Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

:) ostatnio przy nozowaniu wlasnie podobne nastroje mialem :)

jak na razie prawie tydzien na detoksie i przyznam, ze wcale mnie nie ciagnie

PS: ciekawe, co z tymi online passami- te gnoje na bank cos gorszego wymyslily...

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

Niestety tak, online pass to wydatek rzędu 40-50 zł co w przypadku starych gier sztucznie podnosiło ich cenę i odstraszało od kupowania używek. To i tak nic moim zdaniem bo prawdziwa chciwość pojawia się najczęściej w postaci DLC - tutaj już jest wolna amerykanka. Szlag mnie trafia jak w nagrodę za kupienie wersji limitowanej czy jakiegoś  droższego wydawnictwa dostanę brązowe buty, albo camo do MAVa.

@tommi - wczoraj strzelałem na jakimś polskim serwerze, gdy po drugiej stronie pojawił się Technig :) Była niezła zabawa, ale udało mi się wyjść z nim na plus i w sumie zgarnąłem 30 blach w tym kilka jego (ten w krótszym czasie zaliczył 49!). Czasem robił takie akcje, że do tej pory nie wiem jak udało mu się mnie znożować. Gość jest niemożliwy. http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/4/92223262/190114238/

Opublikowano

Chyba kiedyś grałem przeciwko niemu.Widzę że ma tylko dużo killi z gunów,które w pewnych okresach czasu były najlepsze,ja dużo kos traciłem masterujac wszystkie po kolei.Najgorszy był chyba PP-19 przed patchem.

Opublikowano

@tommi - wczoraj strzelałem na jakimś polskim serwerze, gdy po drugiej stronie pojawił się Technig :) Była niezła zabawa, ale udało mi się wyjść z nim na plus i w sumie zgarnąłem 30 blach w tym kilka jego (ten w krótszym czasie zaliczył 49!). Czasem robił takie akcje, że do tej pory nie wiem jak udało mu się mnie znożować. Gość jest niemożliwy. http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/4/92223262/190114238/

jak juz chyba kiedys wspominalem- to najlepszy kosiarz, z jakim mialem do czynienia (a sekwana to jedna z jego ulubionych map do nozwania, zdaje sie). Jest naprawde niemozliwy, nie mam pojecia, jak on to robi :) najlepsze, ze on nawet w ogole z czujnika ruchu nie korzysta, tylko naparza szturmowcem.

Moc jest w nim silna- juz po obejrzeniu jego filmow na YT noz zawsze lepiej mi wchodzil ;)

od jakiegos czasu mam go na liscie znajomych- kiedys pobiegam za nim caly mecz i podpatrze cos moze ;)

Opublikowano (edytowane)

Ale ja go nie skosiłem,tylko nie dałem się skosić jemu i 2 jego kompanom.Vadera chyba z 2-3 razy skosiłem,szukam na BF stats ale nie ma jego ksywy tam,nie dziwne bo z ponad 3 tys kos pokazuje tylko 1600.Wkurza mnie to,w BC2 były wszystkie kosy pokazane,dopiero później zaczęło się to walić.

Edytowane przez Litwin25
Opublikowano

pare miechow temu cos sie spjedrolilo na bf3stats i skasowalo spora czesc zdobytych dogtagow. Nawet byla o tym mowa przez chwile tu.

Ja Techniga raz znozowalem tylko, jak mi sie udalo przy A na Zibie go zajsc od tylu jak na moment stanal nad apteczka- normalnie w walce, w ruchu, nie bylo szans. On mi w sumie chyba z 10 razy blache zdjal (albo i wiecej).

Zaqu go pare razy znozowal dawno temu na Sekwanie, jak pierwszy raz sie z nim zetknelismy- byl wtedy chyba na plusie na noze z nim, z tego co pamietam.

Kabotynowi tez sie zdarza go nozowac.

Ja za slaby jestem niestety, to nie moja liga :)

Opublikowano

pograłem dzisiaj trochę i muszę powiedzieć że już mam dość :P. Ta gra to jeden wielki base rape. 

miałem też ciekawą akcje ^^ mapa kaspian, jadę sobie spokojnie czołgiem z respa w kierunku B przejeżdżam przez ogrodzenie i mój czołg wybucha ukazując moim oczom PECH. 

Gość Zaqair
Opublikowano

Krotki wywiad z Fredrik Loving Studio Magager w Dice Los Angeles(aka Danger Close).. Pamietacie plotke o tym,ze Danger Close bedzie robic Bad Company 3?