Łebi 311 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Hehe nie sądziłem, że do grania na trzeźwo się posuniesz, mocny kamuflaż hehe. Niczym Bear Grylls chowający się w truchle wielbłąda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Mogłem jeszcze w sumie nie ujawniać się i pobawić się dalej, ale nie wytrzymałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Hehehe...za(pipi)iście się wkręciliście w zabawę. Fajnie popatrzyć jak rozkminiacie. A teraz uwaga! Wygrał Tommi!!! niezla_wichura to JA Tak jak pisałeś wcześniej nie było to trudne. Najlepsze jest to, że nie grałeś a i tak wiedziałeś. Są dwa powody myślę, że tak szybko to się potoczyło: po pierwsze nie potrzebnie tyle killi nabijałem no i się wychyliłem z szeregu. Gdybym tylko za kosą latał to miałbym słabe ratio i to dłużej pozostałoby nie zauważone. A po drugie to się chyba wygadałem pisząc Tommiemu, że korci mnie żeby coś napisać i podejrzewam, że przetrzepał raporty wszystkich osób z listy, które wczoraj grały i tak doszedł do tego. Tak było? ehehehe, wrzucajac mojego typa bylem absolutnie pewny, ze nie moge sie mylic, ale po wpisach Łebiego i Ziela, z ktorych ewidentnie wynikalo, ze grali i gadali (!!!) z niezla_wichura, przez chwile lekko zwatpilem (juz mialem pisac, ze oszukuja weryfikujac gosci w trakcie gry i nie piszac o tym tu ) Gesior, trzepanie raportow wszystkich z listy?? Daj spokoj, na to jestem zbyt leniwy, a poza tym po Twoim tamtym wpisie bylo oczywiste, ze miales jakas akcje z Kabotynem- wystarczylo spojrzec tylko w jego wczorajsze raporty W kilku meczach pod rzad byl w nich tylko jeden gosciu z niskim levelem o polsko brzmiacym nicku- zawsze w przeciwnej druzynie, zawsze w czolowce i zawsze trzepiacy dobre wyniki. Szybki rzut oka w statsy kandydata: - SPM ponad 600 - ratio ponad 1.3 - konto zalozone wczoraj po poludniu - no i ostateczna weryfikacja: blacha wzieta m.in. Łebiemu, blacha stracona na rzecz Kabotyna oczywiscie zwrocilem rowniez uwage na GB zamiast PL, ale w obliczu tak przytlaczajacych dowodow jakas tania sztuczka nie mogla zwiesc przenikliwego umyslu detektywa [diaboliczny smiech] :D:D damn it, i'm so fuckin' good! 8) PS: panowie, bachus_pl?? pogielo Was?? przeciez ten typ ma SPM cos ok. 100 i ratio jeszcze gorsze niz ja na samym poczatku przygody z multi- nie mysleliscie chyba, ze Gesior tak dawalby ciala? PS2: Gesior, mozna z tej akcji serial zrobic- jaja niezle wyobrazam sobie, co sie musialo dziac wczoraj jak gadales z ekipa Techniga (o Łebim to juz nie wspomne ) Edytowane 5 Czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Cichooo byyyyć... Po 12h roboty i połowie domowej nalewki byłem... Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Da się jakoś ustawić by wyszukiwarka pokazywała tylko serwery oficjalne?Mam dość grania na serwerach pajacy co gdy się parę razy ich zabije wywalają z serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Nie da się. Wpisz w wyszukiwarce DICE. Potem zobacz kto jest właścicielem serwera, jeśli DICE lub EA to dodaj do ulubionych i po problemie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ewentualnie zawęzić filtr do 100% ticketów - oficjalne serwery nie mają więcej - i szukać po nazwach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 A jeżeli ktoś wyrzuci mnie w trakcie meczu to punkty zdobyte w meczu przepadają? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Punkty nie przepadają, tak samo jak stracisz połączenie chyba że znów wejdziesz do tej samej rozgrywki przed zakończeniem rundy. Ale mogę się mylić bo trochę w patchach zmieniali to i już człowiek nie pamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Punkty nie przepadną, wcześniej czy później zostaną doliczone, jako dodatkowe punkty które wyskakują po baretkach. Mnie wkurza to, że jak wylecisz z serwera to rundę zalicza ci jakbyś sam opuścił mecz. Mclusky, gdzie filtruje się ilość ticketów w wyszukiwarce? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Nie mam pojęcia czy w ogóle jest taka opcja Zdawało mi się, że po wciśnięciu R3 czy L3 w menu serwerów... Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ...ehehehe, jest tez jeszcze taka opcja, ze trafisz na Kabotyna, dostaniesz 5 kos z rzedu (plus kolejne 5-10 kulek) i sam sie zdekonspirujesz, jak zmienisz team, zeby go zwymyslac Nawet zakamuflowany Gesior nie uchronil sie od mojego scyzoryka. Swoja droga przez pare minut zachwycalismy sie razem z Lebim nad tym finezyjnym nickiem naszego krajana. Szkoda, ze Zaqu nie gra w BF3 bo ostatnio nie ma rzeczy niemozliwych, ktorych bym nie zrobil kosa. Zemsta byla by slodka. Ostatnio Techniq musial pogodzic sie z utrata 6 blach (przy moich dwoch), a zbooj wpada na mojs serwer, traci dwie blachy, i ucieka. Jak nie ogladales moj ostatni filmik z nozami, to zpraszam tommi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jak jesteś taki pro to pograj na serverach hc,gdzie życie się nie odnawia i skakanie chooja daje. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nie mam czasu, ani nerwów szukać ludzi po doniczkach na hc Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) lol,wymówka godna mistrza,ale na hc nie da się przebiec przez minę.Może i ja healowałem się w "zieleni"za to ciebie pamiętam z "utrzymywania ważnych szlaków komunikacyjnych" w BC2,szczególnie leżenia przy ruinach domu i nawalania z LKM do tych co wchodzą po schodach na Arica Harbor. Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Litwin, a ty jak jestes taki hc, to pograj przeciwko Kabotynowi, na obojetnie jakiej mapie i trybie W ogole- Kabotyn, mate, witaj z powrotem!! Jak Cie udalo wrocic- zebrales sie w koncu i napisales do Pereza? Edytowane 7 Czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Litwin, a ty jak jestes taki hc, to pograj przeciwko Kabotynowi, na obojetnie jakiej mapie i trybie W ogole- Kabotyn, mate, witaj z powrotem!! Jak Cie udalo wrocic- zebrales sie w koncu i napisales do Pereza? Nie będę się wiecznie do was dostosowywał cwaniaku,mogę w każdej chwili zagrać,mimo iż miecha w BF3 nie gram,ale na hc. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 co masz na mysli z tym "wiecznie"? od premiery niedlugo 2 lata beda, a z tego, co kojarze, to w sumie moze ze 3 mecze z nami grales... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) I zawsze na normalu i ciasnych mapach.Analogiczne pytanie,ile razy zagrałeś ze mną na "moich"mapach w tym samym czasie? Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Jak "uciupali" Bin Laden'a, w wersji Max Kolonko. Polecam go subskrybowac. Facet ma ciekawe reportaze na youtube. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AEleoJIlaHw Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 W końcu powrót . Kabotyn zapraszamy do tematu islamizacji Europy dawałem tam filmiki Kolonki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Widzę, że mi moderacja posty kasuje. Ujmę to wobec tego inaczej: Szanowny Panie Litwinie, uważam, po tym co widzę codziennie, że nie masz żadnych szans z kabotynem w starciu na kosy. Kangur poczynił niebywałe postępy i w tej chwili nie ma na niego uja. Tommi dawaj namiary na rodzine Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Gęsior może,ale nie mam słów by napisać jak bardzo mnie to nie obchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Coś Cie jednak obchodzi: Jak jesteś taki pro to pograj na serverach hc,gdzie życie się nie odnawia i skakanie chooja daje. Wracasz do tematu jak bumerang. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 @Gesior: poszlo na priv Jak kogos interesuje, jak naprawde uciupali bin Ladena, to polecam ksiazke "Niełatwy dzień" Marka Owena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi