tommi 345 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Gesior, sprawdz priv. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Sprzątając stare pudła znalazłem przedmiot z którym wiąże wiele wspomnień http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a56dca258a46476e.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Sprzątając stare pudła znalazłem przedmiot z którym wiąże wiele wspomnień http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a56dca258a46476e.html Tiger is back! hehehe Bóbr też fajny Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) Sprzątając stare pudła znalazłem przedmiot z którym wiąże wiele wspomnień http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a56dca258a46476e.html Mi było szkoda kasy na chustę,zresztą wtedy odkładałem na przeróbkę DVD na PS2 Ja jestem jesionem 2003/2004. Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) dzis pewnie mozna je latwo kupic, nie muszac odblokowywac dlugimi miesiacami. Edytowane 17 Czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Battlefield Friends wrócili, ep taki sobie liczę na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 ja tez chyba niebawem wroce ziomek w robocie zwrocil mi dzisiaj plytke z gra- jeszcze 1,5 ksiazki do przeczytania, ale od jakiegos czasu juz strasznie mnie ciagnie do BF-a z powrotem, wiec nie wiem czy wytrzymam i byc moze w weekend zajrze Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 ja tez chyba niebawem wroce ziomek w robocie zwrocil mi dzisiaj plytke z gra- jeszcze 1,5 ksiazki do przeczytania, ale od jakiegos czasu juz strasznie mnie ciagnie do BF-a z powrotem, wiec nie wiem czy wytrzymam i byc moze w weekend zajrze I tak na razie większość gra w TLUS na placu boju tylko Ja, gumis, wczoraj Gęsior się też pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Gdyby nie TLoU to już bym Tommiego w blachach wyprzedził Edytowane 19 Czerwca 2013 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Gdyby nie TLUS to już bym Tommiego w blachach wyprzedził Ale tommi ma przerwę od BF chyba już z 14 dni więc to nie wymówka Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 No tak, ale jak go poznałem to miał przewagę ponad 1500 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Kończcie tą giereczkę i wracajcie do prawdziwej walki ja dziś kupuję wielki wentylator bo w cieniu od paru dni napierdala 33 stopnie, i można (pipi)nąć ze szczęścia ;( więc miło będzie się grało z wiaterkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Odcinek nr.2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) @mclusky: tak sobie obczajam Twoja sygnature zagladajac na foruma i na poczatku mojego brejka dosc mocno podgoniles i myslalem w pewnym momencie, ze mnie niedlugo wyprzedzisz, ale ostatnio stanales w miejscu- teraz wiem, dlaczego Za pare dni walka rozgorzeje na nowo, ale swoja droga cos czuje, ze Kabotyn nas obu pogodzi i jako pierwszy 100 gwiazdek walnie. @Zielu: TLoS zbyt dlugie raczej nie jest, wiec za pare dni wiara powinna wrocic do jedynej slusznej gry PS: Wiatrak nieoceniona rzecz w te upaly- u mnie tez od paru dni chodzi na okraglo, bez tego trudno w mieszkaniu wytrzymac... Wez sobie tylko koniecznie jakis wiekszy, ktory na podlodze mozesz postawic, zamiast jakiegos wypierdka biurkowego. Kumpel moj jeden sobie w ogole taki pod zyrandolem podwieszany (pipi)nal- tez ciekawa rzecz Edytowane 19 Czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Wczoraj, o godzinie 8:53 przyszedł na świat Stasio vel niezla_wichura junior. Uważajcie na zawodnika! Jestem przeszczęśliwy :) to ja też GRATULEJSZYN! Czyli Gęsior jest stracony i już skończy się granie , Gratuluję i dużo cierpliwości Będzie dokładnie na odwrót - urlop nad żoną po porodzie, urlop tatusiowy, siedzenie w domy, granie po nocach bo i tak się zaraz obudzi.... eh piękne czasy Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Panowie szykuje się nowe mięso na serwerach BF3 w plusie, Szykować noże czas zacząć polowanie Edytowane 19 Czerwca 2013 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) dobre dzis w robocie sie rozmarzylem, jak sobie przypomnialem, jak zaje.biste sa mecze, w ktorych mamy caly lub prawie caly skład nożownikow Czesto gralismy w skladzie ja, Kabotyn, Mclusky, nozujac ile wlezie i zalowalismy tylko, ze nie ma z nami jeszcze np. Zaqa Kazdy po kilkanascie kos na mecz- wyobrazacie sobie, co sie musi dziac w druzynie przeciwnej w takich chwilach? Pamietacie ten jeden mecz na serwie tamtego francuskiego klanu, gdzie ich zmasakrowalismy kosami (ponad 90 zebranych blach we trojke) i w trakcie mielismy konkurs na najszybsze zebranie kompletu blach przeciwnikow? Dżizas, ci kolesie byli tak sterroryzowani, ze pod koniec poruszali sie jakby slyszac jakis szelest mieli zaraz pod siebie narobic Kocham takie chwile :] PS: @Zielu: kurde, to nie 14 dni, a juz ponad miesiac odkad nie gram: Last seen online 2013-05-11 04:39 on xXLeGioNXx Masakra, sam nie myslalem, ze to juz tyle minelo... Edytowane 19 Czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Koś sam na klan,wtedy ocenisz swego skilla,bo w drużynie to ułatwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Nozowalismy Litwin francuski klan AT2F, gdzie wiekszosc z nich ma 100 lvl. Ja ostatnio pobilem tam rekord- 50 kos w meczu. Nie zbanowali mnie, ale jak mnie widza, to od razu leci kick. he he lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Teraz 100 lvl nic nie znaczy,bo większość kto gra długo go ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 wklejalem piszac o tamtym meczu stasty paru kolesiow, ktorych znozowalismy- niektorzy byli w swiatowej czolowce w jakichs tam dziedzinach (jeden chyba cos ok. 30. miejsca w general score). To po pierwsze. Po drugie, nas bylo trzech, a ich chyba z 5 jesli dobrze pamietam (na pewno nie mniej, niz nas), do tego my ciagle nozowalismy, a oni strzelali, co z zasady jest latwiejsze, wiec nie kumam, o co ci idzie- na pewno to nie my mielismy nad nimi przewage. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Chciałem Ci się Tommi pochwalić, że mam blachę GoalOne Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) wklejalem piszac o tamtym meczu stasty paru kolesiow, ktorych znozowalismy- niektorzy byli w swiatowej czolowce w jakichs tam dziedzinach (jeden chyba cos ok. 30. miejsca w general score). To po pierwsze. Po drugie, nas bylo trzech, a ich chyba z 5 jesli dobrze pamietam (na pewno nie mniej, niz nas), do tego my ciagle nozowalismy, a oni strzelali, co z zasady jest latwiejsze, wiec nie kumam, o co ci idzie- na pewno to nie my mielismy nad nimi przewage. Rozumiesz słowo sam?Nie 3 na 5,tylko 1 na 3 lub 4.Graj jak chcesz,wali mnie to,napisałem tylko że jak chcesz się sprawdzić to warto samemu grać przeciwko klanowi. Ważne info,chociaż tommi mnie ściśnieniował i jemu by mogło PS3 paść: http://www.ppe.pl/news-22866-wazne__nie_instaluj_dzis_fw_4_45_dla_ps3___update_.html?t=1371672015#c_last Edytowane 19 Czerwca 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Chciałem Ci się Tommi pochwalić, że mam blachę GoalOne o, lezala na zwlokach po tym, jak mu Kabotyn wymachał kosę? hahaha, sorry, Gesior, nie moglem sie powstrzymac a juz powaznie, to szacun- opowiadaj, jak tego dokonales Rozumiesz słowo sam?Nie 3 na 5,tylko 1 na 3 lub 4.Graj jak chcesz,wali mnie to,napisałem tylko że jak chcesz się sprawdzić to warto samemu grać przeciwko klanowi. Ważne info,chociaż tommi mnie ściśnieniował i jemu by mogło PS3 paść: http://www.ppe.pl/news-22866-wazne__nie_instaluj_dzis_fw_4_45_dla_ps3___update_.html?t=1371672015#c_last dżizas, litwin- upierdliwy jestes czasami. jak juz chcesz sie czepiac, to zacznijmy od tego, gdzie JA napisalem, ze chce sie sprawdzic? o ile pamietam, stwierdzilem tylko, ze lubie grac w nozowniczym skladzie... rozne (znacznie gorsze) rzeczy w przeszlosci wypisywalem- jak ciebie cos takiego jak tutaj cisnieniuje, to wez sobie jakas melisę wypij czy cos, bo albo sie starzejesz, albo stresy z zycia prywatnego na foruma przenosisz... Edytowane 19 Czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi