Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Hehehe...za(pipi)iście się wkręciliście w zabawę.

Fajnie popatrzyć jak rozkminiacie.

A teraz uwaga!

Wygrał Tommi!!!

niezla_wichura to JA :)

Tak jak pisałeś wcześniej nie było to trudne. Najlepsze jest to, że nie grałeś a i tak wiedziałeś. Są dwa powody myślę, że tak szybko to się potoczyło:

po pierwsze nie potrzebnie tyle killi nabijałem no i się wychyliłem z szeregu. Gdybym tylko za kosą latał to miałbym słabe ratio i to dłużej pozostałoby nie zauważone. A po drugie to się chyba wygadałem pisząc Tommiemu, że korci mnie żeby coś napisać i podejrzewam, że przetrzepał raporty wszystkich osób z listy, które wczoraj grały i tak doszedł do tego. Tak było? ;)

ehehehe, wrzucajac mojego typa bylem absolutnie pewny, ze nie moge sie mylic, ale po wpisach Łebiego i Ziela, z ktorych ewidentnie wynikalo, ze grali i gadali (!!!) z niezla_wichura, przez chwile lekko zwatpilem  :) (juz mialem pisac, ze oszukuja weryfikujac gosci w trakcie gry i nie piszac o tym tu ;) )

Gesior, trzepanie raportow wszystkich z listy?? Daj spokoj, na to jestem zbyt leniwy, a poza tym po Twoim tamtym wpisie bylo oczywiste, ze miales jakas akcje z Kabotynem- wystarczylo spojrzec tylko w jego wczorajsze raporty  :) W kilku meczach pod rzad byl w nich tylko jeden gosciu z niskim levelem o polsko brzmiacym nicku- zawsze w przeciwnej druzynie, zawsze w czolowce i zawsze trzepiacy dobre wyniki. Szybki rzut oka w statsy kandydata:

- SPM ponad 600

- ratio ponad 1.3

- konto zalozone wczoraj po poludniu ;)

- no i ostateczna weryfikacja: blacha wzieta m.in. Łebiemu, blacha stracona na rzecz Kabotyna :D

oczywiscie zwrocilem rowniez uwage na GB zamiast PL, ale w obliczu tak przytlaczajacych dowodow jakas tania sztuczka nie mogla zwiesc przenikliwego umyslu detektywa [diaboliczny smiech] :D:D:D

damn it, i'm so fuckin' good!  8)

PS: panowie, bachus_pl?? pogielo Was?? przeciez ten typ ma SPM cos ok. 100 i ratio jeszcze gorsze niz ja na samym poczatku przygody z multi- nie mysleliscie chyba, ze Gesior tak dawalby ciala?  ;)

PS2: Gesior, mozna z tej akcji serial zrobic- jaja niezle :D wyobrazam sobie, co sie musialo dziac wczoraj jak gadales z ekipa Techniga (o Łebim to juz nie wspomne :rofl:  )  ;)

Edytowane przez tommi___t

...ehehehe, jest tez jeszcze taka opcja, ze trafisz na Kabotyna, dostaniesz 5 kos z rzedu (plus kolejne 5-10 kulek) i sam sie zdekonspirujesz, jak zmienisz team, zeby go zwymyslac  :D

Nawet zakamuflowany Gesior nie uchronil sie od mojego scyzoryka. :) Swoja droga przez pare minut zachwycalismy sie razem z Lebim nad tym finezyjnym nickiem naszego krajana. :)

Szkoda, ze Zaqu nie gra w BF3 bo ostatnio nie ma rzeczy niemozliwych, ktorych bym nie zrobil kosa. Zemsta byla by slodka.  :P Ostatnio Techniq musial pogodzic sie  z utrata 6 blach (przy moich dwoch), a zbooj wpada na mojs serwer, traci dwie blachy, i ucieka. :) Jak nie ogladales moj ostatni filmik z nozami, to zpraszam tommi. Pozdrawiam

lol,wymówka godna mistrza,ale na hc nie da się przebiec przez minę.Może i ja healowałem się w "zieleni"za to ciebie pamiętam z "utrzymywania ważnych szlaków komunikacyjnych" w BC2,szczególnie leżenia przy ruinach domu i nawalania z LKM do tych co wchodzą po schodach na Arica Harbor.

Edytowane przez Litwin25

Litwin, a ty jak jestes taki hc, to pograj przeciwko Kabotynowi, na obojetnie jakiej mapie i trybie  :P W ogole- Kabotyn, mate, witaj z powrotem!! :drinks: Jak Cie udalo wrocic- zebrales sie w koncu i napisales do Pereza? :)

Nie będę się wiecznie do was dostosowywał cwaniaku,mogę w każdej chwili zagrać,mimo iż miecha w BF3 nie gram,ale na hc.