glowy pomysl na nowy tryb ktory by mogli wrzucic do AK (albo gdziekolwiek) tryb konwoju, ktory by byl czymś w stylu tower defence jedna drużyna musi dojechac z jednego konca mapy na drugi a druga musi ją powstrzymać (z obecnych map khar island byla by dobrym przykaldem, dlugiej mapy) ciężarówa jedzie sama dosyc powolii, jednak gracz moze wejsc na siedzenie kierowcy zeby ją chwilowo przyspieszyc lub zatrzymać (np jak widać zasadzke) w srodku by bylo pare miejsc dla ludzi z możliwością ostrzału od środka (ale sami mogli by oberwac z RPG wiec ryzyko jest) + zamontowane działko ciężarówka miala by swoje życie powiązane z ticketami (tak żeby nie dalo sie łatwo jej zniszczyć napieprzając caly czas w samo pojazd, ale też zeby nie bylo tak ze atakujący zrobią "base rape" i nie dadzą obrońcom dojść do konwoju (mimo ze mozna by sie respic w samej ciezarowce, ale jak by przy wyjsciach czekali już wrogowie to by byla masakra), byla by możliwość jej naprawy ale w jakis utrudniony sposob (zeby nie jechalo w niej 6 inzynierow ze spawarami), broniący by mogli sie respić w konwoju albo troche za nim, atakujacy w checkpointach kawalek przed konwojem albo w bazie na mecie, gdzie mili by jakies pojazdy (obroncy też mieli by na koncu i w jakims dalszym odsepie pojazdy, jakiś 1-2 cięzkie i sporo lekkich (jeepy i quady) zeby mogli doganiać albo robić zwiad przed konwojem atakujacy mogli by miec kilka barykad ktore trzeba rozwalic zeby przejechac dalej (cos jak mcomy, ale z mozliwoscia rozwalenia konwencjonalnego) i zeby nie trzeba bylo zawsze czekac np 20-30 min aż konwoj dojedzie do konca to moglo by byc tak że im wieksza jest roznica w ticketach to albo ciezarowka jedzie szybciej (tzn jesli atakujący gromią to cieżarówka przyspiesza bo "czuje sie bezpieczniej" z powodu rozbitych sil wroga. z kolei jesli obroncu gromią konwoj to ciezarowka zwalnia (np z powodu uszkodzeń) tak że mozna ją zatrzymać względnie wczesnie ewentualnie bylo by tak jak w rushu - czyli tylko konwoj ma tickety, a obrońcy musza sie jedynie bronić i wybić wszystkie tickety (HP ciezarowki) zanim dojedzie do konca) ogolnie rozgrywka byla by intensywna bo walka skupiala by sie blisko jednego mobilnego punktu, obie strony musialy by miec jakas sensowna strategie mysle ze na ostatnim odcinku obroncy powinni miec jakiś mocny sprzet jako ostatnia szansa ratunku, ale za to konwoj dostawal by też coś pomocnego, zeby bylo intensywnie gdyby to dobrze zbalansowali, i jedni i drudzy mieli by odpowiednio dopasowany atak do obrony to by sie super gralo i jak ktoś chce krzyknac "omg spieprzaj z takimi pomyslami" to mam odpowiedź odrazu: "jak chcesz grac tylko w conquesta to droga wolna, ale nie bądź samolubem i nie odbieraj innym szansy na różnorodność i jakieś odskocznie od głównych trybów" Edytowane 28 sierpnia 2012 przez Yano Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 tryb bez sensu. Ludzie nie ogarniaja prostego przejmowania/obrony flag/mcomow. Pomijam,ze ten tryb na 64 graczy byl by nie grywalny.Czolgow by nie bylo,heli by nie bylo dla mnie to nie byl by bf. Juz tdm nie powinnien byc w bf. Squad rush,rush,cq i nowy tryb tylko na czolgi wiecej nie potrzebuje. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Yano, właśnie dokładnie opisałeś zasadę działania i używania Goliata z Northen Strike Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 (edytowane) tryb bez sensu. tak jak to przewidzialem i napisalem powyzej = nie musial bys w niego grać Pomijam,ze ten tryb na 64 graczy byl by nie grywalny.Czolgow by nie bylo,heli by nie bylo dla mnie to nie byl by bf. na 64 graczy mogli by dac 2 konwoje, albo jadące jeden za drugim w pewnej odległosci, albo po 2 różnych trasach też oddalonych nieco od siebie i rozdzielonych jakimis budynkami itp a czołgi i heli by były jak najbardziej, tylko ze konwoj by miał jakiś sposób na obrone przed nimi żeby nie miały zbyt łatwo dodam jeszcze że główny pojazd by byl poważnie opancerzony tak że ataki gdzie popadnie (nawet z czołgu i rpg) bardzo mało by robiły, złaszcza gruby pacerz mial by na dole bo bokach żeby nie być podatnym na ataki kamikaze z C4 na masce za to miał by ileś tam newraglicznych punktów ktore by były bardziej podatne na obrażenia, ale trzeba by miec nieco sklia zeby skutecznie w nie pakować. moglby mieć też kiepski pancerz podwozia i byc podatny na C4 ale żeby nie było zbyt łatwo mial by w karabinku na przedzie termowizje żeby mógł sie bronić przed rzeczami leżącymi na ziemi a oprocz zwalniania i przyspieszania, gracz wsiadający na miejsce kierowcy mogly też w kilku miejscach po drodze zmienić trase konwoju (na jedną z 2 przedefiniowanych, na rozwidleniu bylby wybór lewo/prawo moglo by byc jeszcze tak że wyjątkowo zmasowany atak w odpowiednie miejsca unieruchamia konwój na jakis czas, albo do czasu naprawy elementów przez inżyniera no i jeszcze bajer z włazem na dachu po do ktorego mozna sie dostac po drabinkach i wpakowac tam granat albo c4 zabijając i/lub powaznie raniąc osoby będące w środku (oczywiscie taka akcja byla by mega trudna bo ktos wchodzący na dach byłby świetnie widoczny a na samym dachu były by działka ktore też mogą sprzątnąć gościa (chyba że celują gdzie indziej i go nie zobaczą na czas) a żeby każdy byl przydatny to medycy mogli by leczyć i podnosic ludzi w środku pojazdu, supporty strzelac zapoworo przez okna (w obronie szaleć z c4 i moździerzem), a snajperzy w ataku obczajać mawem niebezpieczenstwa na drodze, a w obronie snajpić przez okienka siedzących w środku ziomków tryb by wymagal zgranego teamu i kooperacji możliwosci jest cała masa, gdyby byl dobry balans to z przyjemnoscia bym zobaczyl taki tryb Edytowane 28 sierpnia 2012 przez Yano Cytuj
tommi 345 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 i jak ktoś chce krzyknac "omg spieprzaj z takimi pomyslami" to mam odpowiedź odrazu: "jak chcesz grac tylko w conquesta to droga wolna, ale nie bądź samolubem i nie odbieraj innym szansy na różnorodność i jakieś odskocznie od głównych trybów" ?? jakiej szansy?? Przeciez to nie zadna oficjalna ankieta DICE, ktora by mogla na cokolwiek wplynac i cokolwiek zmienic, tylko luzne forumowe gadki paru kolesi na za(pipi)u growego swiata... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 no wlasnie, a i tak ktos musi wpasc i powiedziec "omg to nie bf! (pipi)c z tym trybem" to luźna gadka, wg mnie pomysl ciekawy Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 no wlasnie, a i tak ktos musi wpasc i powiedziec "omg to nie bf! (pipi)c z tym trybem" to luźna gadka, wg mnie pomysl ciekawy Goscu grasz w bf3 raz na 6 miesiecy z 20h,i chcesz wprowadzac zmiany. Wlasnie przez takich graczy mozna dostac momentami (pipi)ca. Goscie z Dice sluchaja wlasnie takich jak ty,zamiast graczy ktorzy graja +20h miesiecznie. I pozniej wychodza takie kwiatki jak mtar ktory podobno jest za mocny,heli ktore ma gowniane rakiety bo niedzielni gracze krzyczeli ze jest za mocny. A prawda jest taka ze mtar to jedyne jest mocny na bliskie dystanse,a heli przed patchem bylo mocne ale w rekach dobrego goscia(moze 5% graczy potrafi latac na dobrym poziomie).Albo moja propozycja zeby skok usuneli to zaraz lament sie podniosl.Jedziesz po cod ale jak ci chce zabrac rzeczy ktore mogly by odroznic cod od bf to zaraz ze to by rozgrywek utrudnilo itd. Duzo osob prosi na twitterze zeby byly kary za glupie podnoszenie lub zeby defiblyrator byl na baterie,ale pomysl jest zbywany po noobki marudza.Grasz duzo w MH tam sobie zminiaj. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi