Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kaczor jak bede w PL to sie bym na to pisal:) mozemy zrobic zlot naszej ekipy, pobiegac troche z tymi kapiszonami a wieczorem alko i dupeczki;)

Jestem za z wyłączeniem ostatniego punktu programu.

Opublikowano

Lol, to chyba miało działać na jednego, by nie było sytuacji że ktoś robi atak nożem, i za sekundę kolejny bo ktoś był blisko 1-szej ofiary. I dodali cooldown by nie było spamowania nożem, ale kur.wa tak wielki, że Moran by kazał oddać fartucha...

Opublikowano

wrocilo nocne cioranie z ekipa:) tego mo brakowalo przez ostatnie tygodnie. zauwazylem jeden cholernie w(pipi)iajacy mnie bug. gram snajperka m40 czy jakos tak o jak probuje zrobic czasami quick scope to musze ze tak powiem doczekac zakonczenia animacji przyblizenia celownika. inaczej shoot nie wchodzi. jest to mega drnerwujace szcEgolnie jak stois metr od kogos masz go na seodku celownika strzelasz i nawet nie pojawia sie znacznik (testowalem z kumplem) takze albo strzelam z biodra albo z przyblizenia nie ma nic pomiedzy.

Opublikowano

Ano wróciło nocne cioranie i teraz mam dylemat czy zostawić Diablo III, w którym się ponownie zakochałem i wpadać na serwer BF3 żeby posłuchać Danielskiego... Swoją drogą, mimo, że gram w słuchawkach to jego dźwięczny, kobiecy sopranik słyszy zarówno moja żona jak i sąsiedzi... Jak on to robi?

Gęsior mnie wczoraj podsumował - "Kaczor, wyłaź zza tego kamienia! Jesteś największy kamper z jakim grałem :D " Tak więc wykampiłem taki result:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/65854908/4/216401239/

:)

Opublikowano

Panowie, panowie, nocne granie trwa cały czas, tylko skład się zmniejszył. Kiedy ma grać zapracowany trzydziestolatek, często głowa rodziny jak nie nocą? Nie liczę Gęsiora, bo ten to ma dziwne godziny pracy, w dodatku musi w niej pić ;]

Opublikowano

Drugiego października kończy się wykup serwera. Z gadek podczas wspólnego grania ustaliliśmy, że trudno będzie zebrać ponownie 11 osób na składkę, więc pomysł jest taki: poniżej niech dopisują się osoby które chcą się złożyć na serwer. Do zapłaty jest 219 zł za kolejne trzy miesiące, kwota będzie podzielona przez ilość osób które się zadeklarują. Szukamy maksymalnie 11 osób wtedy składka wyniesie tak jak poprzednio 20 zł.

1. Pryxfus

Opublikowano (edytowane)

Drugiego października kończy się wykup serwera. Z gadek podczas wspólnego grania ustaliliśmy, że trudno będzie zebrać ponownie 11 osób na składkę, więc pomysł jest taki: poniżej niech dopisują się osoby które chcą się złożyć na serwer. Do zapłaty jest 219 zł za kolejne trzy miesiące, kwota będzie podzielona przez ilość osób które się zadeklarują. Szukamy maksymalnie 11 osób wtedy składka wyniesie tak jak poprzednio 20 zł.

1. Pryxfus

2. zaq123456

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano (edytowane)

1. Pryxfus

2. zaq123456

3. Danielskii

Ekipa tylko ja wplace dopiero za pare dni jak bede w PL:)

Edytowane przez danielskii
Opublikowano

1. Pryxfus

2. zaq123456

3. Danielskii

4. tommi___t

5. kozbinio

Jutro wracam i będę mógł puścić przelew jakby co. Jakaś min. liczbę osób ustalamy czy ile będzie w tyle się składamy?

ch.uj że nie gram. chodzi blichtr. bo kiedyś nadejdę...............

Opublikowano (edytowane)

1. Pryxfus

2. zaq123456

3. Danielskii

4. tommi___t

5. kozbinio

6. Gęsior

7. kaczorrro

Co to byłoby za życie gdyby mój dumny nickname nie widniał na liście fundatorów? Wstyd i hańba Panie!

Seeyaa

+ Dodał MODERATOR

12. Zabronione jest reklamowanie obcych stron WWW, za wyjątkiem tematów do tego przeznaczonych. W szczególności zabronione jest podawanie linków do serwisów aukcyjnych (i/lub konkretnych aukcji).

Edytowane przez Mendrek
Usunięty link do allegro.