Gęsior 97 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Przy stanie 0:15 dla tego typa przestałem potem liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 (edytowane) Gesior, mogles po prostu miec wczoraj lekki jednorazowy spadek formy Ja tez ogolnie w plecy wczoraj bylem w wiekszosci meczy, ale tego wieczoru skupialem sie glownie na nozowaniu i pod tym wzgledem bylo ok. 109 killi z 309 ogolem, wyrownany rekord 25 kos w meczu (trwal 0,5h), do tego jeden kolo znozowany w jednym meczu 5 razy (swoja droga to byl chyba najwiekszy leszcz, na jakiego do tej pory trafilem- gosciu robil wyniki rzedu 3:27, 15:45 itd. W 2-3 meczach w sumie chyba z 10 kos dostal i awersarza 110 i 80), a dwoch innych typow 4 i 3 razy Forma powoli rosnie do poziomu sprzed nauki latania Tylko ten TechnIg na razie dla mnie nie do skoszenia jest. 3 razy od niego oberwalem wczoraj, nie koszac go samemu ani razu. Ogolnie olewam robienie zadan i najblizszym czasie skupiam sie na masterowaniu noza- odkad to sobie w weekend postanowilem, to od razu wrocila mi motywacja i chec do grania Edytowane 24 Marca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Pisałem o tym w dziale sprzętowym, ale napiszę też w naszym kąciku, bo może ktoś mi pomoże. Mam problem z dwoma padami (Dualshock i Sixaxis). W obydwu kręci się w okół własnej osi lewa gałka. W kolejnym padzie jak gram w BF3 to gdy przyceluję (L1 + R1) to żołnierz wyrzuca przed siebie apteczkę lub amunicje, co odpowiada przyciśnięciu strzałki na dpadzie w lewo. W innych grach to nie występuje, lub tego nie zauważyłem. Nie wiem czy da się coś takiego naprawić czy lepiej od razu kupić nowego pada. Myslalem, ze ci lewy analog aktywuje przyciski. Jesli tak, to tu masz rozwiazanie. Proponuje ci Pryx odpalenie BF3 na pustym serwerze. Pobiegaj troche, i zobacz czy aktywuja ci sie inne przyciski. Calkiem mozliwe, ze to wlasnie analog jest winny, a nie L1 czy R1. Kabotyn, dzięki za filmik, tą metoda naprawiłem jednego pada. Z dwóch pozostałych udało mi się odratować jednego - wymiana gałek. Drugiego nie potrafię z powrotem skręcić :] Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Wyszło kilka dni temu, ale może nie wszyscy widzieli. Farciarze w akcji czyli Hazard Cinema Top 10 Battlefield 3 Plays: Episode 23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Po kilku ostatnich meczach myślałem że już sobie wrócę do regularnej gry ale nic z tego. Czeka mnie kwiecień zaliczen... Tak więc do zobaczenia na serwerach w okolicach maja. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Gumis - Pier.dol szkole! Zostan Ninja i dawaj na serwery! Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ale ta gra zaskakuje.Dziś leci na mnie heli,walę ze stingera a ona idzie pionowo w górę i pudło,heli nawet flar nie puściła,o co chodzi jakby?W humvie p-lot powaliły się celowniki i ten na heli służył do strzelania do piechoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Gumis - Pier.dol szkole! Zostan Ninja i dawaj na serwery! Przemyśle to Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Słuchaj Danielskiego najwyżej załatwi ci robotę, i będziesz zamiatał u Niego w biurowcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 To naprawdę świetna propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 27 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Mnie ostatnio dopadlo to, na co sie litwin w pierwszych miesiacach ciagle w(pipi)ial: nieoczekiwane zgony bez powodu. Kilka razy popelnilem samobojstwo przeskakujac np. przez jakies graty na Donii, czy zeskakujac skads nie bedac rannym. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Wczoraj miałem to samo na Sekwanie, jak zawsze chciałem skoczyć do wody z murku a tu zgon. Powtórzyłem ten manewr parę razy i to samo. Pewnie Sekwana zamarzła i stąd te zgony Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) Ja ostatnio lecę heli na kaspijskiej i zgon,myślę sobie admina zabolało a tu "pech" Za to miałem fajną akcję na nowych mapach z end game,zrobiłem podwójnego killa z crossa,zeskakując z niego,a on siłą rozpędu rozjechał dwóch,trzeciego dobiłem z guna. Edytowane 28 Marca 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Miałem podobną sytuację jak chciałem zrobić zadanie z rozjechaniem kogoś motorem. Celuję w gościa, ale niestety koleś mnie załatwić i ciało spadło z motocykla więc sobie myślę uj się nie udało. A tu patrzę w killkamerce że motocykl pojechał sam trochę dalej i frajera przejechał i zaliczyło mi killa Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) Ja myślałem że będą problemy z zabicie kogoś z crossa,ale mam już ich 18 a specjalnie się nie staram Małe święto,w końcu mi się udało wygrać mistrza broni: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/86762257/179749130/ Edytowane 28 Marca 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Czołem, brakuje mi kilku beretek do medalu za szturm drużynowy i DM drużynowy. Miałby ktoś ochotę pograć w te tryby? Jak coś piszcie kiedy Wam pasuje. Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez gums19964 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 gumis przepraszam za wczoraj - widziałem zaproszenia ale ja cały czas zasysałem dodatek.... najpierw ponad 2GB pacza a potem prawie 2GB ostatniego dodatku - jak się skończyło pobierać to już byłem miękki od wina i wybrałem łóżko... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 gumis przepraszam za wczoraj - widziałem zaproszenia ale ja cały czas zasysałem dodatek.... najpierw ponad 2GB pacza a potem prawie 2GB ostatniego dodatku - jak się skończyło pobierać to już byłem miękki od wina i wybrałem łóżko. Ok, nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Za co zbanowaliście Tommiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 właśnie miałem pytać za co poleciał tommi. może coś cytował drabinkowo post pod postem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Kabotyna też zbanowaliście? Panowie moderatorzy, to jakiś błąd? Czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Kabotyna też zbanowaliście? Panowie moderatorzy, to jakiś błąd? Czy jak? kabotyn polecial za multikonto. Dostal od square bana na 24h a chcial przekazac news'a i zalozyl nowe konto. przyzwyczajajcie sie. Nowe zasady, teraz bany leca za nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Włosi to lamerzy jak hiszpanie: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/87723031/179749130/ Wywalili mnie 2 razy z tego meczu,bo uniemożliwiłem im kampienie na respie,nabijają sobie ratio,a jak ktoś z nimi walczy to leci. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Włosi to lamerzy jak hiszpanie: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/87723031/179749130/ Wywalili mnie 2 razy z tego meczu,bo uniemożliwiłem im kampienie na respie,nabijają sobie ratio,a jak ktoś z nimi walczy to leci. Normalka,czasami mysle,ze prywatne serwery to nie byl zbyt dobry pomysl. Ten sam syf co na pc Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez KarolFanbojSony Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dobre! I smutne Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi