Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nie :( ale muszę oderwać swoje myśli i się zrelaksować. A BF to najlepszy sposób 

Ja obecnie nie mam ani jednego sprawnego. W dwóch kręcą mi się lewe gałki, w trzecim jak zaczynam celować randomowo włącza mi się d-pad i rzucam apteczkę / ammo. Ale damy radę ;]

Opublikowano

tak po Twoim poscie o lewych galkach plus nasze hobby w postaci grania na "kąsolkach" skojarzylo mi sie https://www.youtube.com/watch?v=0zHGatfy7I8 :D:D:D Widze ze zacna ekpia bedzie - cyborg pitolony tez pewno dalaczy jak przestanie sluchac na VidZone tych badziewiów ;) Gesior alkoholik bankowo dolaczy bo przeca co robic na delirce;) do zobaczyska na polu bitwy!

• Plusik 1
Opublikowano

Obym sie mylil, ale w ostatnim czasie tego typu ustawki wygladaly tak:

• 1/3 chetnych wbija dosc wczesnie na serwy
  • 1/3 dolacza jak ci pierwsi juz wychodza
  • pozostali mimo deklaracji w ogole sie nie pojawiaja

Skutek: i tak trudno jeden sklad zmontowac.

Dzis mecz reprezentacji, jak sie okazuje- dam im chyba szanse i sprobuje popatrzec i wbic sie zaraz po zakonczeniu.

Chyba, ze w(pipi)ia mnie swoja gra juz po paru minutach, to wtedy bede wczesniej.

Opublikowano

Gesior alkoholik bankowo dolaczy bo przeca co robic na delirce;) do zobaczyska na polu bitwy!

Te, amator rumianku i ciepłej szałwi. Jaki kuna alkoholik? Degustator! Dzisiaj będę jak zwykle, jutro mogę być, ale nie chce Was zamulać gadką bo bankowo będę miał bałagan w głowie i zeza.

Dzisiaj wpadam z butlą i trzepiemy.

Opublikowano

O 4 bagietka dla żonki? O jakiej bagietce Danielski myślisz hę...?

Dzisiaj to nie wiem czy mnie żona puści bo przez pracę to chyba z tydzień się nie widzielismy. Jak patrzę na grafik to niedziela i wtorek wieczór powinienem mieć czas na granie w gry. W niedzielę wielkanocną planuję grać do rana by w lany poniedziałek być pierwszym z wiadrem na osiedlu hehe

• Plusik 1
Opublikowano

Ja dzisiaj wpadne tak kolo polnocy. Uzbroje sie w baterie browarow, i jedziem "wojowac" na serwerach DICE. Chociaz ostatnio bardziej sie chill-out'uje przy sluchaniu B.Spears, niz przy BF3. :) Gra juz mi sie znudzila. Poza tym za duzo "oszustow" sie porobilo. Wpada ci taki jegomosc na CQ, gra AEK'iem, i za kazdym razem wyciaga accuracy powyzej 21%. No sorry, ja z reguly na tych mapach gram M5K (bron zaprojektowana akurat na CLose Combat), i wyciagam tak 16%, a w porywach 19%. Rozumiem wysokie k/d, ale juz tej precyzji nie. Na zadnym filmiku zuploud'owanym na youtub;e, nie mialem powyzej 19%.

Opublikowano

W temacie są "luźne gadki" więc niech w tym temacie są luźne gadki i ogólnie offtop. Mi to nie absolutnie nie przeszkadza :)

Ale jak ktoś ma się o coś zamiar spinać to idźcie z tym sobie na PW.

Opublikowano

Znaczy? Skoro Gęsior poczuł się urażony to wypadało by skończyć a nie ciągnąć wątek dalej. Nie będę prowadził dochodzenia bo ktoś komuś coś powiedział albo kto zaczął i dlaczego. Serio - to nie piaskownica a Wy nie macie po 5 latek.  Tyle ode mnie :) Miłej konwersacji. Pzdr.

Opublikowano

Nie wiem,sprawdź co znaczy słowo alkoholik,ja piję codziennie wodę mineralną(ok 3 litrów) i dla mnie to nie jest obraźliwe,jeżeli on się poczuł obrażony,tzreba by było się go spytać czemu?

Opublikowano

Zbierze sie dzisiaj jakas ekipa na wspolne giercowanie, w godzinach pozno-wieczornych?

A propo alkoholu. Do tej pory nr 1 wsrod whisky byl dla mnie Jack Daniels. Ostatnio sprobowalem Chivas- kapitalny smak! Najlepszy whisk'acz jaki pilem. :)

czytanie+alkohol.jpg

Opublikowano (edytowane)

Nic wiec dziwnego, ze Kazik o nim spiewal :)

e: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/86066608/305322836/

masz tu Kabotyn goscia, ktory celnosc 23% mial :) co prawda wynik tylko 5:4, ale mysle, ze SKS-em, ktorym gral (czy tez innymi nieautomatycznymi broniami, zwlaszcza shotgunami), da sie to wyciagnac.

e2: o, a tu to dopiero jakis gosciu pojechal:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/86068887/305322836/

64%

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano (edytowane)

Obczajcie typa, na ktorego wczoraj trafilismy:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/TheUltimateCrash/

Nr 1 na swiecie shotgunem 870 MCS na ps3 (prawie 70 tys. killi nim, ratio 2.84).B

Blacha wpadla o ile pamietam (to ktos iny byl jednak), ale gosciu w(pipi)iajacy byl.

Innego wczoraj spotkalismy, ktory 100 gwiazdek C4 mial (nie pamietam nicka).

Edytowane przez tommi___t