Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja stresy przenoszę?Czepiam się ciebie?Chwalisz się jaki kozak jesteś,ekscytujesz się meczami,to ci napisałem żebyś eis sprawdził,to wszystko.Gdybym był złośliwy a nie jestem,to bym napisał ze nadal masz ratio poniżej 1,a miałeś przy 100 lvl mieć już na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 no to dzieki za wskazowke, ale wyobraz sobie, ze choc nie zawsze gram w ekipie, to i tak zawsze nozuje, wiec grajac praktycznie wylacznie na prywatnych serwerach- jak latwo sie domyslic- co chwila trafiasz na jakichs klanowcow, takze nie raz i nie dwa mialem takie mecze, o jakich piszesz... co do ratio, to taki byl plan, ale pozniej napisalem tez- co musialo ci umknac- ze jednak ostatecznie mam je w du.pie i zamiast tego stawiam na noz (od tego czasu mam odsetek killi kosa ponad 40%- sprobuj to zrobic przez dluzszy czas bedac na plusie z ratio) obecnie moj cel to 100 gwiazdek nozem- jak to osiagne, to wtedy sie wezme za ratio :] ...moze. PS: gdybym ja byl zlosliwy (a nie jestem), to bym przypomnial, jak sie odgrazales, ze lepiej dla mnie, zebysmy sie nie spotkali na kosy, po czym spotkalismy sie raz na donii i oddales blache po raz drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Tommi olej trolla,jak kazdy go oleje to mu sie znudzi czepianie o byle co. Jakies 9 dni temu Litwin sie czepial Gesiora o cos.Teraz ciebie sie czepia. Koles jest jak mlodsze rodzenstwo,jak za kazdym razem odpowiadacie mu na zaczepki to wraca bo widzi,ze was to rusza.Pozniej mod przyjdzie posprzata,bedzie chwile spokoju i znowu Litwin sie czepia i tak juz od ponad roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) PS: gdybym ja byl zlosliwy (a nie jestem), to bym przypomnial, jak sie odgrazales, ze lepiej dla mnie, zebysmy sie nie spotkali na kosy, po czym spotkalismy sie raz na donii i oddales blache po raz drugi. Po tym tekście widzę z jakim graczem mam do czynienia.Nie napiszesz ile razy kompan ciebie uratował,lub ile razy goniąc ciebie wpadałem na kabotyna a ty wtedy starałeś się to wykorzystać i skosić(zresztą jak za pierwszym razem na demawendu,gdy biegłem za Łebim i MG a ty przy zbiorniku byłeś skitrany) i udało się to dopiero gdy walczyłem z wami dwoma na noże, tobie się powiodło,lol brak słów.Co do tego że grywasz sam to może było kilka meczy,ale z tego co pamiętam bez szału,bo ci nie szło.Bf to nie tylko noże,może ja ciebie wyzwę na jety i zobaczymy jak ci pójdzie? Zaq jeżeli pisanie do kogoś w luźnych gadkach to jest czepianie się,to masz problem,dobrało się kółko wzajemnej adoracji i nie można nic napisać,bo taki "ty" uważa że ma jedyne prawo to wyrażania swojej opinii. Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Oj pamiętam te czasy jak Litwin na serwerze się pojawiał O (pipi)a Litwin i wszyscy jak na polowanie szli Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Oj pamiętam te czasy jak Litwin na serwerze się pojawiał O (pipi) Litwin i wszyscy jak na polowanie szli Dokładnie i mało komu się to udało,mimo iż grałem sam na chyba 7 z tego forum.Jak już ktoś skosił,to zawsze chama dopadłem i się zemściłem na plus.O ile pamiętam na sekwanie zaq cwaniakował z pompowaniem,pod koniec meczu tego nie robił,bo dostał więcej kos niż mi dał.Jedynie Ukarzyciel zabił mnie więcej razy,ale on biegał non toper z MASS-em. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Litwin czepiasz sie,za kazdym razem jak ktos cos napisze ze cos zrobil to masz jakies ale. Granie w grupie w nozowaniu nie pomaga,bo kazdy chce jak najwiecej miec kos. Rzadko wymienialismy sie informacjami,chyba ze ktos byl (pipi)em na serwerze i lamal zasady serwera/admin kogos wywali za nic to wtedy w kilka osob na niego polowalismy. A tak to kazdy nozowal sam. A i tak najlepsze mecze wychodzily gdzie gralo sie 4 znajomych vs 4 znajomych. Ile to razy 2-3 probowalo wykosic jedna osobe. Ty grasz sam twoja sprawa,bf jest lepszy jak sie gra w druzynie lub przeciwko sobie. I w sumie ps4 kupuje tylko dla bf4 i grania z ekipa,plus dla kilku exow sony. Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zadko Serio? A tak na serio,napisałem tylko że nie ma co się ekscytować meczami z kumplami,bo warto się sprawdzić na tle świata i to najlepiej solo,tylko tyle i aż tyle,reszta to nie zrozumiałe ataki na mnie.I to że nie wymieniasz info to niuans,grałem w dr€żnie kilka razy i wiem że na ogół nawet randomy biegają razem,nie mówiąc ju o respach na sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Pisze z telefonu. Czasem ekran nie wylapie. W bf wiekszosc to czysty fart wiec ciezko tutaj mowic o sprawdzaniu sie. Chyba tylko w pojazdach mozna sie sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Czyli stawiasz teorię że większość kos tommiego to fart? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Czyli stawiasz teorię że większość kos tommiego to fart?Moje,Tommiego,Kabotyna kazdego kosy to fart,tak czesto kosy sie slizgaja/nie wchodza ze ciezko tu mowic o skillu. Fakt jak ktos duzo kosi to ma wieksze szanse wygrac. Ale nadal ciezko mowic o skillu. Mozna byc dobry w lataniu,koszaniu ale czy to jest skill? Czy po prostu granie caly czas w bf? To juz kazdy niech sobie sam oceni.Dla mnie,bf niema w sobie nic skillowego. Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) o, jaka sie ciekawa dyskusja rozwinela Po tym tekście widzę z jakim graczem mam do czynienia.Nie napiszesz ile razy kompan ciebie uratował,lub ile razy goniąc ciebie wpadałem na kabotyna a ty wtedy starałeś się to wykorzystać i skosić(zresztą jak za pierwszym razem na demawendu,gdy biegłem za Łebim i MG a ty przy zbiorniku byłeś skitrany) i udało się to dopiero gdy walczyłem z wami dwoma na noże, tobie się powiodło,lol brak słów.Co do tego że grywasz sam to może było kilka meczy,ale z tego co pamiętam bez szału,bo ci nie szło.Bf to nie tylko noże,może ja ciebie wyzwę na jety i zobaczymy jak ci pójdzie?litwin, od dzisiaj masz u mnie ksywke "Ezop" WIEDZIALEM, ze zaczniesz jak zwykle wypisywac te swoje bajki z tabunami przeciwnikow, z ktorymi niby walczyles itd., i zastanawialem sie, czy o tym nie wspomniec, ale wtedy pewnie bys tego nie napisal jak czytam te twoje historie, to jakbym ostatni wywiad z januszem wojcikiem na weszlo widzial http://www.weszlo.com/news/15323-Druga_czesc_wywiadu_z_Januszem_Wojcikiem gosc tez przez cale zycie tylko na grupy smierci trafial (np. z irlandia, szwecja czy bulgaria LOL), do sukcesow zawsze brakowalo punkcika, a przeciwnicy to w ogole byli przekupieni, zeby z nim wygrac LOL PS: akurat co do grania samemu przeciwko kilku ludziom to pretensje mozesz miec tylko do siebie: sam celowo przechodzisz do przeciwnej druzyny nawet jak dostajesz od nas zaproszenie- to twoj wybor, wiec sorry... Chyba, ze robisz to tylko po to, zeby potem miec wymowke. Edytowane 20 Czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 To co tommi, posciagamy dzisiaj w nocy blaszki? Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 juz uprzedzilem zone, ze dzis wracam do gry do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Tommi jak już zrozumiesz co pisałem wcześniej,to daj znać.Na forum kreować się nie muszę,tak jak ty,nadal czekam być zagrał ze mną na HC. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 troche poczekasz, bo to nie dla mnie tryb. zle odbierasz moje posty, litwin- ja sie nie kreuje tu, a przynajmniej to nie jest moim celem. To jest po prostu temat o luznych gadkach nt. gry, meczy itd., wiec o tym zwyczajnie pisze- jak sie trafi jakis fajny mecz, w ktorym zrobilem/zrobilismy cos ciekawego, byly duze emocje itd., to sie popodniecam troche, ot co. Wlasnie po to jest ten watek. Sam tez zreszta nie raz wklejales raporty ze swoich meczy, jak cos sie dzialo ciekawego. dlatego nie bardzo kumam, czego ty oczekujesz od tego tematu czy ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Nie twój tryb,dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) za duzo rzeczy mnie w nim w(pipi)ia (brak mozliwosci respa na squad mate, brak kill cama = kamperskie dziwki dookola, zabijanie snajperkami bolt action jednym strzalem itd.). Po co mi to, skoro moge grac na normalu- co w tym dziwnego? graj sobie dalej na hc, ja sobie bede gral na normalu i final- wszyscy beda zadowoleni. Edytowane 21 Czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Ja nie chcę byś w niego grał,tylko byś się w nim ze mną zmierzył a to chyba różnica.Do tego pierwsze słyszę ze się respić na kolesiu z drużyny nie można,jak ktoś ogarnia grę to i kill cam zbędny. Edytowane 21 Czerwca 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Chciałem Ci się Tommi pochwalić, że mam blachę GoalOne o, lezala na zwlokach po tym, jak mu Kabotyn wymachał kosę? hahaha, sorry, Gesior, nie moglem sie powstrzymac a juz powaznie, to szacun- opowiadaj, jak tego dokonales Dobre co? Żadna tam wymachana tylko klasycznie mu zapodałem zimne ostrze pod żebro. Goniłam typa chyba na kanałach i tam go "od tylca" dopadłem. Tak w ogóle to zauważyłem, że od trzech dni wchodzi mi sporo kos i to na dobrych graczach. Progres Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zagralem wczora pare rund na HC, na mapach Close quarter. Niestety ilosc graczy polsugujaca sie shotguna'ami oraz ilosc kamperow, gdzies tam lezacych, stojacych przy flagach przekracza dozwolona ilosc (plus panowie z c4). Oni zdaja sobie sprawe, ze HP jest niskie (z reguly jestes na jeden strzal), i ze jestes incognito za sprawa braku kill cam'a. Dlatego mozna spokojnie strzelac sobie do tych kaczek, ktore graja szlachetna zasada PTFO. Z calym szacunkiem, nigdy wiecej nie zagram na Hardcore Close quarter, bo to easy mode dla noob'ow, nie radzacych sobie na normalu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Nie wiem,nigdy nie maiłem z tym problemów.Fakt biegają z shotgunami,ale ty też możesz.Poza tym jak ktoś kampi w danym miejscu,to przy ponownym podejściu już o tym wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Goniłam typa chyba na kanałach i tam go "od tylca" dopadłem. Tak w ogóle to zauważyłem, że od trzech dni wchodzi mi sporo kos i to na dobrych graczach. Progres ehehe, no prosze- mania koszenia coraz szersze kregi zatacza Ja nie chcę byś w niego grał,tylko byś się w nim ze mną zmierzył a to chyba różnica.Do tego pierwsze słyszę ze się respić na kolesiu z drużyny nie można,jak ktoś ogarnia grę to i kill cam zbędny.co za roznica przy nozowaniu, czy na normalu czy hc grasz? zagralem kiedys przypadkowo, jeszcze dawno temu, mecz na hc, i nie dalo sie zrespic na ludziach ze skladu. Chyba, ze akurat takiego buga trafilem. jeszcze raz litwin: nie widze ANI JEDNEGO powodu, dla ktorego mialbym grac na hc, za to widze cala mase mocnych argumentow przeciwko temu, wiec nie wiem, po jaka cholere mialbym to robic i nie mam takiego zamiaru. Ta gra juz na normalu potrafi mnie sfrustrowac tak, ze mam czasem ochote (pipi)nac padem o glebe- na hc pewnie bym sie nie powstrzymal... Edytowane 21 Czerwca 2013 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Jak dziecko,może z tego powodu ze ja z tobą grałem na normalu i powinieneś przestać się tłumaczyć i zagrać teraz ze mną na hc? Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 jeszcze raz: jaka jest roznica hc vs. normal przy walce na noze, bo nie kumam? Chyba, ze tobie wcale nie o noze chodzi, tylko chcesz sie starym zwyczajem zaszyc w doniczce z shotgunem- to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi