Pryxfus 820 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Mnożnik dotyczy tylko nagród wyświetlanych na koniec rundy: gwiazdki, medale, baretki. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Mclusky, a jak tam ta plyta z uzywka w ogole- dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Mclusky, a jak tam ta plyta z uzywka w ogole- dziala? Wszystko działa jak należy, ale byłem zaskoczony ceną. Spodziewałem się, że używkę bez online pass można kupić do 50 zeta. Ta kosztowała 70, a nowe kosztują w granicach 100. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Mclusky, a jak tam ta plyta z uzywka w ogole- dziala? Wszystko działa jak należy, ale byłem zaskoczony ceną. Spodziewałem się, że używkę bez online pass można kupić do 50 zeta. Ta kosztowała 70, a nowe kosztują w granicach 100. ja uzywke za 100 pchnałem ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
ziobrovski 20 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 No nieźle, po sprzedaży ps3 a co za tym idzie sprzedazy bfa3 wziąłem tez stówe a teraz nowke na xboxa kupiłem za 103 zł. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 matko, jakich noobow wczoraj spotkalismy: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/89957895/305322836/ Czulem, ze cos jest nie tak widzac, jak latwo sie ich nozuje, ale dopiero na koniec meczu przyczailem ich rangi lubie w ogole grac z kabotynem. On tych biedakow tak terroryzuje, ze przed wyjsciem zza kazdego rogu zaczynaja sie skradac zamiast caly czas sprintem poganiac- trudno o latwiejsze blachy Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Niezły wynik! 18 blaszek drogą nie chodzi Wczoraj mi też się dobrze kosiło, przekroczyłem magiczną liczbę 5 tys. i nie zwalniam. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) no, dzieki- wczoraj tez naprawde niezly wieczor mialem. Bylo pare akcji, gdzie 2-3-4 kolesi jednego po drugim w kilkanascie sekund nozowalem gdyby ten mecz tutaj byl na 500%, to pewnie pobilbym swoj rekord kos w jednym meczu, ale tu to naprawde przeciwnicy wyjatkowo nieogarnieci byli... Np. widze, ze przejmuja C, wiec wbiegam od strony A i za chwile o malo sie nie potknalem o dwoch typow lezacych na srodku obok flagi, zwroconych jak jeden maz w kier. wejscia od B Jeden dostal kose od razu, a drugi wiedziony chyba jakims przeczuciem zerwal sie nagle i zaczal uciekac przed siebie zanim mi sie noz naladowal, ale oczywiscie przed wyjsciem stanal i zaczal sie skradac zeby przyczaic, czy jest czysto. Coz, PRZED nim moze i bylo czysto... 5 tysi- nice, gratulacje! Nastepny przystanek przy 10 PS: Zanetti i 757 meczy- niezle, ale Giggs chyba juz 1000 walnal dla MU niedawno (choc jego akurat "Mister Loyality" niekoniecznie mozna nazywac ) Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 PS: Zanetti i 757 meczy- niezle, ale Giggs chyba juz 1000 walnal dla MU niedawno (choc jego akurat "Mister Loyality" niekoniecznie mozna nazywac ) 757 jest już trochę nieaktualne. Javier zagrał ponad 840 dla samego Interu i nie pucował żony swojego brata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Juz mialem pisac, ze Zanettiego to glownie z jednej akcji zapamietalem, jak dobrych pare lat temu w fazie pucharowej LM na Old Trafford w polu karnym przed linia koncowa pietka sobie przelozyl, majtnal tym obronce i zaladowal brame, ale przypomnialem sobie, ze to chyba jednak Redondo z Realu byl... Ale Zanettiego tez zawsze lubilem- twardy byl jak skala, niezniszczalny wrecz (bil tez chyba jakies rekordy meczy ligowych rozegranych pod rzad, bez zadnej absencji z powodu kontucji czy kartek), a przy tym gral fair i poruszal sie jak arystokrata jakis No i tak jak mowisz- nie dal sie zlapac na pucowaniu czyjejs zony Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jak w BC2 były blachy w kolorach to starałem się nie kosić leveli do 30,bo mi się nie podobały Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 taaa, zaraz sie okaze, ze to dlatego tylko 7,7k nabiles Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Post Tommiego z tematu bf4,troche za duzy offtop tam zrobilismy ja tam z tym (Premiumem) nie mam absolutnie zadnego problemu: po pierwsze, praktycznie nie kupuje zadnych innych gier odkad zaczalem z BF3 (czyli juz z 1,5 roku), tak samo bedzie pewnie z BF4. Z zaoszczedzonej kasy mozna sobie dzieki temu bez problemu pozwolic na tego premiuma. po drugie, wychodze z zalozenia, ze pomimo tych wszystkich problemow i narzekan na BF3 czy w przyszlosci pewnie tez BF4, jezeli ktos stworzyl gre, przy ktorej potrafie sie swietnie bawic latami zarywajac nocki i nabijajac setki godzin, to moim zdaniem uczciwie zarobil i zasluzyl na swoja wyplate. Zaznaczam- mowie o premium, bo jak beda chcieli robic akcje typu jakies bonusy czy perki dostepne WYLACZNIE po zaplaceniu (bez mozliwosci normalnego odblokowania), to rowniez sie ostro w(pipi)ie i na cos takiego na pewno nie pojde. Tommi wlasnie trzeba im te bledy wypominac az do bolu. Zagalopowalo sie EA z jakoscia ich produktow i nie tylko. Jakosc bf3,moh na premiere,''eksluzywne bety'' i prywatner serwery gdzie admini mieli przestrzegac regulaminu EA,a dobrze wszyscy wiemy ze EA mialo to w (pipi)e, to byly malo smieszny zarty. Fakt gra sprawia duzo radosci,ale tez nie mozna EA odpuszczac czegos takiego. Bo takim podejsciem dojdziemy wlasnie do pay to win. Ale jak co roku z Cod tak teraz z bf,gracze beda plakac ze ich dymaja,ze wiecej nie kupia a rekordy sprzedazy ''same'' sie bede bily. A jak juz nas musza dymac to niech to robia jak acti,wydajemy nowego cod,premiera tego i tego,dodamy obsluge tego,dodamy taki tryb i tyle,a nie jak EA na obiecuja bog wie co np.slynne nagrywanie w bf3 albo ze mapy beda dopasowane do konsol, a pozniej jest wielki zawod. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 taaa, zaraz sie okaze, ze to dlatego tylko 7,7k nabiles Jak dla mnie to aż 7 tys,bo zacząłem kosić od 50 lvl dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) powaga?? @Zaq: ale wytykanie im tegu tutaj na forumie raczej nic nie da- trzeba by sie na oficjalnym forum gry ponapinac, a za to mi sie nie chce zabierac, zreszta pewnie sporo ludzi juz to robi. Znowu dzis fajny mecz mi wpadl: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/90036876/305322836/ 14 kos w niecale 13 min. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) @Zaq: ale wytykanie im tegu tutaj na forumie raczej nic nie da- trzeba by sie na oficjalnym forum gry ponapinac, a za to mi sie nie chce zabierac, zreszta pewnie sporo ludzi juz to robi. Tez racja zobaczycie czy sie czegos przy okazji bf4 nauczli i zdacie relacje. Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 powaga?? @Zaq: ale wytykanie im tegu tutaj na forumie raczej nic nie da- trzeba by sie na oficjalnym forum gry ponapinac, a za to mi sie nie chce zabierac, zreszta pewnie sporo ludzi juz to robi. Znowu dzis fajny mecz mi wpadl: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/4/90036876/305322836/ 14 kos w niecale 13 min. takie raporty tylko potwierdzaja moją teorię, że wśród graczy konsolowych odsetek lemingów jest 10x wiekszy bo na pc nie ma szans aby zrobic taki mecz Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Szpicu, to, ze ty nie potrafisz nozowac nie oznacza, ze innym tez nie wychodzi w tym tygodniu bylem w niezlej formie- wczoraj w niecale 1,5h czasu gry 71 kos mi weszlo (przy dodatnim ratio w koncu) :] poza tym takie mecze na konsoli tez sie trafiaja naprawde rzadko- predzej trafisz na 7 setek z 1 klanu niz na 7 noobow. Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jak śmiesz tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ale co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Poddawać pod wątpienie że szpic kosić nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 aaa, no, to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Wie ktoś gdzie można kupić taki plecak jak ma typek podczas wgrywania mapy,chyba Ziba Tower? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Dodali takie camy ja w bc2? czy Litwin cos myli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi