dApo 313 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Tem odcinek jakoś niepowala Edytowane 20 Stycznia 2013 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dzieki za wczorajsze szarpanie. Gralo sie wybornie, smiechu co nie miara i akcji tez dobrych bylo sporo. Kombo John Rambo + Arnold rzadzi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 No, wczoraj byl konkret, ale dzis zaliczylem najgorszy wieczor od poczatku grudnia... Jedyny pozytyw to kolejne cenne trofeum: http://bf3stats.com/stats_ps3/wangine Koles na 37. miejscu w score wg bf3stats. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Trzeba zdjac blache kolesiowi, ktory zajmuje w rankingu 1 miejsce. Wysle mu chyba zaproszenie :blum1: A swoja droga, szkoda ze jeszcze nie zagrales kolejnego meczu. Bylbys swiadkiem mojego rekordu w ilosci zdjetych blach. Co najmniej 28 w rundzie http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/79054818/4/245517852/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 uuu, grubo! Nogus tez wczoraj 26 walnal- musze sie tez podciagnac, bo cienias sie robie w szanownym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 To i ja się pochwalę wynikiem bo giwera M240B nie jest przeznaczona na tego typu mapy a udało się trochę nakosić http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/79050859/4/228767929/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) To i ja się pochwalę wynikiem bo giwera M240B nie jest przeznaczona na tego typu mapy a udało się trochę nakosić http://battlelog.bat...59/4/228767929/ Nie wiem co Dice zrobilo z ta bronia ale jak dasz na M240B laser i foregrip to jest sie nie do zatrzymania. Ten koles co ostatnio przeciwko nam gral M240B,myslalem ze mnie cos trafi. Caly czas headshot'y z M240B walil. Ale i tak 81 killi ta bronia,to trzeba miec cierpliwosc Edytowane 21 Stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 dziś wziąłem P90 do ręki, nie grałem tą bronią prawie rok chyba. ma-sa-kra, mp7 dla inżyniera poszedł w odstawkę, nawet aek dla assaulta, ma tą samą skuteczność co w/w bronie, a dużo większy magazynek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Nie wiem jak wy,ale ja sie z kolesiem zgadzam w 100% http://youtu.be/Cvfz5ypztYE Edytowane 21 Stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) dziś wziąłem P90 do ręki, nie grałem tą bronią prawie rok chyba. ma-sa-kra, mp7 dla inżyniera poszedł w odstawkę, nawet aek dla assaulta, ma tą samą skuteczność co w/w bronie, a dużo większy magazynek. Dzieki za cynk, przetestuje przy najblizszej okazji, bo tez juz wieki nim nie gralem. To M240 tez bym potestowal, ale ostatnio nie gram supportem wcale, a tez nie moge zapomniec o jego konskim odrzucie... Edytowane 21 Stycznia 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Ostatnio Gesior tym szalal na CQ. Slychac go bylo na calej mapie PS. Padla mi nagrywarka (az 2 tygodnie wytrzymala). Wlaczam sprzet i na dzien dobry pojawia sie komunikat, aby zainstalowac nowy firmware (nawet do glownego menu nie moglem wejsc). Zainstalowalem firmware, wchodze do menu, chwile czekam i komunikat "unexpected error has occured". Nagrywarka sie resetuje, i chce abym zainstalowal znowu firmware. Po 3 probach instalacji, averemedia w koncu odmowila posluszenstwa. Miga mi zolte swiatelko caly czas (powinnos ie swiecic caly czas). Zglosilem problem na forum Avermedia, ale watpie czy to cos da. Jesli bedziecie kupowac nagrywarke, unikajacie Averemedia. Najwieksze (pipi) na rynku! Trzeba pisac do amazonu o zwrot kasy PS. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Za to PP-19 znerfili an maksa,jest prawie tak samo żałosne jak na początku.Dzisiaj taki mecz i zgon: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/79161719/4/179749130/ Nie wiem czy to $ony czy Dice,ale wkurza mnie,2 duże zwiechy w ciągu dnia.Zauważyłem że poszli na rękę ludziom,teraz tylko 20 baretek za latanie na medal styka,a trzeba pamiętać że na baretkę styka 5 a nie 6 killi jak kiedyś,kiedyś na medal tzreba było mieć 180 killi,teraz 100.Tak samo niszczenie przekaźników,tylko 10 baretek na medal,walka bronią stacjonarną też 10(jak wbijałem medal to 30 wymagali gnoje),ale z obroną dalej pojechali,aż 50 baretek na medal i aż 4 kille na baretkę,tyle że teraz podkładać nie musi by zaliczyło,styka ze jest w obszarze 5 metrów od mcoma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 To M240 tez bym potestowal, ale ostatnio nie gram supportem wcale, a tez nie moge zapomniec o jego konskim odrzucie... He, właśnie o to biega, że to nie ma wcale takiego odrzutu o jakim myślisz. Fire i na Jana do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie wiem czy to $ony czy Dice,ale wkurza mnie,2 duże zwiechy w ciągu dnia.Zauważyłem że poszli na rękę ludziom,teraz tylko 20 baretek za latanie na medal styka,a trzeba pamiętać że na baretkę styka 5 a nie 6 killi jak kiedyś,kiedyś na medal tzreba było mieć 180 killi,teraz 100.Tak samo niszczenie przekaźników,tylko 10 baretek na medal,walka bronią stacjonarną też 10(jak wbijałem medal to 30 wymagali gnoje),ale z obroną dalej pojechali,aż 50 baretek na medal i aż 4 kille na baretkę,tyle że teraz podkładać nie musi by zaliczyło,styka ze jest w obszarze 5 metrów od mcoma. Od razu mi sie ostatni odcinek BF Friends przypomnial jak to czytalem :rofl2: Jak to bylo? "They ruined battlefield" He, właśnie o to biega, że to nie ma wcale takiego odrzutu o jakim myślisz. Fire i na Jana do przodu A, to ciekawe- jak nastepnym razem jakis gnoj zacznie C4 podkladac, to moze wezme supporciarza i wyprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 To mój mały rekord kos: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/79243350/4/179749130/ Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ładny wynik biorąc pod uwagę jaka to mapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dziś ktoś pyknie w bf-a? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dziś ktoś pyknie w bf-a? Ja dzis odpadam. Ale chetnie pykne w Piatek i Sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja dzisiaj będę. Tokaj Furmint 2008 od Dobogo już pięknie lśni żółtą barwą w mym kieliszku Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja dziś zgodnie z tradycją czysta lekko zabarwiana innymi płynami Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) To mój mały rekord kos: http://battlelog.bat...50/4/179749130/ A oto moj, tez jeszcze cieply: http://battlelog.bat...55/4/305322836/ Ogolnie zarabisty mecz mi wyszedl, ukoronowanie swietnego calego wieczoru. Na biedaku z miejsca 7. zrobilem adwersarza 100, z czego chyba z 7-9 razy nożem (pamietam na bank tylko raz, ze go zastrzelilem, ale moglo byc wiecej w ferworze walki). Typ na pozycji 10. po tym, jak go znozowalem na poczatku, wyprowadzil na 4:2 dla siebie, robiac mi teabaga i probujac sie czaic przy moim radiu. Niedlugo po tym mialem na nim baretke adwersarza zrobiona glownie nozem (co najmniej 3-4 kosy jeszcze dostal, z czego kilka jak mial mnie przed soba i probowal zastrzelic przy kazdej okazji oczywiscie zwrot teabaga ). W koncu wyszedl wysylajac mi na priva pozdrowienie o tresci "noob" Dodam, ze nie uzywalem latarki Nie chce mi sie teraz dokladnie sprawdzac, ale ogolnie w tym meczu skosilem prawie wszystkich przeciwnikow z miejsc od 1 do 11 PS: P90 faktycznie zarabiste sie zrobilo odkad go ostatnio uzywalem- od dzis to moja podstawowa bron na najblizsze tygodnie. Edytowane 23 Stycznia 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Wczoraj podczas gry 3 razy straciłem połączenie z EA. Pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego. Zazwyczaj całkiem wywalało mnie z PSN, a tutaj w ciągu jednej sesji aż 3 razy! Spotkał się ktoś z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Wczoraj nie, ale zdarzało mi się wcześniej kilka disconnetów podczas jednej sesji. @tommi Pod koniec grudnia wróciłem do P90 i cisnę z niej cały czas, mam gdzieś robienie gwiazdek na każdej broni, dobrałem sobie set up pod siebie (laser, uchwyt i długa lufa zrezygnowałem nawet z tłumika taki kozak jestem ;] ), i gram nim na każdej klasie oprócz medyka. Dzięki za wczorajszy wieczorek Panowie, wynik zszedł na drugi plan, śmichy hihy rządziły. Łebi ogarnij mikrofon i ścisz go jakoś na następna sesje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Kurde, zawsze ps eye musiałem blisko siebie stawiać a wczoraj 1,5m przed sobą je postawiłem a i tak było głośno... Owinę gąbką jakąś i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) @tommi Pod koniec grudnia wróciłem do P90 i cisnę z niej cały czas, mam gdzieś robienie gwiazdek na każdej broni, dobrałem sobie set up pod siebie (laser, uchwyt i długa lufa zrezygnowałem nawet z tłumika taki kozak jestem ;] ) Wyznaje ta sama filozofie Nawet akcesoria w tej giwerze mamy podobne, tylko ja tlumika plomienia zamiast dlugiej lufy uzywam Tlumik zabija ta bron (jak zreszta wiekszosc giwer moim zdaniem, moze poza snajperkami polautomatycznymi) - poprzednio wlasnie z tlumikiem jej uzywalem i mialem wrazenie, ze slepakami strzelam (dlatego w sumie ja odstawilem az do teraz). PS: "Utracono polaczenie z EA" mi sie tez oczywiscie zdarzalo, ale w sumie juz dawno tego nie mialem, odpukac. Edytowane 23 Stycznia 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi