Gęsior 97 Opublikowano 10 września 2012 Opublikowano 10 września 2012 Kaczor - cały dzień dzisiaj szarpie i nie mogę się oderwać. Pojedynki snajperów, czajenie się w krzaczorach i nerwowe rozglądanie się na boki na Nelson Bay rewelka Nigdy nie grałem z żadnym składem w BC2 i wiem na pewno, że dużo straciłem. Teraz jest szansa to nadrobić. Kabotyn coś tam gada o odważnikach przy nodze, ale ja wcale tego tak nie odczuwam. Zwiększyć trzeba czułość sterowania i jest super. Fajnie nam się dzisiaj grało. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 11 września 2012 Opublikowano 11 września 2012 Kto jest chetny na bc2 wieczorem? Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 11 września 2012 Opublikowano 11 września 2012 Ja na bank. Może dApo? Dzisiaj z nami rundę zagrał. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 11 września 2012 Opublikowano 11 września 2012 a ja nie. Sprzedalem i nie mam zamiaru kupowac 2 raz jak nie gracie juz w bf3 w takim razie bede szukal kupca na to tez Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 września 2012 Opublikowano 11 września 2012 a ja nie. Sprzedalem i nie mam zamiaru kupowac 2 raz jak nie gracie juz w bf3 w takim razie bede szukal kupca na to tez A ja przez WAS kupiłem TRZECI RAZ ile ja dla WAS robię Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 11 września 2012 Opublikowano 11 września 2012 ale jestem zawiedziony. BC2 - grane 1,5 roku do premiery bf3 bf3 - grane niecaly rok ;( Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 11 września 2012 Opublikowano 11 września 2012 (edytowane) Zawiedzionym to można być jak jak Ci się dziewucha na randkę nie podmyje a nie jakimiś pie.....nymi gierkami dla dzieciaków. Piep...one tititajki na piep....one konsole. Toż to jest nędzna rozrywka dla "nołlajfów" i wykolejeńców... Jedyną fajną konsolą jest pierwszy gameboy, mam go do dziś i skur....wiel działa jak w dniu zakupu! Nie to co te dzisiejsze przewartościowane kupy plastiku i bezołowiowych lutów! Jako że wlałem już w siebie prawie całe Carlo Rossi California Rose z tesco by podbić sobie nieco koordynacje i płynność ruchów na polu walki, jako że AK miało już na pasku 95% (mniejsza czy fajne, ja jeszcze nie grałem) gdy je...ana japońska kupa szmelcu znowu zapikała trzy razy mrygając czerwonym ledem i zamilkła na amen, mam pełne prawo wyjawić Wam to co napisałem wyżej, wyjawić czym tak naprawdę ta cała electronic entertainment jest... Fuck... dziś na wieczór zostaje mi tylko Robot Unicorn Attack na przeglądarce... Spierd...lam na ultime kliknąć na jakiegoś slima... Edytowane 12 września 2012 przez Łebi 1 Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 11 września 2012 Opublikowano 11 września 2012 (edytowane) Życie,mi padła"60" 3 razy w ciągu roku ale to i tak (pipi),po tym patchu non toper mam pecha(którego ostatnio było mniej) i często mnie wywala z PSN.Wczoraj dostałem N64,muszę ogarnąć kabel svideo i będę cisnął w Bonda Edytowane 11 września 2012 przez Litwin25 Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 Pociupałem dzisiaj troszku w BC2 - Squad Deathmatch na Arice Harbour - 5 minutek i serwer pełny! Wrażenia Mega wolno żołnierzyk przykłada spluwę do oka (zawsze w BC2 używałem celownika x4). Normalnie trwa to tyle co ruchy kontynentów ale dotyczy wszystkich więc "no problem"... Teraz kontrowersyjnie Czy w BC2 da się biegać po skosie w lewo patrząc w prawo? Wiem, że to durne pytanie ale dziś nie umiałem tego załapać bo poruszałem się tylko w tym kierunku w którym się patrzyłem... rozumiecie o co mi chodzi? czułem się jak jakiś Robocop - mobilność czołgu... To największy problem po przesiadce... Leżenia nie brakuje, recoil dużo mniejszy, dźwięki wystrzałów F2000 są żenujące jak zabawka dziecka... Podsumowując - gra się miodnie ale raczej nie miodniej niż w BF3 - po prostu troszkę inaczej. Duży plus to powrót do tych wspaniałych mapek... Serwery można bez problemu zapełnić więc możemy pograć rusha - we 4 będzie superFUN!!! Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 12 września 2012 Opublikowano 12 września 2012 (edytowane) Serwery zdychaja jutro od 10 rano na caly dzien Hello everyone, on Thu Sep 13th, starting at 08:00 UTC, the RSP companies will update all game servers. It usually takes about a day until the majority of game servers are updated. The new game server version is a bugfix release; it does not add any new features. Also, there is no downtime estimated with this since this is a rolling update. Changelist - Halved flag capture score in Domination - The Havok is now selectable in the deploy menu for the russian team on Alborz Mountains Conquest large. - Mobile artillery drivers are now shielded within the vehicle, meaning they won’t die from using proximity defense. - The Gunship respawn timer has been increased from 60 to 90 seconds. - Reserved slots / join queue was not working properly on some servers; this has been fixed. http://battlelog.bat...54785760680621/ Edit:Warny leca za same linki. Edytowane 13 września 2012 przez zaq123456 Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 13 września 2012 Opublikowano 13 września 2012 ale nie te od BC2? Bo znowu bym pograł... wczorajsze cięcie z Gesiorem było meeega miodne... Polecam Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 września 2012 Opublikowano 13 września 2012 ale nie te od BC2? Bo znowu bym pograł... wczorajsze cięcie z Gesiorem było meeega miodne... Polecam Pytalem ich na twitter czy tylko bf3 czy wszystkie,ale odpowiedzi nie dostalem. Ale skoro jest napisane all game servers to obstawiam,ze tylko bf3 Cytuj
TakeshiX 50 Opublikowano 13 września 2012 Opublikowano 13 września 2012 ciekawe czy tym ludkom co mają wykupione serwery na x dni, doliczają ten dzień ... Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 września 2012 Opublikowano 13 września 2012 Serwery dzialaja (przynajmniej tak twierdzi ta strona http://www.ea.com/servers/battlefield3 )czyzby odwolali koserwacje? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 września 2012 Autor Opublikowano 13 września 2012 Z tego co widzę leżą serwery EA, prywatne hulają. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 14 września 2012 Autor Opublikowano 14 września 2012 To się nazywa nocna mapa! to też: Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 Szkoda, że na konsole nie ma takiej ingerencji Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 A więc tak wyglądały by mapy nocne o jakich Pryx marzył i narzekał że to co dostaniemy nie będzie nocą. Więc jak podziękuję na dłuższą metę grać w takich ciemnościach . Gęsior gdzie się wczoraj podziewałeś po południu tylko ja i Pryx graliśmy Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 14 września 2012 Autor Opublikowano 14 września 2012 Pewnie, że nie dałoby rady grać tak cały czas, ale jako odskocznia jak najbardziej tak. Jak się nie nastukam wieczorem w pubie to będę i dziś :] Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 Gęsior gdzie się wczoraj podziewałeś po południu tylko ja i Pryx graliśmy Urodziny Padre Dzisiaj wieczorem jestem. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 15 września 2012 Opublikowano 15 września 2012 (edytowane) Dobry mecz wczoraj z Gesiorem i Kaczorem zagralismy, nie wiem czy nie zrobie miejsca w ulubionych na to: http://battlelog.bat...20/4/305322836/ Na poczatku bylo beztroskie golenie frajerow, chyba z 600 do 200 (czy tam do 400) prowadzilismy, az chyba dolaczyla jakas ekipa do tamtych, tak ze ok. 100 ticketow do konca wynik sie wyrownal. Doszlo do tego, ze Gesior zaczal grozic, ze jak to przegramy, to przez pare miechow w to nie zagra- to juz nie byly przelewki trzeba bylo naprawde ostro spiac zwieracze, zeby do tego nie dopuscic Ostatecznie wygralismy, a wiec, Gesior, widzimy sie wieczorem Edytowane 15 września 2012 przez tommi___t Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 15 września 2012 Opublikowano 15 września 2012 (edytowane) Dobry mecz wczoraj z Gesiorem i Kaczorem zagralismy, nie wiem czy nie zrobie miejsca w ulubionych na to: http://battlelog.bat...20/4/305322836/ Na poczatku bylo beztroskie golenie frajerow, chyba z 600 do 200 (czy tam do 400) prowadzilismy, az chyba dolaczyla jakas ekipa do tamtych, tak ze ok. 100 ticketow do konca wynik sie wyrownal. Doszlo do tego, ze Gesior zaczal grozic, ze jak to przegramy, to przez pare miechow w to nie zagra- to juz nie byly przelewki trzeba bylo naprawde ostro spiac zwieracze, zeby do tego nie dopuscic Ostatecznie wygralismy, a wiec, Gesior, widzimy sie wieczorem Wszystko się zgadza... grało się za(pipi)iście (przynajmniej do stanu 600 do 200 dla nas ) a potem zaczęli nas tak łoić, że strach zaczął zaglądać w me modre oczęta... na dodatek kapitan tommi grał bez headseta i PZtek w czołgu - myślałem, że jajko przez Ciebie zniosę Koniec końców pełne skupienie zaprocentowało zwycięstwem... mam nadzieję (płonną), że dziś ekipa dopisze chociaż rozumiem gdyby nikomu specjalnie się nie chciało... Tak czy inaczej - gdyby jednak pustawo było się wpadnie z Gęsiorkiem i zaar_pl na serwery BC2 ehhh jak to miło mieć alternatywę Na dodatek wykupiłem rocznego Plusa w PSN i paka za(pipi)istych gier spłynęła na mojego twardziela! PS. Czy któryś z ziomków pożyczy mi Darksiders (pierwszą część) Edytowane 15 września 2012 przez rob1979 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 15 września 2012 Opublikowano 15 września 2012 (edytowane) Wywalilem te shellsy po ostatnim patchu, odkad trzeba czekac na przeladowanie- pozniej, jak sytuacja zrobila sie powazna, a śmigło zaczelo sie narzykrzac, to z powrotem je wrzucilem, ale w sumie i tak nic nie udalo sie nimi zestrzelic (odkad flary je myla, duzo trudniej z tym). Za to CKM pare fragow dal i co najmniej raz uratowal skore w podbramkowej sytuacji Wczesniej wczoraj popykalem chwile podboj na AK i powiem tak: - dostepny tam sprzet daje mase frajdy- mozna sie do woli nastrzelac tunguska (swietny sprzet, naprawde miazdzy heli), tank destroyerami po odblokowaniu paru rzeczy strzela sie tak samo fajnie, jak zwyklymi czolgami, a gunship na dziale to naprawde moc - jedyny problem to rozmiar map- one sa zwyczajnie za duze na konsole... :confused: Bylby ideal, gdyby mialy rozmiar kaspijskiej, charka czy ognistej (a najlepiej kanalow), ale w takiej formie to jest porazka... Na tej zimowej mapie sens ma jedynie jezdzenie od A do E i z powrotem- reszta mapy to szukanie igly w stogu siana. Ta nocna w sumie moze byc jeszcze, a zdecydowanie najlepsza jest moim zdaniem ta zielona (trawiasta): szybki transport miedzy flagami, duzo jezdzacego i latajacego sprzetu, sporo akcji. - na plus zdecydowanie dostepnosc sprzetu: bardzo rzadko zdarzalo mi sie, ze nie mialem czym jezdzic i strzelac, a jesli nawet, to przez krotka chwile. - zaleta podboju jest tez znacznie lepszy balans niz w rushu- tutaj tylko od przejecia flagi zalezy to, kto ma dostep do gunshipa. W ogole na tym AK jeszcze bardziej jasne staje sie, jak ogromny wplyw na przebieg meczu maja piloci jetow: jak sily w powietrzu sa w miare wyrownane, to ok., ale jak jedna druzyna ma ogarnietych pilotow, a w drugiej nikt nie lata, to pozamiatane... Pojazdem ciezko do jakiejkolwiek flagi w ogole dojechac, nie mowiac juz o ich przejmowaniu. Ostatnie dwa dni w pojazdach daly mi duzo funu (od razu ze 2 baretki za MVP wpadly, co na piechocie chyba mi sie nie zdarzylo jeszcze ), ale SPM to leci mi z 500-700 pkt. na 250-500... :confused: No i to szukanie wrogow na niektorych mapach... E: ale wczoraj z Nogusem cisnelismy ostro czek dys bijacz http://battlelog.bat...09/4/305322836/ nie wiem,czy to zasluga praktycznie codziennego treningu przez ost. 3 tyg., FPS freak'a, czy zwyklego farta (pewnie wszystko po trochu), ale to jeden z dwoch moich najlepszych meczy piechociarzem jak dotad PS: recon z PDW albo shotgunem to zayebista klasa jednak na CQ Edytowane 16 września 2012 przez tommi___t Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 16 września 2012 Autor Opublikowano 16 września 2012 Sorry, że wyszedłem wczoraj bez pożegnania, ale wywaliło mnie z serwerów EA i nie mogłem się ponownie połączyć, pierwszy raz przydarzyło mi się coś takiego, uznałem to za znak i poszedłem spać. Squad death match w ekipie jest zacny, chętnie to powtórzę. Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 16 września 2012 Opublikowano 16 września 2012 Ano zacny ten Squad DM... takich dwóch jak nas czterech to nie ma ani jednego... czy jakoś tak Zwłaszcza mapka Metro w tym trybie jest miodna - chyba jedyna bez pojazdu więc nie trzeba biegać upośledzonym inżynierem Bardzo było satysfakcjonujące to cioranie wczorajsze we 4 vs 12 Później - jak zrobiło się nas więcej - to już tak różowo nie było bo mnie nijak nie kręci strzelanie do ziomków... Fajnie, że wrócił KOSA i Gumiś - może jeszcze coś z tej gry będzie... pozdrawiam Krystyna Czubówna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi