Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, ale okolicznosci zalozenia tego drugiego konta (slynne problemy z haslami), przez co dostal pozniej PERMANENTNEGO BANA, to dla mnie jakas parodia.

Moim zdaniem powinno byc tak:

- umozliwienie Kabotynowi dostepu do podstawowego konta

- zablokowanie drugiego konta (przeciez i tak go nie potrzebuje majac dzialajace podstawowe)

- ew. jakis punkt ostrzezenia czy ban na krotki czas dla zasady

Naprawde nie rozumiem, jak mozna bylo go wyrzucic na dobre za cos takiego.

Edytowane przez tommi___t
Gość Zaqair

Tommi cytuje Pereza

Kabotyn - tu nie chodzi o sytuację z hasłami

(gdzie swoją drogą sam ustawiłem ich

kilkadziesiąt i jakoś obyło się bez zakładania

alterów). Proszę, cytat z posta "PS. Musialem

skorzystac z 2 konta, bo bystry admin Square

zbanowal mnie na 1 dzien. Za co? Ano nie wkleilem tresci linku (z ta karta graficzna

Radeon), lecz sam link. Myslalem, ze spadne z

krzesla, jak to przeczytalem.". Czyli jak? User

dostaje regulaminowe ostrzeżenie, ale akurat

ma coś "bardzo ważnego" do powiedzenia i

wtedy "korzysta" z drugiego konta? Uważasz, że to fair?

Gdyby nie napisal z 2 konto to by bana nie dostal.On nie tyle dostal bana za 2 konta,tylko za to ze dostal blocka na pisanie na jednym(Walek) koncie i chwile pozniej wlazl na drugie konto i zaczal pisac.Przynajmniej ja to tak rozumiem.
Gość Zaqair

No bez przesady... Permanentny ban za taki bzdet...? To od czego są ostrzeżenia? Ja za taką pomyłke z linkiem dostałem ostrzeżenie i tyle. Rozumiem jeszcze jakiegoś randoma tak spacyfikować ale aktywnego usera z takim stażem?

Ban na jeden dzien byl za link na koncie Walek,perm ban poszedl za to,ze zamiast przesiedziec bana Kabotyn,radosnie wlazl na konto nr.2 i napisala posta z konta nr.2

Teraz jest jasne? ;)

Matka ma u siebie ruter i gada ze jej hałasuje i spać nie może,więc za bardzo nie mogłem.No właśnie chciałem napisać ze następnym razem dominację to na hc zagramy albo w ogóle :P bo na normalu muszę używać broni,które szybko zabijają,a ja teraz masteruję inne.Wczoraj nie potrzebnie wyskoczyłem na kosę an ciebie i gumisia,mogłem was zabić i poszukać innej okazji.

Zielu, sam stwierdziles, ze coraz starszy jestes- naprawde chcesz to zrobic swojemu kregoslupowi i garbic sie godzinami przed jakims monitorem z mysza i klawiatura??

Dla takich jak my wlasnie wymyslili duze tv, wygodne fotele/kanapy, bezprzewodowe pady i stolik na piwo ;)

Takze nie wyglupiaj sie i nie pitol głupot  ;)

Zielu, sam stwierdziles, ze coraz starszy jestes- naprawde chcesz to zrobic swojemu kregoslupowi i garbic sie godzinami przed jakims monitorem z mysza i klawiatura??

Dla takich jak my wlasnie wymyslili duze tv, wygodne fotele/kanapy, bezprzewodowe pady i stolik na piwo ;)

wiesz, że pc też można podłączyć pada, duży tv oraz siedzieć na kanapie podczas grania?

wiesz, że pc też można podłączyć pada, duży tv oraz siedzieć na kanapie podczas grania?

a wiesz jak będziesz lamił grając na padzie w FPS-a podczas gdy 63 innych graczy będzie grało na myszkach z obrotem 360 stopni w 0,01 s?

a i tak kazdy grajac w bf'a siedzi zgarbiony i na cholere mu te wygodne fotele itp :)

Jak czytam te powody i wywody dlaczego poleciał Kabotyn to uświadamiam sobie z przykrością, że jestem już stary i nie rozumiem dzisiejszej młodzieży. Dzieci neo mają swoje wirtualne, bzdetne prawa, w których czują się dobrze. Nie pojmuje. No cóż....

Wczoraj powróciłem po chyba 10 dniowej abstynencji od Bf'a na pole bitwy i było jak zwykle sympatycznie. A zaczęło się standardowo - czyli na dzień dobry od razu dostałem od Kabotyna ku.rva kose :). Potem balet się rozkręcił, Kabotyn dymił, Tommi kosił a Nygus ;) latał gdzieś za mapą ;). Ja za to przebrany za siostre miłosierdzia podnosiłem wszystkich jak popadnie stosując naturalną metodę usta-usta a nie jakies przereklamowane debiliflibryratory :)

Dzisiaj wpadam i napieprzamy. Joł!

Gość Zaqair

Jak czytam te powody i wywody dlaczego poleciał Kabotyn to uświadamiam sobie z przykrością, że jestem już stary i nie rozumiem dzisiejszej młodzieży. Dzieci neo mają swoje wirtualne, bzdetne prawa, w których czują się dobrze. Nie pojmuje. No cóż....

Gesior ale to Perez wymyslil ktory chyba ma ponad 30 lat ;) Swoja droga nie wiem co im sie tak ostatnio na moderacje wzielo,jak co to pies z kulawa noga tutaj nie zagladal.Z modow to Medrek raz na jakis czas wpadal i Kyo.

O Kabotyna walcze u Pereza od wczoraj- licze na to, ze najpozniej juro bedzie jakas dobra wiadomosc.

Poki co korzystajac z jego nieobecnosci i tego, ze nie moze sie odgryzc ;) pochwale sie, ze wczoraj drugi raz w zyciu udalo mi sie na nim adwersarza zrobic- tym razem 60, w tym dwa noże :] Zrobilem tez wczoraj 60. gwiazdke nożem- pomalu zaczynam wierzyc, ze 100 gwiazdek przed premiera BF4 jest realne. Ostatnio postanowilem, ze skupiam sie wlasnie na nozu, olewam ratio. Zaq, zachowaj lepiej pare giga limitu na koniec miesiaca, bo lada chwila Cie wyprzedzam   ;)

W ogole dla tych, ktorzy jeszcze nie wiedza: Kabotyn wykupil serwer na miesiac, gralismy na nim wczoraj prawie caly wieczor. Poprawa byla od razu widoczna- tylko raz dostalem kicka :D

W moim wypadku na dodatek ciezko o dobry wynik w multi siedzac rozwalony z piwem na kanapie. Musze siedziec blisko i byc skupiony :P

a i tak kazdy grajac w bf'a siedzi zgarbiony i na cholere mu te wygodne fotele itp :)

wiem przeciez, ja tez, ale zamknijcie sie- probuje mu wybic z głowy głupoty :P

a po graniu odlaczac go, podpinac z powrotem monitor i moze jeszcze przenosic na biurko, zeby cos zrobic w Excelu czy na necie? Za(pipi)iscie, dzieki...

Poza tym nie wiem, jak u Ciebie, ale ja nie mieszkam sam i czesto jak gram i zajmuje tv, to np. żona korzysta z kompa.