Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Powinni go znożować :)

Wczoraj chyba dwa nowe rekordy mi wpadly: 95 kos w jeden wieczor (21 baretek i medal) oraz 4 baretki za noz w 1 meczu (nie wiem, ilu dokladnie skosilem).

Nie przypuszczalem, ze tak blisko setki bylem, bo jeszcze bym zostal z jeden meczyk...

Calkiem dobrze mi szlo koszenie wczoraj, ale pod koniec mialem pecha do jednego kola z 42 gwiazdkami za nóż- ucial mnie w jednym meczu chyba ze 4 czy 5 razy, ja jego ani razu. Trafilismy z Kabotynem na mecz, gdzie u przeciwnikow 6 setek bylo, w tym paru niezlych kosiarzy- ciezko bylo cos sensownego ugrac.

Edytowane przez tommi___t

Ale mecz dziś:

http://battlelog.bat...14/4/179749130/

Przegrywaliśmy 78 do 500 i wygraliśmy 2:0 :P

A tu życiówka z katiuszy :P

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/77609101/4/179749130/

9 amerykańskim i 2 rosyjskim w 1 meczu.

Edytowane przez Litwin25

Powinni go znożować :)

Wczoraj chyba dwa nowe rekordy mi wpadly: 95 kos w jeden wieczor (21 baretek i medal) oraz 4 baretki za noz w 1 meczu (nie wiem, ilu dokladnie skosilem).

Nie przypuszczalem, ze tak blisko setki bylem, bo jeszcze bym zostal z jeden meczyk...

Calkiem dobrze mi szlo koszenie wczoraj, ale pod koniec mialem pecha do jednego kola z 42 gwiazdkami za nóż- ucial mnie w jednym meczu chyba ze 4 czy 5 razy, ja jego ani razu. Trafilismy z Kabotynem na mecz, gdzie u przeciwnikow 6 setek bylo, w tym paru niezlych kosiarzy- ciezko bylo cos sensownego ugrac

.

co to za mape grasz, ze tak kosisz?

Calkiem dobrze mi szlo koszenie wczoraj, ale pod koniec mialem pecha do jednego kola z 42 gwiazdkami za nóż- ucial mnie w jednym meczu chyba ze 4 czy 5 razy, ja jego ani razu. Trafilismy z Kabotynem na mecz, gdzie u przeciwnikow 6 setek bylo, w tym paru niezlych kosiarzy- ciezko bylo cos sensownego ugrac.

Nie bylo tak tragicznie :)http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/77558072/4/245517852/

Jak mowilem wczoraj, sa "niesetki" ktore potrafia zdominowac mecz. Tak jak to bylo ostatnio, kiedy gralismy przeciwko Pazdziochowi.

Edytowane przez walek

co to za mape grasz, ze tak kosisz?

To akurat tu bylo:

http://battlelog.bat...60/4/305322836/

Ale generalnie close quarters, max tickets.

Nie bylo tak tragicznie :)http://battlelog.bat...72/4/245517852/

Jak mowilem wczoraj, sa "niesetki" ktore potrafia zdominowac mecz. Tak jak to bylo ostatnio, kiedy gralismy przeciwko Pazdziochowi.

To prawda- tamci wtedy to nas zupelnie zgnietli (przy duzym udziale Pazdziocha zreszta).

Wczoraj widziałem że tommi grasz o ludzkiej porze mi miałem ochotę pograć ze znajomą gębą ale jak zobaczyłem że ciśniesz znów CQC to dałem sobie spokój, zresztą ostatnio mam tylko chęć na klasyki Metro i tym podobne ;)

Zielu, Gesior- w marcu wracam na jakis czas na "stare smieci" (na nowe zreszta tez, bo aftermatcha jeszcze nie ogralem tez za bardzo, to samo z BtK, nie mowiac juz o AK, gdzie jeszcze pare zadan czeka na zrobienie, a niektore pojazdy na wymasterowanie). Zaczynam juz troche tesknic za Sekwana, Bazarem czy metrem ;)

Aczkolwiek obawiam sie, ze zagram z 5 meczy, w ktorych beda ze 3-4 base rape'y i wroce na dobre na close quarters...

Generalnie po juz ponad 500h online moge o BF3 powiedziec jedno:

ależ ta gra jest mega fpytę! :)

Ni cholery nie kreci mnie nic innego, a im dluzej gram, tym ten efekt sie nasila :) Na swieta spotkalem sie z kumplem, ktory chcial mnie obdzielic paroma grami- nie wzialem ani jednej :)

Moj plan na 2013 na dzien dzisiejszy wyglada nastepujaco:

1. Zrobic setke w BF3

2. Dokonczyc napoczete Uncharted 3 i Halo: Reach, ew. przejsc jeszcze Halo 4 i Dead Space 3

3. Dalej tłuc w BF3

4. Od premiery BF4 i nowych konsol przesiadka i start w nowa generacje z battlefieldem :)

Howgh!

Gość Zaqair

Moj plan na 2013 na dzien dzisiejszy wyglada nastepujaco:

1. Zrobic setke w BF3

2. Dokonczyc napoczete Uncharted 3 i Halo: Reach, ew. przejsc jeszcze Halo 4 i Dead Space 3

3. Dalej tłuc w BF3

4. Od premiery BF4 i nowych konsol przesiadka i start w nowa generacje z battlefieldem :)

Howgh!

Z plotek wynika,ze bf4 nie bedzie tytulem startowym na xbox 3 i ps4,tylko wyjdzie zima 2014 na next geny.Druga wersja plotek mowi,ze wyjdzie na start. Szczerze to wole pierwsza wersje,bo jakos nie widze zeby oni wydali dobrej jakosci produkt na 5-6(mowi sie o wersji na Wii u) platformach na start. Znowu bedzie rok latania.

Ja w nastepnej generacji stawiam na platforme z cross voice game chat i dobre multi po stronie porducenta konsoli.Czyli to co obecnie robi Ms. Trzeba sie zabezpieczyc przed wpadkami Ea z Voip(bf3 i moh),jakos czuje w kosciach ze to nie ostatni raz kiedy dice mialo problem z Voip

Edytowane przez zaq123456

To w ogóle był jakiś dziwny mecz. Zacząłem fatalnie, stopniowo się rozkręcałem, MP7 wyjątkowo mi nie leżała więc wziąłem do łapy P90 i się zaczęło ;). Najlepsze jest to, że polazłem na tą mapę bo chciałem claymorami się pobawić i wbić w końcu 500 killi więc sporo kampiłem w oczekiwaniu na wybuch. A tu proszę - seta. Miło.

Nie musi byc do zera- z np. 0:3 na 6:3 jak sie wyciagnie, to tak samo wpada, musi byc tylko te 6 pod rzad.

Dla mnie w ogole to jest najbardziej zamotana baretka w calej grze...

Pierwsza baretka wpada po 6 killu z rzedu, ale kolejne juz co dwa nastepne (po 8, 10 itd.). Po opisie baretki nigdy w zyciu bym sie tego nie domyslil (zreszta zajarzylem to dopiero po paru miesiacach, jak ktos to tu na forum wlasnie opisal).

Kolejny mecz z cyklu "caly czas w plecy, dojscie przeciwnika 40 ticketow przed koncem i wygrana":

http://battlelog.bat...79/4/305322836/

Do tego znowu 4 baretki za noz (wczoraj wchodzil jak zloto :) ), ale przy tylko 400% ticketow, wiec mozna uznac za nowy rekord :)

Ale najlepsze, ze mialem kilka takich mega akcji, ze zaczalem tez myslec o jakims sprzecie do nagrywania :) Raz doslownie w kilkanascie sekund na kilku m kw. (koncowka zewnetrznego tarasu prz A) zaliczylem 4 nozowania, w tym 2 razy tego samego typa, ktory po pierwszej kosie zdazyl sie zrespic na swoim ziomku (ktory tez dostal z noza :D ).

Raz w obronie A poszlo na trzech kolesiach combo: kosa + M5K + kosa :)

PS: Pryx, raz miales farta zaje.bistego na tej fortecy- juz siegalem po noz, jak Cie ktos zastrzelil ;)

Ja wlasnie nagralem swoj pierwszy gameplay. Niestety, jest jedna wielka lipa. Nagrywam i gram jedniczesnie na komponencie- jakosc obrazu jest gorsza niz na HDMI, mimo ze mam te 720p. Ale to nic. Jest ten je^%ny input lag, niemalze identyczny jak przed patchem. Da sie panowie to obejsc? Poza tym nie moge korzystac z headseta- komponent jest podloczony do nagrywarki (Avermedia).

Ja wlasnie nagralem swoj pierwszy gameplay. Niestety, jest jedna wielka lipa. Nagrywam i gram jedniczesnie na komponencie- jakosc obrazu jest gorsza niz na HDMI, mimo ze mam te 720p. Ale to nic. Jest ten je^%ny input lag, niemalze identyczny jak przed patchem. Da sie panowie to obejsc? Poza tym nie moge korzystac z headseta- komponent jest podloczony do nagrywarki (Avermedia).

Gdybys gral na xbox 360 to bys mogl grac na hdmi ;) .Komponenta na ps3 nie obejdziesz,jest blokada.

Tutaj masz jak podlaczyc do Avermedia,turtle beach px11

http://www.youtube.com/watch?v=rIlZAIeE8-0

Ewentualnie mozesz oddac Avermedia i kupic elgato lub Hauppauge HD PVR 2. Nie slyszalem zeby ludzie mieli problemy.

Edytowane przez zaq123456