Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mówi, że wróci silniejszy to tak będzie. Tak serio to chwilę pogra i chyba będzie już koniec. Mam nadzieję, że nie będzie odchodził jak Maldini, który na siłę śrubował rekord.

Poza tym wczoraj w jednym meczu wpadły blachy kabotyna i Techniga - po tym mogłem spokojnie pójść spać ;)

ja mam nadzieje, ze nie wroci jak Ronaldo, ktory zagral pol h i z powrotem zerwal wiezadla w tym samym kolanie.

ja mam caly ten tydzien doslownie tak beznadziejny, ze szok. Caly czas sie tylko w(pipi)iam maksymalnie. Nie wiem, czy cos sie z ich serwerami z(pipi)alo czy z moim netem, ale przestal mi noz wchodzic jak nalezy, do tego w co drugim meczu mi laguje, teleportuje mnie, animacja mi chrupie itd. Jakby tego bylo malo, wczoraj praktycznie przez caly wieczor na jakichs kretynow trafialismy:

- shotgunowcy

- je.bani kamperzy przesiadujacy CALY MECZ na tarasie na zibie

- je.bani trolle obstawiajacy tylko ciagle cala gore nad C wraz z okolicami na donii C4 i PKP (nawet sie z tym chooje nie kryly i tag klanowy TROL mialy)

Na dobitke (albo raczej przystawke) obejrzalem jeszcze wczoraj mecz legii ze slaskiem i sie zalamalem patrzac na tych idiotow...

wybralbym sie gdzies na swieze powietrze na rower czy inna wycieczke, zeby odreagowac, bo mam od dzis dlugi weekend, ale oczywiscie na dzis i jutro deszcze w calej okolicy zapowiadaja... :confused:

Jedna wielka (pipi)ona frustracja, (pipi)... :confused:

Edytowane przez tommi___t

Nam chce się grać? Masz +/- 520h więcej na budziku ode mnie to 3 tygodnie grania non stop :|

Tylko że ja nabijałem te godziny na początku,teraz jest nudno,dużo kampienia,czy to na swoim czy wrogim respie(ale co się dziwić,jak ostatnio filmik z meczy Polska vs Usa na kanałach wyglądał tak że nasz Z-11 siedział na ich lotniskowcu),coraz więcej noobów,którzy swoją kopię gry dostali z płatków.Był czas że wszyscy grali Famas-ami,później M16,później AEK,później USAS,później MP5,a teraz ogólnie shotgunami,zawsze wybiera się broń która najszybciej zabija.

Edytowane przez Litwin25

PS:

Poza tym wczoraj w jednym meczu wpadły blachy kabotyna i Techniga - po tym mogłem spokojnie pójść spać ;)

szacun, mclusky, i to duzy: blacha Techniga jest druga najcenniejsza po GoalOne w mojej kolekcji- gosc jest naprawde mocny (i znacznie trudniejszy do znozowania niz GoalOne)

z kolei Kabotyn ostatnio tez strasznie sie wyrobil w nozowaniu i w mojej ocenie juz jest na poziomie Zaqa albo i wyzszym, a do tego tez jest jeszcze trudniejszy do sciecia. Wczoraj w jednym meczu 0:5 na noze z nim mialem.

trafilem tez wczoraj na jakiegos typa majacego czterdziesci kilka gwiazdek nozem, ktorego za (pipi)a nie moglem skosic. Nie wiem, ile w tym bylo szczescia/pecha, ile laga/problemow z netem, a ile skilla, ale przez kilka meczy ani razu nie zdjalem mu blachy (raz tylko wymachalem). We dwoch byli z jakims arabem, a my we dwoch z Kabotynem- raz na Donii przez dluuuga czesc meczu w cichym zakatku na boku mapie bez zadnej specjalnej zmowy 2 vs 2 na noze walczylismy :) Tego drugiego kosilem dosc rowno (gosciu nam obu po meczu wiadomosc o tresci "Awesome :) " wyslal ;) ), ale tamtego ani razu mi sie nie udalo (Kabotyn z kolei oczywiscie obu zgnebil strasznie :) ).

@Zielu: nie dziw sie- mclusky to tez zdecydowanie forumowa czolowka jesli chodzi o nozowanie ;)

WTF ? To się tyczy serwerów PC ?

Despite our security measures, we have been working around the clock to mitigate the impact of an ongoing denial-of-service attack on our Battlefield 3 game infrastructure over the last several days. While the motives are unclear, the focus of the attack has been interference with network communications preventing access to multiplayer gameplay. At this point, no user data is involved. We share your frustration about the impact this has had to our service and the ability for many of you to play Battlefield 3. We are working tirelessly to mitigate the problem. As a part of our efforts to resolve these issues, we’ve conducted rolling restarts of Battlefield infrastructure servers to apply some updates. Thank you for your patience and support while we work to get everyone back and playing Battlefield 3 as soon as possible. More updates to come. /DICE Team

Ja wczoraj byłem bliski ciachnięcia Kabotyna po raz pierwszy !!! w mojej karierze, ale dziad miał szczęście. Wyskoczyłem mu na plery i jak to u mnie bywa, zamiast wyciągnąć nóż kuchenny Master Chefa to wyciągnąłem ku.rva pilniczek do paznokci i zacząłęm go drapać po plecach. Naturalnie dziad się odwrócił i swój Victorinox wbił mi centralnie między oczy. Ze mnie nożownik jak z koziej dupy trąba. Nawet naszpachlowany Skaza go kosił. No, ale on gra na myszce ;)

Edytowane przez Gęsior
Gość Zaqair

WTF ? To się tyczy serwerów PC ?

Despite our security measures, we have been working around the clock to mitigate the impact of an ongoing denial-of-service attack on our Battlefield 3 game infrastructure over the last several days. While the motives are unclear, the focus of the attack has been interference with network communications preventing access to multiplayer gameplay. At this point, no user data is involved. We share your frustration about the impact this has had to our service and the ability for many of you to play Battlefield 3. We are working tirelessly to mitigate the problem. As a part of our efforts to resolve these issues, we’ve conducted rolling restarts of Battlefield infrastructure servers to apply some updates. Thank you for your patience and support while we work to get everyone back and playing Battlefield 3 as soon as possible. More updates to come. /DICE Team

Ps3,PC i X360.

DICE and EA are still working to resolve issues with servers for Battlefield 3 and the Battelog service resulting from an ongoing denial-of-service attack, according to posts on the Battlelog forums.

Severs for PlayStation 3, Xbox 360 and PC versions of the game crashed late Tuesday night after an attack aimed at them by an outside party. DICE temporarily took the servers offline to reconfigure and perform "emergency maintenance," but the issues have persisted since they have been put back up.

"The current Battlefield 3 outages are a result of activity that appears to be aimed at overwhelming our back-end infrastructure," a representative for EA posted on the forums. "We are working on a variety of solutions to address this problem and are focused on resolution as quickly as possible."

The last post on the dedicated thread for the outages states that EA is still working to fix problems with the servers. According to the posting representative, the attack was focused on bringing down Battlefield 3's multitplayer mode, and assured players that no user data was compromised.

"Despite our security measures, we have been working around the clock to mitigate the impact of an ongoing denial-of-service attack on our Battlefield 3 game infrastructure over the last several days," reads the post. "While the motives are unclear, the focus of the attack has been interference with network communications preventing access to multiplayer gameplay. At this point, no user data is involved."

EA stated it would perform rolling restarts of Battlefield servers and launch updates in an effort to correct the issues. Additionally, a tweet from the Battlefield Twitter account announced the Battlefield 3 double XP event scheduled for May 9 through 13 would be postponed until further notice.

Updates on the situation will be provided on the Battlelog forums and the official Battlefield Twitter.

http://www.polygon.com/2013/5/9/4315350/battlefield-3-and-battlelog-ddos-attack-continues-upcoming-double-xp

Ja nie lubię koszenia na małych i ciasnych mapach,bo tam w dużej mierze decyduje fart,gonisz kogoś,ktoś ci z naprzeciwka wyskoczy i już nici z blachy,najlepiej jak można zapolować jak na Kaspianie.

Zgadza się, ale zdecydowanie więcej wpada na CQ.

Teraz zobaczcie poniższy filmik drodzy nożownicy i nie próbujcie tego w domu ;)

Edytowane przez mclusky
  • Plusik 2

Chyba na jakis czas odpuszczam BF3.

Ostatni tydzien to byla jedna wielka katastrofa: bez przerwy sie tylko w(pipi)ialem w trakcie grania i na drugi dzien jeszcze czasami- za duzo nerwow mnie kosztuje ta gra. Zrobie sobie chyba pare tyg. przerwy, moze nawet pare mies.- zobaczymy...

Uzbieralo mi sie w miedzyczasie na polce 8 ksiazek do przeczytania (plus ponad polowa dziewiatej, w trakcie ktorej wlasnie jestem), do tego moze sie uda choc troche wysypiac w weekendy czy tez przynajmniej wstawac wczesniej, zeby cos porobic z dzieckiem jak pogoda dobra. Moze tez zmusze sie do skonczenia Uncharted 3 i Halo:Reach w koncu.

Aktualnie jestem w takim nastroju, ze zastanawiam sie w ogole nad sensem kupna next gena...

miałem tak samo, nie widziałem sensu kupowania next-gena.... musiałem odpocząć od konsoli, po miesiącu wróciła mi chęć gry ale nie w BF'a. W trakcie tej przerwy przejrzałem na oczy w temacie BF'a, który jest hmm co tu dużo mówić kiepski i przestałem grać, odrzucał mnie. Zacząłem grać w singlowe gierki, które dają mi dużo więcej frajdy (mniej się denerwuje), teraz np. cisnę w Talesa który mnie wciągną jak gąbka wodę i już nie mogę się doczekać Xilli, tak samo jak nie mogę się doczekać następnej sesji przed konsolą gdy jestem w pracy. A jak mam już grać w jakieś multi to U3.

Min. przez taki wqrw wyczyściłem sobie listę przyjaciół z PS3 ;p także jak chcecie to możecie mnie pododawać hehe jak ktoś z was ciura w u3 tak samo [;

Edytowane przez dApo

@tommi - jeszcze tydzień temu byłeś na pełnym gazie jak kosiliśmy żabojadów, a teraz taki kryzys? Też tak miałem i potrafiłem BeeFa przez 2 miesiące nie włączyć (wszystko przez Skyrim). Moim zdaniem to i tak niezły wynik, że gra się kończy 1,5 roku od premiery. Ja jeszcze trochę pogram bo jest dobra ekipa i nawet są jakieś emocje podczas rywalizacji z innymi klanami. 

pewnie coś jeszcze dołożyło swoją cegiełkę.

Oby to nie byla starosc ;)

@tommi - jeszcze tydzień temu byłeś na pełnym gazie jak kosiliśmy żabojadów, a teraz taki kryzys?

No wlasnie o to chodzi, mclusky- tydzien temu bylem w ostrym gazie, czulem moc i bylem pewien, ze 100 gwiazdek kosa peknie lada chwila, a tu nagle jak sie cos nie spier.dolilo... Z dnia na dzien doslownie przestalo mi zupelnie wszystko (tzn. nozowanie ;) ) wychodzic, do tego notorycznie trafialem na debili na serwach i zaczalem sie tylko (jeszcze bardziej) w(pipi)iac- nie kumam tego... :confused:

Odpoczne sobie chwile i zobacze. Ostatni mecz zycia w koncu tez po dwutygodniowej przerwie zaliczylem ;)

Też tak mam,miecha już nie gram w BF3,bo się zbytnio denerwuje,pada uszkodziłem,bluźnie strasznie,mam wystarczająco dużo stresów w życiu,nie potrzebuje wkurzać się w grze :P Może gdyby była możliwość teleportu do typa,który mnei wkurza i sprania mu ryja,to bym grał a tak,to wolę w popierdółki grać.

Też tak mam,miecha już nie gram w BF3,bo się zbytnio denerwuje,pada uszkodziłem,bluźnie strasznie,mam wystarczająco dużo stresów w życiu,nie potrzebuje wkurzać się w grze :P

dokladnie- wlasnie o to mi chodzi. Tez pare razy bylem doslownie O WLOS od je.bniecia padem o podloge i poskakania po nim, a po paru takich nockach z rzedu zaczalem odnosic wrazenie, ze zaczynam wkur.wienie z gry do domu przenosic i ze zaczyna sie to odbijac na moim zyciu rodzinnym- musze troche przystopowac z tym shitem...

pogoda sie coraz lepsza robi- lepiej sie wyspac w weekend porzadnie i zabrac dziecko w gory czy na rower, zamiast zarywac nocke, wstawac w poludnie i jeszcze przez pol dnia chodzic wkur.wionym...