Pryxfus 820 Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Podsumowanie mojego tygodnia 2XP: 992500 punktów w 10 godzin i 35 minut i co dziwne nie znudził mi się CQC (szczególnie jak wywaliliśmy Operation 925 z rotacji) Co do perków to od czasów Wietnamu w BC2 muszę mieć szybkie portki i jako wieczny piechur nie pogardzę dodatkowymi ładunkami, na ciasnych mapach przydaje się kamizelka na claymory, ale cop ja tam wiem. Tak naprawdę zwracam uwagę aby perki nie dublowały się w drużynie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Moj rekord kos w jednym meczu 44 http://battlelog.bat...53/4/218807234/ bylo by ratio wieksze gydby nie to,ze kazdy zamiast na kosy walczyc to mi w ryj karabinem dawal Ale najlepsza akcja w tym meczu to,wbiega tylnymi schodami na b 5 sobie kleczy i kazdemu z nich kose wbijam zaden sie nie odwrocil Edytowane 4 Września 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 to ja też się pochwale moim wyczynem ze snajperką jakiego setupu używałem : M40A5 + 8x SCOPE + ZAMEK + LASER http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/62672169/4/285616190/ mobile sniper Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Moj rekord kos w jednym meczu 44 http://battlelog.bat...53/4/218807234/ bylo by ratio wieksze gydby nie to,ze kazdy zamiast na kosy walczyc to mi w ryj karabinem dawal Ale najlepsza akcja w tym meczu to,wbiega tylnymi schodami na b 5 sobie kleczy i kazdemu z nich kose wbijam zaden sie nie odwrocil (pipi)a, bez jaj! Nie gadam juz z Toba... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Zaq, ale to jeszcze podkręca ten wynik. Nastawcie na naszym serwerze nowe mapy, na razie na 100%, obadam je popołudniu i wieczorem. EDIT Już ustawiłem. Edytowane 4 Września 2012 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 zaq, bicz plis ;]] Ale 44 kosy to całkiem spoko wynik mimo ewidentnego knife whore. imo nie mógłbym tak biegać i co chwile ginąć jak kasztan ;] Pryx - pewnie komplecik bedzie dzisiaj, tez mam zamiar tam cisnąć ostro czołgami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Z czołgami i w ogóle z jakimkolwiek sprzętem póki co jest komedia bo wszyscy od razu po wystartowaniu mapy zapieprzają jak szaleni aby cokolwiek wziąć dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 z tego nowego mortara idzie w ogóle coś trafić? kompletnie odmiena rozgrywka od tej z QC. Totalny chaos obecnie panuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ja trafiłem od razu piechura jak tylko tam wlazłem. Fart bo fart, ale weszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
scoobydoo 4 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Witam i po cichu pytam szanownych forumowiczów. CZY ten temat służy do umawiania się do wspólnego grania?. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 wspolne granie jest praktycznie codzinnie wieczorem, wiec nie ma co tu umawiać ;p btw wywaliliscie mnie do przeciwnej drużyny, samego jak palec ;p wiec ucieklem i ide spac ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Nikt Cie nie wywalal- musialo nas wymieszac na poczatku nowego meczu i nie zauwazylismy po prostu. W ogole trzeba bylo wbic do naszego skladu- przeciez pytalem, czy gracie z randomem, okazalo sie, ze tak, wiec zalozylem nowy sklad i przeszli do niego wszyscy- bez Ciebie, za to z tym randomem wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Boże Yano przez Zaqa jesteś przewrażliwiony ja też przecież przeszedłem do tommiego bo nam mówił że zakłada nowy skład i byśmy przeszli a Ty od razu się obrażasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 nie obrażam tylko śmieje sie, zreszta to byla bardzo dobra okazja zeby sie oderwac od grania i mieć szane na troche snu ;p wiec tak naprawde wyszlo i tak na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Ale sie wczoraj zarabiscie na CQ gralo Juz dawno tyle czystego funu nie mialem (ani tez nie pamietam, kiedy ostatnio grajac caly wieczor tylko piechociarzem prawie wszystkie mecze na plusie skonczylem, i caly wieczor ogolem tez ). Najbardziej satysfakcjonujace to chyba akcje a'la Kabotyn byly, jak kolo do mnie w plecy ogien z lmg otwiera, po czym zdazam sie obrocic i wywalic mu serie z MP7, od ktorej ginie pierwszy MOC!!! W ogole dzieki, Kabotyn, za pro tipy- naprawde sie przydaja Edytowane 6 Września 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Filmik nawet ciekawy,ale nie o to chodzi. od 1:08-1:12 filmik pokazuje jak 'genialne' hitboxy ma bf3 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) hehe.... ten patch zaś namieszał i .44 magnum jest do dupy a rex teraz go zastąpił tak samo z ump to jest porażka co oni robią ;/ przez takie coś to mi się odechciewa grać w tą grę to nie jest mmo że się powinno co patch coś usprawniać, a w tym przypadku wszystko psują Edytowane 9 Września 2012 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 (edytowane) Wszedłem z sentymentu na swój profil z BC2 i co ja pacze? Ano level 31, 1 mln 270 tys pkt, ratio 0,81!, SPM 155! Chyba zaraz odpalę i pogram trochę. Edit: zagrałem dwie rundy na Nelsonie i ja już nie chce wracać do BF3. Edytowane 10 Września 2012 przez Gęsior Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 good boy:) zeby tak jeszcze reszte ekipy przekabacic:P (null) Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Nie (pipi)cie specjalnie drugi raz kupiłem BC2 i co i (pipi) nie było z kim grać, jedynie zaq był. A płyta się kurzyła więc znów poszła na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Zielu do sklepu Poważnie Panowie, miód jaki się wylewa z tej pozycji jest niewiarygodny. Myślałem, że będzie wolno, że ciężko będzie mi się odnaleźć po tak długiej przerwie, ale gdzie tam. Radocha jest konkretna. Chyba mam nowy cel aby generała zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Nie dobijajcie mnie... a jak z zapełnieniem serwerów ? chodzi mi gównie o mapy z rusha port valdes i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Grałem na Port Valdez i Nelson i był full. Sprawdze dzisiaj inne. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 No fajnie sie wraca na stare smieci w BC2, ale slimacze tempo strasznie przeszkadza w grze. Nagle przyczepiaja ci do nog 300 kilowe odwazniki, i zaczyna sie dramat . BTW Nie d a rady panowie ustawic na AK, Infantry only, w trybie RUSH. Ciekawe jakby to wyszlo w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Grałem na Port Valdez i Nelson i był full. Sprawdze dzisiaj inne. Wchodzę w to! BF3 jak dla mnie kona i nic nie jest w stanie tego odwrócić - kolejne dodatki z mapkami CO-opowymi to żart a nawet jeśli rzucą jakieś 4 mapki do multi to będzie za późno... WZF spotykają się na serwerach od święta - w ciągu ostatniego weekendu nawet 1 składu nie udało mi się zapełnić ziomkami... Granie w samotności bawiło mnie jeszcze w marcu ale teraz... nadchodzi pora na granie (ok 22:00) ale ochoty nie ma... No i kozbinia i gaduły Danielka brakuje... ehhh... Sprawdzę w tym tygodniu BC2 i zobaczymy czy dawny czar wciąż unosi się nad Arica Harbour... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi