SzewczykDratewka 202 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Najlepiej mieć taki pokój to ma się w doopie walkę PC vs PS3: http://hardcorowo.pl/9523_Moj_pokoj.html telewizor ustawial chyba debil temu gosciowi Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Łebi, sorry, ale chyba nie dam rady jednak dzisiaj... Zrypany jakis jestem- wrocilem po krotkim urlopie i znowu robota mnie cos wykancza (i w(pipi)ia), chyba sie poloze wczesniej... Musze znowu z tym magnezem sprobowac, a niedlugo dostawe zenszenia powinienem otrzymac- on mnie najlepiej stawia na nogi, moze wroce do formy wtedy... Spoko, za to ja przesadziłem i dziś płacę za to kacem i grypopodobną infekcją, nawet gastrolit + magnez dziś na mnie nie działa. Sorki chlopaki za moje pier..olenie, moralniaka mam za te pierdoły które plotłem po pijaku. Tommi, ja kiedyś memotropil do śniadania zarzucałem (+ witaminy) i powiem, że po kilku tygodniach zauważyłem poprawę jeśli chodzi o wieczorne zmęczenie. Gratis 2-3 niezmęczone wieczorne godziny dostałem. Memotropil pobudza krążenie i usprawnia ukrwienie mózgu, emerytom i osobnikom po np. udarze się go przepisuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Łebi, sorry, ale chyba nie dam rady jednak dzisiaj... Zrypany jakis jestem- wrocilem po krotkim urlopie i znowu robota mnie cos wykancza (i w(pipi)ia), chyba sie poloze wczesniej... Musze znowu z tym magnezem sprobowac, a niedlugo dostawe zenszenia powinienem otrzymac- on mnie najlepiej stawia na nogi, moze wroce do formy wtedy... memotropil Toć to piracetam,mam kilak kapsów go,razem z nefricetamem i aniracetamem-poezja.Co do tej "grypy żołądkowej"(bo chyba o niej piszesz)to tylko wit c i probiotyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) ja (pipi)e, co Wy tu sami farmaceuci z zamilowania wszyscy? na mnie najlepiej zawsze zenszen dzialal- sama natura, moc prosto z korzenia Do tego dzialanie odczuwalne praktycznie natychmiast, tzn. po jakichs 1-3h- naprawde polecam tylko wazne, zeby kapsuly z duza zawartoscia wziac. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Wszystko co nas wzmacnia jest dobre,żeń szeń tez,chociaż wolę inne adaptogeny,jak różeniec górski. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ja zauważyłem, że więcej snu działa na mnie tak jak te Wasze wynalazki wyżej (i trochę Monstera ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja zauważyłem, że więcej snu działa na mnie tak jak te Wasze wynalazki wyżej (i trochę Monstera ). Jak się ma czas na sen to i owszem hehe Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Łebi Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Mój brat złamał wczoraj płytę z BeeFem (żona podłożyła mu ją pod zad ). Co teraz zrobić, żeby mógł dalej korzystać ze swojego dotychczasowego konta i nie zaczynać wszystkiego od nowa? Kupić używkę, online pass? Co z premium? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Używka z wykorzystanym online passem wystarczy, wszystko zabangla. OP i Premium jest przypisane do konta na konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Mój brat złamał wczoraj płytę z BeeFem (żona podłożyła mu ją pod zad ). Co teraz zrobić, żeby mógł dalej korzystać ze swojego dotychczasowego konta i nie zaczynać wszystkiego od nowa? Kupić używkę, online pass? Co z premium? A to wredna (pipi). Na plasko nigdy by mu sie to nie udalo (chyba, ze akurat na kolazowke wskakiwal), zakladam wiec, ze musiala mu pionowo podlozyc- ma szczescie, ze w rowem nie trafil, bo by sobie du.pala rozpolowil. A majac jeszcze troche wiecej pecha moglby energie atomowa poprzez rozszczepienie jader uwolnic... Plyty z BF powinny byc zabezpieczane przed nieautoryzowanym dostepem kobiet... Ale tak jak pisze Pryx- (na jej szczescie) nawet jak kupi uzywke, to bedzie hulalo wszystko jak dotychczas bez problemu. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Orajt, gra zamówiona. Używka za 65 zeta. Jak nie będzie hulało to żona brata posadzi mnie na płycie analogowej dlatego mam nadzieję, że wiecie co mówicie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wczoraj miałem piękne mecze ze Skazą, Bonim i animusem Szarpaliśmy w Bitwę Pancerną a dla nich to był debiut w tym trybie. Nie ogarniali co zrozumiałe ani map ani pojazdów bo jakoś chyba nie czują się w nich najlepiej. Płakałem ze śmiechu jakie teksty latały . Dawno się tak nie uhahałem. Dzięki Pany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) A o naszej wspólnej grze z Zielem na Squad DM to już nie wspomnisz ;] Lubię ten tryb gdy gra się czwórką ziomków którzy dobrze się komunikują. Choć zmniejszyłbym mapy i wywaliłbym z nich pojazd, bo jest niepotrzebny i ma zbyt duży udział w nabijaniu killi. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 To co Nogus- wieczorem Close quarters standardowo? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Pryx jak co jestem wieczorem do dyspozycji chętnie powtórzę wczorajsze meczyki Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ehehe, obczajcie, na jakie narzedzie sie dzis w markecie natknalem: http://www.ridgid.com/Tools/Close-Quarters-Autofeed-Cutter/ Cytuj Odnośnik do komentarza
nogus30 0 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 To co Nogus- wieczorem Close quarters standardowo? Wczoraj nie dałem rady padłem jak kawka , będe za to dzisiaj jak zwykle około 23. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ja tez standardowo- do wieczora jak ludze dopisza, to moze sie uda znow serwer rozkrecic- wczoraj byla lipa z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 A o naszej wspólnej grze z Zielem na Squad DM to już nie wspomnisz ;] Lubię ten tryb gdy gra się czwórką ziomków którzy dobrze się komunikują. Choć zmniejszyłbym mapy i wywaliłbym z nich pojazd, bo jest niepotrzebny i ma zbyt duży udział w nabijaniu killi. Pryx sie wie, że z Wami jest zawsze zawodowo. To oczywista oczywistość Ehehe, obczajcie, na jakie narzedzie sie dzis w markecie natknalem: http://www.ridgid.com/Tools/Close-Quarters-Autofeed-Cutter/ A to narzędzie chyba służy do kręcenia wora, co? To co Nogus- wieczorem Close quarters standardowo? Wczoraj nie dałem rady padłem jak kawka , będe za to dzisiaj jak zwykle około 23. Ja dzisiaj jak dojdę normalnie do domu do jestem. Może być zabawnie Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Wlaczylem wczoraj BF i na Metro zaliczylem kolejnego YLODa.... Eh byle do nastepnej generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Wlaczylem wczoraj BF i na Metro zaliczylem kolejnego YLODa.... Eh byle do nastepnej generacji uroki konsol. Zapraszam na pc tutaj yloda nie dostaniesz na metrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 YLOD nie,ale pewnie PC się zwiesi,zaraz po uruchomieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 YLOD nie,ale pewnie PC się zwiesi,zaraz po uruchomieniu. Widze,że chcesz dorównać mendrkowi i zostać takim samym ignorantem jak on. Idziesz w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ignorancją jest pisanie"uroki konsol" w stosunku do YLOD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 YLOD nie,ale pewnie PC się zwiesi,zaraz po uruchomieniu. Kolejny "znaffca" xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi