Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Teraz przez te zadania jest nowa bolączka,podnoszą ciebie w każdej pozycji,nie sprawdzając czy wroga nie ma,wczoraj miałem 5 zgonów bo co chwila ktoś mnie podnosił,w ogóle nie działa ten system odmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 TDM-ki mi się ostatnio bardzo podobają, bo przeważnie mają fajne miejsca do campienia z PKP. http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/78265006/4/232693512/ Standardowe miejsce, czyli niedostępne schodami piętro w budynku przy drodze do bocznego wejścia do Metra. Okopałem się tam, nawet zniszczyłem kawałek ściany bo zaczęli mi tam próbować wchodzić Ostrzeliwali mnie z wszystkiego, by w końcu dać spokój i zaakceptować moją rolę króla tego piętra Fajnym miejscem w TDM na Wielkim Bazarze jest wbrew pozorom trzecie piętro tego budynku przy straganach. Daje spore pole do obserwacji czy ktoś próbuje się dostać. No i na Sekwanie w TDM też miejsce gdzieś jest taki przy ścianie budynek, gdzie jest tylko jedno wejście na górę, tam też jest spore pole na plac, gdzie zwykle ktoś biega... Aha, campienie z karabinem maszynowym to nie campienie, tylko taktyczne prowadzenie ognia zajmującego Pamiętajcie dzieci - campienie ze snajperką = jesteś pipą. Campenie z LKM-em - jesteś królem tego miejsca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 TDM-ki mi się ostatnio bardzo podobają, bo przeważnie mają fajne miejsca do campienia z PKP. http://battlelog.bat...06/4/232693512/ Standardowe miejsce, czyli niedostępne schodami piętro w budynku przy drodze do bocznego wejścia do Metra. Okopałem się tam, nawet zniszczyłem kawałek ściany bo zaczęli mi tam próbować wchodzić Ostrzeliwali mnie z wszystkiego, by w końcu dać spokój i zaakceptować moją rolę króla tego piętra Fajnym miejscem w TDM na Wielkim Bazarze jest wbrew pozorom trzecie piętro tego budynku przy straganach. Daje spore pole do obserwacji czy ktoś próbuje się dostać. No i na Sekwanie w TDM też miejsce gdzieś jest taki przy ścianie budynek, gdzie jest tylko jedno wejście na górę, tam też jest spore pole na plac, gdzie zwykle ktoś biega... Aha, campienie z karabinem maszynowym to nie campienie, tylko taktyczne prowadzenie ognia zajmującego Pamiętajcie dzieci - campienie ze snajperką = jesteś pipą. Campenie z LKM-em - jesteś królem tego miejsca. Nie ma gorszych graczy niz tacy jak ty. Znalezli filmik na youtube i teraz beda tam chodzic i kampic gdzie nie mozna go zabic. Zal. Na twoim miejscu wiecej bym sie takimi akcjami nie chwalil. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Właśnie w tym sęk, że nie filmik na YT widziałem, tylko byłem świadkiem kiedyś jak ziomek z drużyny to robił. Byłem ciekaw co kombinuje i poszedłem za nim, i tak odkryłem moje wspaniałe miejsce. Nie jest ono glitchem. Można się tam dostać wykorzystując legalną mechanikę gry - wystarczy skakać po markizach i wejść oknem. Ponadto można szybko zrobić dziurę w ścianie i już nikt tam nie wejdzie. Można kogoś zabić z piętra innego budynku, albo rzucając granat/strzelając rpg/strzelając granatnikiem. Jedyną zaletą jest to, że nie można tam wejść schodami i tyle (za to zabawne jak noob'y wchodzą piętro niżej i kłębią się, myśląc że dostaną się tam gdzie jesteś ). Nie wiem więc co złego w wykorzystywaniu tego miejsca. Zresztą często obok mnie zaraz spawnował się jakiś recon z drużyny i stawiał tam mobilną spawniarkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Pamiętajcie dzieci - campienie ze snajperką = jesteś pipą. Campenie z LKM-em - jesteś królem tego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 mój nowy guru BF3. Kabotyn może mu skoczyć http://www.youtube.com/watch?v=Ce1ah_Vl4dc Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Wczorajszy "wpie$%l" od Goalone ostudzil moj zapal do grania na pare dni. Facet byle wszedzie tam gdzie my, i nigdzie tam gdzie go szukalismy. Wydaje mi sie, ze kluczem do sukceu byl jego czujnik ruchu- biegal chyba w jego obrebie. Od czasu pamietnego lania od Infamouse na metrze, nie doswiadczylem podobnego uczucia fustracji i niemocy. No coz, chyba skupie sie montazu The best of kabotyn. Narazie zawieszam bron. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) ?? Kabotyn, jaja sobie robisz?? Powiem wprost: nie pierd.ol! Wieczorem szukamy gnoja na serwerach i spuszczamy mu tym razem odpowiedni lomot Nie myslalem, ze to taki slad na psychice u ciebie zostawi (choc sam tez dlugo dzis zasnac nie moglem, przyznaje) Tak zle przeciez wcale nie bylo- po prostu byl jeden gosciu trudny do ubicia, ale mecze (poza ostatnim) wszystkie wygrywalismy, generalnie krojac naprawde dobrze (Zaq raz chyba ze 111 killi trzepnal). Wtedy z infamous to byla rzeznia, tu sie zgodze- kolesie w pare chwil odrobili chyba ze 400 ticketow przewagi robiac z nas prawdziwa miazge (inna sprawa, ze bylo ich kilku, a ten tu sam jeden tak wymiatal). Poza tym gosciu zebral od naszej ekipy wczoraj w sumie chyba z 10 kos (u mnie juz 3 razy figuruje na liscie dogtagow w bf3stats jeszcze pare takich wieczorow i zostanie liderem ), wiec jak mowilem tak zle wcale nie bylo- jestem pewien, ze on tez dobrze zapamietal nas i wczorajsze mecze Edytowane 15 Stycznia 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Kolesiowi na Ziba trafil sie naprawde dobry mecz/uwielbia ta mapa. Na zlomowisku gosc nie istnial,to samo na fortecy. Widac,ze snajper,czujnik i ziba to po prostu jego teren. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) dokladnie- w pozostalych meczach duzo bardziej wyrownane starcia byly. Zreszta nawet na tej Zibie Gesior, zdaje sie, sie nie pierd.olil i byl z nim na plusie. Edytowane 15 Stycznia 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Koles wrozy jakie pojazdy beda w bf4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Aha, campienie z karabinem maszynowym to nie campienie, tylko taktyczne prowadzenie ognia zajmującego Pamiętajcie dzieci - campienie ze snajperką = jesteś pipą. Campenie z LKM-em - jesteś królem tego miejsca. O proszę,czyli snajper powinien biegać w polu i wspierać drużynę,pewnie dlatego ma broń 1 strzałową,by móc czynić przewagę w zwarciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Teraz przez te zadania jest nowa bolączka,podnoszą ciebie w każdej pozycji,nie sprawdzając czy wroga nie ma,wczoraj miałem 5 zgonów bo co chwila ktoś mnie podnosił,w ogóle nie działa ten system odmowy. aaa, to jakies zdanie jest z tym? A juz myslalem, ze po prostu na totalnych noobow trafiam ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Teraz przez te zadania jest nowa bolączka,podnoszą ciebie w każdej pozycji,nie sprawdzając czy wroga nie ma,wczoraj miałem 5 zgonów bo co chwila ktoś mnie podnosił,w ogóle nie działa ten system odmowy. aaa, to jakies zdanie jest z tym? A juz myslalem, ze po prostu na totalnych noobow trafiam ostatnio... Combat Medic zadanie sie nazywa. Ale czasem tak jest,ze sprawdzasz czysto a tu koles sie pojawia. Szczegolnie na Cqc,wczoraj bylo kilka takich akcji.Spradzam niby czysto,podnosze a tu zgraja wybiega. Edytowane 15 Stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ale nie 4 razy pod rząd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ale nie 4 razy pod rząd. A nie to juz debil. Raz mnie koles 7 raz podniosl pod rzad i gdyby nie to,ze go w koncu zabili to pewnie by dalej podnosil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Panowie gra ktos dzis od 22 czasu PL? Edytowane 15 Stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Combat Medic zadanie sie nazywa. Ale czasem tak jest,ze sprawdzasz czysto a tu koles sie pojawia. Szczegolnie na Cqc,wczoraj bylo kilka takich akcji.Spradzam niby czysto,podnosze a tu zgraja wybiega. Luz- jak gram z wami to ciagle powtarzam, ze mnie mozecie zawsze podnosic, bo wiem, ze wy za kazdym razem najpierw sprawdzacie i czyscicie teren, a dopiero potem podnosicie. Wiadomo, ze czasem sie zdarzy, ze ktos jeszcze wbiegnie, ale po prostu, shit happens- ja wam nigdy nie mam tego za zle Zreszta np. wczoraj na zibie jak raz mnie tak niechcacy podniosles, to malo brakowalo, a utluklbym dwoch typow (do teraz nie wiem, jakim cudem to przezyli...) Natomiast random bardzo czesto podnosi w ciemno, bez patrzenia (a nawet pod ostrzalem, ryzykujac samemu zgon)... Panowie gra ktos idz od 22 czasu PL? negative jezeli dzis bede, to najwczesniej o 23. Edytowane 15 Stycznia 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Za 15 min powinienem już zasiąść do bf-a, wbijaj Zaq. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Za 15 min powinienem już zasiąść do bf-a, wbijaj Zaq. Bede za 20 min.(23 czasu PL) Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Żona zakneblowana w piwnicy, zimne driny na stoliku, czekam na invite'a hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nie ma nic gorszego,jak podnoszą ciebie i dostajesz frajerską kosę jeszcze leżąc na ziemi.Typowi wbiłem 11 kos w BC2,przez 1300 h nie mógł mnie upolować w Bf3 i kilka dni temu dostałem od niego taką właśnie kosę,wkurza mnie granie z debilami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Tak, to potrafi zdenerwować, ale żeby pamiętać kto wbił, a kto nie wbił Ci kosy przez, strzelam, 2000 godzin jakie spędziłeś w obydwu grach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Mam dobrą pamięć i tyle,tak samo pamiętam wyniki meczów między znajomymi a nawet konkretne sytuacje pod bramkowe.Do dziś pamiętam kosę od tommiego i w jakich okolicznościach ją zdobył(na szczycie Demawendu ubiłem 2 z jego drużyny a on jako 3 wbił mi ją w plecy),jak również to ile farta miał Ukarzyciel w Vietnamie,gdy miałem mu wbić kosę z ktoś mnie ściągnął. Edytowane 16 Stycznia 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Mam dobrą pamięć i tyle,tak samo pamiętam wyniki meczów między znajomymi a nawet konkretne sytuacje pod bramkowe.Do dziś pamiętam kosę od tommiego i w jakich okolicznościach ją zdobył(na szczycie Demawendu ubiłem 2 z jego drużyny a on jako 3 wbił mi ją w plecy),jak również to ile farta miał Ukarzyciel w Vietnamie,gdy miałem mu wbić kosę z ktoś mnie ściągnął. hahahaha, tak wlasnie czytalem sobie tego posta i w trakcie tego pomyslalem: "hmm, a ciekawe, czy litwin pamieta, jak ode mnie ta kose na demawendzie dostal- pewnie dalej mysli, ze to dlatego, ze byl przez kogos innego naruszony..." :rofl2: Litwin, byloby wiecej (tak, zeby nie bylo zadnych watpliwosci ), ale my w sumie moze ze 3-4 mecze ze soba gralismy, z czego jeszcze wiekszosc w pojazdach Edytowane 16 Stycznia 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi