tommi 345 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) Dzieki panowie za wczorajsze/dzisiejsze nocne szarpanie Dawno mi sie tak fajnie nie gralo- poczatek to byla masakra jakas na tym pierwszym serwerze, ale na kolejnym juz bylo calkiem spoko. Mialem pare fajnych akcji, w ktorych poczulem lekkiego cyborga (obrona flagi przed kilkoma przeciwnikami, strzal z granatnika prawie na slepo w kierunku A zza budy na placu na Zibie, skutkujacy dwoma killami i zniszczeniem sprzetu ), no i w koncu zdobylem MVP i 2. MVP na CQ, bedac w druzynie z Zaqiem i Kabotynem- niespotykane http://battlelog.bat...52/4/305322836/ Ostatnio grajac staram sie skupiac na trenowaniu pewnych okreslonych rzeczy (nawet kosztem dramatycznych niekiedy wynikow): pomalu i mozolnie wkuwam i trenuje lekcje nr 1 z poradnika wujkow Kabotyna i Zaqa pt. "Celowanie z biodra". Jak to w miare opanuje, to przyjdzie czas na lekcje nr 2 pt. "Celowanie w ryj zamiast w nogi" Moze sie kiedys w koncu naucze zawodowo zabijac Trzeba sie wziac za siebie, bo ranga pomalu zaczyna zobowiazywac PS: ale najlepszy to byl chyba ten numer: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/68416134/4/305322836/ a juz myslalem, ze nigdy tej baretki za gun mastera nie zdobede :rofl2: I love DICE Edytowane 16 Października 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Lubię czytać Twoje opisy z rozgrywki Tommi, dobrze widzieć, że cieszą Cie małe rzeczy :] Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) ehehe, "male szczescia" Cel na dzisiaj: 48. orzel Cel na koniec pazdziernika: 50-51 :] Cel na koniec roku: 65 :] Duzo obiecuje sobie po tych pozlacanych skrzydlach pamietajac, jak skill Gesiora wystrzelil w gore po ich zdobyciu ale spokojnie, Pryx, jak pobije rekord Zaqa 45 kos w jednym meczu, to tez nie omieszkam sie pochwalic :rofl2: Edytowane 16 Października 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Wiem,ze to do tematu MoH:W ale moze ktos ma zamiar kupic a tam nie zaglada: Prezen dla tych co graja/grali w bf3: Join Medal of Honor Warfighter to unlock the Swedish Spec Op Step into the role of elite, International Operators in Medal of Honor Warfighter. The latest entry in the series is built on the same Frostbite 2 technology that powers Battlefield 3. For being a Battlefield 3 player, we will immediately unlock the Swedish SOG point man for you online. Here to tell you more about this Tier 1 operator is Kristoffer “Hoffe” Bergqvist, formerly from DICE and now Creative Director at Danger Close...Wiecej pod linkiem: http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654786557443487/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Dzisiaj zagrałem totalny hardcore na serwerze GROM,maszyny nie miały radarów,na ziemi nawet czujniki ruchu nie pokazywały pozycji bo nie było mini mapy. http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/68487087/4/179749130/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Juz to pisalem z dziesiec razy, ale napisze jeszcze raz: te mapki z QC (pomijajac 925) sa naprawde mega fpytkę Im dluzej na nich gram (i lepiej je znam), tym wiecej mam funu Jak sie zastanawiam, to az sam sie sobie dziwie: od czerwca pykam prawie wylacznie na tych trzech mapkach i za cholere mi sie nie znudzily jeszcze Mam nadzieje, ze AM ten sam poziom utrzyma i- przede wszystkim- ze bedzie na nim dominacja zamiast zwyklego podboju. Ogolnie powinni moim zdaniem na mapach z podstawki i BtK dodac opcje losowego respa, oprocz respa w bazie i na plecach, zeby base rape'a zupelnie wyeliminowac. Duzo chetniej gralbym wtedy na takim metrze, bazarze czy sekwanie. Edytowane 17 Października 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Polecam,mozna dowiedziec sie kilka ciekawych rzeczy. http://www.youtube.com/watch?v=CQtJbx55gRI Ogolnie powinni moim zdaniem na mapach z podstawki i BtK dodac opcje losowego respa, oprocz respa w bazie i na plecach, zeby base rape'a zupelnie wyeliminowac. Duzo chetniej gralbym wtedy na takim metrze, bazarze czy sekwanie. Tommi sporo osob prosi na twitterze,zeby byl no fly zone nad spawnem przeciwnika ale Dice ma to w (pipi)e.Odpisuja standardowo:'Wezmiemy to pod uwage'' i tak mowia od kilku miesiecy. Edytowane 17 Października 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Kurcze, bf3stats.com od wczoraj wieczorem cos nie bangla- pewnie pod MoH-a cos kombinuja... e: Zaq, ja bardziej pod katem piechoty myslalem- duze mapy jak kaspijska, ognista czy chark to jeszcze luz, ale na takich mapach jak metro (zwane przeze mnie pieszczotliwie "tlokiem"), bazar czy sekwana jak Cie do muru przypra to pozamiatane. Powinien byc do wyboru resp w skladzie (jak ktos zyje i jest w terenie), na bazie (jak chcesz wziac jakis pojazd) albo "random spawn" w losowym miejscu na mapie (jak nie masz zadnej flagi, a wszystkie ziomki tez pozabijane), zeby nie bylo base rape'a. Dlatego wlasnie tylko dominacje lubie grac- tam nie ma lipy. Edytowane 17 Października 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Kurcze, bf3stats.com od wczoraj wieczorem cos nie bangla- pewnie pod MoH-a cos kombinuja... e: Zaq, ja bardziej pod katem piechoty myslalem- duze mapy jak kaspijska, ognista czy chark to jeszcze luz, ale na takich mapach jak metro (zwane przeze mnie pieszczotliwie "tlokiem"), bazar czy sekwana jak Cie do muru przypra to pozamiatane. Powinien byc do wyboru resp w skladzie (jak ktos zyje i jest w terenie), na bazie (jak chcesz wziac jakis pojazd) albo "random spawn" w losowym miejscu na mapie (jak nie masz zadnej flagi, a wszystkie ziomki tez pozabijane), zeby nie bylo base rape'a. Dlatego wlasnie tylko dominacje lubie grac- tam nie ma lipy. Pewnie team ktory mogl by to zmienic pracuje juz nad bf4,ale nie oszukujmy sie na tdm jest 'random spawn' i jakos w 95% za zakretem/plecami masz przeciwnika.Nawet na cqc w srodku meczu przeciwnik potrafi ci wyladowac za plecamin np. Kiedys jaka gralismy to Nogus mial respa za moim plecami i kosa zaraz po respie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Wiadomo- shit happens, a zycie to nie walenie w cyce, jak mawiaja hiszpanscy gorale, ale jednak zgon po losowym respie na CQ zdarza sie stosunkowo rzadko, a base rape'a na mapach z podstawki masz co chwila. do tdm sie nie odnosze w ogole- to zupelnie inna bajka jest. Tam rozgrywka nie jest w zaden sposob uporzadkowana jak w przypadku podboju czy rusha, gdzie masz punkty stykowe, wokol ktorych sie skupia akcja. Do tego mapy sa przyciete maksymalnie- normalka, ze tam mozesz przeciwnika doslownie wszedzie i w kazdej chwili spotkac, to nie wina random respa. Edytowane 17 Października 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Wiadomo- shit happens, a zycie to nie walenie w cyce, jak mawiaja hiszpanscy gorale, ale jednak zgon po losowym respie na CQ zdarza sie stosunkowo rzadko, a base rape'a na mapach z podstawki masz co chwila. Zgon na respie w CQ, w wiekszosci przypadkow, zdarza sie przy rozpoczeciu rundy. Potem nie ma z tym zadnych problemow. Jest to rozwiazane w miare dobrze. Wczoraj tommi byl niezly meczyk. NAjpierw nas zmiazdzyli, a potem my ich. Beautifull revenge Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 No, dobre to bylo Nawet chyba z 50 ticketow wieksza roznica ich złoilismy, niz oni nas ej, w ogole to Kabotyn glowy za to nie dam, ale wczoraj chyba pierwszy raz w historii na plus z Toba wyszedlem w tym pierwszym meczu, jak z Gesiorem do przeciwnej druzyny dolaczyliscie heh, a juz myslalem, ze przed grudniowym koncem swiata nie zdaze Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Pamietam ta runde. Co chwila zgon, szczegolnie jak sie respilem na czyichs plecach. A Skaza chyba zagral runde zycia, bo mlocil nas niemilosiernie. W 90% przypadkach byl zawsze w odpowiednim miejscu i czasie . A wyobrazcie sobie, ze facet gra na CRT. He He Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Chyba najbardziej niesprawiedliwy mecz w mojej historii,ale nie poddałem się i im trochę krwi napsułem: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/68602729/4/179749130/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 zaq miał racje - przez te je.bane igły zupelnie nie da sie latać! http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/rebelianci-trafili-helikopter-armii,521105.html Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 kurde nie wiecie nawet jak mi brakuje tego nocnego ciorania:) wracam z delegacji i bedziem szarpac (net podpisze zaraz jak wroce do Wrocka) - PS. Pryx jutro pojdzie przelew. Sorrki ale caly czas nie bylo czasu! Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) dajesz, Danielski! Ale wczoraj na megawpieniajaca bande shotgunowcow trafilismy- czegos takiego nie przezylem od zlotych czasow USAS-a, myslalem, ze wyjde z siebie... Za to w ktoryms meczu udalo mi sie skosic kolesia, ktory jest na 229 miejscu na swiecie w kosach (prawie 9 tys. killi). Ogolnie wczoraj sporo wysokolevelowych kosiarzy sie szwendalo po sewerze- pare cennych blach wpadlo Edytowane 19 Października 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Spoko Danielski, nie pali się, wiem, że zapłacisz. Też mam ochotę na nockę dziś, co prawda cały tydzień mało się wysypiałem, ale myślę, że jakiś energetyk przytrzyma mnie przy konsoli dłużej niż do północy ;] Za dużo gier pokupowałem w ostatnim czasie, żadnej przez to nie mogę skończyć, widzę, że dalej ciśniecie, więc pora się zameldować na polu bitwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Spoko Danielski, nie pali się, wiem, że zapłacisz. Też mam ochotę na nockę dziś, co prawda cały tydzień mało się wysypiałem, ale myślę, że jakiś energetyk przytrzyma mnie przy konsoli dłużej niż do północy ;] Za dużo gier pokupowałem w ostatnim czasie, żadnej przez to nie mogę skończyć, widzę, że dalej ciśniecie, więc pora się zameldować na polu bitwy. skoro prezes się zamelduje to ja tez porzucę Diablo i ponudzę się trochę na Caspianie czy innym Charku w wielce interesującym trybie Squad Rush see yaa Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) To Wy sie tam nudźcie, a ja sobie w tym czasie ostro i intensywnie ponapied.alam w CQ, zbierajac blachy w bitewnym szale, obracajac wszystko dookola w perzyne, plamiac ukochane KH2002 krwia moich przeciwnikow i pozlacajac w koncu skrzydla mojego orla, hłe hłe hłe Edytowane 19 Października 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 To Wy sie tam nudzcie, a ja sobie w tym czasie ostro i intensywnie ponapied.alam w CQ, zbierajac blachy w bitewnym szale, obracajac wszystko dookola w perzyne, plamiac ukochane KH2002 krwia moich przeciwnikow i pozlacajac dzieki temu w koncu skrzydla mojego orla, hle hle hle A ja z Tommim. Po raz pierwszy od jakis 2tyg,jest ruch na naszym serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) To rozumiem, Zaq! Do tego jak standardowo wpadnie Kabotyn z Gesiorem plus Skaza z Łebim, to bedziemy konkretnie golic frajerow, jak to trener Janusz W. kiedys mawial PS: Przy ustawieniu Złomowisko/Ziba/Donia nie ma bata- musi byc ruch Edytowane 19 Października 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Prezes, khekhekhe, Wcześniej narzekałem, że za dużo nakupowałem gier w ostatnim miesiącu, a dziś wziąłem jeszcze Maxa Payne 3 na muve.pl za 70 zł, trudno było się oprzeć takiej ofercie ;] Próbuję pokończyć co zacząłem, ale słabo mi to idzie, na szczęście idzie zima, wtedy więcej się gra, jakoś to ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Widzialem tez ta oferte, Pryx, ale stwierdzilem, ze zanim znajde na niego czas, to juz bedzie za 50 do wyrwania pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) Jakie staty,ogarnij się.Nie muszę załapywać żartu,odnoszę się do tego co napisałeś.Na uj mi wyskakujesz z jakimś SPM?Każdy pilot ma słabe SPM bo musi szukać walki a i tak większość lam wyskakuje,taki jesteś cwaniak z dogtags/kill,do dobij do mojego wyniku i ratio z Bc2,a nie z Bf3 gdzie nie nastawiałem się na kille z noża i ostatnie to fakt,bo ja nie grałem na double xp i wszystkiego uczyłem się sam,także pilotowania,a nie jak niektórzy z filmików na YT. w tym co napisalem, byl tez emot, ktorego najwidoczniej nie zauwazyles, wiec sam sie ogarnij... a jaki to wynik z bc2 i w ile h go zrobiles, bo nie chce mi sie szukac? no, tego double xp to faktycznie ze 2 bite miechy byly PS: z tego, co pamietam, to sami pisaliscie, ze w BF3 kosy wchodza beznadziejnie w por. do BC2, wiec najpierw sam sprobuj swoj wynik tutaj powtorzyc, to pogadamy.. ...albo zrob w bf3 moj wynik dogtags/kills i zobaczymy, jak bedzie twoje ratio wtedy wygladalo... Edytowane 19 Października 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi