SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Jak zobaczyłem nowy materiał z dodatku aż mi się uszy zatrzęsły Jest jeszcze sporo czasu na naukę latania. A ja muszę jeszcze podszkolić się w lataniu by wstydu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Trailer jak zwykle wgniata w fotel. Jest akcja, motory, jety, poscigi itd., jakby sie ogladalo dobry film akcji. Tylko dlaczego po premierze dodatku, wroce do CQ lub podstawki, nastepnego dnia? Ktos mi to wytlumaczy? A jesli chodzi o Air Superiority, to bedzie identyczna sytuacja jak z Tank superiority. Jeden wielki, niegrywalny chaos. Na pewno bedzie ten dropship, jaki widzielismy w singlu. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Trailer jak zwykle wgniata w fotel. Jest akcja, motory, jety, poscigi itd., jakby sie ogladalo dobry film akcji. Tylko dlaczego po premierze dodatku, wroce do CQ lub podstawki, nastepnego dnia? Ktos mi to wytlumaczy? hehe, mysle, ze obaj sie tam szybko spotkamy Ale poki co powstrzymam sie z narzekaniem zawczasu- zaczekam z tym do premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Danger Close może zająć się Bad Company 3 Sprawozdanie finansowe i późniejsza sesja Q&A z udziałowcami przyniosła nam całkiem ciekawe informacje na temat przyszłości Electronic Arts. Od dawna fani podserii Bad Company proszą się o następną odsłonę tego tytułu. I wszystko wskazuje, że Bad Company 3 pojawi się w przyszłym roku, ale razem z dobrą wiadomością jest ta gorsza - za grę odpowiedzialne ma być studio, które stworzyło Medal of Honor: Warfighter - Danger Close...Informowaliśmy już was o tym, że Medal of Honor idzie w odstawkę, więc Danger Close (dawniejsze Dreamworks Interactive) pozostaje bezrobotne. A, że w Electronic Arts nikt nie może się obijać i trzeba non stop coś robić. Jak się okazuje, główny designer Bad Company 2 pracuje w Danger Close, mamy więc pierwszą wskazówkę. Kolejne dało EA na sesji. Przyznano, że mają plan wypuszczania jednego FPS-a na rok, a jako, że w tym roku mamy Battlefield 4, to następny pozostaje pusty. W trakcie targów Gamescom, wtedy szef DICE (dzisiaj na stanowisku decyzyjnym w EA) Patrick Söderlund potwierdził, że Bad Company nie umarło i powstanie trzecia odsłona. Z jednej strony można się więc cieszyć, ale z drugiej -być pełnym niepokoju z racji studia, które może podjąć się tej pracy. Oby nie wyszło jak z Medalem, bo fani Bad Company im tego nie wybaczą... http://www.ps3site.pl/danger-close-moze-zajac-sie-bad-company-3/141223 Wiem, że to ps3site. Ale jeśli to prawda to... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Trailer jak zwykle wgniata w fotel. Jest akcja, motory, jety, poscigi itd., jakby sie ogladalo dobry film akcji. Tylko dlaczego po premierze dodatku, wroce do CQ lub podstawki, nastepnego dnia? Ktos mi to wytlumaczy? Kabotynie to jest bardzo prosta sprawa,bo to co widzisz to jest pc i tam bedzie akcja u nas bedzie to Danger Close może zająć się Bad Company 3 Ale tak ogolnie to wydaje mi sie,ze to bullshit jest,bo co zima 2013/Q1 2014 bf4 i 6-7miechow pozniej bad company 3? EA chyba chce zabic kolejna marke. Mam nadzieje,ze to jakas plotka z dupy,a jezeli nie to gracze musze prasparenty robic,kupic jajka i lecimy do Szwecji a pozniej pod HQ EA. Edytowane 31 Stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Dobra Panowie chwila przerwy. Nie wiem czy wiecie, ale organizowany w czerwcu jest zjazd ludzi z forumka .Ludzie z forumka ludźmi z forumka, ale bardzo chętnie bym się w Wami spotkał na browara. Termin jest odległy (czerwiec), więc ciężko się określić teraz (równie dobrze 2 dni przed dziecko będzie mieć zapalenie płuc i ch.uj w bombki strzelił) ale mimo to myślę, że to by mogła być fajna okazja. Jedna noc z piątku na sobotę we Wrocławiu. Jechałbym autem z Krakowa, więc mogę zgarnąć wszystkich pod drodze czyli Ślunsk (szpic?), katowice, opole, etc. Rano bym wyjeżdżał koło 10 aby być na obiad w domku mniej więcej i mógłbym zabrać kogoś z powrotem. Jak to widzicie? Fajnie by było się zobaczyć na parę browarów/kolejek/wódeczek...... temat jest tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/102140-1wszy-doroczny-zlot-uzytkownikow-forum-psxextreme-wroclaw-padbar/ hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm? hmmmmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) No i sie potwierdzilo to co mowilem,w 2013 BF nie bedzie. Czyzby EA zrouzmialo ze z Cod niemaja szans? EA has confirmed that a new Battlefield game will be released next year. During an earnings call for the third quarter of its 2013 fiscal year, EA Labels president Frank Gibeau said EA "will be launching a Battlefield game next year” and said EA is "very excited to show you guys more detail on that coming soon." Gibeau didn’t elaborate beyond that or mention Battlefield 4 specifically, though he did add that “we're not announcing an annualization of Battlefield at this time.” http://ie.ign.com/ar...oming-next-year Edytowane 31 Stycznia 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Kozbinio, dla mnie te 330 km do Wrocka to jak spacerek do monopola. Zostawiamy żony i dzieciarnię a sami udamy się w sentymentalną (hehe) podróż w czasie. Wstyd się przyznać ale legendarne forumowe party w domkach kempingowych mnie ominęło więc nadrobię jako staruch (tylko kierowcę bym musiał sobie na drogę powrotną załatwić albo dodatkowy dzień na odparowanie % bo wątroba już nie ta...) Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Kurde, spotkanie, do tego jeszcze we Wrocku... Zaluje strasznie, ale raczej nie ma szans, zebym sie pojawil- musialbym prawie 1000 km w jedna strone poginac (zadna tania linia nie lata niestety na mojej trasie)... Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Eee Tommi, nie przesadzaj! Ja kiedyś 1200 w jedną stronę na stopa zrobiłem, dasz radę :blum2: Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Lebi, z moja geba podrozowanie stopem wyglada tak, ze stoje tak ze 2-3h, po czym dzwonie po kogos znajomego, zeby po mnie podjechal Dlatego nie robie tego juz chyba z 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ogolisz nogi, tapetę na facjatę strzelisz, blond peruka i każdy tir jest Twój hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Eee Tommi, nie przesadzaj! Ja kiedyś 1200 w jedną stronę na stopa zrobiłem, dasz radę :blum2: Tyle że on nadal chce być analną dziewicą. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Eee Tommi, nie przesadzaj! Ja kiedyś 1200 w jedną stronę na stopa zrobiłem, dasz radę :blum2: Tyle że on nadal chce być analną dziewicą. otoz to :] PS: aaa, i jeszcze to Edytowane 1 Lutego 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Zawsze można żyletkę w zwieracz wepchnąć a po lodach zakąszać mentosem hjehje Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ehehehe, Lebi, daj juz lepiej spokoj z tymi- znanymi oczywiscie tylko i wylacznie ze slyszenia, mam nadzieje - trickami, bo zaraz zostaniesz naczelnym forumowym auto-zwieraczo-stopowiczem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Panowie kto gra dzis wieczorem?Tommi i Kabotyn to wiem,ze graja. Gesior,Pryx,Zielu,Nogus,Kaczor? Edytowane 1 Lutego 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Obecny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Jezeli ktos sie zastanawial jaki sie nazywaja mapy w end game: Mapa Jesiena - Operation Riverside(mapa z premium trailer 7) Mapa Zimowa - Sabalan Pipeline (port valdez z bc2 w nowej odslonie ?) Mapa z trialeru Air Superiority jeszcze nie podano. Motocykle maja osobny silnik,odpowiadajacy za fizyke pojazdu. Zobaczymy czy motocykle beda bardziej realistyczne,niz 50tonowy czolg ktory robi baczki. Edytowane 1 Lutego 2013 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Widać nawet że będzie można robić triki motocyklem, chyba pod koniec filmiku widzimy jak motocykl robi bokiem wślizg i zabija wroga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Widać nawet że będzie można robić triki motocyklem, chyba pod koniec filmiku widzimy jak motocykl robi bokiem wślizg i zabija wroga Zielu ja im nie ufam. Jak zagram to uwierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Dobra Panowie chwila przerwy. Nie wiem czy wiecie, ale organizowany w czerwcu jest zjazd ludzi z forumka .Ludzie z forumka ludźmi z forumka, ale bardzo chętnie bym się w Wami spotkał na browara. Termin jest odległy (czerwiec), więc ciężko się określić teraz (równie dobrze 2 dni przed dziecko będzie mieć zapalenie płuc i ch.uj w bombki strzelił) ale mimo to myślę, że to by mogła być fajna okazja. Jedna noc z piątku na sobotę we Wrocławiu. Jechałbym autem z Krakowa, więc mogę zgarnąć wszystkich pod drodze czyli Ślunsk (szpic?), katowice, opole, etc. Rano bym wyjeżdżał koło 10 aby być na obiad w domku mniej więcej i mógłbym zabrać kogoś z powrotem. Jak to widzicie? Fajnie by było się zobaczyć na parę browarów/kolejek/wódeczek...... temat jest tutaj: http://www.psxextrem...wroclaw-padbar/ hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm? hmmmmmm? czekam na info wczesniej!. jak nie bede mial nic problematycznego na uczelni tzn obrona i inne scierwa to sie pisze na ten wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza
nogus30 0 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Panowie kto gra dzis wieczorem?Tommi i Kabotyn to wiem,ze graja. Gesior,Pryx,Zielu,Nogus,Kaczor? Będę dzisiaj, choć nie na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Ja też się pojawię choć jestem chory ale wspomogę was moim SKS Edytowane 2 Lutego 2013 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Tak to jest grać z wami nie popatrzyłem na zegarek i skończyłem grę o 24.30 Dziś sobota mam 38,5 stopnia gorączki, dzieciak idzie do babci więc mam czas na granie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi