Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzątając stare pudła znalazłem przedmiot z którym wiąże wiele wspomnień :)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a56dca258a46476e.html

Mi było szkoda kasy na chustę,zresztą wtedy odkładałem na przeróbkę DVD na PS2 :P Ja jestem jesionem 2003/2004.

Edytowane przez Litwin25

ja tez chyba niebawem wroce :)

ziomek w robocie zwrocil mi dzisiaj plytke z gra- jeszcze 1,5 ksiazki do przeczytania, ale od jakiegos czasu juz strasznie mnie ciagnie do BF-a z powrotem, wiec nie wiem czy wytrzymam i byc moze w weekend zajrze :)

I tak na razie większość gra w TLUS :) na placu boju tylko Ja, gumis, wczoraj Gęsior się też pojawił 

@mclusky: tak sobie obczajam Twoja sygnature zagladajac na foruma i na poczatku mojego brejka dosc mocno podgoniles i myslalem w pewnym momencie, ze mnie niedlugo wyprzedzisz, ale ostatnio stanales w miejscu- teraz wiem, dlaczego :) Za pare dni walka rozgorzeje na nowo, ale swoja droga cos czuje, ze Kabotyn nas obu pogodzi i jako pierwszy 100 gwiazdek walnie.

@Zielu: TLoS zbyt dlugie raczej nie jest, wiec za pare dni wiara powinna wrocic do jedynej slusznej gry ;)

PS: Wiatrak nieoceniona rzecz w te upaly- u mnie tez od paru dni chodzi na okraglo, bez tego trudno w mieszkaniu wytrzymac... Wez sobie tylko koniecznie jakis wiekszy, ktory na podlodze mozesz postawic, zamiast jakiegos wypierdka biurkowego. Kumpel moj jeden sobie w ogole taki pod zyrandolem podwieszany (pipi)nal- tez ciekawa rzecz :)

Edytowane przez tommi___t

Wczoraj, o godzinie 8:53 przyszedł na świat Stasio vel niezla_wichura junior. Uważajcie na zawodnika!

Jestem przeszczęśliwy :) :) :)

to ja też GRATULEJSZYN!

Czyli Gęsior jest stracony i już skończy się granie :), Gratuluję i dużo cierpliwości 

Będzie dokładnie na odwrót - urlop nad żoną po porodzie, urlop tatusiowy, siedzenie w domy, granie po nocach bo i tak się zaraz obudzi.... eh piękne czasy

2zefoll.gif

dobre :D

dzis w robocie sie rozmarzylem, jak sobie przypomnialem, jak zaje.biste sa mecze, w ktorych mamy caly lub prawie caly skład nożownikow :) Czesto gralismy w skladzie ja, Kabotyn, Mclusky, nozujac ile wlezie i zalowalismy tylko, ze nie ma z nami jeszcze np. Zaqa :) Kazdy po kilkanascie kos na mecz- wyobrazacie sobie, co sie musi dziac w druzynie przeciwnej w takich chwilach? :D Pamietacie ten jeden mecz na serwie tamtego francuskiego klanu, gdzie ich zmasakrowalismy kosami (ponad 90 zebranych blach we trojke) i w trakcie mielismy konkurs na najszybsze zebranie kompletu blach przeciwnikow? :D Dżizas, ci kolesie byli tak sterroryzowani, ze pod koniec poruszali sie jakby slyszac jakis szelest mieli zaraz pod siebie narobic :D Kocham takie chwile :]

PS:

@Zielu: kurde, to nie 14 dni, a juz ponad miesiac odkad nie gram:

Last seen online

2013-05-11 04:39 on xXLeGioNXx

Masakra, sam nie myslalem, ze to juz tyle minelo...

wklejalem piszac o tamtym meczu stasty paru kolesiow, ktorych znozowalismy- niektorzy byli w swiatowej czolowce w jakichs tam dziedzinach (jeden chyba cos ok. 30. miejsca w general score). To po pierwsze.

Po drugie, nas bylo trzech, a ich chyba z 5 jesli dobrze pamietam (na pewno nie mniej, niz nas), do tego my ciagle nozowalismy, a oni strzelali, co z zasady jest latwiejsze, wiec nie kumam, o co ci idzie- na pewno to nie my mielismy nad nimi przewage.

wklejalem piszac o tamtym meczu stasty paru kolesiow, ktorych znozowalismy- niektorzy byli w swiatowej czolowce w jakichs tam dziedzinach (jeden chyba cos ok. 30. miejsca w general score). To po pierwsze.

Po drugie, nas bylo trzech, a ich chyba z 5 jesli dobrze pamietam (na pewno nie mniej, niz nas), do tego my ciagle nozowalismy, a oni strzelali, co z zasady jest latwiejsze, wiec nie kumam, o co ci idzie- na pewno to nie my mielismy nad nimi przewage.

Rozumiesz słowo sam?Nie 3 na 5,tylko 1 na 3 lub 4.Graj jak chcesz,wali mnie to,napisałem tylko że jak chcesz się sprawdzić to warto samemu grać przeciwko klanowi.

Ważne info,chociaż tommi mnie ściśnieniował i jemu by mogło PS3 paść:

http://www.ppe.pl/news-22866-wazne__nie_instaluj_dzis_fw_4_45_dla_ps3___update_.html?t=1371672015#c_last

Edytowane przez Litwin25

Chciałem Ci się Tommi pochwalić, że mam blachę GoalOne :)

o, lezala na zwlokach po tym, jak mu Kabotyn wymachał kosę? :rofl:   ;)

hahaha, sorry, Gesior, nie moglem sie powstrzymac :D

a juz powaznie, to szacun- opowiadaj, jak tego dokonales :)

Rozumiesz słowo sam?Nie 3 na 5,tylko 1 na 3 lub 4.Graj jak chcesz,wali mnie to,napisałem tylko że jak chcesz się sprawdzić to warto samemu grać przeciwko klanowi.

Ważne info,chociaż tommi mnie ściśnieniował i jemu by mogło PS3 paść:

http://www.ppe.pl/news-22866-wazne__nie_instaluj_dzis_fw_4_45_dla_ps3___update_.html?t=1371672015#c_last

dżizas, litwin- upierdliwy jestes czasami. jak juz chcesz sie czepiac, to zacznijmy od tego, gdzie JA napisalem, ze chce sie sprawdzic? o ile pamietam, stwierdzilem tylko, ze lubie grac w nozowniczym skladzie...

rozne (znacznie gorsze) rzeczy w przeszlosci wypisywalem- jak ciebie cos takiego jak tutaj cisnieniuje, to wez sobie jakas melisę wypij czy cos, bo albo sie starzejesz, albo stresy z zycia prywatnego na foruma przenosisz...