Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Wczorajszy wieczorny mecz na Sekwanie: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/76288255/4/194180605/ Mieliśmy z Zielem, Skazą i Kosą wrażenie, że tylko my coś robimy po naszej stronie, flagi były nasze tam gdzie biegała nasza czwórka. Może tabela końcowa tego nie pokazuje, ale większość meczu mieliśmy w teamie samych kolesi poniżej pierwszego orła :] dopiero w samej końcówce weszły wyższe levele, trzeba było się narobić, żeby wygrać ten mecz. Lubię takie wyrównane meczyki, dają dużo więcej satysfakcji, niż mecz do jednej bramki.

Huh, wyglada na to, ze troche sie zważyłem z tesciem przy niewielkim udziale nieocenionego pana Soplicy- w zwiazku z tym chcialbym niniejszym zyczyc jeszcze raz wszystkim tutaj (ze szczegolnym uwzglednieniem tych, z ktorymi regularnie cioram przy kazdej okazji- pozdro Kabotyn, Zaq, Gesior, Nogus i reszta :D ) szczesliwego nowego jorku... tfu!! roku :D

juz niedlugo wracam, wiec szykujcie sie na ostre szarpanie w 2013 :D :D:D

PS: Zaq, Kabotyn- filmy Techniqa sa git, ale tez byscie pomysleli o potomnych i zaczeli cos nagrywac i wrzucac ;)

PS.2: jestem troche naje.bany, wiec z gory sorry, jezeli ktos sie poczuje urazony moim postem ;)

PS.3: moj cel na 2013: wyjscie na plus z ratio przed premiera BF4, bez zmiany stylu gry :)

Edytowane przez tommi___t
Gość Zaqair

Wczoraj trafilismy na niezlych noobow. Przez polowe meczu kolesie nas gnietli.Mieli 3 flagi co jakas przejmowalismy i bieglismy po nastepna to,ta ktora chwile wczesniej przejelismy byla juz znowu ich.Koles o nicku RaKSo_klmx byl w naszej druzynie ale jak tylko zaczelismy przegrywac to spieprzyl na druga strone. W Polowie meczu spielismy sie i przejelismy wszystkie flagi,30 sek pozniej uciekl Admin(Kalom93),4 kolesi z tego samego klanu(dilldestroyer1,hector0714,Badude54,VC4CDS).

Nie wiem jak mozna byc takim noob,zeby uciekac jak sie tylko przegrywa.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/76918483/4/218807234/

Wczoraj trafilismy na niezlych noobow. Przez polowe meczu kolesie nas gnietli.Mieli 3 flagi co jakas przejmowalismy i bieglismy po nastepna to,ta ktora chwile wczesniej przejelismy byla juz znowu ich.Koles o nicku RaKSo_klmx byl w naszej druzynie ale jak tylko zaczelismy przegrywac to spieprzyl na druga strone. W Polowie meczu spielismy sie i przejelismy wszystkie flagi,30 sek pozniej uciekl Admin(Kalom93),4 kolesi z tego samego klanu(dilldestroyer1,hector0714,Badude54,VC4CDS).

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/76918483/4/218807234/

no jest to o tyle glupie ze wyjscie/ucieczka/kick jest liczone jako porazka
Gość Zaqair

http://battlelog.bat...83/4/218807234/

no jest to o tyle glupie ze wyjscie/ucieczka/kick jest liczone jako porazka

Kick nie powinien byc liczony jako porazka. Ale jak uciekasz czy wychodzisz to dlaczego ma nie byc? Skoro ktos jak tylko przegrywa to sie podaje,to dlaczego jak reszta wywalczy wygrana,to on ma tez dostawac wygrana za free?

Edytowane przez zaq123456

I trzeba dodać że w przeciwnej drużynie parę osób używało myszki...

Nie bede tutaj mowil kto korzystal z myszki (np taki Boni <_< <_< ... ciekawe kto jeszcze), ale to nieprzyzwoite zagranie. Tutaj jest filmik pokazujacy bardzo wysokie DPI myszki na PS3. Co za szybkosc! Podobno nie da sie tego opanowac. :rolleyes:

Pryxfus- Gratulacje! :dance2: Teraz masz kolejny challenge. Bo wiesz, klub 200 killi czeka z niecirepliwoscia na kolejnego czlonka. :)

Gość Zaqair

I trzeba dodać że w przeciwnej drużynie parę osób używało myszki...

Nie bede tutaj mowil kto korzystal z myszki (np taki Boni <_< <_< ... ciekawe kto jeszcze), ale to nieprzyzwoite zagranie. Tutaj jest filmik pokazujacy bardzo wysokie

Pewien polak na T tez na 90% gra na myszcze,ale ostatnio na niego kur.wami rzucalem. Bieglem za nim,zeby mu kose wbic klikam R2 on sie w ulamku sekundy odwraca i jeszcze mi kose sprzedaje i tak 3 razy. Dice powinno zablokowac wszystko po za padem,albo wywalac takich ''graczy'' na serwer tylko z myszkami,bez ich wiedzy oczywiscie :). Ktos chce grac na myszcze niech wypieprza na PC.

Ten kolo Phildox27 był wczoraj dobry,stał za mapą z"katiuszami" i nawalał,wkurzyłem się i rozwaliłem go jetem i od razu kick.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/phildox27/vehicles/182888387/ps3/

Prawie 1600 killi z nich o czymś świadczy.

Edytowane przez Litwin25
Gość Zaqair

Omanska to poprostu najgorsza mapa. Dolaczam z Kabotynem do Oip base rape pelna para(strona usa.) po 20min walki udalo nam sie wyjsc na prowadzenie. Wsiadam z Oip do heli robimy razem rozwalke na B(pelno wybuchow) po 1 min odlatujemy i bum lapie zwiche. Ja tego nie rozumiem,jak gra sie moze wieszac kiedy nic sie absolutnie nie dzieje.