Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano

Ale chłopaki nic nie kminicie :P Ja nie wątpię, że mnie zjedziecie, bo ja w to nie gram już tak jak tydzień po premierze. Chodzi mi tylko o to, że granie w CQC nie wymaga umiejętności takich jak np. B2K. Mało to! Uważam nawet, że dlatego nie gracie w CoDa, bo tam nie ma noobków z niskim sensitivity, dobrym do kampienia z 300m a nie szybkiej walki w zwarciu  :D Przecież niektórych battlefieldowców grających w CQC idzie obejść o 180* i wsadzić kosę, bo kolo nie zdąży się obrócić :) Chodzi mi też o to (ale od razu uprzedzam - wiem, że każdy gra tak jak lubi i w co lubi), że granie w CQC to jakby jeżdżenie Veyronem po szutrze. Fajnie pofragować w tym CQC ale nie mówcie potem, że niszczycie w BF3, bo na takiej kaspijskiej nie wiedzielibyście co się dzieje :P

@kabotyn - w tą grę grają już praktycznie tylko kolesie z kilkadziesiąt-którymś-tam orłem :P

Edytowane przez Kalinho_PL

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 421 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

eee, Kalinho, Litwin- wymyslacie... Ja juz napisalem, dlaczego nie gram w CoDa.

ale zeby nie bylo- moje ostatnie mecze na podstawce:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/84283235/305322836/

tutaj dolaczylem na koncowke:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/84141251/305322836/

tu nieco wczesniejszy z bazaru

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/83479967/

a tu niedawna Donia:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/84030495/305322836/

Opublikowano

tommi ale to chyba żadna filozofia nabijać staty na CQC? Przecież tam mięso samo pod lufe wpada. Ja nie rozkminiam dlaczego jeszcze nie przerzuciłeś się na CoDa :)

jako dowód na to, że robienie wyniku w CQC to żadna filozofia wrzucam to zdjęcie:

367r.jpg

a ja gram w tą grę tylko jak się ukazują nowe dlc i do czasu wbicia wszystkich trofek :P

Wszystko Kalinho_Pl zalezy do tego z kim grasz. Robienie takich wynikow ze wspraciem wyoskich leveli, jest proste. Schody zaczynaja sie, jak po drugiej stronie graja same 100. Mozemy kiedys zagrac- np., ja w druzynie z Tommi, Zaq Gesiorem, a ty w przeciwnej ekipie. :)

A może na odwrót?Bo ty dajesz spektakularne filmiki,kalinho wkleił tylko jeden screen,zobaczymy jak by ci poszło,jak sam musiałbyś cisnąć 4-5 ogarniętych graczy.

Opublikowano

Wszystko Kalinho_Pl zalezy do tego z kim grasz. Robienie takich wynikow ze wspraciem wyoskich leveli, jest proste. Schody zaczynaja sie, jak po drugiej stronie graja same 100. Mozemy kiedys zagrac- np., ja w druzynie z Tommi, Zaq Gesiorem, a ty w przeciwnej ekipie. :)

A może na odwrót?Bo ty dajesz spektakularne filmiki,kalinho wkleił tylko jeden screen,zobaczymy jak by ci poszło,jak sam musiałbyś cisnąć 4-5 ogarniętych graczy.

?? no przeciez Kabotyn napisal czarno na bialym, ze wtedy zaczynaja sie schody, a nie że takich tez by cisnal tak samo jak noobow.

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

Dlatego napisałem że nie rozumiem od razu podjazu przy pierwszym wklejonym screenie,przecież tutaj każdy się chwali.Jest nowy Dog tag za zabicie się z 200 metrów,kurde wyskoczył na główkę z samolotu ale nie dostałem go,ciekawe kiedy go uruchomią.

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

Pytanie co do nowego patcha,naprawili wreszcie zawieszajaca sie sekwane i omanska?

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

nie wiem jak sekwana ale u mnie bazar to 100% skutecznosc w zalapaniu zwiechy a metro jak bozia pozwoli to moge trochu pograc - zdecydowanie in minus z sytuacja z przed patcha kiedy tak naprawde na metrze zwiecha zdarzala mi sie duuuuzo rzadziej niz teraz..

Opublikowano

Jak macie starsze konsole (Faty) to mnie zwiechy nie dziwią. Natomiast na slimkach takich sytuacji być nie powinno. Ja gram na BD oraz slimce. Moza winą trzeba obarczać cyfrową wersję? 

Opublikowano

Wczoraj jeden mecz na sekwanie dal rade bez zwiechy- zobaczymy, jak bedzie dalej.

Opublikowano

Dzisiaj flary zgubiły mojego javelina,coś chyba pozmieniali.

Flary gubily javelina z tego co pamietam juz od grudnia 2012. Przynajmniej jak sie bawilem kilka tyg javelinem i ktos puszczal flary to rakieta nie trafiala. Ale kto wie ta gra jest tak losowa.Dzieki Danielskii i Tommi za info.

Opublikowano

Na PC patchem zrąbali ECM, ostatnio zestrzeliłem kolesia z ... IGŁY, który użył ECM.

Opublikowano

igła bodajże może trafić, jeśli ecm został użyty zbyt późno.

co do zwiech, mam fata 80gb i bf3 nie wiesza mi się praktycznie wcale.

Opublikowano

Ile razy to już słyszę że zwiecha to wina starej konsoli... a za przeproszeniem (pipi) prawda. Za każdym patchem jest inaczej. Po przedostatnim patchu konsola wieszał mi się często a mam slima 250 gb. Jak dużej pogram na nowym patchu to sprawdzę czy coś się zmieniło 

Opublikowano

Dziwne że stare faty nie wieszają się przy innych grach :P Wczoraj raz mi się konsola zawiesiła jak mi kabel od neta wypadł.

Opublikowano

Kalinho pisze o użyciu opcji Rebuild Database w Recovery Menu. Jak gra chodzi z dysku to może pomóc.