Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja nie odpowiada, ty masz lepsze wtyki, spytaj się proszę co się stało, bo nas olewają. Szkoda po prostu chłopaków, nikt nie wie za co polecieli. Kabotyn ponoć za alterkonto, w którym się przyznał, że założył je po to by napisać coś o grze, w czasie gdy były problemy z hasłami na forum i nie mógł się zalogować na główne konto. Za co tommi poleciał, tego nie wie nikt.

Opublikowano

Wczoraj po raz pierwszy pograłem z mersonem i jestem zażenowany,graliśmy dominację w twierdzy donia(czy jakoś tak) a on biegał wokół pokoju,w którym postawił czujnik ruchu i nabijał kille na tych,którzy chcieli przejąc "A" i "C".

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Administracja nie odpowiada, ty masz lepsze wtyki, spytaj się proszę co się stało, bo nas olewają. Szkoda po prostu chłopaków, nikt nie wie za co polecieli. Kabotyn ponoć za alterkonto, w którym się przyznał, że założył je po to by napisać coś o grze, w czasie gdy były problemy z hasłami na forum i nie mógł się zalogować na główne konto. Za co tommi poleciał, tego nie wie nikt.

Jezeli chodzi o Kabotyna to nie bylo by pewnie problemu,ze zalozyl 2 konto jak byl problem z haslami gdyby nie to,ze dostal na glownym koncie bana na 1 dzien i zamiast poczekac to zaczal pisac z drugiego.

Medrek mi napisal za co Tommi polecial.

Wiadomosc od Medrka:

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano (edytowane)

Hello... wczoraj na momencik w glorii i chwale powróciłem na sewery BF3 i już na drugiej mapie przypomniałem sobie dlaczego stroniłem od gry z dobre 2 miesiace :) Grałem sobie z tommim i kabotynem na Zibie tradycyjnie kręcąc się w okolicach flagi B :) Chwilę przed wykopaniem mnie z serwera wspomiałem tommiemu, że ciągle pod lufę wpada mi jakiś leszczak z 100tką mdai23 czy inny freefrag... Rzut oka na tabelkę i okazuje się, że ziomek lideruje drużynie przeciwnej a większosć zgonów zawdzięcza mnie... Po drodze wpadł mi biedak na claymora w basenie na C a po kolejnym strzale w tył głowy wywalił mnie z gry... Przez chwilę pomyślałem, że eksploduję ale francuski erotyk na Polsat Play ukoił nieco zszargane nerwy...

Prywatne serwery w BF3 to złooo... wracam do World of Tanks :)

Edytowane przez rob1979
Opublikowano

A mi coś tu śmierdzi. Nie chce mi się wierzyć, że to są Tommiego odzywki. Wygląda to tak jakby ktoś się wbił na jego konto, albo miał mocno zakrapiane święta ;)

Opublikowano

Nie moj cyrk wiec i nie moje malpy ale zal sie robi jak komus (pipi)a i bawi sie w Boga.  Zapytalem i moze sie czegos dowiem choc ... watpie.

Moze czas na secesje :P

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Nie moj cyrk wiec i nie moje malpy ale zal sie robi jak komus (pipi)a i bawi sie w Boga.  Zapytalem i moze sie czegos dowiem choc ... watpie.

Moze czas na secesje :P

Fenix strone wczesniej juz masz dlaczego Tommi polecial. Chociaz tak jak Gesior mowi,troche nie podobne zachowanie do Tommiego.

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

Wczoraj po raz pierwszy pograłem z mersonem i jestem zażenowany,graliśmy dominację w twierdzy donia(czy jakoś tak) a on biegał wokół pokoju,w którym postawił czujnik ruchu i nabijał kille na tych,którzy chcieli przejąc "A" i "C".

no i co w tym złego że nie biegałem jak reszta z punktu do punktu? pilnowałem flag a że wpadałeś pod lufe mojego sksa to nie mój problem

Opublikowano

Nie napisałem że mnie boli że mnie zabiłeś,tylko jak grałeś w dominację.Jeżeli ktoś bierze SKS,M417 i mu podobne to jest agresywnym zwiadowcą,a nie kitra się gdzieś i z partyzanta wali,to nie mapy na snajperkę.Z tego co pamiętam to między nami był remis 3:3,także szału nie zrobiłeś.

Opublikowano

jak chce to będę biegał nawet i ze spawarką na takich mapkach, raczej ciebie du,pa zabolała jak nawet musiałeś mi pisać jakieś wiadomości na psn

Opublikowano

Retoryka godna mistrza,doopa nie zabolała,bo i nie miała po czym,po prostu chciałem ci wypomnieć jak lamiłeś,natknęły mnie do tego wyznania mojej drużyny,która co chwila gadała gdzie merson kampi albo leży.

Gość Szprota
Opublikowano

BATTLEFIELD SERIOUS BUSINESS

Będziecie się teraz kłócić jak poprawnie grać w BF? xD

Opublikowano (edytowane)

BATTLEFIELD SERIOUS BUSINESS

Będziecie się teraz kłócić jak poprawnie grać w BF? xD

A ty czemu pyskujesz jak dorośli piszą? :P

Tak swoją drogą,zobaczcie typa:

http://bf3stats.com/stats_ps3/dirrtydeedz

126 mln punktów(na 100 lvl tzreba 25 mln) i ponad 7 tys killi z kuszy,2800 h,szok.

Edytowane przez Litwin25
Opublikowano

Dobra, jestem z powrotem.

Wyjasnilismy sobie wszystko z Perezem, temat zamkniety.

PS: Dzieki Panowie za aktywne wsparcie, zwlaszcza dla Pryxa.

Jak zawsze podkreslalem: integralnosc oddzialu ponad wszystko ;) Szacun :drinks:  Teraz Kabotyn.

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Dobra, jestem z powrotem.

Wyjasnilismy sobie wszystko z Perezem, temat zamkniety.

PS: Dzieki Panowie za aktywne wsparcie, zwlaszcza dla Pryxa.

Jak zawsze podkreslalem: integralnosc oddzialu ponad wszystko ;) Szacun :drinks: Teraz Kabotyn.

Ciebie Tommi mozna bylo jakos jeszcze wybronic,ze to na ppe bylo.A Kabotyn dostal bana za multi konto.Moze Perez by mu wybaczyl te multi konto gdyby nie to,ze Kabotyn jak dostal bana na 1 dzien na pisanie(konto Walek),zamiast odczekac przeszedl na drugie konto i zaczal z niego pisac. Edytowane przez zaq123456