Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Podsumowanie mojego tygodnia 2XP: 992500 punktów w 10 godzin i 35 minut i co dziwne nie znudził mi się CQC (szczególnie jak wywaliliśmy Operation 925 z rotacji)

Co do perków to od czasów Wietnamu w BC2 muszę mieć szybkie portki i jako wieczny piechur nie pogardzę dodatkowymi ładunkami, na ciasnych mapach przydaje się kamizelka na claymory, ale cop ja tam wiem. Tak naprawdę zwracam uwagę aby perki nie dublowały się w drużynie.

Moj rekord kos w jednym meczu 44 http://battlelog.bat...53/4/218807234/ bylo by ratio wieksze gydby nie to,ze kazdy zamiast na kosy walczyc to mi w ryj karabinem dawal :( Ale najlepsza akcja w tym meczu to,wbiega tylnymi schodami na b 5 sobie kleczy i kazdemu z nich kose wbijam :D zaden sie nie odwrocil

(pipi)a, bez jaj! Nie gadam juz z Toba...;)

Ale sie wczoraj zarabiscie na CQ gralo :) Juz dawno tyle czystego funu nie mialem (ani tez nie pamietam, kiedy ostatnio grajac caly wieczor tylko piechociarzem prawie wszystkie mecze na plusie skonczylem, i caly wieczor ogolem tez :) ). Najbardziej satysfakcjonujace to chyba akcje a'la Kabotyn byly, jak kolo do mnie w plecy ogien z lmg otwiera, po czym zdazam sie obrocic i wywalic mu serie z MP7, od ktorej ginie pierwszy :D MOC!!! ;)

W ogole dzieki, Kabotyn, za pro tipy- naprawde sie przydaja ;)

Edytowane przez tommi___t

hehe.... ten patch zaś namieszał i .44 magnum jest do dupy a rex teraz go zastąpił tak samo z ump to jest porażka co oni robią ;/

przez takie coś to mi się odechciewa grać w tą grę to nie jest mmo że się powinno co patch coś usprawniać, a w tym przypadku wszystko psują

Edytowane przez dApo

Grałem na Port Valdez i Nelson i był full. Sprawdze dzisiaj inne.

Wchodzę w to! BF3 jak dla mnie kona i nic nie jest w stanie tego odwrócić - kolejne dodatki z mapkami CO-opowymi to żart :) a nawet jeśli rzucą jakieś 4 mapki do multi to będzie za późno... WZF spotykają się na serwerach od święta - w ciągu ostatniego weekendu nawet 1 składu nie udało mi się zapełnić ziomkami... Granie w samotności bawiło mnie jeszcze w marcu ale teraz... nadchodzi pora na granie (ok 22:00) ale ochoty nie ma... No i kozbinia i gaduły Danielka brakuje... :) ehhh... Sprawdzę w tym tygodniu BC2 i zobaczymy czy dawny czar wciąż unosi się nad Arica Harbour...