Gość Zaqair Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 @Gesior: poszlo na priv Jak kogos interesuje, jak naprawde uciupali bin Ladena, to polecam ksiazke "Niełatwy dzień" Marka Owena. Tak naprawde to nigdy sie nie dowiem jak uciupali bin Ladena,jedynie mozemy wierzyc,ze to co napisal ''Owen''(Matt Bissonnette) jest prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 @Gesior: poszlo na priv Jak kogos interesuje, jak naprawde uciupali bin Ladena, to polecam ksiazke "Niełatwy dzień" Marka Owena. Tak naprawde to nigdy sie nie dowiem jak uciupali bin Ladena,jedynie mozemy wierzyc,ze to co napisal ''Owen''(Matt Bissonnette) jest prawda. A ja wiem jak to było naprawę: http://4.bp.blogspot.com/-c1PLOI96Ygg/TceJDuSAWII/AAAAAAAAAHg/ahjBLfIIuDE/s1600/73305-ujawniono-dowod-smierci-bin-ladena.png Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Coś Cie jednak obchodzi: Jak jesteś taki pro to pograj na serverach hc,gdzie życie się nie odnawia i skakanie chooja daje. Wracasz do tematu jak bumerang. Nie z tobą rozmawiałem,napisałem ci że konwersacja z tobą nie bardzo mnie porywa.Daj już spokój,drążysz temat jak 13 latek zdjęcia w Cats. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 A wy dalej o tym samym ? Boże Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 A wy dalej o tym samym ? Boże Nie potrzebnie to piszesz,bo znowu odgrzebujesz temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wczoraj, o godzinie 8:53 przyszedł na świat Stasio vel niezla_wichura junior. Uważajcie na zawodnika! Jestem przeszczęśliwy :) Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Gratulacje Gesior!! Opiekuj sie tym malym wojownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Gratulacje! Jako ojciec z kilkuletnim stażem informuję, że masz już pełne prawo kupować swemu synowi zabawki nie zważajac na naklejki z przedziałem wiekowym. Dozwolone są zdalnie sterowane pojazdy, trampoliny, lego technics itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Gratulacje dla Ciebie Gęsior, Mamy i Juniora!! Poniżej kilka porad dla młodego ojca, nie traktuj ich zbyt poważnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Czyli Gęsior jest stracony i już skończy się granie , Gratuluję i dużo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dzięki Panowie za słowa otuchy Zdjęcia zaj.ebiste Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Oj tam, oj tam... Ja grałem namiętnie w KZ2 w klanie kiedy Mateusz się urodził, zarywając regularnie nocki na treningi i potyczki. ... ... Żona wytrzymała taki układ 3 miechy hehe Na razie ciesz się etapem "jem i śpię". Potem nie będziesz grał przy brzdącu bo dzieciak kumaty będzie a BF odpowiednie PEGI ma nie bez powodu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ja pamiętam jak mi się dziecko urodziło, był to grudzień wziąłem miesiąc tego urlopu i przez ten cały czas zagrywałem się z Bartkiem w BC2. Jedyne przerwy to były na zmiany pampersa i coś podaniu żonie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ja nie mam zamiaru składać broni Coś tam będę ciupał. Może dzisiaj wieczorem wpadnę aczkolwiek z deka niewyspany jestem. A tak w ogóle to miałem wczoraj niezły numer. Wracam pod wieczór ze szpitala, popierdzielam Trasą Łazienkowską (jeden z mostów w Wawie o bardzo dużym natężeniu ruchu, gdzie raczej jeździ się szybko) i przy 140 km/h jak coś nie pier.dolnie z lewej strony z przodu. Od razu awaryjne, ale weź tu człowieku zjedź z lewego pasa na prawy, gdzie trasa liczy w sumie trzy i wszyscy zapieprzają. Jakoś się udało i po oględzinach okazało się, że złamała się sprężyna. Dobrze, że to nie skończyło się tragicznie bo zazwyczaj wygina koło i wciąga pod podwozie. I zamiast popylać na pępkowe to czekałem na lawete. Ech...ale co się odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza
nogus30 0 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Gratulacje Gęsior, i jak najwięcej radości z potomka. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ładną mam sygnaturkę sam robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ładną mam sygnaturkę sam robiłem Znaczy, że sam ściagnąłeś z googla i przeskalowaleś do wymaganej wielkości? Piękna jest, brawo! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 O cenie PS4 i xpudła1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 O cenie PS4 i xpudła1 Nie widziałem konferencji więc nieźle się uśmiałem, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Gesior, gratulacje!! Kurde, a wlasnie z pol h temu o tym myslalem, ze Ty na dniach jakos tego potomka powinienes miec, bo w czerwcu mial sie pojawic Z graniem pewnie nie bedzie problemu, ale z korzystaniem z hs moze predzej Generalnie powinienes miec tak mniej wiecej ze dwa lata wzglednego spokoju, a potem przygotuj sie na nieustanna walke o wladze w domu i starcia do upadlego polaczone z wojna pozycyjna i mierzeniem sily woli (z bonusem w postaci szantażu placzem/wrzaskiem) w najdrobniejszych sprawach (zakladanie kapci, pojscie do kapieli, mycie rąk, sprzatanie zabawek roz(pipi)ych po calym domu, kolor bluzki, ktora trzeba ubrac itd., itp.). Bedziesz sie w(pipi)ial, bedziesz siwiał i/lub łysiał i sie marszczył. Do tego kazde wyjscie/wyjazd z domu (czy to na miasto, czy na wczasy/weekend), ktore kiedys polegalo na zamknieciu chaty i podjechaniu na miejsce nagle staje sie ogromnym przedsiewzieciem polaczonym ze skomplikowanym planowaniem logistycznym (zwlaszcza w okresie karmienia) i pakowaniem metra szesciennego bagazu... Ale tez bedziesz patrzyl, jak rosnie, rozwija sie i zmienia, opanowuje nowe umiejetnosci (np. kłamstwo/sciema sam zobaczysz, niezle jaja ), jak sobie radzi w roznych sytuacjach. Bedziesz w nim widzial mala kopie samego siebie i bedzie Cie rozpierac duma, a do tego bedziesz mial swiadomosc i przekonanie, ze teraz naprawde masz po co (dla kogo) zyc. Jednym slowem- szykuj sie na moc niezapomnianych wrazen powodzenia i duzo cierpliwosci! Edytowane 13 Czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 tak reklamujecie ze chyba sie wezme tez do roboty;) Gesior gratulacje byku! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Gratulacje Gesior. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Danielski, ty to sie lepiej po okolicznych przedszkolach przejdz i popatrz, czy nie ma tam dzieciakow wygladajacych znajomo Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=RynFTJdyldg&feature=fvwp Oglądnijcie do końca. Jednak się potwierdza, że jesteśmy dewiantami zakutymi jedynie w kaganiec zasad społecznych... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Tommi pięknie żeś to wszystko ujął. Echhh jest ciężko, ale zaje.biście Nareszcie wszyscy w domu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi