Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Uruchamia się zawsze,tylko na ogół dźwięk nie nadąża. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Wczorajszy wieczorny mecz na Sekwanie: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/76288255/4/194180605/ Mieliśmy z Zielem, Skazą i Kosą wrażenie, że tylko my coś robimy po naszej stronie, flagi były nasze tam gdzie biegała nasza czwórka. Może tabela końcowa tego nie pokazuje, ale większość meczu mieliśmy w teamie samych kolesi poniżej pierwszego orła :] dopiero w samej końcówce weszły wyższe levele, trzeba było się narobić, żeby wygrać ten mecz. Lubię takie wyrównane meczyki, dają dużo więcej satysfakcji, niż mecz do jednej bramki. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 9,10,11,12 weszły na koniec, a tak to widać kto grał z nami w tym ten koleś z 2 levelem w tej rundzie awansował bo też miał 1 lvl. Także ostro było, najważniejsze że nie było nudno Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Wsciekly pracownik Dice/EA czy byl wlam na Battelog? http://i.imgur.com/apCe9.png Edit: Ewidentnie ktos sie wlamal na Battelog i Polski Moderator Padl ofiara Hackerow http://i.imgur.com/Rex3Y.png Edytowane 28 Grudnia 2012 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Serwer jest wykupiony do jutra. Wczoraj i wcześniej w czasie grania z chłopakami ustaliliśmy, że nie ma sensu go przedłużać, bo w ostatnim kwartale mało kto na nim grał. Jeśli myślicie inaczej napiszcie tutaj, może uda się zebrać ekipę na kolejną składkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 O kurna, ale te 3 miechy szybko zlecialy... Rowniez nie widze obecnie sensu, jak tez zreszta rozmawialismy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Huh, wyglada na to, ze troche sie zważyłem z tesciem przy niewielkim udziale nieocenionego pana Soplicy- w zwiazku z tym chcialbym niniejszym zyczyc jeszcze raz wszystkim tutaj (ze szczegolnym uwzglednieniem tych, z ktorymi regularnie cioram przy kazdej okazji- pozdro Kabotyn, Zaq, Gesior, Nogus i reszta ) szczesliwego nowego jorku... tfu!! roku juz niedlugo wracam, wiec szykujcie sie na ostre szarpanie w 2013 :D:D PS: Zaq, Kabotyn- filmy Techniqa sa git, ale tez byscie pomysleli o potomnych i zaczeli cos nagrywac i wrzucac PS.2: jestem troche naje.bany, wiec z gory sorry, jezeli ktos sie poczuje urazony moim postem PS.3: moj cel na 2013: wyjscie na plus z ratio przed premiera BF4, bez zmiany stylu gry Edytowane 31 Grudnia 2012 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Też wszystkiego Najlepszego, sukcesów i więcej czasu na gry oczywiście w BF3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Panowie ktos chetny na nocne granie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja umieram. Nie dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Wczoraj trafilismy na niezlych noobow. Przez polowe meczu kolesie nas gnietli.Mieli 3 flagi co jakas przejmowalismy i bieglismy po nastepna to,ta ktora chwile wczesniej przejelismy byla juz znowu ich.Koles o nicku RaKSo_klmx byl w naszej druzynie ale jak tylko zaczelismy przegrywac to spieprzyl na druga strone. W Polowie meczu spielismy sie i przejelismy wszystkie flagi,30 sek pozniej uciekl Admin(Kalom93),4 kolesi z tego samego klanu(dilldestroyer1,hector0714,Badude54,VC4CDS). Nie wiem jak mozna byc takim noob,zeby uciekac jak sie tylko przegrywa. http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/76918483/4/218807234/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Pewnie im sie przypomnialo, ze zostawili wlaczone zelazko albo kuchenke... e: ehehe, widze, ze jakiegos "destroyera" zniszczyliscie Edytowane 2 Stycznia 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Wczoraj trafilismy na niezlych noobow. Przez polowe meczu kolesie nas gnietli.Mieli 3 flagi co jakas przejmowalismy i bieglismy po nastepna to,ta ktora chwile wczesniej przejelismy byla juz znowu ich.Koles o nicku RaKSo_klmx byl w naszej druzynie ale jak tylko zaczelismy przegrywac to spieprzyl na druga strone. W Polowie meczu spielismy sie i przejelismy wszystkie flagi,30 sek pozniej uciekl Admin(Kalom93),4 kolesi z tego samego klanu(dilldestroyer1,hector0714,Badude54,VC4CDS). Nie wiem jak mozna byc takim noob,zeby uciekac jak sie tylko przegrywa. http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/76918483/4/218807234/ no jest to o tyle glupie ze wyjscie/ucieczka/kick jest liczone jako porazka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Wczoraj trafilismy na niezlych noobow. Przez polowe meczu kolesie nas gnietli.Mieli 3 flagi co jakas przejmowalismy i bieglismy po nastepna to,ta ktora chwile wczesniej przejelismy byla juz znowu ich.Koles o nicku RaKSo_klmx byl w naszej druzynie ale jak tylko zaczelismy przegrywac to spieprzyl na druga strone. W Polowie meczu spielismy sie i przejelismy wszystkie flagi,30 sek pozniej uciekl Admin(Kalom93),4 kolesi z tego samego klanu(dilldestroyer1,hector0714,Badude54,VC4CDS). Nie wiem jak mozna byc takim noob,zeby uciekac jak sie tylko przegrywa. http://battlelog.bat...83/4/218807234/ no jest to o tyle glupie ze wyjscie/ucieczka/kick jest liczone jako porazka Kick nie powinien byc liczony jako porazka. Ale jak uciekasz czy wychodzisz to dlaczego ma nie byc? Skoro ktos jak tylko przegrywa to sie podaje,to dlaczego jak reszta wywalczy wygrana,to on ma tez dostawac wygrana za free? Edytowane 3 Stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dzień Dobry, nazywam się Patryk i od wczoraj jestem w klubie 100 killi w rundzie :] (kij z tym, że trwało to półtorej godziny) http://battlelog.bat...93/4/194180605/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Mimo to szacun Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jaka przewaga ticketów,musieli nie wychodzić z respa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Litwin, to właśnie my przegraliśmy mecz. Znów miałem wrażenie, że nikt oprócz naszego składu nie grał. Odbijaliśmy flagi, Zielu stawiał mobilnego respa za C, ale jak nas ubijali to trzeba było zaczynać walkę od bazy Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 I trzeba dodać że w przeciwnej drużynie parę osób używało myszki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Kantowanie w Bf3 odnośnie sposobu sterowania zaczyna mnie wkurzać,teraz pociskam w Bf1943 i tam też weszła chamówa z kampieniem nad respem,zabijają mimo iż nie dostaje się za takiego killa punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Powiem tak niech sobie grają na myszkach ale chcę znaczka obok nicku, a nie udawanie jakim jest się za(pipi)istym graczem. Bo nikt mi nie powie że to samo, jestem starym pecetowcem i wiem jaką dzięki myszce ma się precyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 I trzeba dodać że w przeciwnej drużynie parę osób używało myszki... Nie bede tutaj mowil kto korzystal z myszki (np taki Boni <_< <_< ... ciekawe kto jeszcze), ale to nieprzyzwoite zagranie. Tutaj jest filmik pokazujacy bardzo wysokie DPI myszki na PS3. Co za szybkosc! Podobno nie da sie tego opanowac. Pryxfus- Gratulacje! Teraz masz kolejny challenge. Bo wiesz, klub 200 killi czeka z niecirepliwoscia na kolejnego czlonka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 I trzeba dodać że w przeciwnej drużynie parę osób używało myszki... Nie bede tutaj mowil kto korzystal z myszki (np taki Boni <_< <_< ... ciekawe kto jeszcze), ale to nieprzyzwoite zagranie. Tutaj jest filmik pokazujacy bardzo wysokie Pewien polak na T tez na 90% gra na myszcze,ale ostatnio na niego kur.wami rzucalem. Bieglem za nim,zeby mu kose wbic klikam R2 on sie w ulamku sekundy odwraca i jeszcze mi kose sprzedaje i tak 3 razy. Dice powinno zablokowac wszystko po za padem,albo wywalac takich ''graczy'' na serwer tylko z myszkami,bez ich wiedzy oczywiscie . Ktos chce grac na myszcze niech wypieprza na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Ten kolo Phildox27 był wczoraj dobry,stał za mapą z"katiuszami" i nawalał,wkurzyłem się i rozwaliłem go jetem i od razu kick. http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/phildox27/vehicles/182888387/ps3/ Prawie 1600 killi z nich o czymś świadczy. Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Omanska to poprostu najgorsza mapa. Dolaczam z Kabotynem do Oip base rape pelna para(strona usa.) po 20min walki udalo nam sie wyjsc na prowadzenie. Wsiadam z Oip do heli robimy razem rozwalke na B(pelno wybuchow) po 1 min odlatujemy i bum lapie zwiche. Ja tego nie rozumiem,jak gra sie moze wieszac kiedy nic sie absolutnie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi