Litwin81 1 155 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Macie blachy za operatora niszczycieli czołgów i dział samobieżnych?W tym drugim wypadku mam 5 gwiazdek ale nie mam nawet podstawowej blachy za 1 gwiazdkę. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Omanska to poprostu najgorsza mapa. Dolaczam z Kabotynem do Oip base rape pelna para(strona usa.) po 20min walki udalo nam sie wyjsc na prowadzenie. Wsiadam z Oip do heli robimy razem rozwalke na B(pelno wybuchow) po 1 min odlatujemy i bum lapie zwiche. Ja tego nie rozumiem,jak gra sie moze wieszac kiedy nic sie absolutnie nie dzieje. Jak to nic się nie działo? Za dobrze nam szło hehe Ale zdziwko załapałem jak śmigłowiec zarył w prostą polną drogę :-) Pracowity dzień + butelka Porto + pier...olenie farmazonów przez hs = opierdal żony hehe Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 (edytowane) Uwaga, bedzie news dnia: panie i panowie, oto dzis dokonalem niemozliwego- zrobilem adwersarza 80 na Kabotynie :D Dodam, ze przy stanie 8:0 przenioslem sie do drugiego zespolu- teoretycznie moglem to jeszcze poprawic @Kabotyn: sam rozumiesz- po prostu musialem to napisac zreszta jak Ty mnie do tej pory zawsze miazdzyles w takim samym (albo i wiekszym) stosunku, to tez o tym pisalem PS: Zeby nie bylo- mam na to dwoch swiadkow (Pryx, Nogus) Edytowane 6 stycznia 2013 przez tommi___t Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Ta gra jest tak nie obliczalna,że adwersarza zrobić może każdy,nawet 20 lvl biegający za wyższymi levelami Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Zwłaszcza jak korzysta z okazji i cichaczem kradnie kille , Zresztą i tak już lev nie świadczy o umiejętnościach, bo dużo osób gra na drugich kontach. Sam miałem taki przykład wczoraj, w powietrzu łoił mnie koleś z 5 lev zresztą ściągał wszystko co latało. Więc na pewno grał na drugim koncie plus jakiś joystick bo tak to nawet Litwin mnie nie kosił. Wczoraj miałem ciekawą akcję na wyspie Kharg... Przejmuję czołgiem punkt B nagle od tyłu wlatuję we mnie samolot , po czym obraca mi pojazd do góry nogami siedząc w czołgu widzę spód mapy,ale i tak zalicza kila że go przejechałem . Udało mi się wysiąść ale czołg i tak zaczął się palić i po chwili wybuchł ale i tak czołg leżący na plecach to tego jeszcze nie widziałem. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Więc na pewno grał na drugim koncie plus jakiś joystick Myszka tylko,ale ogladalem filmiki z jeta na myszcze(pc i ps3) to gowniano sie lata. Moze po prostu tak potrafi dobrze latac. Ale mnie koles dzis zdenerwowal. Na sepa polatal ze mna w heli nabil 45 killi,z czego 32 mial bez smierci i nawet nie napisal dzieki. http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/77471725/4/218807234/ Cytuj
walek 96 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Uwaga, bedzie news dnia: panie i panowie, oto dzis dokonalem niemozliwego- zrobilem adwersarza 80 na Kabotynie :D Dodam, ze przy stanie 8:0 przenioslem sie do drugiego zespolu- teoretycznie moglem to jeszcze poprawic @Kabotyn: sam rozumiesz- po prostu musialem to napisac zreszta jak Ty mnie do tej pory zawsze miazdzyles w takim samym (albo i wiekszym) stosunku, to tez o tym pisalem Spoko, nie ma sprawy. W koncu musi nadjesc ten moment upadku, szczegolnie po 7 puszce piwa. :blum1: Obiecuje powrocic do formy. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 jak smakował smaw zaq? :> jak bys nie trafil to bym sie zdziwil. Za szybko zrobilem skret i za nisko opadlem,wiec jak by cie tam nie bylo ze Smaw to bym sie rozbil.Chwile pozniej dostale z odrzutowca jako piechota. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 stycznia 2013 Dzięki za nockę Panowie, wspólne szarpanie do 4 to jednak coś czego nie będę powtarzał, o 9 zbudził mnie po(pipi)any sąsiad który TŁUKŁ KOTLETY na niedzielny obiad, po(pipi) jakiś, nie wiedziałem co się dzieje, chciałem drzwi otwierać bo myślałem, że ktoś się dobija. Dla mnie druga godzina to teraz max. Z highlightów zapamiętam, 4 kile spawarką, triple kill na jednym claymorze, kabotyna który po trzeciej w nocy zdradza wszystkie tajniki killowania, thanx bro. Zaq, ja też na heli latam tylko na sępa, inaczej nic w powietrzu nie potrafię ubić Aha i zgadzam się że francuskie serwery są najgorsze, kicki za zabijanie admina w heli na porządku dziennym, wkur.wia mnie to, bo przez to przepadają nagrody za baretki i medale, oraz grę zalicza jako wyjście. A ja staram się zawsze dograć rundę do końca. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 .Zaq, ja też na heli latam tylko na sępa, inaczej nic w powietrzu nie potrafię ubić Co innego latac ze znajomym co innego jak sepem jest random ..Francuzi,Hiszpanie i Niemcy najgorsze medy jako Admini. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 (edytowane) Spoko, nie ma sprawy. W koncu musi nadjesc ten moment upadku, szczegolnie po 7 puszce piwa. :blum1: Obiecuje powrocic do formy. Jeszcze wczoraj twierdziles, ze bylo 5 puszek Spoko, tym razem wyjatkowo nie bede mial Ci za zle, jak nie dotrzymasz obietnicy Dzięki za nockę Panowie, wspólne szarpanie do 4 to jednak coś czego nie będę powtarzał, o 9 zbudził mnie po(pipi)any sąsiad który TŁUKŁ KOTLETY na niedzielny obiad, po(pipi) jakiś, nie wiedziałem co się dzieje, chciałem drzwi otwierać bo myślałem, że ktoś się dobija. Dla mnie druga godzina to teraz max. Kurde, Pryx, a wlasnie mialem pisac, ze zarabiscie, ze w koncu do rana z nami pocisnales, a nie sie zawinales w srodku zabawy, i ze mam nadzieje, ze to teraz standard bedzie Mnie juz o 9:15 zbudzilo dziecko (polozylem sie o 4:50...)- podejrzewam, ze moja żona maczała w tym palce, ale niestety nie mam na to dowodow... ..Francuzi,Hiszpanie i Niemcy najgorsze medy jako Admini. Dla mnie zdecydowanie żabojady i hiszpanie. Niemcy niekiedy tez, ale zdecydowanie rzadziej- zazwyczaj dobrze mi sie gra na ich serwach. Edytowane 6 stycznia 2013 przez tommi___t Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Jak weszlismy z Kabotynem bylo 300 do 1000 http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/77492206/4/218807234/ Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Sorry panowie, że wczoraj zawinąłem się po angielsku bez pożegnania, ale poziom mojej frustracji i stan na(pipi)ania nie pozwolił mi na dalsze granie . Zresztą 4 rano to jak pisał Pryx przegięcie jak dla mnie. Moje zdrowie już tego nie wyrabia. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 (edytowane) Gesior ogladalem filmik z rapid fire na ps3,i powiem ci nie wiem po co to ludzie instaluja. O ile w Cod to pomaga,to w bf3 powoduje to taki odrzut,ze szkoda gadac. Edytowane 6 stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 (edytowane) Gram ponad 1200 h i mierzyłem się z różnymi kozakami,czasami udawało mi się nawiązywać walkę,czasami nie,ale nie tak jak ten typ,dla mnie jego ścięcia są nie realne,nie wiem może od dołu jakbym popatrzał co robi,to zmieniłbym zdanie. Edytowane 6 stycznia 2013 przez Litwin25 Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Nie za bardzo wiem dlaczego do mnie Zaqu kierujesz to info o rapid fire, ale przyjmuję do wiadomości Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Nie za bardzo wiem dlaczego do mnie Zaqu kierujesz to info o rapid fire, ale przyjmuję do wiadomości Bo ostatnio jak gadalismy to mnie poinformowales,ze jest rapid fire w bf3 oczym nie wiedzialem.A ze ostatnio nie mozemy na siebie trafic w bf3,to tu ci napisalem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Nie za bardzo wiem dlaczego do mnie Zaqu kierujesz to info o rapid fire, ale przyjmuję do wiadomości Co Gęsior zakupiłeś któreś z tych bajerów Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Wydaje mi się, że grałem ze Skazą wtedy jak dołączył do nas porypor bodajże i to on ma rapida. Zielu - ja nie mam zamiaru tego kupować. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 (edytowane) C1iNTBEASTWOOD wrocil z nowym filmikiem Edytowane 6 stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Z myjnią najlepsze Terroryści są wszędzie Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Pikne, motyw z Batmanem niezły Cytuj
dApo 313 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 eee tam... arrow to he knee [; Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi